Cum să sărbătorim o zi de naștere online

Nu lăsați distanțarea socială să vă ruineze capacitatea de a arunca o petrecere de ziua de naștere! În timp ce este posibil să nu puteți arunca acea petrecere gigantică la tine acasă, așa cum faceți în mod normal, există încă o mulțime de modalități de a arunca o zi de naștere minunată. De fapt, aveți ocazia minunată de a invita mai mulți oameni decât în ​​mod normal, deoarece oamenii nu vor trebui să călătorească oriunde să participe la petrecere! Deși se poate simți puțin ciudat să sărbătorească chiar acum, nu vă simțiți rău să vă bucurați de o zi de naștere în timpul pandemiei. Aruncarea unei petreceri în aceste vremuri dificile va da oamenilor ceva distractiv să aștepte cu nerăbdare în timp ce ei sunt blocați la domiciliu așteptând acest lucru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificarea partidului
  1. Imagine intitulată Celebrează o zi online de ziua de naștere
1. Alegeți o temă distractivă dacă doriți să oferiți partidului o vibrație specifică. Alegerea unei teme este o modalitate excelentă de a face ca partidul să se simtă oficial. Ai putea face un eveniment fantezist negru și să încurajeze oamenii să se îmbrace acasă sau să meargă la o sărbătoare Oktoberfest și să încurajeze pe toți să-și ridice berea preferată de fantezie. Ați putea, de asemenea, să faceți o temă de film de film și să întrebați oamenii să se îmbrace ca personajul lor preferat de film și să joace un joc de ghicit pentru a începe petrecerea.
  • Pentru o petrecere pentru copii, alegeți o temă care va fi pompată. Dacă sunt un fan imens al filmelor Superhero, o partid de carte de benzi desenate din Avengers va fi distractiv. Dacă sunt mai tineri, un Jambooree dinozaur sau Printesa Party poate fi o tona de distracție.
  • Nu trebuie să alegeți o temă dacă nu doriți. Este absolut bine să mergeți la un eveniment mai detaliat.
  • Dacă nu vă deranjează munca suplimentară, ați putea trimite prin e-mail un fel de favoare a partidului bazat pe temă pentru ca toată lumea să poarte înainte de timp. Potrivirea ochelarilor de soare, pălării de ziua de naștere Goofy sau o sticlă ieftină de vin sunt toate modalitățile de a încuraja oamenii să intre în spiritul partidului.
  • Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 2
    2. Alegeți o dată și o dată pentru un apel de conferință digital. Prietenii și familia vor avea mai multe șanse să apară dacă găzduiți partidul într-un weekend, chiar dacă ziua dvs. de naștere este în timpul săptămânii. Puteți alege orice zi pe care doriți, totuși. Adresați-vă prietenilor și familiei când sunt liberi și încercați să alegeți un timp care funcționează pentru toată lumea.
  • Poate fi un pic cam greu pentru ca oamenii să stea în fața calculatorului lor timp de 3 ore. Dacă toată lumea are o mulțime de distracție, ei pot să stea timp de 2 ore sau mai mult, totuși. Ai putea spune despre invitație: "Vom petrece între 7 și 8 pm sau așa" pentru a vă acoperi pariurile.
  • Dacă aruncați o petrecere a copilului și ziua de naștere este în timpul săptămânii, luați în considerare făcând ceva ca o familie în ziua de naștere și apoi aruncând partidul în weekend când mai mulți părinți vor fi liberi.
  • Imagine intitulată Celebrează o zi de naștere online Pasul 3
    3. Alegeți un program de chat video pentru partea pe care participanții dvs. îl pot accesa cu ușurință. Cele mai populare programe de apel digital pentru petreceri, cum ar include zoom, hangouts Google, skype și discordie. Descărcați unul acum și imaginați-vă cu el dacă nu sunteți obișnuit să utilizați unul. Tot ce aveți nevoie este un computer cu o cameră web sau un telefon.
  • Echipele de la domiciliu și Microsoft sunt două alternative solide, dar oaspeții dvs. nu pot fi familiarizați cu ei.
  • Dacă organizați o petrecere pentru un copil mai în vârstă și ei cunosc drumul în jurul computerului, simțiți-vă libertatea de a le permite să trimită link-ul către prietenii lor. Acest lucru îi va lăsa să stabilească cursul însă însă ei ar dori.
  • Imagine intitulată Celebrează o etapă online de ziua de naștere
    4. Trimiteți invitații de hârtie sau a unor e-Vites în același mod în care în mod normal. O petrecere digitală este încă o petrecere! Face oficial prin trimiterea unei invitații formale. Puteți să trimiteți invitații de hârtie dacă vă simțiți festivi sau trimiteți ca e-Vites să lase toată lumea să știe când petrecerea dvs. este. Includeți software-ul tematic, timp și videoconferință pe care îl veți folosi. Acest lucru va lăsa oamenii să știe că este o petrecere reală și nu doar o întâlnire aleatorie.
  • Includeți legătura cu conferința dvs. video despre invitație dacă puteți. Este bine să trimiteți acest lucru prin e-mail sau în mass-media sociale cu câteva zile înainte dacă doriți să vedeți ce platformă preferă să utilizeze mai întâi.
  • Dacă există o temă pentru petrecerea dvs., includeți-o în invitație. Pentru o temă "Ziua Beach", ați putea folosi invitații cu ochelari de soare și o minge de plajă strălucitoare pe copertă, de exemplu.
  • Imagine intitulată Celebrează o zi de naștere online Pasul 5
    5. Explicați ceea ce va implica partidul, astfel încât oamenii să știe ce să se aștepte. Mulți dintre prietenii și familia dvs. sunt puțin probabil să fi participat la o petrecere digitală de ziua de naștere înainte. Includeți o notă în invitația dvs. despre ceea ce faceți aici. Explicați ce fel de software digital trebuie să descărcați înainte de timp și să explicați ce faceți pentru petrecere.
  • Dacă organizați o petrecere de ziua de naștere a copiilor și intenționați să faceți un tort, lăsați părinții să știe în invitație, astfel încât să poată ridica ceva dulce pentru copiii lor. Se va simți puțin ciudat dacă copilul tău este gustat pe o felie de tort în fața tuturor și nu au nimic dulce să mănânce.
  • De exemplu, ați putea spune: "Știu că vremurile sunt dure, dar acest lucru va fi un mod distractiv pentru ca noi să ne întâlnim. Va trebui să descărcați zoom pe telefon sau pe computer înainte de timp dacă nu o aveți deja. Dați-mi voie să știu dacă aveți nevoie de ajutor cu asta. Vom juca jocuri, ieșim și am o băutură împreună pentru ziua mea de naștere, deci ridicați un șase pachet de IPA preferat înainte de a ne întâlni!"
  • Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 6
    6. Dress up pentru ocazie pentru a fi pompate pentru eveniment. Tema sau nici o temă, este o idee bună să te îmbraci pentru petrecere. Arunca pe o cămașă frumoasă sau o rochie, faceți machiajul dvs. dacă purtați orice, și păstrați acei brelocari în dresser. Veți obține mult mai încântat pentru eveniment dacă vă simțiți că vă pregătiți pentru o petrecere obișnuită!
  • Dacă doriți să o păstrați confortabil, luați în considerare realizarea "partidului PAJAMA" tema dvs. Acesta este un mod distractiv pentru toată lumea să păstreze lucrurile relaxate.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 7
    7. Porniți apelul video devreme și primiți oameni pe măsură ce apar. Dacă partidul dvs. începe la ora 19:00, apare la 6:50, astfel încât oamenii punctuali să nu meargă într-o cameră de chat goală. Pe măsură ce oamenii încep să se prezinte la apel, îl primește la petrecere în același mod în care s-ar arăta la casa ta. Faceți o discuție mică și încurajați-i să se simtă confortabil în timp ce se stabilesc.
  • Dacă oamenii nu se cunosc reciproc, introduceți-le. Cu un apel digital, este posibil să primiți oameni de la toți cei care nu se pot cunoaște, așa că puneți oamenii în largul lor prin introducerea tuturor așa cum apar ei.
  • Metoda 2 din 3:
    Activități pentru adulți
    1. Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 8
    1. Aruncă un cocktail digital pentru a împărtăși băuturi cu prietenii. Una dintre cele mai ușoare căi de a se distra împreună este să spargă o băutură împreună și doar chat. Aceasta este o opțiune excelentă dacă fotografiați pentru o vibrație relaxată, unde toată lumea se distrează și mergând cu fluxul. Puteți chiar să aveți un toast de ziua de naștere sau să jucați un joc de băut, ca niciodată să nu fiți niciodată.
    • Puteți lega băuturile la tema dvs. dacă doriți. Ai putea face o temă de degustare a vinului în care toată lumea încearcă o nouă sticlă de vin și o analizează sau găzduiește o "noapte de bere fantezie", unde oamenii își aduc preparatul preferat de ambarcațiune și explică ceea ce le place.
  • Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 9
    2. Găzduiți o petrecere de cină fantezie, astfel încât toată lumea să poată sta jos și să mănânce împreună. Încurajați pe toți să gătească sau să comande, astfel încât alimentele lor să fie gata până la începerea partidului. Toți au pus telefonul sau laptopul la masă la masă și bucurați-vă de o petrecere de cină digitală unul cu celălalt. Nu numai că este o scuză bună pentru oaspeții dvs. să ia niște mâncare grozavă, dar este o modalitate distractivă de a emula ceva pe care tu și prietenii tăi să lipsească în timp ce ești blocat în carantină.
  • Dacă mergeți cu această opțiune, mergeți la toate! Arunca pe un costum sau o rochie de fantezie, lumina o lumanare, si crack deschide o sticla frumoasa de vin.
  • Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 10
    3. Frecventați un eveniment live-streamat împreună pentru a împărtăși unele râde. Evenimentele virtuale au devenit destul de populare recent din motive evidente. Uită-te online pentru o comedie de stand-up sau un eveniment improv, care este streamat online. Urmăriți evenimentul împreună și discutați în timp ce râzi noaptea departe.
  • Există fluxuri de comedie gratuite și arată că puteți găsi online. Nu este nevoie să cheltuiți bani pentru majoritatea acestor evenimente live.
  • O mulțime de evenimente live interesante sunt streamate pe Twitch, unde oamenii găzduiesc spectacole de discuții, muzică live și alte evenimente.
  • Imagine intitulată Celebrează un pas online de ziua de naștere 11
    4. Joaca un joc de partid digital pentru a te distra împreună. Există versiuni digitale ale celor mai multe jocuri de bord acolo. De asemenea, puteți descărca Simulator de tabletop pentru a obține un joc de bord 3D. Există, de asemenea, o mulțime de jocuri de trivia și partid din Jackbox, pe care oamenii le folosesc telefoanele pentru a juca. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă bucura de timpul împreună!
  • Jocurile de carduri digitale sunt o opțiune ușor de învățat și distractivă dacă aveți niște oaspeți care nu sunt un mare fan al jocurilor complexe.
  • Dacă aruncați o mică întâlnire cu o grămadă de jucători, ați putea să vă petreceți câteva ore să jucați shooterul preferat multiplayer sau ceva de genul ăsta.
  • Metoda 3 din 3:
    Idei pentru petrecerea unui copil
    1. Imagine intitulată Celebrează un pas online de ziua de naștere
    1. Decorați-vă casa și curtea noaptea anterioară pentru a face să se simtă legitim. Noaptea în fața partidului, decorați-vă casa ca nebunul. Puneți baloane peste tot, atârnă un banner în camera de zi și aruncați panglici sau streamers peste tot. Decorarea inimii voastre va merge mult spre a vă face copilul încântat. Ei se vor simți, de asemenea, mult mai bine despre ziua lor de naștere digitală dacă se simte ca adevăratul lucru.
    • Invită-ți prietenii copilului tău să se leagă de casa ta în timpul lor și să lase un mesaj de ziua de naștere cu cretă afară! Aceasta este una dintre acele lucruri mari care vă vor face într-adevăr copilul să se simtă special în ziua lor mare.
  • Imagine intitulată Celebrează o etapă online de ziua de naștere 13
    2. Conectați un televizor sau proiector la computer pentru a face videoclipul ușor de văzut. Dacă copilul dumneavoastră este mai tânăr, poate să nu fie o mulțime de distracție pentru ei. Utilizați un cablu HDMI pentru a vă conecta laptopul sau computerul la un televizor sau un proiector, astfel încât să poată obține o privire bună la toți oamenii care se afișează pentru a le dori o zi de naștere fericită.
  • Se va simți, de asemenea, mai distractiv să stea pe canapea și să mănânci niște pizza sau tort decât va face ca toți cei din fața computerului de familie.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 14
    3. Alegeți o gazdă pentru a cerceta activitățile și a conduce partidul. Puteți găzdui singur partidul sau desemnați un alt membru al familiei sau părinte pentru a lua reini. Odată ce toată lumea sa înregistrat, salut-le, mulțumesc că vin și doresc copilului dvs. o zi de naștere fericită. De-a lungul evenimentului, lăsați oamenii să știe când vă pregătiți să suflați lumânările pe tort, începând de divertisment, sau jucând un joc împreună.
  • S-ar putea spune: "Hei toată lumea! Se pare că majoritatea dintre noi suntem aici. Este o rușine că nu am putea face acest lucru în persoană, dar vom avea încă un timp minunat astăzi! Multumesc ca ati venit. Să loviți acest lucru prin dorința lui Jason o zi de naștere fericită!"
  • Dacă găzduiți o petrecere a adolescentului, lăsați-i să ia conducerea dacă o doresc. Un copil de 15 ani poate fi puțin jenat de părinții lor, încercând să-și facă petrecerea.
  • Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 15
    4. Toată lumea cântă "ziua de naștere fericită" la copilul dvs. Puteți face acest lucru la începutul petrecerii sau chiar înainte ca copilul să sufle lumanarile pe tort dacă obțineți unul. Poate fi ușor să uitați un simplu detaliu ca acesta cu o petrecere digitală, dar că toată lumea cântă "ziua de naștere fericită" este una dintre acele lucruri mici care vor face cu adevărat copilul să se simtă special în ziua lor mare.
  • Dacă puteți, întoarceți volumul pe computer sau difuzoarele TV, astfel încât piesa este plăcută și tare.
  • Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 16
    5. Închiriați divertisment și transmiteți-l pentru a face partidul extra special. Dacă doriți să faceți ceva puțin tradițional, închiriați un magician sau un clovn pentru a apărea și efectua. Luați laptopul sau camera web în veranda din față sau la un parc local și bucurați-vă de divertismentul de la o distanță responsabilă. Acesta este un mod distractiv de a oferi copilului dvs. ceva memorabil pentru ziua lor de naștere.
  • Combinarea unui apel de conferință digitală cu o activitate obișnuită este o modalitate excelentă de ao simți ca o petrecere normală.
  • Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 17
    6. Înscrieți un personaj favorit pentru a vă alătura apelului dacă copilul de naștere este mai mic. Dacă copilul dvs. este încă la vârsta în care ochii lor se aprind atunci când văd caracterul lor preferat Disney sau super-eroul în costum, angajați un interpret pentru a pop în conferință și a distra copiii. Aceasta este o mare alternativă dacă nu doriți să transmiteți nimic în afara. De asemenea, poate fi o modalitate excelentă de a vă surprinde copilul și de a face apel video interesant!
  • Multe dintre companii și actori independenți care se specializează în partidele copiilor vor putea găzdui o vizită digitală.
  • Ai putea avea personajul în vedere în persoană, dar un pic de magie se va pierde dacă copilul tău este singurul care poate interacționa cu ei.
  • Imagine intitulată Celebrează o zi de naștere online Pasul 18
    7. Găzduiți o petrecere de ceas pentru copii dacă doriți o atmosferă mai relaxată. Majoritatea părinților au acces probabil la un serviciu de streaming, cum ar fi Netflix. Lăsați copilul să aleagă un film sau să arate și să găzduiască o petrecere de ceas. Setați laptopul sau camera web lângă copilul dvs. și lăsați-i să urmărească filmul pe un televizor cu prietenii lor. Timp începutul filmului, astfel încât toată lumea să înceapă în același timp și să lase copilul și prietenii să se bucure de ei înșiși.
  • Aceasta este o opțiune bună dacă nu puteți obține pe toată lumea pe aceeași pagină în ceea ce privește timpul de începere pentru petrecere. Un film poate dura 2 ore până la sfârșit, ceea ce ar trebui să ofere o mulțime de oameni timp să apară la un moment dat și să vă dorească copilului dvs. o zi de naștere fericită.
  • Imagine intitulată Celebrează o zi de naștere online Pasul 19
    8. Includeți o activitate distractivă dacă doriți să oferiți copiilor ceva de făcut.Nu veți putea să jucați Pin The Coada de pe Donkey Online, există o mulțime de jocuri pe care le puteți configura pentru copilul dvs. și prietenii lor. Ar putea juca uno, scrabble sau un alt fel de joc de partid dacă sunt destul de bătrâni pentru asta. De asemenea, ați putea să jucați pe copii un joc în care acționează ceva sau găzduiește un concurs de dans amuzant.
  • Ați putea ridica o copie a unei ediții de familie niciodată sau de a juca șaraderi peste apelul digital.
  • Copiii se pot bucura de un concurs de glumă sau de o concurs de poveste înfricoșătoare dacă sunt suficient de bătrâni pentru a se descurca.
  • Sau, fiecare oaspete să spună câteva cuvinte tineri despre copilul tău. Aceasta este o modalitate simplă de a face copilul să se simtă iubit și apreciat.
  • Imagine intitulată sărbătorește o zi de naștere online Pasul 20
    9. Păstrați petrecerea care merge acasă pentru a vă face copilul să se simtă special. Dacă partidul sa încheiat de îndată ce apelul de conferință sa încheiat, ei pot obține puțin bummed. Păstrați petrecerea în mișcare făcând ceva ca o familie de îndată ce evenimentul principal sa terminat. Ați putea viziona un film împreună, să vă angajați în timp de joc cu copilul dvs. sau să aveți o vânătoare de curățare acasă.
  • sfaturi

    Deși nu este din punct de vedere tehnic un partid online, paradele de ziua de naștere reprezintă o opțiune populară pentru petrecerile de naștere ale copiilor. Invitați toți prietenii și familia copilului dvs. să conducă, să strige ziua de naștere fericită și să renunțe la un cadou.
  • Dacă arunci o petrecere a copilului și știți alți părinți care au aruncat petreceri digitale pentru copilul lor, ajung la ei. Întrebați-le ce a funcționat și ce nu a făcut-o. Aceasta este o modalitate excelentă de a afla ce puteți face în funcție de personalitatea și grupul de prieteni al copilului dvs. dacă sunteți puțin pierduți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar