Cum să decideți cine să invite la o petrecere

În timp ce planificați o petrecere, unul dintre cele mai importante aspecte este lista de oaspeți. Indiferent cât de mare este mâncarea sau cât de frumoasă este locul de desfășurare, o petrecere nu va avea succes decât dacă l-ați completat cu cei mai buni oameni. Aducerea împreună a celui mai bun grup de participanți poate părea o sarcină descurajantă, dar există câteva sfaturi pentru a minimiza orice Invitație Angst.

Pași

Partea 1 din 3:
Imaginând elementele de bază
  1. Imagine intitulată voluntar la societatea umană Pasul 1
1. Determinați câți oaspeți puteți invita. Acest lucru va depinde de lucruri precum dimensiunea locației, scopul celebrării, cantitatea de alimente sau alcool pe care o veți furniza etc. Dacă aruncați un bash imens, este posibil să puteți invita toți cei mai buni prieteni, prieteni apropiați, colegi și cunoștințe. Nu va trebui să fiți extrem de speciali în ceea ce privește lista de oaspeți, deoarece cu cât mai mult merită. Cu toate acestea, va trebui să fiți pickier dacă planificați o mică adunare.
  • Cel mai bine este să determinați a gamă de oaspeți, pentru că există întotdeauna o șansă ca cineva să se prăbușească în partidul ultimul minut sau să facă opusul și să aducă un plus de plus.
  • Figurați un buget pentru petrecerea dvs. și determinați cât de mult fiecare Oaspeții vă va costa.
  • Locul de desfășurare ar trebui să vă ofere o capacitate maximă, astfel încât să vă puteți asigura că nu invitați prea mulți oaspeți.
  • Image denumită o plăcere să aibă la domiciliu pasul 4
    2. Luați în considerare ce tip de oameni se va bucura cel mai mult de partid. Aceasta face pentru o petrecere minunată atunci când invitați oaspeții care se bucură cu adevărat. De exemplu, dacă găzduiți o soiree la un restaurant de lux, gândiți-vă la prietenii dvs. care iubesc să încerce bucătăria nouă sau sunt auto-proclamate "alimente."Dacă găzduiți o cookout de curte casual, poate doriți să invitați prietenii dvs. mai low-cheie, cu întreținere redusă. Ai idee!
  • Acest lucru nu înseamnă să excludeți prieteni buni care nu se pot "potrivi" atmosferei pe care o faceți. Cu siguranță poate fi distractiv să le scoateți din zonele lor de confort.
  • Imaginea intitulată se distrează fără a petrece mult pasul 6
    3. Includeți informații în invitația dvs. despre aducerea prietenilor. Dacă știți că aveți o mulțime de spațiu pentru toți oaspeții dvs. și apoi unii, puteți include o linie despre partidul dvs "cu cat mai multi cu atat mai bine!" Acest lucru va permite invitaților dvs. să știe că sunt bineveniți și chiar încurajați să-i aducă pe alții împreună cu ei.
  • Eticheta potrivită a partidului este că singurii oameni care sunt invitați în mod explicit sunt numele privind invitația. Dacă doriți ca oaspeții dvs. să aducă date, copii, prieteni sau oricine, specificați!
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea oaspeților tactici
    1. Imagine intitulată acționează cu propriul stil de stil 2
    1. Faceți o listă a oaspeților non-negociabili. Aceștia sunt oameni pe care trebuie să o invitați absolut, din orice motiv. Acestea ar putea fi cei mai buni prieteni sau membri ai familiei pe care nu v-ați putea imagina că aveți o petrecere fără, sau nici un popor pe care îl simțiți complet obligați să invitați. În mod obișnuit, non-negociații sunt persoane pe care le doriți cu disperare la petrecerea dvs. sau pe oamenii pe care trebuie să o invitați să evite tensiunea. Odată ce ați creat această listă, puteți determina cât spațiu ați lăsat să invitați pe alții.
    • Dacă aveți un partid de logodnă, soacra ta în curând este un non-negociabil. S-ar putea să nu o iubiți, dar nu există nici o cale să o puteți exclude.
  • Imaginea intitulată vorbește clar pasul 4
    2. Luați în considerare relațiile sau "plus-cele" ale oaspeților dvs. ne-negociabili. Acest lucru se aplică tuturor vârstelor și tipurilor de petreceri. Dacă sunteți un copil care găzduiește un somn și vă invitați pe cel mai bun prieten al dvs., ar putea dori să-și aducă celălalt prieten al lor. Dacă vă inviți colegul preferat la petrecerea dvs., probabil că ar trebui să așteptați ca noul său logodnic să se alăture. Aceste lucruri sunt importante pentru a lua în considerare la planificarea unei părți atât din motive logistice, cum ar fi alimentele, băuturile, spațiul etc., dar și pentru dinamica și starea de spirit a partidului ca întreg. O petrecere poate merge mai bine dacă toată lumea se simte confortabilă, indiferent dacă au adus un oaspete sau au alți prieteni în participare.
  • Imaginea intitulată introduceți-vă în pasul irlandez 7
    3. Eliminați orice perechi potențiale conflictuale. Aceștia sunt oaspeții care au probleme sau sânge rău unul cu celălalt. S-ar putea să existe două persoane pe care le doriți cu adevărat la petrecerea de naștere, dar nu va fi prea distractivă dacă se luptă cu ceilalți timp. Aceasta poate fi o sarcină dificilă, dar trebuie să încercați cel mai bine pentru a evita potențiale conflicte sau situații ciudate.
  • Uneori nu poți elimina toate perechile potențiale de conflict. Dacă există doi oameni care sunt în contradicție pe care trebuie să o invitați absolut, luați în considerare planificarea unui partid de dimensiuni mai mari în care vor exista o mulțime de alte persoane pentru a distrage atenția și a reduce tensiunea generală.
  • Dacă planificați o petrecere mai mică în care cei doi oaspeți conflicto vor fi contactați unul cu celălalt, lăsați-i să știe în prealabil. Spuneți-le în mod privat că cealaltă persoană va fi acolo și sperați că vă pot respecta dorința de a avea o petrecere calmă și dramă liberă.
  • Imaginea intitulată acționează ca un adolescent normal Pasul 4
    4. Invitați pe toți dacă invitați o majoritate. Cu alte cuvinte, dacă vă invitați peste jumătate din biroul sau clasa dvs., trebuie să invitați pe toți. Nu alienați câțiva oameni prin invitarea tuturor celorlalți, deoarece va crea o atmosferă incomodă și exclusivă. Puneți-vă în pantofii lor și dați-le o invitație dacă toți ceilalți primesc una.
  • Dacă aveți o petrecere mai mică și nu sunteți capabili să invitați pe toată lumea, invitați doar câteva persoane alese. În acest fel, majoritatea colegilor sau colegilor dvs. de clasă nu sunt invitați și nu o va lua ca pe un afront personal.
  • Imaginea intitulată Faceți un film muzical Pasul 2
    5. Invitați persoanele pe care doriți să le invitați. La sfârșitul zilei, este petrecerea dvs. și puteți invita pe oricine doriți. Deși există o etichetă comună pentru a se asigura că oamenii nu se simt în mod inutil excluși, nu sunteți obligați să invitați pe nimeni pe care nu-l doriți. Dacă vă simțiți confortabil cu tensiunea sau repercusiunea, care poate rezulta să părăsească pe cineva de pe lista dvs. de oaspeți, atunci ar trebui. Nu veți putea să vă bucurați de evenimentul dvs. dacă sunteți înconjurat de oameni pe care nu doriți să fiți în jur.
  • Aceasta este o problemă mai dificilă dacă co-găzduiește o petrecere. Dacă co-gazda dvs. dorește pe cineva acolo, care nu vă place sau viceversa, este posibil să fie nevoie să compromiteți.
  • Partea 3 din 3:
    Invitând cele alese
    1. Imaginea intitulată Primiți o scrisoare de acceptare din partea universităților de top din SUA Pasul 13
    1. Utilizați tact și maniere atunci când vă invitați oaspeții. Dacă primiți doar câțiva oameni la școală sau la serviciu, nu ieșiți invitații sau răspândiți cuvântul acolo. Trimiterea invitațiilor dvs. prin poștă sau prin e-mail este o metodă excelentă. Puteți trimite invitații discret și puteți include, de asemenea, informații pertinente, cum ar fi adresa dvs., direcțiile de conducere, codul de îmbrăcăminte sau orice altceva care ar putea fi nevoie să știe.
    • Trimiteți invitațiile dvs. cu câteva săptămâni înainte de un eveniment mai formal, iar într-o săptămână pentru un partid informal.
    • Site-uri web cum ar fi postarea fără hârtie, fac ușor să creați invitații drăguțe și personalizate. Acestea oferă o întreagă secțiune de invitații pe care le puteți crea complet gratuit.
  • Imaginea intitulată are o cameră de petrecere de fată Pasul 7
    2. Solicitați și urmăriți pentru RSVPS. Acest lucru poate fi la fel de formal ca și cum solicită RSVP-uri scrise sau doar cere invitațiului dacă intenționează să participe, astfel încât să puteți obține un număr general de angajați. Indiferent de modul în care vă faceți acest lucru, ar trebui să vă dați seama cine intenționează să participe, astfel încât să vă puteți asigura că sunteți pregătiți să găzduiați toată lumea. Asigurați-vă că atunci când solicitați RSVPS, vă întrebați dacă intenționează să aducă o dată sau un prieten împreună cu ei.
  • Imagine intitulată Organizați-vă după-amiaza dvs. Pasul 1
    3. Invită rezervele dacă este cazul. Dacă mulți dintre invitații dvs. nu sunt în stare să vină, puteți trimite întotdeauna invitații suplimentare pentru oricine nu ați fi luat în considerare inițial. După ce ați creat lista dvs. de oaspeți non-negociabil și datele potențiale, creați o listă de oaspeți de rezervă. Aceste rezerve vor fi invitate dacă mulți dintre invitații originali nu pot să o facă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar