Cum să acționăm la o petrecere de casă

Mergând la o petrecere de casă și nu au nici o idee cum să acționezi?Nu ești singur. Poate fi înfricoșător să participi la o petrecere de casă dacă nu ați fost niciodată la un anterior. Partidele de casă sunt importante în calendarul social al oamenilor. Într-o noapte la o petrecere de casă, este posibil să dezlănțim fluturașul social în tine. Este util să vă depășiți disconfortul cu petrecerile, deoarece probabil veți continua să mergeți la petreceri pe măsură ce creșteți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Socializarea la Partidul Camerei
  1. Imagine intitulată Planul o petrecere de aniversare surpriză Pasul 10
1. Du-te la petrecere cu un prieten. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că vă veți simți confortabil este să participați la petrecere cu cineva pe care îl cunoașteți. În acest fel, puteți să vă uitați la spatele celorlalți. Este mai bine să ajungeți cu un prieten în loc să le întâlnim la petrecere. Dacă intenționați să vă întâlniți la petrecere, ați putea fi blocați singur la petrecere timp de o oră sau mai mult.
  • Fiți conștienți că dacă aduceți un prieten de ieșire, ar putea dori să fie mai sociali decât doriți să fiți. Pe de altă parte, dacă optați pentru cineva care este mai puțin ieșit decât voi, puteți fi tentați să vă ascundeți într-un colț împreună și să nu socializați cu alți oameni.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o petrecere fără a bea pasul 7
    2. Ajunge la petrecere. Nu fi timid și bateți pe ușă. Odată ce sunteți în petrecere, asigurați-vă că ați salutat gazda, dacă există o gazdă clară. Aproape de începutul sosirii la o petrecere a casei, ar trebui să scanați camerele și să vedeți dacă recunoașteți pe oricine. Treceți prin fiecare cameră și cercetați zona pentru orice prieten sau cunoștințe pe care le aveți.
  • Introduceți-vă spunând, "Bună, numele meu este Jill. Cum stă treaba?" Doar fii tu și oamenii vor răspunde pozitiv.
  • Dacă nu sunteți aproape de cineva, dar ați vorbit înainte, aceasta este o persoană bună de a vorbi. Încercați să nu întrerupeți pe nimeni care se angajează într-o conversație.
  • Dacă niciunul dintre prietenii dvs. nu a sosit, încercați să îl jucați răcoros prin faptul că nu apare prea disperat pentru conversație sau atenție. Un fel de adolescenți se confruntă cu această incredere este fumatul, dar ar trebui să renunțați la fumat. Este rău pentru sănătatea ta și ai putea începe un obicei prost care ar putea dura ani de zile. În schimb, verificați telefonul mobil pentru articole pentru a citi.
  • Imagine intitulată Planul o surpriză ziua de naștere Pasul 3
    3. Introduceți-vă unei persoane pe care o recunoașteți. Nu vă simțiți jenat dacă nu cunoașteți pe nimeni la petrecere. Scanați petrecerea pentru cineva care nu pare prea preocupat de o conversație. Prin găsirea unei persoane libere și pare a fi într-o situație similară, aveți ocazia de a crea o conversație. Odată ce creați o conversație interesantă, alți partenegari s-ar putea observa.
  • Începeți pur și simplu prin introducerea dvs. și spuneți acestei persoane cum le recunoașteți. Apoi puteți trece într-o discuție despre subiectul reciproc care vă conectează.
  • Puteți să-i condimentați conversația întrebând întrebări despre trecutul lor. Puteți pune întrebări cum ar fi: "Ați locuit vreodată în altă parte?,"Sau" ce ați făcut săptămâna trecută?"
  • Imaginea intitulată are o petrecere de dans Pasul 5
    4. Interacționați cu grupul de prieteni. Una dintre cele mai ușoare căi de a socializa la o petrecere a casei este să stai cu prietenii tăi. Aceasta este o strategie bună pentru că alți PartyGegers va introduce frecvent cercul dvs. de prieteni. Când alți oameni vin în cercul dvs. de prieteni, vă puteți prezenta.
  • Urmați grupul dvs. de prietenie, dar nu vă simțiți înclinați să le urmați pe toată noaptea. Un lucru distractiv de făcut la petreceri de casă este să se aventureze singur.
  • Imagine intitulată Adresați telemarketers pentru a opri apelul Pasul 8
    5. Schimbați numerele de telefon cu cineva. Uneori poate fi utilă să faceți scopul dvs. de a obține numărul de telefon al cuiva. Mulți oameni fac acest lucru pentru întâlniri în scopuri, dar puteți face același obiectiv pentru a câștiga un prieten. Odată ce întâlniți pe cineva, continuați să puneți întrebări până când vă dați seama că vă bucurați de compania celuilalt.
  • Socializarea nu vine cu ușurință pentru toată lumea și asta este bine. Efectuarea obiectivelor vă poate îmbunătăți uneori capacitatea de a socializa.
  • O modalitate de a obține numărul de telefon al cuiva este să le întrebe dacă ar dori să stea la un moment diferit. Ai putea spune, "Hei, vrei să mergi la jocul cutii cu mine?"
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind implicat în evenimente de petrecere
    1. Imagine intitulată Planul unei petreceri de Quinceañera Pasul 19
    1. Alăturați-vă pe ringul de dans. Etajul de dans este o priză mare pentru că se distrează la o petrecere. Nimeni nu ar trebui să se simtă prea jenat să danseze. Dacă sunteți timid și vă simțiți inconfortabil, nu începeți petrecerea de dans. Dacă PartyGeges deja dans, se alătură, chiar dacă este doar pentru un cântec.
    • Podelele de dans sunt uneori o modalitate bună de a întâlni oameni. Puteți să complimentați întotdeauna pe cineva pe mișcările lor de dans.
    • Lăsați muzica să preia și nu lupta împotriva ispitei. Veți avea un dans mai ușor de a simți ritmul și trecerea la bate.
  • Imagine intitulată aruncă o petrecere de vizionare a Cupei Mondiale Pasul 18
    2. Bea. Dacă există alcool la petrecere, probabil că va fi, nu fi șocat. Turnați-vă o băutură dacă gazda ți-a oferit-o. Nu-i face ca scop să se îmbete, dar având o băutură sau două ar putea să vă ajute să vă slăbiți și să discutați cu oamenii. Dacă nu doriți să beți, respectați deciziile altor persoane pentru băut.
  • Dacă sunteți minore, asigurați-vă că ați răsturnat băutura. Este ușor pentru băutorii minunați să bea prea mult, să vă aterizeze în spital sau mai rău. De asemenea, puteți obține probleme juridice grave.
  • Este ușor ca oamenii să bea peste partidele de locuințe din cauza anxietății sociale. Fiți conștienți de acest fenomen și beți cu prudență și într-un ritm lent.
  • Beți multă apă între consumarea băuturilor alcoolice. Alcoolul deshidratează corpul, deci va trebui să vă mențineți nivelurile de apă ridicate în timp ce consumați alcool.
  • Nu beți cu scopul de a vă simți social și de ieșire. Ați putea deveni foarte intoxicat.
  • Imagine intitulată Play Pong Pong 11
    3. Începeți un joc cu cineva. Aduceți un pachet de cărți cu dvs. doar în cazul în care unii oameni vor să joace un joc de cărți. Un joc popular de cărți la petreceri este poker sau "Cercul morții."Există și alte jocuri pe care le puteți juca la petreceri ca Ascunde n `căutați, patru colțuri sau un joc de bord ca Twister. Partidele de casă sunt vorba despre lăsarea și distracția.
  • Nu vă simțiți jenat pentru că încercați să începeți un joc. Vor fi cel puțin unul sau alte două persoane care cred că aveți o idee bună.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind responsabil
    1. Imaginea denumită obține libertatea cu părinții supraprotectivi ca o fată adolescentă Pasul 3
    1. Obțineți permisiunea de a participa la petrecere. Dacă locuiți încă cu părinții sau tutorele dvs., întrebați-le dacă puteți merge la petrecere. Dacă aveți părinți stricți, este posibil să aveți nevoie să întindeți adevărul pentru a merge la petrecere. Cu toate acestea, nu este responsabil să le mințiți. Ar trebui să fii întotdeauna deschis cu ei - dacă ești prins mincinos, ai putea fi împământat. De asemenea, trebuie să obțineți o confirmare de la gazda partidului că sunteți binevenit să veniți. Dacă știți că părinții dvs. nu vă vor lăsa să mergeți, încercați una dintre aceste opțiuni:
    • Încercați să vă convingeți părinții să vă lase să mergeți la petrecere pentru câteva ore. Le-ai putea spune lucruri care i-ar pune temerile la ușurință, cum ar fi lăsându-i să știe că adulții responsabili vor fi acolo sau că veți lua un prieten și vă veți promite să vă uitați unul la celălalt. De asemenea, trebuie să promiteți să nu vă angajați în activități ilegale, cum ar fi băuturile minore.
  • Imagine intitulată Dress Up pentru o partid disco Pasul 8
    2. Îmbrăcați-vă pentru petrecere. Asigurați-vă că purtați ceea ce se simte confortabil sau ceva ce vă simțiți încrezător. Nu vă fie frică să fii tu și să te îmbraci așa cum vrei. Cele mai multe partide ale casei sunt informale, dar altele au teme de îmbrăcăminte care ar putea fi distractiv să urmeze.
  • Dacă știți că oamenii care intenționează să se îmbrace pentru petrecere, să coordoneze cu ei, astfel încât să vă potriviți. Potrivirea cu prietenii dvs. la o petrecere este o modalitate bună pentru ca oamenii să observe și să vorbească cu dvs.
  • Imagine intitulată Vizitați New York City Pasul 2
    3. Călătoriți la petrecere în siguranță. Trebuie să fii atent când călătoriți la o petrecere de casă. Multe petreceri ale casei sunt o scuză pentru adolescenți sau copii de colegiu pentru a bea minori. Dacă sunteți șofer, luați în considerare acest lucru înainte de a călători la petrecere. Nu există nici o rușine în a lua un taxi la partid sau transport public. Părinții dvs. vă vor aprecia responsabilitatea dacă alegeți să faceți un taxi în loc de a conduce la o petrecere.
  • Imagine intitulată aruncă o petrecere de plecare Pasul 11
    4. Curățați-vă după tine. Respectați casa în care vă aflați prin ridicarea după tine. Ați putea chiar să o plătiți înainte prin aruncarea gunoiului altora. Amintiți-vă că cineva trăiește la această casă și ar putea trăi acolo cu o familie. Arătați-vă recunoștința față de gazdă și la casa lor prin curățarea după tine.
  • Acțiunile dvs. ar putea chiar să-i inspire pe alții să se curățească după ei înșiși.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o petrecere fără a bea pasul 1
    5. Moderați băuturile și altele. Fiți conștienți de cât de mult bei la petrecere. Ar trebui să puteți păstra un număr precis de câte băuturi pe care le-ați consumat. În timp ce nu este locul tău de a spune oamenilor când pot bea sau nu, ar trebui să țineți un ochi pentru oricine are nevoie. Este obișnuit pentru băutorii tineri, neexperimentați să bea o cantitate toxică de alcool. Dacă vedeți că cineva arată prea beat, încercați să îi ajutați dacă este cazul.
  • Ai putea lăsa prietenii persoanei în stare de beție să cunoască această persoană are nevoie.
  • Atent să nu depășească limitele dvs. atunci când se implică cu oameni extrem de intoxicați. Unii oameni se pot ocupa mai mult decât credeți.
  • Dacă vedeți orice abuz sau semne de viol, discutați cu proprietarii casei și luați măsuri. Obțineți un grup împreună pentru a interveni. În cel mai rău scenariu, este posibil să fie necesar să amenința să sunați la poliție sau să faceți acest apel.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un dans, domiciliu sau pas de partid 5
    6. Pleacă când vrei. Nu vă simțiți presați să rămâneți la petrecere până la sfârșit. Puteți pleca ori de câte ori doriți. Uneori este mai bine să te oprești la o petrecere timp de o oră și să pleci. Acest lucru funcționează pentru unii oameni și este infuriator pentru alții. Face tot ce se simte cel mai bine pentru tine. Încercați să nu lăsați nimic sau daunează nimic. Respectați gazda și ajutați-vă înainte de a pleca.
  • sfaturi

    Avertizări

    Întotdeauna vărsați băuturile tale. Nu acceptați o băutură de la cineva pe care nu îl cunoașteți. Niciodată nu știți intențiile cuiva.
  • Nu intrați niciodată într-o mașină cu un șofer beat.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil la petrecerile de locuințe, nu vă forțați să mergeți. Există tone de alții care nu sunt fanii mari ai acelei scene, și puteți avea în continuare cât de mult distractiv.
  • Dacă sunteți minori, evitați să beți. Pentru unul, puteai cu ușurință o băutură, ducând la otrăvire cu alcool sau moarte, mai ales dacă nu v-ați băut niciodată mult înainte. În plus, ați putea ajunge la probleme serioase și chiar să mergeți la închisoare, mai ales dacă ajungeți în spatele volanului după alcool. Cel mai bine este să-l evitați. În mod similar, consumul de droguri ar putea provoca probleme similare, așa că încercați să o evitați, de asemenea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar