Cum să sărbătorim o zi de naștere de 18 ani

Pentru mulți oameni, rotirea 18 este o piatră de hotar mare. Cu noi drepturi și noi responsabilități, vârsta de 18 ani sunt considerați în mod oficial adulți în multe culturi, astfel încât să doriți să sărbătoriți calea cea bună. Învățând să aruncați un fel de partid potrivit, indiferent dacă doriți să aveți o adunare informală cu familia dvs. și să rămâneți în, sau să aruncați o petrecere mare sau să vă îndreptați în oraș, puteți sărbători în stil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aruncând o petrecere
  1. Imaginea intitulată sărbătorește o zi de 18 ani Pasul 10
1. Eliberați copilul în tine. De ce să nu invitați niște prieteni și să aveți o petrecere de aniversare? Hang Streamers, baloane, mănâncă tort, joacă jocuri și viziona filme! Doar pentru că acum sunteți considerat un "adult" Prin lege, nu înseamnă că îți pierzi tinerețea. Bucurați-vă de timpul cu oamenii pe care îi iubești. Dacă doriți să aveți mai mult "adult" A 18-a petrecere de aniversare, există și o mulțime de modalități de a sărbători libertatea nouă găsită.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 14-a 7
    2. Luați în considerare o petrecere liniștită. Unii oameni nu necesită o lovitură mare când vor deveni 18 ani. Petrecând câteva ore liniștite la domiciliu cu familia ta? Deschiderea cadourilor? Mănâncă tort? Dacă a funcționat timp de 17 ani, nimic nu trebuie să se schimbe acum. Petreceți timp cu oamenii care vă iubesc și vă relaxați.
  • Face timpul de calitate. Organizați un timp spa cu un frate sau părinte sau petreceți timp să lucrați pe mașini cu tatăl dvs. Faceți ceva ce ați face în mod normal, dar luați timp pentru ao aprecia cu adevărat. Majoritatea oamenilor presupun că întoarcerea 18 înseamnă că aceste momente vor începe să disipeze, dar asta nu este cu totul adevărat. Le puteți face ultima dată, chiar dacă începeți să luați noi responsabilități.
  • Faceți o listă a lucrurilor din copilărie pe care doriți să le faceți și folosiți-vă pe locul 18 ca o oportunitate de a face toate lucrurile pe care le-ați iubit mereu. Stai cu fratele tău și ai viziona filme Samurai târziu, sau du-te la locul tău preferat de înghețată cu familia. Amintiți-vă, întoarcerea 18 are mai multe responsabilități, dar nu trebuie să nu mai fiți un copil.
  • Încercați o activitate mai puțin comună a partidului, cum ar fi campingul. Puteți face acest lucru la un parc cu locuri de camping sau chiar în curtea proprie. Apuca un cort, unele gustări, unele jocuri video și câțiva prieteni buni! E ca un hangout de noapte, dar fără părintele tău peste umăr. Dacă doriți să tabără într-un parc, spoturile de cort sunt de obicei de aproximativ 15 dolari pe noapte, dau sau ia. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a se lega cu prietenii dvs., de asemenea, degustați libertatea de părinții dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere de 18 ani
    3. Invitați un număr gestionabil de oameni. Un mod bun de a sărbători un al 18-lea aruncă o petrecere de casă pentru tine. În funcție de casa pe care o aveți la dispoziție, este posibil să doriți să aveți o aruncare mare sau o adunare mai mică adecvată pentru scopurile dvs. Orice doriți să faceți, asigurați-vă că vă invitați un număr adecvat de oameni, astfel încât să nu aveți o mulțime mare de vărsare pe gazonul dvs. și să atrageți polițiștii.
  • Dacă vorbiți despre petrecerea dvs. pe Facebook sau despre alte rețele sociale, păstrați-o la mesaje private. Nu postați despre partidul dvs. public, sau puteți avea oaspeți nedoriți și atenția.
  • Ia în considerare celebrarea mai multor 18ths în același timp. Dacă un cuplu prietenii se îndreaptă pe 18, să-ți distrugi toate părțile împreună pentru a obține o aruncare mare, mai degrabă decât câteva petreceri mai mici. Gândiți-vă la epic.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de 18 ani Pasul 7
    4. Gândiți-vă la o temă. Configurați-vă petrecerea cu un stil care se potrivește temei dvs. sau propriului gust personal. Ai putea să-l păstrezi elegant și gustos cu niște aranjamente de flori frumoase, fotografii și crep sau ai putea să o faci cu o mașină de fum, disco minge și o capcane DJ pentru o petrecere de dans grimi. Poate vrei borcane Mason pline de limonadă, o bandă albastră și baloturi de fân. Decideți ce fel de vibrație doriți pentru partea dvs. și mergeți cu ea.
  • Sfat rapid: schimbați becurile de la standardul alb până la roșu sau galben și setați tonul la petrecerea de case rapid, curat și ieftin.
  • Pregătiți-vă casa în mod corespunzător prin împușcarea tuturor obiectelor de valoare și a lucrurilor care pot fi lovite. Plasați-le într-o cameră închisă sau mutați lucrurile în garaj sau în vapor.
  • Gândiți-vă la curățare. Dacă trebuie să începeți să curățați goo de pe podea, după ce rezervorul de lupte de jello se revărsă, s-ar putea să începeți rău în anul 18. încercați să o păstrați ușor.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de 18 ani
    5. Configurați divertismentul pentru noapte. Este important să aveți ceva pentru oaspeții dvs. la petrecerea dvs. Acest lucru ar putea fi orice de la jocuri la dans la filme la gătit. Este noaptea ta, deci alegeți ceva ce vă veți bucura de a face cu cei mai apropiați prieteni.
  • Alegeți ceva pe care tu și prietenii tăi vă veți bucura de a face. Dacă sunteți un jucător, configurați un gamet de joc video și mutați de la cameră la cameră într-un circuit epic. Super Nintendo în mansardă și Xbox unul în camera de zi. Jocul tău de la podea la podea.
  • Dacă doriți să angajați un DJ, amintiți-vă să le oferiți o listă de melodii pentru a vă juca pe care doriți și oaspeții dvs. vor aprecia. Pe măsură ce oaspeții dvs. sosesc, puteți să le aveți întotdeauna să scrieți două sau trei dintre melodiile lor preferate de dans și acest lucru se va asigura că se ridică și vor primi petrecerea.
  • Dacă mergeți cu o bandă live, este esențial să vă asigurați că vor avea suficient spațiu, cârlige electrice și alte materiale necesare pentru a juca, mai ales dacă veți plăti pentru el. Asigurați-vă că sunt mai devreme pentru a se înființa.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc o etapă de aniversare de 18 ani 9
    6. Avertizează vecinii. Nimic nu ruinează o petrecere mai repede decât un apel către polițiști și un bătut pe ușă. Este o curtoazie comună de a-ți avertiza vecinii că vei avea o petrecere și să-i lași să cunoască detaliile specifice. Du-te în jurul cartierului pentru a vă asigura că veți fi clar.
  • Pro Sfat: Nu-l tratați atât de mult ca un avertisment și o tratați mai mult ca o invitație. Spuneți vecinilor că veți avea o petrecere pentru locul 18 și că ați vrut să le informați că ar trebui să se oprească. Glisați un pic de avertizare acolo: "Nu așteaptă prea mulți oameni, dar probabil vor fi niște muzică. Vom încerca să o avem la o oră rezonabilă. Sper sa te vad acolo!"
  • Metoda 2 din 3:
    Mergem afara
    1. Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare de 18 ani 11
    1. Invitați doar un număr selectat de prieteni. 18 este o piatră de hotar imensă, luați niște prieteni și faceți o noapte de ea. Încercați să vă păstrați grupul într-un echipaj de dimensiuni de lup de lupi - nu mai mult de cinci sau cam asa ceva, apropiați prieteni - și loviți orașul. Dacă ieșiți, călătoriți întotdeauna într-un grup.
    • Faceți rezervări dacă aveți o petrecere mare pentru a vă asigura că veți intra în restaurant, club sau în altă locație pe care doriți să o intrați. Dacă este nevoie de bilete, cumpărați bilete înainte de timp. Dacă necesită o încărcătură de acoperire, asigurați-vă că toată lumea are bani.
    • În funcție de momentul în care rotiți 18 ani, aceasta ar putea fi una dintre ultimele șanse pe care trebuie să le prindeți cu prietenii apropiați înainte de colegiu sau înainte de începerea locurilor de muncă. Ar putea fi distractiv să vă îndreptați spre un club de dans cu voce tare, dar ar putea fi, de asemenea, distractiv să vă petreceți liniștit și să vorbiți. Fă ce simte natural.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare de 18 ani 12
    2. Găsiți un club de peste 18 ani. Dacă orașul dvs. are una, găsirea unui club de 18 ani poate fi o modalitate excelentă de a explora orașul și de a vă distra. Testele tipurilor de cluburi sunt, de obicei, ca majoritatea locurilor de dans, dar fără alcool. O mulțime de locații vor avea 18 listate ca vârsta minimă și, dacă există un eveniment care se întâmplă în jurul zilei de naștere, poate fi o modalitate excelentă de a sărbători.
  • În timp ce ar putea fi distractiv pentru dvs., încercați și să planificați membrii minori ai grupului dvs. Nu face planuri să meargă oriunde că toată lumea nu poate merge sau doar să invite oameni care sunt peste 18 ani. Faceți o mică planificare pentru a vă asigura că nimeni nu va fi lăsat afară.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare de 18 ani 13
    3. Obțineți o plimbare de la un loc la altul. Înainte de a ieși afară, asigurați-vă că știți cum veți obține de la un loc la altul și că ați aranjat plimbări. Cel mai bine pentru a lăsa pe altcineva să conducă, mai ales dacă vei bea deloc, dar chiar dacă nu ești. Scoaterea stresului de a conduce în jurul poate face întreaga seară mult mai ușoară și mai distractivă.
  • Luarea unui CAB este un pariu sigur sau aranjarea plimbări cu membrii familiei sau cu alți prieteni apropiați, dar dacă doriți să faceți Epic al XVIII-lea, există întotdeauna posibilitatea unei limuzine.
  • Dacă orașul dvs. are acces, folosind Lyft sau Uber este o modalitate excelentă de a obține de la un loc la altul. Puteți aranja să vă întâlniți o mașină undeva la un anumit moment.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere a 18 ani
    4. Luați o mulțime de imagini. În câțiva ani, veți dori cu siguranță să vă asigurați că ați documentat pe locul 18. Este mai ușor decât oricând în aceste zile, dar nu uitați să strângeți suficiente imagini de grup pentru a urmări tot ceea ce faceți în această noapte. Imaginile vor fi neprețuite.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de 18 ani Pasul 15
    5. Distrează-te, dar stai în siguranță. A 18-a ar trebui să fie o noapte de libertate și distracție, dar dacă ieșiți, trebuie să fiți extrem de sigură. Întotdeauna stați într-un grup, asigurați-vă că oricine au schimbat numerele înainte de a ieși și lăsați părinții dvs. sau altcineva aproape de dvs. știți de unde vă planificați să mergeți și ce intenționați să faceți acest lucru. Asigurați-vă că începeți ziua de naștere pe piciorul drept.
  • Metoda 3 din 3:
    Explorarea de noi posibilități
    1. Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare de 18 ani 1
    1. Figurați ce este recent legal în zona dvs. În funcție de locul în care locuiți, poate exista o serie întreagă de lucruri noi jurnale pentru a încerca să explorați ca un adult proaspăt. Indiferent dacă planificați o petrecere pentru cineva care urmează să devină 18 ani sau să-ți planificăm propriul întâlnire, este comun ca acesta să includă un fel de lucru pe care nu l-ai putea face când ai fost 17.
    • În unele țări, 18 este vârsta legală de băut. Dacă veți avea câteva băuturi pentru a sărbători, asigurați-vă că sunteți Bea în siguranță și nu testați limitele. Ai o întreagă viață de băut legală înaintea ta. Nu este nevoie să o înghesuiți imediat.
    • Bilete de loterie, tatuaje, produse de tutun, licențe de căsătorie, înscriere militară și înregistrarea alegătorilor sunt toate lucrurile pe care bătrânii de 18 ani le au la dispoziție în majoritatea zonelor. Aflați ce este disponibil în dvs. și intenționați să sărbătoriți ca un adult.
    • În multe domenii, rotirea 18 înseamnă că trebuie să obțineți o nouă licență de conducere sau un card de identitate. În unele state și provincii, este o culoare diferită, cu diferite denumiri. Deși s-ar putea să nu fie un mod distractiv de a sărbători, este o idee bună să obțineți noul dvs. ID cât mai curând posibil.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de naștere de 18 ani
    2
    Cumpărați un bilet de loto. Unul dintre primele lucruri loturi de 18 ani, este cumpărarea unui bilet de loterie sau două. Poate fi o modalitate rapidă și distractivă de a face ceva cu noul dvs. ID și noul tău adult. Cumpărați un zgârie-off sau un card cu bile de putere și să aveți o distracție inofensivă. Cine știe, ați putea câștiga chiar și puțini bani pentru a vă ajuta să vă finanțezi petrecerea.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o etapă de aniversare de 18 ani 4
    3. Luați în considerare un tatuaj de ziua de naștere. 18 ani nu au nevoie de consimțământul părinților pentru a obține un tatuaj legal. În timp ce nu este recomandat neapărat să obțineți un tatuaj doar pentru că puteți, dacă ați fost soluționat pe un design pentru o lungă perioadă de timp și sunteți foarte serioși pentru a obține unul, este o modalitate comună de a sărbători ziua de naștere. Cercetați un artist bun în zona dvs., faceți o întâlnire pentru a vorbi despre designul dvs. și programați o întâlnire pentru locul 18.
  • Imaginea intitulată sărbătorește o zi de 18 ani Pasul 5
    4. Înregistrați-vă la vot. Da, da, nu este chestiunea partidelor, dar petrecerea porțiunii de pre-petrecere a zilei de a face lucruri noi adulte ar putea fi un mod interesant și distractiv de a sărbători. Exercitați-vă drepturile prin înregistrarea la vot în zona dvs., astfel încât veți fi gata până la momentul viitoarelor alegeri.
  • Hrană pentru petreceri, băuturi și invitații

    Al 18-lea alimente pentru ziua de naștere

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Al 18-lea băutură de ziua de naștere

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    A 18-a invitație de ziua de naștere

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Puteți invita totuși mulți oameni pe care îi doriți! Doar asigurați-vă că ați planificat în mod corespunzător spațiul, gustările și controlerele.
  • Nu vă fie frică să fiți copilăresc! Smores, Weenies, cântece de foc tabără, vânătoare de om! Să fim cinstiți, puteți fi în mod legal un adult, dar sunteți încă adolescent.
  • Asigurați-vă că ați contul de alergii, medicamente sau boli pe care le aveți sau prietenii dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar