Cum să sărbătorească ziua de naștere a bunicului

Bunicii dvs. sunt unii dintre cei mai importanți oameni din viața voastră și sărbătorind ziua lor de naștere cu ei este una dintre cele mai bune modalități de a le arăta cât de mult vă interesează. Indiferent dacă trăiește bunicul dvs. departe, dorește o sărbătoare liniștită, sau speră pentru o petrecere uriașă, vă puteți asigura că au o zi de naștere fericită!

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea cadoului corect
  1. Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
1. Aflați bugetul dvs. Știind cât de mult trebuie să cheltuiți vă va ajuta să alegeți mai ușor un cadou. Adăugați venitul sau economiile lunare, apoi scădeți toate cheltuielile dvs., inclusiv orice doriți să salvați și orice altceva trebuie să cumpărați. Orice stânga va fi bugetul dvs. de cadou.
  • Este bine dacă nu aveți destui bani pentru un cadou mare - mulți bunicii sunt fericiți să primească ceva de la nepoții lor.
  • De asemenea, puteți combina bugetul cu alți membri ai familiei pentru a cumpăra un cadou de grup.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    2. Adresați-vă bunicilor dvs. ceea ce ar dori. Să vorbească cu ei despre ceea ce ar dori pentru ziua lor de naștere și ascultă cu atenție răspunsul lor. Dacă doriți să vă păstrați darul o surpriză, adresați-vă părinților sau unei alte relative apropiate ceea ce cred că bunicul tău ar dori pentru ziua lor de naștere.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    3. Cumpărați un cadou pe baza intereselor lor. Dacă nu știți ce ar dori, gândiți-vă la ceea ce le place să facă și să aleagă un cadou care este legat de ea. De exemplu, dacă bunicul tău îi place să golf, o cămașă de golf ar face un cadou excelent.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    4. Face un cadou de casă. Dacă bugetul dvs. este strâns sau sunteți tipul creativ, Fă un cadou Pentru bunicii tăi.
  • Un card de casă cu un mesaj sincer este întotdeauna o alegere excelentă. Obțineți creativ cu cardul dvs. prin adăugarea de desene, consumabile de artizanat sau autocolante pe cardul dvs. Scrieți un mesaj scurt despre dragostea dvs. pentru bunicii dvs. în interior.
  • Dacă locuiți departe de bunicii dvs., un album foto este o modalitate foarte bună de a le arăta ce se întâmplă în viața voastră. Includeți imagini ale dvs., familiei dvs. și orice vizitare sau excursii pe care le-ați luat. Puteți să vă puneți fotografiile într-un album gata, sau să cumpărați un album gol și să vă proiectați paginile proprii.
  • Încercați să faceți ceva pe care îl pot folosi sau pot afișa, cum ar fi Săpun de casă, lumanari parfumate, sau a cutie de memorie.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    5. Alegeți un card cadou. Dacă nu sunteți sigur ce ar dori bunicul dvs., un card cadou poate fi o opțiune bună! Asigurați-vă că știu cum să o folosească și că este pentru un magazin în zona lor - mulți oameni în vârstă sunt cumpărături incomod online.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    6. Dă-ți darul în timp pentru ziua lor de naștere. Asigurați-vă că le puteți vizita pe sau înainte de ziua lor de naștere pentru a le oferi darul lor. Dacă locuiți departe de bunicul tău, ar trebui să trimiteți pachete cu aproximativ o săptămână în avans. Dacă locuiesc într-o altă țară, este posibil să trebuiască să trimiteți un e-mail cadou cu câteva săptămâni înainte de ziua lor de naștere.
  • Metoda 2 din 3:
    Planificarea unei petreceri
    1. Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    1. Întreabă-i ce fel de petrecere doresc! Întrebați-vă bunicul direct dacă ar prefera o petrecere mare, o mică sărbătoare sau o excursie de familie. Nu ignora cererile lor!
    • Dacă nu vă puteți întreba direct bunicul, gândiți-vă la ce feluri de partide pe care le-au plăcut în trecut sau întrebați părinții dvs. sau un alt membru apropiat de familie, ceea ce cred că bunicul tău ar dori.
    • Dacă te gândești la o petrecere surpriză, fii absolut sigur că bunicii tăi ar dori unul înainte de a continua. Mulți oameni în vârstă găsesc petreceri surprinzătoare supărătoare. Întrebați-vă dacă s-au sugerat să dorească o petrecere surpriză, dacă s-au bucurat de petreceri surprinzătoare în trecut sau dacă le plac surprize în general.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    2. Stabiliți un buget. Acest lucru va determina cum va fi elaborarea partidului. Acest lucru este deosebit de important dacă luați bunicul dvs. - nu vă așteptați să plătiți pentru propria sărbătoare a zilei de naștere! Dacă doriți ca alți membri ai familiei să vă ajute cu costurile, întrebați-le cât mai curând posibil.
  • Bugetul dvs. ar trebui să includă alimente, băuturi, tort, admiterea la orice eveniment, parcare și transport, decorațiuni și un cadou.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    3. Alegeți o dată și locație. Dacă nu puteți sărbători în ziua de naștere a bunicului dvs., încercați weekend-ul înainte sau după. Întrebați-vă bunicul dacă există un timp și un loc pe care ar prefera. Asigurați-vă că oaspeții importanți, ca părinții, mătușii și unchii tăi, vor putea să participe și. În funcție de bugetul dvs. și de preferința bunicului dvs., puteți avea evenimentul la un restaurant, la domiciliu, la domiciliu al bunicii dvs. sau un spațiu de eveniment special.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    4. Invitați oaspeții. Adresați-vă bunicului sau părintelui pentru o listă de oaspeți. Asigurați-vă că includeți prietenii și rudele bunicului dvs., chiar dacă nu le cunoașteți. Nu invitați propriii dvs. prieteni și nu "surprindeți" bunicul dvs. prin invitarea pe cineva care sunt înstrăinați de la. Asigurați-vă că trimiteți invitații cu cel puțin trei săptămâni în avans.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    5. Cumpărați alimente și băuturi pentru petrecere. Indiferent dacă comandați sau nu alimente sau Faceți-vă singur va depinde de bugetul dvs. Asigurați-vă că fiecare oaspete are o mulțime de mâncare și băutură - o bună regulă generală este o kilogram de hrană și trei băuturi pe persoană. Dacă aveți partidul la un restaurant, va trebui să vă asigurați că prețurile lor se potrivesc cu bugetul dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    6. Decorați spațiul evenimentului. Părțile de naștere pentru adulți nu au nevoie de multe decorațiuni ca partide ale copiilor, dar câteva baloane și streamers vor face celebrarea mai festivă. Scheme de culori supuse, mature, cum ar fi alb-negru, argint și aur, și Burgundia și Cream sunt alegeri bune pentru petrecerea de aniversare a bunicului.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    7. Planificați un discurs scurt de ziua. Dacă găzduiți partidul, trebuie să pregătiți un discurs scurt pentru a livra înainte ca tortul să fie servit. Nu trebuie să fie nimic lung sau special, dar ar trebui să recunoști ocazia cu câteva cuvinte.
  • Dacă nu sunteți sigur ce să spuneți, încercați "Am vrut să mulțumesc tuturor că vin la ziua de naștere a bunicului. Bunicul a fost o astfel de inspirație pentru noi toți și vreau să iau o clipă pentru a le spune bunic cât de mult le iubesc. Ziua de naștere fericită, bunic!"
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    8. Aranja pentru curățare. Acest lucru este deosebit de important dacă partidul este la casa bunicului tău. Nu le lăsați cu o mizerie în ziua de naștere! Puteți cere membrilor familiei să rămână târziu și să vă ajute să curățați sau puteți chiar să angajați personal de curățenie.
  • Metoda 3 din 3:
    Petrecând timpul de calitate cu bunicul tău
    1. Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    1. Vorbește cu bunicul tău. Dacă nu trăiți destul de aproape de bunicii dvs. pentru a vizita, asigurați-vă că vă aflați în legătură pentru ziua de naștere! Sunați-le, trimiteți-le prin e-mail sau le scrieți o scrisoare, în funcție de tehnologia cea mai confortabilă.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    2. Planificați o mică ieșire pentru bunicul tău. Dacă au cerut să iasă pentru ziua de naștere, planificați excursia pentru ei. În funcție de interesele lor, faceți rezervările de cină, cumpărați bilete de spectacol sau aranja un ghid turistic. Asigurați-vă că aranjați transportul și plata pentru ei.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    3. Aranjați o zi de naștere liniștită acasă. Dacă bunicul tău ar prefera să rămână acasă sau să te viziteze pentru ziua de naștere, planificați o mică sărbătoare în casa dvs. sau a lor. Păstrați-o mici și low-cheie - invitați numai familia imediată și serviți un tort și băuturi răcoritoare de bază în loc de o cină completă.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    4. Cereți alte rude să intre în contact cu ei. Dacă știți că rudele dvs. uită adesea să apeleze sau să viziteze, să le reamintesc de ziua de naștere a bunicului dvs. înainte de timp. Mulți bunicii ar aprecia auzul de la toți copiii și nepoții și ajutând la faptul că face acest lucru ar fi un mare cadou de ziua de naștere.
  • Imaginea intitulată sărbătorește un bunic
    5. Spune-le cât de mult înseamnă pentru tine. Timpul liniștit împreună este ocazia perfectă de a-ți dori bunicul o zi de naștere fericită și de a le spune despre dragostea și respectul față de ei. Dacă vă simțiți ciudat să vorbesc direct la ei, să o scrieți într-o carte de ziua de naștere și să le dați-o.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă bunicul tău este în stare proastă de sănătate și nu poate merge nicăieri, să-i apeleze sau să le viziteze atâta timp cât poți în ziua lor de naștere. Pur și simplu petrecerea timpului cu ei le va face fericiți.
  • Dacă nu știți sigur că bunicul dvs. ar iubi o petrecere surpriză, nu planificați unul. Mulți oameni, în special persoanele în vârstă, le găsesc supărătoare și stresante.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar