Cum să fii un animal de petrecere

Când sosește animalul partidului, petrecerea începe. Nu le pasă de ceea ce gândește cineva despre ei și ei ignoră pe haters. Aflați cum să fiți centrul fiecărui partid, să mergeți sălbatic și nebun, și se distrează în același timp. Amintiți-vă, cu toate acestea, că un animal de partid nu este distractiv dacă pleacă sau ar pune pe alții în pericol. Cele mai mari animale de partid știu cum să rămână sub control, în timp ce se distrează încă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru petrecere
  1. Imagine intitulată Dress Up pentru o partid de disco Pasul 13
1. Îmbrăcați-vă într-un costum sau extravagant "Outfit." Animalele de partid își anunță prezența în minutul Introducerea camerei și nu există nici o modalitate mai bună de a face acest lucru decât un costum, un costum sau un costum de ucigaș. Evident, costumul se va schimba în funcție de partid, dar cel mai important lucru de reținut este că doriți să îl purtați cu încredere. Un animal de partid poartă ceva pentru că vor, nu pentru că sunt îngrijorați de ceea ce gândesc ceilalți oameni.
  • Pentru partidele tematice, doriți să vă angajați ca pe o temă cât mai mult posibil. Du-te mare sau du-te acasă.
  • Dacă este o petrecere ocazională, aruncați o pălărie proastă, cămașă sau luați o propunere ciudată de a aduce cu dvs. Orice lucru care atrage atenția asupra dvs. va face.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o petrecere fără a bea pasul 1
    2. Au câteva băuturi casual înainte de a pleca. Nu vrei să fii beat când ajungi, dar nu vrei să simți ca și cum ai nevoie "Ajunge din urmă" când ajungi acolo. Dacă veți bea, asigurați-vă că aveți un șofer înainte de a pleca.
  • Imagine intitulată Dietă Pasul 4
    3. Au ceva de mâncare cu o oră înainte de petrecere. Doar dacă nu mergeți la o petrecere (în cazul în care animalele de petrecere sunt, în general, mai puțin binevenite), șansele sunt bune că nu veți obține o mulțime de mâncare la petrecere. Mănâncă o masă bună înainte de petrecere, astfel încât energia și mâncarea în stomac. Intrarea într-o petrecere fără a mânca în prealabil nu este doar o tragere, poate fi periculoasă dacă există băutură implicată. Întotdeauna aveți o masă bună cu 1-2 ore înainte de a merge astfel încât să nu vă faceți griji pentru a vă simți bolnavii sau hrănirea pentru alimente atunci când sunteți în modul Animal Party.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o petrecere fără a bea pasul 7
    4. Ajunge târziu. Un animal de partid are nevoie de un habitat de petrecere. Va fi dificil să obțineți un impuls dacă sunteți primul în ușă, jucați-l să se răcească și să ajungă la modă târziu. Dacă este o adunare sau o petrecere mai mică, 15-20 de minute ar trebui să fie bine, dar dacă mergeți la o petrecere uriașă, ar trebui să încercați să ajungeți la cel puțin o oră după ce lucrurile au dat afară.
  • Dacă ajungeți înainte de a începe lucrurile, nu vă temeți niciodată. Doar distrați, fiți energici, iar petrecerea va urma în curând vibrația voastră.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans școlar (pentru băieți) Pasul 14
    5. Faceți planuri pentru sfârșitul partidului înainte de a începe petrecerea. Nimeni nu vrea să se ocupe de plimbari acasă sau locuri de somn odată ce au transformat într-un animal de petrecere. Este cel mai deștept și mai sigur pentru a face față acestor lucruri în avans. Asigurați-vă că aveți un șofer desemnat dacă partea are alcool și verificați cu gazda că aveți un loc de a dormi dacă nu veți conduce acasă. Verificați-vă cu prietenii dvs. pentru a vă asigura că aveți un amic la petrecere să vă supravegheați dacă lucrurile se vor face prost - cei doi vă puteți asigura că amândoi faceți acasă în siguranță.
  • Metoda 2 din 3:
    Transformând o petrecere ușoară într-o explozie
    1. Imagine intitulată Dansul Pasul 16
    1. Trageți oamenii timizi în petrecere unul câte unul cu conversație prietenoasă. Dacă vedeți pe cineva singuri sau în afara colțului, introduceți-vă. Fă-i să se simtă acasă, apoi să-i ceară să se alăture pentru o băutură, un dans sau un joc. Cu cât mai mulți oameni pe care îl trageți în partid, cu atât mai mult se mișcă. Tu, animalul de partid, ar trebui să tragi cât mai multe alte animale în pachetul tău posibil. Mai important, animalul partidului trebuie să cunoască toată lumea la petrecere, pentru că toată lumea trebuie să le cunoască.
    • Ascultați oamenii în timp ce vorbesc și pun întrebări pentru a le face confortabil vorbind.
    • Introduceți oamenii pe măsură ce găsiți interese comune.
  • Imagine intitulată Fii o fată de partid Pasul 5
    2. Turnați băuturile încet dacă partidul are alcool. Forțând că cineva să facă 5 fotografii într-o oră este periculos și poate duce la un sentiment neglijent, bolnav. În schimb, începeți să beți încet, lăsând oamenii să ajungă la propriul lor nivel confortabil de beție. O partidă bună este una în care toată lumea se simte suficient de confortabilă pentru a lăsa inhibițiile lor să zboare și să se distreze, nu una în care jumătate din grup este în baie tot timpul.
  • Imagine intitulată aruncă o petrecere strălucitoare Pasul 7
    3. Dă muzica mai tare. Găsiți melodii pe care toată lumea le poate bucura, dar au o bătaie rapidă și o mulțime de energie. Pe măsură ce petrecerea merge, întoarceți încet volumul pentru a face ca oamenii să se miște. În timp ce oamenii ar trebui să poată avea în continuare o conversație, doriți, de asemenea, ca oamenii să se simtă liberi să înceteze să vorbească și să înceapă dansul. Fiecare grup are gusturi muzicale diferite, dar există câteva genuri de petrecere care se deplasează majoritatea oamenilor:
  • Motown
  • Casă / Dans / Rave
  • Beatles-Era Rock.
  • Hip-hopul lui 90.
  • Imagine intitulată aruncă o petrecere strălucitoare Pasul 15
    4. Joacă niște jocuri care fac oamenii care se mișcă, râde sau împărtășesc. Jocurile sunt una dintre modalitățile cele mai sigure pentru a obține mulțimea împreună și de a începe să se distreze. O mică competiție, un umor și firul comun de conversație vor ajuta la legătura partidului și va aduce energia grupului în mod natural. Asigurați-vă că o mulțime de oameni pot juca, fiind cât mai incluzi posibil. Deși există sute de jocuri pentru a începe, de la jocuri de băut la jocuri mari de grup de grupuri de grup, cum ar fi carduri împotriva umanității, nu puteți merge prost cu unele clasice:
  • Adevăr sau provocare
  • Niciodata nu am
  • Regii
  • Cine sunt?
  • Imagine intitulată Coregraful Un dans Pasul 14
    5. Aduceți un pachet de animale de partid cu dvs. Arată cu oamenii care sunt la fel de distractivi și dispuși să fie un pic prostie. Având un grup bun în jurul tău, face mai ușor energia infecțioasă. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă dvs "haită de lupi" vine și ruinează partidul pentru toți ceilalți. Dacă sunt enervante sau neglijente, atunci puteți fi, de asemenea, considerați enervant sau neglijent.
  • Se amestecă cu alți oameni, nu doar cei din grupul dvs.
  • Verificați cu gazda în prealabil dacă este bine să aduceți oaspeții.
  • Aduceți un cadou de partid, ca niște alimente sau băuturi suplimentare, dacă vă prezentați cu mai mulți oameni.
  • Imagine intitulată dans la un dans școlar (pentru băieți) Pasul 7
    6. Știți că o petrecere de balansare necesită timp pentru a începe. Gândiți-vă la energia unei partide ca un cadran de volum - doriți să o ridicați încet, dar cu siguranță, astfel încât să nu distrugeți urechile cuiva sau să șocați oameni care încă mai au un timp liniștit și relaxat. Nu vă așteptați ca prezența dvs. să agesește brusc petrecerea în Overdrive. În schimb, fiți puțin stealth, îndreptându-vă încet volumul (atât literal cât și figurativ), până când partidul este într-adevăr bumping. Să fie un animal strategic de partid, și brusc veți avea întregul pachet care urmează.
  • Metoda 3 din 3:
    Dezlănțuiți animalul interior
    1. Imaginea intitulată are o petrecere de dans Pasul 15
    1. Fii tu și lipi de armele tale. Un animal de partid nu este la capriciile fiecărei persoane care vine și cere să facă o lovitură sau să joace un joc. Animalul de partid știe că știe cum să facă parte și că face petrecerea. Fii încrezător. Chiar dacă o falsificați, încrederea atrage atenția, deci "falsă că o faci." Injectați-vă propria personalitate în partid prin:
    • Rotunjind grupuri pentru jocurile pe care doriți să le jucați
    • Introducerea la noi oameni
    • Dans
    • Amestecarea nouă nouă "cocktail-uri."
  • Imagine intitulată dans la un pas cu rave 12
    2. Rămân în controlul dvs. Animalele de partid nu sunt neglijate sau prea beate pentru a funcționa, sunt în control și se distrează în orice moment. Cunoașteți limitele dvs. și acceptați-le, altfel veți sfârși de la animalul de petrecere la neplăcere enervantă în cel mai scurt timp. Fiind un animal de petrecere este nu despre a fi cea mai beată persoană de la petrecere, sau arătând cât de cool sunteți la alții. Este vorba despre a fi o explozie în orice situație, ajutându-i pe alții să se slăbească și să se distreze și să conducă energia de partid.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o petrecere fără a bea pasul 2
    3. Slăbiți și eliberați inhibițiile dvs. Lăsați-vă de temerile voastre, chiar dacă iau câteva băuturi pentru a vă juca pentru a juca chitara de aer pe ringul de dans, deci acceptați acest fapt. Un animal de petrecere nu este cel care stă liniștit în colț - el este cel care dansează pe mese, făcându-i pe toți să se distreze mai mult. Sunteți în controlul cât de multă distracție aveți la o petrecere, astfel încât să nu mai dorim lucrurile mai pline de viață și să le facă plin de viață.
  • Fiind un animal de petrecere nu este vorba despre gândire și planificare, este vorba de a acționa. Așa că du-te dans, întreabă acea fată dacă poți să-ți cumperi o băutură, să joace un joc și să ia puțin.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans școlar (pentru băieți) Pasul 13
    4. Conduceți petrecerea din față cu activități și jocuri de grup. Obțineți întreaga petrecere la același nivel, animalul de partid. Ai putea fi primul care a tăiat etajul de dans, DJ A "Playlist de partid," sau să conducă un grup care cântă la un favorit ca "Nu vă opriți să credeți" sau "Rasuceste si arunca." Indiferent ce faceți, încercați să obțineți alte persoane implicate în Shenanigans.
  • Imagine intitulată dans la un pas cu rave 5
    5. Aruncați-vă complet în atmosfera partidului. Depinde până la temă, a lovit podeaua de dans cu tot ce ai, și rămâi implicat în jocurile pe care le joci. Ar trebui să fiți dispuși să ieșiți în afara zonei dvs. de confort și să vă lăsați să trăiți în acest moment. Atâta timp cât vă opriți din când în când, pentru a vă asigura că nu vă răniți sau puneți în pericol pe nimeni, un animal de partid știe cum să spice lucrurile și este dispus să fie un pic goofy pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Dansul la un dans școlar (pentru băieți) Pasul 2
    6. Au un sentiment de umor, dar nu-ți face un nebun de tine. Nu doriți să vă luați atât de serios încât nu vă distrați, dar nu doriți, de asemenea, să fiți un partid de partid enervant, prea idiotic cerșit pentru atenție. Amintiți-vă vechea expresie și asigurați-vă că oamenii râd "cu tine, nu la tine." Acest lucru ar trebui să fie ușor dacă vă acționați ca tine și să vă distrați, dar nu faceți niciodată ceva la o petrecere doar pentru că credeți că vă va face să arătați cool - aproape întotdeauna se întoarce.
  • sfaturi

    Fi răciți, dar distractiv, nimeni nu-i place pe cineva care este de pe pereți și distructiv.
  • Asigurați-vă că arătați bine. Dacă arăți bine, vă veți simți bine și va face mai ușor să vă slăbiți.
  • Adu-ți cei mai buni prieteni. Te vor ridica și vor face totul de cinci ori mai distractiv.
  • Purtați neon, străluciți în culorile întunecate sau strălucitoare pentru a atrage o atenție de petrecere! Purtați ochelari sau o pălărie distractivă Nu veți ieși dacă veniți în hainele dvs. de zi cu zi. Dacă nu îndrăzni să vii îmbrăcați, atunci "găsi" pălăria mai târziu, când ești beat și curajos.
  • Stai lângă cele mai mari mulțimi. Concentrați-vă pe echilibrul dintre dans și socializare. Nu depășiți trei băuturi.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că nu deveniți prea mult. Dacă aveți un sentiment că doar ruinează petrecerea, calmați-vă.
  • Stați sub control. Un animal de partid oferă partidului ce are nevoie - nu mai mult, nu mai puțin.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar