Cum să vă distrați pe oaspeți

Oaspeții de divertisment poate fi o perspectivă distractivă, provocatoare. Indiferent dacă găzduiți oaspeții de petrecere sau peste noapte, cu un pic de pregătire, puteți distra cu încredere. Pregătește-te să fii o gazdă bună, grijulii, asigurându-vă că casa ta este pregătită pentru companie, gândindu-se la ceea ce oaspeții dvs. vor trebui să se simtă confortabil și fericit și apoi să-i arăt un moment bun.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea casei dvs. gata
  1. Image denumită oaspeții Pasul 1
1. Curățați-vă casa. Începeți pregătirea pentru oaspeți prin curățare. O casă curată va fi primitoare. Concentrați-vă pe zonele în care oaspeții dvs. vor petrece timp, cum ar fi baia, bucătăria, camera de zi și intrarea. Praf, vid, suprafețe curate și scapă de dezordine.
  • Dacă aveți oaspeți peste noapte, schimbați lenjeria de pe pat în care vor dormi.
  • Puneți prosoape curate în baie.
  • Imagine denumită oaspeții Pasul 2
    2. Stocuri pe consumabile. Asigurați-vă că veți avea tot ce aveți nevoie în timp ce oaspeții dvs. sunt în casa dvs. Cumpăra suficientă mâncare, băutură și alte necesități, cum ar fi țesuturile. Te vei simți mai pregătit și încrezător că știi că nu vei ieși din nimic.
  • Verificați-vă consumabilele de hârtie igienică, săpun, șervețele și alte esențiale.
  • Faceți o listă de cumpărături pe baza meniurilor dvs. și a oricăror consumabile pe care trebuie să le reproduceți, astfel încât să nu uitați nimic când faceți cumpărături.
  • Image denumită oaspeții Pasul 3
    3. Verificați detaliile. Dacă oaspeții dvs. vin pentru o petrecere sau un weekend, doriți să verificați că lucrurile funcționează. Pentru petrecerea dvs., asigurați-vă că echipamentul pe care doriți să îl utilizați pentru a juca lucrări de muzică și pot fi amplificate. Verificați, de asemenea, că jocurile au toate piesele lor. Pentru oaspeții tăi peste noapte, verificați dacă lămpile aubulbere, ceasurile sunt setate corect, iar telecomenzi au baterii.
  • Acesta este un moment minunat pentru a repara lucrurile majore nu funcționează, cum ar fi instalațiile care sunt oprite sau un pas rupt pe verandă. Dacă nu le puteți repara la timp, asigurați-vă că ați avertizat oaspeții dvs. și aveți un plan de rezervă.
  • Imaginea intitulată Distrază oaspeții Pasul 4
    4. Organizați-vă spațiul. Oaspeții dvs. vor ajunge cu cadouri pentru gazde, haine, portmoneuri și bagaje dacă stau peste noapte. Planificați unde doriți ca acestea să meargă în timp ce vă distrați. Aveți grijă de lucrurile oaspeților dvs. de îndată ce vor merge în ușă, astfel încât ei se vor simți imediat bineveniți.
  • Lăsați deoparte un spațiu pentru bagajele dvs. pe suprafață ca un trunchi sau podeaua unui dulap. Puteți investi chiar într-un suport pentru bagaje. Acest lucru va ajuta oaspeții să rămână organizat.
  • Faceți spațiu în dulapuri și dulapuri pentru oaspeții tăi peste noapte.
  • Imaginea intitulată Distrază oaspeții Pasul 5
    5. Planificați lista dvs. de oaspeți. Dacă aveți o petrecere, invitați oameni care credeți că se vor întâlni, apreciați invitația și bucurați-vă de petrecere. Planificați lista dvs. de oaspeți, astfel încât toată lumea să se potrivească confortabil în casa dvs. De exemplu, dacă aruncați o petrecere de cină, decideți cum doriți să păstrați oaspeții și dacă veți avea destule scaune. Când intenționați pentru oaspeții peste noapte, invitați numai numărul de persoane pe care le puteți găzdui în mod rezonabil.
  • Luați în considerare aruncarea câtorva părți mai mici dacă aveți un spațiu mic și o listă lungă de oaspeți.
  • Imaginea denumită oaspeții Pasul 6
    6. Spuneți oaspeților exact cât timp le puteți găzdui. Dacă sunteți îngrijorat de oaspeții care depășesc bun venit, specificați cât timp îi invitați. De exemplu, dați date specifice oaspeților peste noapte. Și când emiteți invitații de partid, starea exactă de start și sfârșitul sfârșitului.
  • Dacă nu doriți oaspeți peste noapte pentru mai mult de un weekend, ați putea spune: "Suntem atât de mulțumiți că ne puteți vizita. Vom putea să vă găzduim weekendul de la 10 la al 12-lea și ne-ar plăcea să vizitați atunci."
  • Image denumită oaspeții Pasul 7
    7. Decideți unde oaspeții sunt bineveniți în casa dvs. Este o idee bună să decideți dacă există locuri în casa dvs. unde nu doriți oaspeți. De exemplu, este posibil să nu le doriți în dormitoare în timpul unei petreceri. Dacă aveți o familie sau un coleg de cameră, ajungeți la un acord despre care zonele sunt în afara limitelor și cum veți direcționa toți oaspeții din aceste zone.
  • Spuneți că nu sunteți pregătiți să arătați oaspeților anumite camere, de exemplu: "Acestea sunt dormitoarele. Nu i-am curățat cu adevărat oaspeții. Îmi pare rău."
  • Încurajați oaspeții să exploreze zonele pe care nu le deranjează că le văd, de exemplu: "Dormitoarele sunt în jos. Permiteți-mi să vă arăt patioul și grădina acum. Cred că vă veți bucura să le vedeți."
  • Metoda 2 din 3:
    Planificarea divertismentului
    1. Image denumită oaspeții Pasul 8
    1. Aliniați-vă meniurile. Decideți tipurile de alimente pe care le veți servi oaspeții dvs. De exemplu, determinați dacă doriți să serviți o masă completă sau doar gustări la petrecerea dvs. Apoi, alegeți dacă doriți alimente dintr-o anumită țară sau cu o temă, în special pentru o petrecere de cină. Pentru oaspeții peste noapte, planificați toate mesele pentru vizita lor. Păstrați mesele și gustările relativ simple, astfel încât să vă puteți concentra pe divertisment.
    • Împreună cu mâncarea, decideți ce băuturi veți servi.
    • Dacă sunteți conștient de buget, aflați ce vă puteți permite și concentrați-vă să faceți acest lucru minunat.
    • Stabiliți gustări și băuturi în camera dvs. de oaspeți pentru oaspeții peste noapte, astfel încât acestea nu vor trebui să-și găsească drumul spre bucătărie pentru o gustare la miezul nopții.
    • Întrebați despre sensibilitățile și alergiile alimentare și planificați mesele și gustările în jurul lor. Dacă faceți ceva ce un oaspete nu poate mânca, subliniați-le în prealabil.
  • Image denumită oaspeții Pasul 9
    2. Planificați-vă muzica. A face o Playlist Pentru petrecerea ta. Puteți face acest lucru pe telefon, computer sau tabletă utilizând aplicații precum Spotify, iTunes, Google Play sau YouTube. Alegeți muzica care vă va ajuta să setați starea de spirit pe care doriți să o faceți pentru petrecerea dvs. Când sunteți gata pentru petrecere, cârlig dispozitivul până la stereo.
  • Planificați o listă de redare suficient de lungă, deci aveți muzică pentru întreaga petrecere.
  • Amestecați tipul de muzică pe care îl jucați în timpul petrecerii. De exemplu, ați putea dori să începeți cu ceva cu adevărat optimist și apoi să jucați muzică Melnower la sfârșitul nopții pentru a vâna lucrurile în jos.
  • Utilizați o aplicație care permite oaspeților să aleagă melodii din lista de redare, cum ar fi Jukebox Hero.
  • Închiriați un DJ pentru o petrecere mare dacă se potrivește în bugetul dvs.
  • Imagine intitulată Distrază oaspeții Pasul 10
    3. Ia-ți activitățile gata. Planificați să arătați oaspeților dvs. un moment bun. Ajutați oamenii să interacționeze la petrecerea dvs. cu jocuri sau făcând un spațiu pentru dans. Planificați câteva subiecte de conversație sau întrebări interesante, în special pentru o petrecere de cină. Oaspeții peste noapte nu trebuie să fie distrați în mod constant, dar ar trebui să planificați câteva lucruri de făcut împreună.
  • Fiți pregătiți să obțineți dansarea și să începeți jocurile la petrecerea dvs.
  • Configurați un joc de bord în timpul cafelei și desertului la o petrecere de cină.
  • Cereți oaspeților să se îmbrace în funcție de o temă, ca o petrecere de plajă sau planificați a Mystery Party.
  • Pentru oaspeții peste noapte, pregătiți o listă de divertismente locale și lucruri de făcut în zona dvs. Planificați cel puțin o excursie cu ei, de exemplu la grădina zoologică sau pe piața agricolă locală.
  • Faceți planuri pentru distracția oaspeților peste noapte la domiciliu, ca o noapte de film.
  • Sfat de experți
    Stefanie Chu-Leong

    Stefanie Chu-Leong

    Planificator & Senior Event Planner, Syllify Eventssstefanie Chu-Leong este proprietarul și planificatorul de evenimente Senior pentru evenimente, o afacere de gestionare a evenimentelor, bazată pe zona San Francisco Bay și California Central Valley. Stefanie are peste 15 ani de experiență de planificare a evenimentelor și este specializată în evenimente la scară largă și ocazii speciale. Are un BA în marketing de la Universitatea de Stat din San Francisco.
    Stefanie Chu-Leong
    Stefanie Chu-Leong
    Planificator și planificator de evenimente Senior, stabilește evenimente

    Cum pot să-mi dau oaspeții dacă sunt introvertit? Dacă nu sunteți tipul de dans sau karaoke, ați putea planifica jocuri Trivia sau Board și împărțiți oaspeții dvs. în grupuri mici pentru a juca. În acest fel, oaspeții dvs. sunt distrați și vă aflați într-un cerc mai mic de prieteni.

    Metoda 3 din 3:
    Asigurați-vă că oaspeții dvs. se simt bine
    1. Imaginea intitulată Distrază oaspeții Pasul 11
    1. Salută oaspeții călduros. Bine ați venit la fiecare oaspete la casa dvs. și spuneți-le cât de mulțumit trebuie să le aveți. Arătați-vă că vă pasă de confortul lor prin luarea lucrurilor și oferindu-le o băutură. Chiar dacă nu le puteți întâlni la ușă în timpul unei petreceri, asigurați-vă că opriți ce faceți pentru a spune "Bună ziua" și "Bine ați venit."
  • Imaginea intitulată Distrază oaspeții Pasul 12
    2. Petreceți timp cu fiecare oaspete. Luați câteva minute pentru a interacționa cu fiecare petrecere sau oaspeți peste noapte, astfel încât să continue să se simtă bineveniți. La o petrecere ar trebui să vă introduceți și oaspeții dvs. la începutul serii. Uită-te la oaspeții tăi timizi. Ajutați-i să se simtă incluse, cerându-i să vă ajute cu mâncarea sau muzica.
  • Imaginea intitulată Distraște oaspeții Pasul 13
    3. Ajutați oaspeții dvs. să-și ia rulmenții. Oferi oaspeților un turneu dacă nu au fost în casa ta înainte. Sau să le cereți să exploreze și să se facă acasă dacă e în regulă cu tine. Acesta este un moment bun pentru a împărtăși orice limite în casa dvs. și pentru a le spune despre orice ciudățenii din casa dvs., cum ar fi problemele sau ușile de instalare care nu se blochează.
  • Pentru oaspeții peste noapte, pregătiți o hartă a zonei dvs. (chiar dacă aveți nevoie să vă atrageți singur), o cheie de rezervă casei dvs., o listă de contacte de urgență și orice instrucțiuni de uz casnic, cum ar fi modul în care funcționează sistemul de alarmă.
  • Imaginea intitulată Distrază oaspeții Pasul 14
    4. Fii o gazdă fericită și flexibilă. Este foarte important să vă bucurați de voi înșivă. Setați tonul pentru oaspeții dvs., relaxându-vă și având un moment bun. Păstrați o atitudine pozitivă și fiți flexibili, mai ales dacă lucrurile nu merg așa cum sunt planificate.
  • Dacă întâmpinați o problemă, adresați-vă oaspeților dvs. pentru ajutor. Majoritatea oamenilor se vor iubi în picioare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar