Cum să evitați să fiți înclinați

Toată lumea este victima unei glume la un moment dat sau altul, fie că este în ziua lui April Fool sau nu. Puteți reduce cât de frecvent se întâmplă acest lucru, fiind pregătit și știind cum să evitați prank-urile online și în persoană.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătiți-vă
  1. Imaginea intitulată Evitați să fiți piloși pasul 1
1. Presupuneți că veți fi încântați. Dacă vă atrageți foarte mult la școală sau la locul de muncă, puteți presupune că există întotdeauna o șansă pe care o va întâmpla. Fiind pregătită pentru o glumă, mai degrabă decât să încerce să se risioneze una așa cum se întâmplă, este cel mai bun mod de a evita totul împreună!
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți piloși pasul 2
    2. Știți cine este probabil să vă glumească. Poate că aveți unul sau doi prieteni care sunt întotdeauna cei care trăgând pranjurile. Când sunteți în jurul lor, asigurați-vă că sunteți foarte conștienți de locul în care sunt și ce fac. Ținând un ochi apropiat asupra celor mai probabil să vă glumească, puteți evita să le oferiți posibilitatea de a începe!
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți piloși pasul 3
    3. Știți la ce dată este. O glumă se poate întâmpla în orice moment și oriunde, dar o mulțime de oameni vor încerca să scoată din zilele din aprilie. Știind că ziua lui April Fool - 1 aprilie - este aproape vă va ajuta să fiți mai conștienți și să evitați cele mai jenante pranks.
  • Metoda 2 din 3:
    Evitând pranziile în persoană
    1. Imaginea intitulată Evitați să fiți piloși pasul 4
    1. Faceți sau aduceți-vă propria mâncare. O modalitate comună de a gluma pe cineva se încurcă cu mâncarea lor, deci este mai bine să vă aduceți mâncarea proprie la școală sau să vă aduceți propria mâncare acasă. Care împiedică pe cineva să aibă șansa de a se opri cu ea.
    • Dacă cineva care este un prankster vă oferă mâncare, refuzați-l. Probabil că au făcut ceva înainte de a vă înmâna!
    • Verificați condimentele pe care le-ați putea folosi, cum ar fi ketchup-ul și muștarul sau sarea și piperul. Slăbiți capacul, astfel încât următoarea persoană să o folosească, devine tot mai mult decât voiau este o glumă clasică!
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți piloși pasul 5
    2. Urmăriți-vă lucrurile. Păstrați hainele de gimnastică într-o pungă încuiată în dulapul dvs., astfel încât nimeni nu poate să le ia. Păstrați telefonul în buzunar atunci când nu îl utilizați, astfel încât cineva nu poate să-l ia și să schimbe limba în setări.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți piloși pasul 6
    3. Evitați instrucțiunile prea specifice. Dacă cineva vă oferă o direcție care sună prea specifică - cum vă cere să stați într-un scaun foarte specific - evitați-o! Acest lucru înseamnă, de obicei, că încearcă să înființeze o glumă.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând pranzi pe Internet
    1. Imaginea intitulată Evitați să fiți piloși pasul 7
    1. Schimbați frecvent parolele. Schimbarea parolelor pe telefon, computer și tabletă poate împiedica oamenii să intre în ele și să se confrunte cu setările dvs. sau să posteze în conturile dvs. de social media. Ar trebui să luați în considerare acest lucru mai ales dacă prietenii dvs. sunt probabil să știe care ar putea fi parola dvs., ca un nume de animal sau pe strada pe care ați crescut.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți piloși Pasul 8
    2. Fii suspicios. Dacă ceva - o poveste de știri, o ofertă de la un prieten sau o situație precum "cardurile cadou de 100 $ în camera de spargere!"- Pare prea bun pentru a fi adevărat, probabil că este! Asigurați-vă că urmăriți aceste tipuri de instanțe. Vedeți dacă alte site-uri de știri au aceeași poveste sau verificați cu prietenii și colegii pentru a vedea ce au auzit și dacă se potrivește cu ceea ce știi. Unii dintre prietenii tăi ar putea fi în glumă, dar nu toată lumea va fi!
  • Evitați site-urile de știri care sunt notorii pentru a face lucruri de genul acesta, în special în jurul Zilei lui April Fool. Google trage de obicei o glumă de Ziua Foolului din aprilie, la fel ca și vocea satului. Presa britanică, în general, iubește, de asemenea, o glumă bună la începutul lunii aprilie, deci luați știri din aceste surse cu un bob de sare!
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți piloși pasul 9
    3. Petreceți mai puțin timp pe Internet. Această sugestie este probabil cea mai greu de urmărit, dar cel mai simplu mod de a evita obosirea pe Internet este de a petrece mai puțin timp acolo! În schimb, ați putea citi o carte sau o revistă sau chiar vizionați știrile la televizor. Oferirea oamenilor mai puține oportunități de a vă ajuta să evitați să fiți obosiți!
  • sfaturi

    Nu reacționați prea mult. Toată lumea devine pranjată la un moment dat. Dacă îl puteți râde (atâta timp cât este inofensiv!) va fi mai puțin probabil să fiți vizați în viitor.
  • Dacă știți pe cineva care este un prankster, țineți evidența a ceea ce este "stil". Dacă știți ce vor face cel mai probabil, puteți să o evitați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar