Cum să întrebați o fată în clasa a cincea

Solicitarea unei fete în clasa a cincea poate fi un pic intimidantă, deoarece majoritatea oamenilor dvs. vârsta dvs. nu au început să se întâlnească în mod serios. Aceasta poate fi prima dvs. încercare la o relație, dar relaxați-vă și știți că este cel mai probabil prima dată a fetei și că amândoi sunteți probabil să fiți puțin nervoși despre asta. Dacă doriți să întrebați o fată și să o spuneți da, tot ce trebuie să faceți este să o cunoașteți puțin, să găsiți momentul potrivit pentru a face acest lucru și păstrați-vă răcoarea. Iată cum să o faci.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă să o întrebați
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 1
1. Să o cunoști mai întâi. Dacă vrei să întrebi o fată, atunci ar trebui să știe cine ești și să ai o relație sau o prietenie cu tine. Nu trebuie să fii cei mai buni prieteni, dar ea trebuie să te cunoască înainte să o întrebi, ca să nu fie aruncată în totalitate. Vorbiți cu ea după clasă, spuneți-i pe locul de joacă sau chiar să discutați cu ea timp de câteva minute după școală. Lasă-o să știe puțin despre tine, ca și cum ai o soră sau ce sport vă place sau ce vă place să faceți după școală.
  • Dacă într-adevăr nu o cunoașteți deloc, du-te la ea și spuneți-o "Salut," sau "Ce faci?" Își place că te simți confortabil să vorbești cu ea atâta timp cât nu te simți prea puternic. Dar dacă ea este timidă, anti-socială, nu-ți place, sau nu te cunoaște, planul se poate întoarce, așa că vrei să zâmbești și să-ți valoriști unii înainte de a merge în sus.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 2
    2. Indică faptul că vă place ea. Fata ar trebui să aibă o idee că o place să o întrebi. Nu trebuie să știe cu siguranță că credeți că este foarte minunat, dar ar trebui să aibă un sentiment că credeți că este o fată rece înainte de a vă întreba, așa că este pregătită pentru întrebarea dvs. Doar zâmbesc la ea, complimentează ceva ce poartă sau doar să plătească o atenție deosebită pentru ea. Spune-i lui în fața prietenilor ei, dacă se simte confortabil cu ea.
  • Dacă vă cunoașteți reciproc, utilizați-i numele data viitoare când vorbiți cu ea. Spune, "Bună, Mandi, ce se întâmplă?" Se poate face să se simtă mai special - atâta timp cât nu o faceți tot timpul.
  • Nu trebuie să plătiți de asemenea o atenție deosebită pentru ea. Luați-o ușor, lăsați-o uneori cu alții, dar asigurați-vă că știe că sunteți încă prietenul ei, sau vă va lăsa în urmă în praf.
  • Flirtează cu ea puțin. Fii jucăuș. Îl poți tachina puțin, dar unele tachină pot lăsa fete și băieți - în lacrimi.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a 3
    3. Asigurați-vă că este interesată. Deși nu trebuie să știți 100% dacă vrea să iasă cu dvs. sau nu, va ajuta să aveți o idee despre faptul că vă place înainte de a lua plonjarea, astfel încât aveți mai multă încredere și nu-i sperie. Ar fi de ajutor să știe dacă are o pasiune pe altcineva sau dacă iese cu altcineva și să aibă o idee despre ceea ce crede despre tine.
  • Dacă treceți de ea, se rotește, privește departe, sau spuneți-vă bine? Sau vă ignoră complet?
  • Dacă doriți să știți ce crede ea, puteți încerca să vă întrebați prietenii. Doar nu întrebați a ei prieteni sau ei vor raporta imediat la ea și o să vă cunoască ca ea.
  • Dacă vrei să știi dacă te place, vezi cum acționează prietenii ei când treci de ea. Ei chicotesc, să-i omor, sau chiar să te tachineze? Dacă da, atunci este o șansă bună pe care o place.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 4
    4. Alegeți timpul și locul potrivit. Nu ar trebui să întrebați doar fata pe spurtul momentului, sau nu veți fi pregătiți și nu veți ști ce să spun. Deși alegerile dvs. de unde să întrebați pot fi destul de limitate în clasa a 5-a, cele mai bune pariuri sunt, probabil, după școală, în vecinătatea voastră sau undeva unde o puteți obține singură, fără să o târâm afară. Nu vrei să o izolezi prea mult, deoarece probabil că nu era obișnuită să fie singură cu băieți, dar încercați să o faceți, astfel încât prietenii ei să nu se spună asupra voastră.
  • Puteți să o cereți să se întâlnească după școală, sau să o găsească după școală și să vorbească cu ea. Asigurați-vă că nu este distrasă și într-o stare bună.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 5
    5. Veniți cu o dată. Dacă vrei să o întrebi, atunci nu poți să o întrebi și apoi să arăți confuz când spune da. Trebuie să te gândești la ceva de făcut! Poate vrei să mergi împreună la carnaval. Poate doriți să ieșiți la o felie de pizza sau știți că îi place să joace jocuri video și îl puteți invita. Poate că doriți să mergeți în jurul mall-ului împreună sau doar vedeți un nou film care se joacă. Cu cât planul dvs. mai specific, cu atât va fi mai probabil că va spune da.
  • Spunând ceva de genul, "Văd că (numele filmului aici) se joacă. Doriți să vă verificați cu mine?" vă va face să sune mult mai încrezător decât să spuneți doar, "Vei iesi cu mine?"
  • Partea 2 din 3:
    Întrebă-o afară
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 6
    1. Ia-o (oarecum) singură. Din nou, această parte înseamnă doar că prietenii ei nu vă resping pe gât. Vezi dacă o poți face să vorbească imediat după școală, la o petrecere de ziua de naștere sau un loc unde poți fura câteva minute singur cu ea, ca un dans școlar. Încercați să nu întrebați despre școală sau ar putea fi obosită și ar putea fi ciudat dacă spune că nu și apoi trebuie să fiți lângă ea toată ziua.
    • Încercați să o întrebați la locaș. Acesta este un moment popular pentru ca băieții să ceară fetelor. Din nou partea dificilă va încerca să o despartă de prietenii ei.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 7
    2. Fii încrezător. Dacă vrei ca fata să spună da, trebuie să creadă că știi despre ce vorbești. Nu fi prea nervos, stutter, fidget, loviți-vă picioarele sau priviți la podea. Uită-te în ochi și zâmbește. Fă-o să creadă că ești complet confortabil să vorbești cu ea, ca să se simtă mai confortabil, de asemenea. Mergeți chiar până la ea, val și spuneți, "Salut."
  • Puteți practica această mișcare în fața oglinzii să se simtă mai încrezătoare.
  • Amintiți-vă că cel mai rău lucru care se poate întâmpla este că ea poate spune nu. Care nu va fi sfârșitul lumii, o va face?
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 8
    3. Vorbește cu puțin. Ar trebui să spui doar câteva lucruri înainte să sari și să o întrebi. Zicală, "Bună, vei ieși cu mine?" probabil nu va merge bine. Ar trebui să spui ceva de genul, "Ce mai faci?" "Cum a fost ziua voastră?" sau "Faci ceva distractiv după școală?" Și poate spune-i unui lucru sau două despre ceea ce ați făcut înainte de a vă face mișcarea. Aceasta o va face să se simtă mai confortabilă și va sugera la ceea ce vine.
  • Te poți gândi la un lucru să-i spui sau un lucru să o întrebe în prealabil, astfel încât să vă simțiți mai confortabil când vine timpul.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 9
    4. Treci la subiect. Complimentează-o sau spune-i că vă place foarte mult și spuneți-o, "Vrei să ieși cu mine?" Este la fel de simplu ca asta. Puteți practica acest lucru în fața oglinzii pentru a obține și mai confortabil. Nu ar trebui să fii agățat cu ea pentru mai mult de câteva minute, fără să-i întrebi sau va începe să se confunde. Doar respirați adânc, uitați-o în ochi și scuipa-o afară. Te vei simți mult mai bine odată ce o întrebi în sfârșit.
  • Citiți limba corpului ei. Se mișcă mai aproape de tine, zâmbind și acționând puțin nervos? Dacă da, atunci este mai probabil să spună da.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 10
    5. Reacționează calea cea bună indiferent de ce. Există două lucruri care se vor întâmpla: fie ea spune da sau ea spune că nu. Dacă spune da, atunci este minunat! Lasă-i să știe cât de fericit ești fără a acționa de asemenea prea entuziasmat și poate să-i îmbrățișeze puțin dacă vă cunoașteți destul de bine. Apoi, puteți sugera locul în care doriți să mergeți și să începeți să vă planificați următoarele mișcări.
  • Dacă spune că nu, țineți-vă capul în sus și mulțumiți-i pentru a vorbi cu dvs. și a fi frumos oricum. Nu recurge la nume de apel sau să fie rău sau nu va avea nici un respect față de tine. Fiți un sport bun despre el și începeți să vă gândiți la următoarea zdrobire.
  • Partea 3 din 3:
    Alte strategii pentru ao întreba
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 11
    1. Lăsați o notă în biroul ei. Aceasta este o altă modalitate drăguță de ao întreba. Dacă știi unde stă, lăsa o notă simplă în biroul ei, care spune că îți place să o întrebe dacă o să iasă cu tine. Asigurați-vă că o va găsi imediat, și că va fi singură când o face. Dacă o descoperă cu un grup de prietenii ei, vă vor tachina amândoi. Păstrați-l scurt. Doar spune, Îmi placi. Vei iesi cu mine? și veți obține punctul peste.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 12
    2. Întreabă-o în timp ce îi dau un mic cadou. Dă-i o pereche drăguță de cercei, un buchet de flori sau un notebook frumos pe care îl poate scrie. Cadoul poate avea un mesaj în ea, întrebându-i sau puteți să-i dați darul în timp ce o întrebați. Asigurați-vă că este foarte mic, așa că nu se simte ciudat dacă spune că nu vă.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 13
    3. Prietenii tăi vorbesc cu ea. Deși acest lucru nu este ceva ce ar trebui să faceți atunci când primiți un pic mai în vârstă și mai experimentat, dacă aveți doar zece ani sau așa, este bine să aveți unul dintre prietenii dvs. să vorbească cu ea pentru a vedea dacă vă place mai întâi. Acest lucru va lua o parte din presiune și vă va face să vă simțiți mai puțin rău dacă nu funcționează.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 14
    4. Întreabă-o online. Deși sunteți oficial prea tânăr să fiți pe Facebook, dacă sunteți amândoi activi pe alte medii sociale, fie dacă aveți doar conturi de e-mail, acest lucru ar putea fi un alt mod drăguț de ao întreba. Doar asigurați-vă că verifică contul în mod regulat, astfel încât să știi dacă ți-a făcut sau nu întrebarea.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 15
    5. Da-i un card. Dacă este în jurul sărbătorilor, Ziua Îndrăgostiților, ziua ei de naștere sau doar pentru că, atunci îi puteți da o carte drăguță care o întreabă, ceea ce o întreabă dacă vrea să iasă cu tine. Se va simți special pentru că ați făcut efortul suplimentar de a obține o carte și veți vedea că ați pus niște gânduri să o întrebe. Acest lucru vă va face, de asemenea, să arătați mai matur.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unei fete în clasa a 5-a Pasul 16
    6. Obțineți creativi. Dacă sunteți foarte curajos și creativ, atunci vă puteți gândi la o cantitate infinită de modalități de ao întreba. Aruncă-i un avion de hârtie care o întreabă dacă vrea să iasă cu tine. Serenade ea la locaș - în acest caz puteți să o arătați a exista o parte mai sensibilă pentru a vă scrie o melodie.Dă-i un cookie care o întreabă în glumă. Faceți-i un marcaj care o întreabă și se strecoară în cartea pe care o citește. Fiind mai creativ va însemna că trebuie să vă puneți mai mult mai mult, dar dacă nu aveți nimic de pierdut, aceasta va fi o modalitate foarte bună de a prinde ochiul ei.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar