Cum să evitați să fiți riclate

Fiind rickrolled este enervant și poate obține frustrant, totuși, puteți evita acest lucru cu aceste tactici de evitare. Acestyarticle vă va învăța cum să evitați să fiți rostoliți. (Un rickroll este atunci când vedeți ceva și arată Rick Astley cântând cântecul său Nu renunț la tine niciodată în loc de ceea ce ați vrut.)

Pași

  1. Imaginea intitulată Evitați să fiți rickrolled pasul 1
1. Știți ce să căutați.Dacă un videoclip / site este un pic prea bun / interesant de a fi adevărat, atunci este cel mai probabil să fie un rickroll sau o altă glumă de internet. (VIDEO EX: Cum să obțineți un nuke cu un ucide pe MW2 sau Jurassic Park 4 Remorcă oficială.)
  • 2. Luați o privire bună la adresa URL. Dacă, spuneți că ați vrut să mergeți la site-ul Amazon, asigurați-vă că adresa URL spune "Amazon.COM". Dacă se spune ceva ușor diferit, cum ar fi "Amazin.COM", atunci este probabil un site fals. Chiar dacă nu este un rickroll, poate fi ceva mai rău, ca un site web înșelător.
  • Dacă adresa URL se termină ".edu", Ești clar ... Acest final înseamnă că este un site web academic. În mod similar, site-urile se termină ".Gov" sunt de la guvern. Aceste site-uri sunt foarte puțin probabil să aibă rickrolls pe ele.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți riclate pasul 2
    3. Opriți-l și citiți comentariile dacă este un videoclip. Oamenii pot spune: "Nu pot să cred asta!" Dar, uneori, Creatorul are mai multe conturi și va spune că nu este un rickroll. În acest caz, verificați data la care aceste conturi au fost create, un număr mare de disprețuri pot indica și rickroll. Comentariile și dispozitivele dezactivate cu dizabilități sunt, de asemenea, un semn evident al rickroll-ului.
  • Dacă dispozitivele nu sunt dezactivate, dar comentariile sunt, faceți o privire mai atentă. Dacă vedeți un buton marcat "Încercați copiii YouTube", Apoi probabil că sunteți în siguranță ... Aceasta înseamnă că comentariile videoclipurilor sunt dezactivate deoarece videoclipul este pentru copii (sau a fost marcat greșit ca și pentru copii de AI). Dacă videoclipul este despre ceva controversat, cum ar fi politica, care ar putea justifica, de asemenea, comentariile persoanelor cu handicap. Dacă nici unul dintre acestea nu se aplică, totuși...
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți rostroliți pasul 3
    4. Uită-te sub barul asemănător / disprețuitor. Adesea, YouTube va introduce o publicitate pentru a cumpăra melodia, astfel încât să puteți întrerupe videoclipul înainte de a porni melodia.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți riclate pasul 4
    5. Încercați să utilizați motoarele de căutare care sugerează site-urile pentru a evita site-urile în care vă strângeți. Acestea vă vor trimite pe site-urile potrivite (ex: Bing.COM.)
  • Imagine intitulată Evitați să fiți rickrolled Pasul 5
    6. Amintiți-vă că rickrolls se întâmplă de obicei pe lucruri interesante. Dacă sunteți foarte interesat de un videoclip / site-ul poate fi un rickroll, dar acest lucru este mai puțin frecvent.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți rickrolled Pasul 8
    7. Descărcați un plugin automat de pauză. Când deschideți un videoclip YouTube, începe automat redarea. Există pluginuri pentru toate browserele care întrerupe automat videoclipul atunci când deschideți pagina. În acest fel, puteți verifica comentariile anterioare pentru a vă asigura că nu este un rickroll.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți rostruled pasul 6
    8. Nu te prea frustrați. Dacă vă scăpați, nu vă lăsați niciodată prea supărați, deoarece acest lucru va face mai rău. Desigur, nu putem controla cu adevărat modul în care simțim, dar putem alege să nu mai trăim lucrurile pe care le displace. De exemplu, dacă ceea ce credeai a fost un videoclip informativ se dovedește a fi un rickroll, s-ar putea gândi, "Ei bine, asta e enervant ... Cred că va trebui să caut pe Wikipedia în loc de YouTube", mai degrabă decât să părăsească un comentariu furios.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți rostruled pasul 7
    9. Învață să-ți placă cântecul. Dacă vei fi rickrolled, s-ar putea să te bucuri de ea. Dacă, totuși, nu vă puteți bucura niciodată de cântec, indiferent cât de greu încercați să vă învățați, nu transpirați-l. Toată lumea are dreptul la opinia lor, chiar dacă este o opinie negativă. De asemenea, dacă urăsc să fii rickrolled, în ciuda plăcut a cântecului, asta e și în regulă. La urma urmei, nimeni nu vrea să fie promis ceva și apoi să obțină ceva diferit.
  • sfaturi

    Dacă se termină o legătură cu dvs. YouTube "XCQ", Este foarte probabil că este un rickroll. Foarte puține videoclipuri se termină în aceeași adresă URL și dintre ele, Rickroll este cel mai frecvent răspândit.
  • Fii rapid la pauză de presare deoarece comentariile fac ajutorul.
  • Dacă sunteți pe YouTube, întrerupeți videoclipul și defilați de-a lungul fundului. Care vă va permite să vedeți fotografii din videoclip, fără a fi urmăriți de fapt. Dacă vedeți o imagine a lui Rick Astley sau a cuvintelor din melodie, atunci este un rickroll.
  • Uită-te la lungimea videoclipului. Cântecul este de 3:31 minute. Dacă nu este prea scurt sau mai mult decât asta, ați putea fi în siguranță, dar ei ar fi putut să-l lovească sau să-l taie scurt, așa că fii atent.
  • Avertizări

    Nu spuneți niciodată altor persoane pe care încercați să le evitați să fiți ricshrolled. S-ar putea să o folosească împotriva ta.
  • Dacă urmați aceste instrucțiuni, dar se întâmplă oricum, acest lucru ar putea face mai frustrant, deoarece planurile dvs. nu au funcționat. Dacă se întâmplă acest lucru, vizionați un videoclip diferit pentru a vă lua mintea de pe ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar