Cum să faci un secret santa

Punctul lui "Secret Santa" este de a face cumpărăturile de Crăciun mai ușor și să se răspândească în jurul spiritului de a da celor pe care îi puteți avea în mod normal pe lista dvs. de Crăciun. Aceasta implică un grup de oameni care schimbă nume pentru un schimb de cadouri secrete. Luați în considerare jocul "Secret Santa" la următoarea vacanță obține împreună sau aflați instrucțiunile pentru o rundă de joc pe care ați fost deja invitat.

Pași

Partea 1 din 2:
Jucand jocul
  1. Imaginea intitulată face un Secret Santa Pasul 1
1. Scrieți numele tuturor participanților la o bucată de hârtie. Dacă grupul este mai mare și oamenii nu se cunosc atât de bine, este o idee bună să-i faceți pe oameni să-și scrie numele și unele trăsături / interese distinctive, cum ar fi "Balfii de astronomie masculină, 65" sau "Femeie triatlete devotament, 34". În medii mai intime grupuri, numai numele persoanei este necesar.
  • Imaginea intitulată Faceți un Secret Santa Pasul 2
    2. Tăiați și aruncați numele într-o pălărie. Următorul pas este să pregătiți numele pentru un desen. Tăiați fiecare nume și apoi pliați-l în jumătate sau de două ori pentru a împiedica oamenii să o citească fără a se desfășura. Apoi, puneți toate numele pliate într-un castron sau pălărie și amestecați-le în jurul unui pic, astfel încât numele să fie amestecate.
  • Imaginea intitulată Faceți un Secret Santa Pasul 3
    3. Setați o limită de preț. Acest lucru se poate face în discuție cu întregul grup sau doar de cei care organizează evenimentul. Limita de preț este setată astfel încât unii oameni să nu încerce să fie ieftini și să scape de cumpărarea unui cadou pentru doar câțiva dolari, în timp ce alții încearcă să depășească și să cumpere cadouri foarte scumpe. Selectați o limită de preț în intervalul de "mediu fericit" pe care îl cunoașteți pe toată lumea din grupul. Este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău și să alegi o gamă mai mică decât să alegi ceva prea mare încât unii oameni nu au destui bani pentru.
  • Imaginea intitulată face un Secret Santa Pasul 4
    4. Desenează nume. Lucrați în jurul grupului, oferind tuturor posibilitatea de a desena un singur nume aleatoriu din pălărie. Păstrați numele pliate și ascunse până când toată lumea a fost desenată. În acest moment, fiecare persoană poate să se uite la numele lor, atâta timp cât sunt atenți să nu spun cine au sau să-i arate pe oricine altcineva de hârtie. Dacă cineva își desenează propriul nume, le redresează.
  • Imaginea intitulată Faceți un Secret Santa Pasul 5
    5. Setați o dată de dare de cadouri. Următorul pas este ca toată lumea să iasă și să cumpere un cadou (în intervalul de prețuri) pentru persoana a cărei nume au tras din pălărie. În mod tipic, există oa doua întâlnire la care toți jucătorii Secret Santa fac schimb de cadouri și dezvăluie al cărui nume au avut tot timpul. Verificați cu membrii grupului și selectați o dată și o dată cu câteva zile în avans la care toată lumea se poate întâlni pentru a-și schimba cadourile.
  • Imaginea intitulată face un Secret Santa Pasul 6
    6. Achiziționați un cadou. Cu persoana ta în minte, ieșiți și alegeți darul perfect pentru ei. Încercați să o faceți personal și să evitați alegerea unui cadou generic ca o cană de cafea sau o pungă de bomboane. Fii intenționat în legătură cu potrivirea limitei de preț, altfel vă puteți face destinatarul cadourilor sau altor persoane incomod cu cât de ieftine sau cât de scumpe ați fost.
  • Imaginea intitulată face un Secret Santa Pasul 7
    7. A face schimb de cadouri. Când toată lumea din grup și-a cumpărat darurile și s-au întâlnit împreună, puteți începe schimbul de cadouri. Așteptați până când toată lumea este prezentă și continuați să vă păstrați destinatarul de cadou un secret până când toată lumea are un "Go" pentru a începe schimbul de cadouri. În acel moment, găsiți persoana să se potrivească cu numele pe care l-ați tras și dezvăluiți-vă darul! Nu uitați că veți primi și un cadou, deci rămâneți grațios și politicos în timp ce acceptați prezentul dvs. (chiar dacă într-adevăr nu vă place ceea ce aveți).
  • Partea 2 din 2:
    Alegerea cadoului corect
    1. Imaginea intitulată face un Secret Santa Pasul 8
    1. Păstrați-o adecvată. GAG cadouri sunt distractive uneori, dar, în general, ar trebui să alegeți întotdeauna cadouri care nu ar fi percepute ca fiind nepotrivite pentru un set de grup.
  • Imaginea intitulată Faceți un Secret Santa Pasul 9
    2. Evitați alcoolul. Cu excepția cazului în care Santa dvs. Santa se întâmplă la o petrecere de degustare a vinului, nu trebuie să presupunem că destinatarul dvs. de cadou va aprecia o sticlă de alcool la fel de mult ca tine sau altcineva. Mai ales la petreceri de birou, oferind alcool ar putea crea un schimb ciudat dacă destinatarul dvs. nu-i place să bea sau este recent sobru. Dacă destinatarul dvs. este un entuziast alcoolic, încercați să alegeți un cadou conex, mai degrabă decât alcoolul însuși (cum ar fi farmecele de vin sau o bere Koozie).
  • Imaginea intitulată Faceți un Secret Santa Pasul 10
    3. Cumpărați ceva practic. Dacă nu sunteți sigur ce să vă aduceți persoana, să o jucați în siguranță și să alegeți ceva care este practic și util. În acest fel, chiar dacă nu este ceva ce ar fi dorit, ei vor avea încă o utilizare pentru ea. Luați în considerare ornamentele de vacanță, necesitățile de bucătărie sau o carte bună într-un gen care sunt interesați.
  • Imaginea intitulată face un Secret Santa Pasul 11
    4. Obțineți ceva specific. Dacă puteți, faceți un pic de cercetare la destinatarul cadourilor dvs. pentru a alege un cadou care este cu adevărat adaptat acestora. Întrebați-vă în jur, uitați-vă la lucrarea lor sau profilurile sociale sau discret faceți un pic de întrebare cu ei. Ei vor aprecia timpul și efortul pe care l-ați pus în alegerea unui dar special și orientat spre ei.
  • Imaginea intitulată face un Secret Santa Pasul 12
    5. Luați în considerare pentru a face un cadou. Dacă sunteți tipul creativ, un cadou de casă făcut în bun gust va părea personal și semnificativ. Luați în considerare interesele destinatarului dvs. atunci când faceți un cadou pentru ei, mai degrabă decât aruncați împreună o grămadă de resturi și apărând ieftin. Există o mare diferență între a face ceva creativ și meritat și făcând ceva ieftin și leneș, pentru că ați uitat la / nu ați cumpărat ceva.
  • Idei de cadouri și variații Santa Secret

    Idei pentru locul de muncă Santa Cadouri

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Secret Santa Cadouri pentru prieteni

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Distracție Secret Santa variații

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Dacă nu sunteți aproape de persoana pe care o cumpărați, dați-le ceva util. Nu poți merge prost cu un cadou util!
  • Încercați să obțineți în secret informații de la ei.
  • Iată o conversație de exemplu.Tocmai am văzut acest film. A fost foarte bine.Tu chiar? Care este filmul tau preferat? Al meu este ____.

    • Asigurați-vă că trageți numai unul (1) nume.
    • Dacă vă desenezi propriul nume, apăsați-l înapoi și trageți din nou.
    • Asigurați-vă că toți participanții la evenimentul în care cadourile sunt eliberate (cum ar fi, de fapt, fizic să fie acolo), numele lor sunt în castron.
    • Un alt mod în care ați putea face acest lucru este ca fiecare persoană să enumească ceea ce ar dori pe hârtie cu numele lor, astfel încât nu trebuie să le întrebați sau să vă sfătuiți să aflați.
    • Nu le cumpărați ceva personal, cum ar fi parfumul, machiajul, deodorant sau mâncarea, toată lumea va avea o opinie diferită.
    • Dacă nu vrei să pare evident că nu știi ce să-i faci, să joace trivia personală cu ei.
    • Secret Santa se numește și Kris Kringle sau Saint Nick în unele locuri.
    • Asigurați-vă că ajungeți mai devreme când nu sunt acolo dacă școala sau la locul de muncă.
    • De exemplu, dacă secretul dvs. Santa este profesorul dvs., adresați-vă întrebări despre ceea ce le place. Odată ce aveți informațiile de care aveți nevoie, îl puteți lăsa pe biroul lor mai devreme înainte de a ajunge la școală sau când sunt distrași.

    Avertizări

    Nu spuneți nimănui despre cine aveți altfel punctul de joc este ruinat
  • Persoana pe care o cumpărați pentru absolut nu trebuie să știe cine le-a atras până la schimbul de cadouri finale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar