Cum să ștergeți contul de cinci

Thiste parere cum să dezactivați contul dvs. de cinci. Spre deosebire de numeroasele site-uri și servicii, FIVERR are o caracteristică de dezactivare ușor de utilizat, încorporată în setările contului dvs. După dezactivarea contului dvs., puteți solicita ca Fiverr să șterge definitiv toate informațiile dvs. de pe serverele lor prin trimiterea echipei de asistență un e-mail.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergere contul de cinci ani Pasul 1
1. Înregistrează-te la https: // FILRR.COM. Vă puteți conecta la contul dvs. de cinciRR pe orice computer, telefon sau tabletă.
  • Nu veți putea închide contul dacă aveți fonduri disponibile, astfel încât să vă retrageți soldul înainte de a începe.
  • Nu va fi posibil să creați un nou cont de cincirr utilizând aceeași adresă de e-mail în viitor. Dacă credeți că ați dori să creați o nouă contul de cinci ani, schimbați mai întâi adresa dvs. de e-mail.
  • Imagine intitulată Ștergere contul de fiviver Pasul 2
    2. Faceți clic pe fotografia dvs. de profil. Dacă ați încărcat o fotografie de profil, o veți vedea în colțul din dreapta sus al lui Fiver. Dacă nu, veți vedea primul dvs. inițial acolo în schimb. Dacă faceți clic pe acest lucru, veți extinde un meniu.
  • Imagine intitulată Ștergerea contului de cinci ani Pasul 3
    3. Clic Setări în meniu. Este aproape de mijlocul meniului.
  • Imagine intitulată Ștergere contul de cinci ani Pasul 4
    4. Selectați un motiv din meniu. "Dezactivarea contului" secțiunea se află în partea de jos a paginii. Faceți clic pe meniu pentru a selecta motivul pentru care doriți să închideți contul dvs. de cinciRr.
  • Imagine intitulată Ștergerea contului de cinci ani Pasul 5
    5. Introduceți o descriere (opțional). Dacă doriți să oferiți mai multe informații despre de ce vă închideți contul, introduceți câteva detalii în "Ajutați-ne să devenim mai buni" cutie.
  • Imagine intitulată Ștergeți contul de cinci ani Pasul 6
    6. Faceți clic pe verde Dezactivați contul buton. Aceasta închide contul dvs. de cinciRr.
  • Imagine intitulată Ștergerea contului de cinci ani Pasul 7
    7. Solicitați ca contul dvs. să fie șters definitiv (opțional). Deși contul dvs. este acum închis, unele dintre informațiile dvs. vor rămâne pe serverele de la Fiverr, cu excepția cazului în care solicitați echipa de asistență să o șterge. Puteți trimite cererea dvs. la info @ Fiverr.COM.
  • În mesaj, inclusiv numele dvs., așa cum a apărut pe Fiverr, adresa dvs. de e-mail, numărul dvs. de telefon și textul "Mi-am dezactivat contul meu de cinci ani, vă rugăm să ștergeți permanent informațiile mele."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar