Cum să atrageți un om sagetator

Băieții Sagittarius sunt unii dintre cei mai interesanți, aventuroși și fermecători de acolo. Sagetatorul este Centaurul Archer - acest semn zodiacal înseamnă libertate, aventură și pasiune. Pentru a captura un arcaș de spiritul liber, va trebui să vă puneți jocul. Urmați acești pași pentru a câștiga inimile Sagittariilor din întreaga lume.

Pași

Partea 1 din 2:
Având trăsăturile potrivite de personalitate
  1. Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 1
1. Fi deschis pentru a schimba. Băieții Sagittarius își extind în mod constant orizonturile - își doresc noi cunoștințe, peisaje noi și noi aventuri. Dacă veți îmbogăți un arcaș, va trebui să fiți spontan și să vă deschideți la o schimbare de planuri la picătură de pălărie.
  • O modalitate excelentă de a arăta că sunteți flexibil este să sugerați o aventură nebună. Ceva de genul "Hei, vrei să faci acest club și să furi în această zonă de piscină pe acoperiș pe care o cunosc?"Va primi imediat atenția deplină a lui Archer. Bineînțeles, planul dvs. nu trebuie să fie atât de elaborat (sau îndrăzneț), întrebându-l să meargă pe o excursie pe care doriți să încercați sau să sugerați că încercați această băutură nebună pe care o cunoașteți ca barmanul în secret îl va intriga.
  • Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 2
    2. Dezvăluiți-vă în straturi de către Fiind misterios. SAGITTARIUL GUY-urilor ca fetele care se rețin puțin despre ei înșiși. Nu vărsați toată povestea vieții celei de a doua întâlnire cu un arcaș. În schimb, dezvăluiți personalitatea dvs. în bucăți și piese. Sagetatorul este condus de Jupiter, ceea ce înseamnă că se bucură de puzzle-uri. Fă-l să-ți dau seama.
  • Când vă întreabă întrebări despre tine, aruncați într-o ocazie "nu ați vrea să știți?"Sau" Poate vă voi spune...La data următoare."
  • Imaginea intitulată atrage un om Sagetator Pasul 3
    3. Spune adevarul. Fiind misterios și aloof nu înseamnă că ar trebui să minți să pară misterioși. În general, tipii sagiștii sunt un judecător excelent de caracter - ceea ce înseamnă că ei pot auzi un râs fals la o milă. Când vă aflați în jurul tipului dvs., întotdeauna asigurați-vă că spuneți adevărul și acționați sincer.
  • Băieții SAGITTARIUS au încredere, dar au un timp greu de încredere din nou odată ce au fost lăsate în jos. Fii la fel de adevărat că este posibil, pentru că dacă te prinde într-o minciună, probabil că nu va fi foarte rapid să-ți ierte (sau să te sune din nou.)
  • Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 4
    4. Fii optimist. Aceasta înseamnă păstrarea lucrurilor ușoare. Fii distractiv și jucăuș și evita să fii negativ în jurul tău. Arcașii sunt, în general, fericiți, oameni activi care doresc să aibă un timp bun. Încercați să evitați să vă plângeți sau să vorbiți negativ despre ceilalți. Ieșiți din calea dvs. pentru a vă face timpul cu distracția arcadă. Râdeți și zâmbiți foarte mult și faceți sugestii distractive cum ar fi ieșirea pe podea de dans sau faceți o activitate distractivă împreună.
  • Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 5
    5. Provocați-l. Băieții Sagetator iubesc o fată care este imprevizibilă și le păstrează întotdeauna ghicitul. În timp ce acest lucru nu înseamnă neapărat că ar trebui să jucați din greu pentru a obține, ar trebui să-l provocați puțin. Joacă coy și fă-l să lucreze pentru afecțiunea ta. Nu-l arătați că sunteți interesat. Acționați indiferent în jurul lui (dar nu îl ignorați cu totul.)
  • Arcașii iubesc, de asemenea, să fie contestați mental. Trebuie să fii inteligent pentru a prinde un arcaș. Dezbătuiți-l pe subiecte că sunteți atât de interesați. Să joace avocatul diavolului și să ia opinia opusă de cea pe care o deține (chiar dacă sunteți în mod secret de acord cu el.)
  • Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 6
    6. Au o dragoste de călătorie. Băieții Sagetator nu rămân niciodată într-un singur loc pentru foarte mult timp, astfel încât să aveți nevoie de o dragoste de călătorie și de aventură pentru a captura atenția unui arcaș. Când începeți pentru prima dată vorbind cu el, Întreabă-l despre călătoriile sale și apoi relaționa pe unii dintre voi (poate fi, de asemenea, un moment minunat pentru a vă juca partea misterioasă, oferind răspunsuri vagi despre de ce v-ați dus la un anumit loc.)
  • Sugerează lucruri de făcut care implică un pic de călătorie. Planificați o zi de aventură în care cei doi explorați o zonă pe care nici unul dintre voi nu ați mai fost înainte. Ieșiți în țară și opriți-vă la fiecare loc care arată interesant (cel mai mare labirint de porumb din lume? S-o facem! Un magazin de plăcintă pe o fermă imensă în care puteți învăța să lapte vaci? S-o facem!...etc.)
  • Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 7
    7
    Fii flirt. SAGITTARIUS Guys place să flirteze. Nu vă fie frică să mergeți pur și simplu la el și să începeți o conversație (o conversație foarte flirtantă.) Arcașul vă va iubi încrederea și va fi flatat de atenția dvs. și va (mult) mai mult decât probabil să flirteze înapoi.
  • Pentru a-și atrage atenția înainte de a vorbi cu el, face contact vizual cu el în cameră. Prindeți privirea, apoi lăsați-vă ochii în timp ce zâmbiți ușor. Apoi trageți încet ochii înapoi la el și nu priviți departe până când îi scapă de privirea. Dă-i cel mai bun "Vino aici.
  • Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 8
    8. Nu acționați prea mult. O mare parte a personalității Sagetator este dragostea sa de libertate. Fie că este vorba de drumul deschis pe ultima sa aventură sau pur și simplu, având puțin timp (probabil mergeți pe o alergare sau o excursie în munți) acest tip are nevoie de o fată care nu se va agața de el sau să-și dezlege libertatea.
  • Când tu și tipul tău începeți să interacționați, faceți un punct de a arăta că puteți fi independent și nu trebuie să vă așteptați. Dacă sunteți la un bar, cumpărați-vă o băutură (și întrebați-l dacă dorește unul.) Acest lucru îl va arăta că nu vă așteptați să vă așteptați mâna și piciorul.
  • Partea 2 din 2:
    Având aspectul potrivit
    1. Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 9
    1. Uită-te cel mai bine în orice moment. Bărbații nu pot rezista unei femei care arată fabulos - de ce ar fi un archer orice diferență? Arcuri iubesc femeile care sunt puse împreună, îmbrăcate bine, și sexy, dar fără a fi prea dezvăluitoare.
    • Dacă știți că tipul tău Sagetator va fi la o petrecere sau bar pe care te îndrepți, în seara asta ar putea fi noaptea pentru a izbucni acea rochie de flirta pe care nu ai purtat-o ​​încă și acele stilte sexy. Nici un om (și cu siguranță nu este un arcaș) nu va putea rezista.
  • Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 10
    2. Miros uimitor. Băieții Sagetator iubesc o femeie care miroase proaspete și delicioase (nu într-adevăr - fetele de dragoste ale lui Archer care miroase destul de bine să mănânce.) Încercați mirosurile cu sugestii de citrice și flori portocalii. Veți avea un roi întreagă de arcașii care se amestecă în jurul dvs. de îndată ce intri în bar.
  • Iată un sfat: purtați întotdeauna o mică sticlă de parfum și un deodorant de dimensiuni mari. În acest fel, chiar dacă trebuie să faceți 20 de blocuri la petrecerea pe care o veți întâlni, puteți reîmprospăta și miroși minunat odată ce ajungeți la partea de sus.
  • Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 11
    3. Jucați cele mai bune active. Sunt ochii tăi o umbră nebună de albastru? Aveți picioare superbe de mile? Poate că părul tău este un avantaj al tău. Indiferent de ce este, asigurați-vă că anunță. Purtați haine care joacă cele mai bune caracteristici. Purtați machiaj care face ca ochii să vă pop și să vă stilului părul dvs. la perfecțiune.
  • Imaginea intitulată atrage un bărbat Sagetator Pasul 12
    4. Au încredere în aspectul și personalitatea dvs. Arcașii iubesc o femeie care are încredere în ea însăși. Știți că sunteți o femeie frumoasă, puternică și inteligentă - și arătați-le că știți acest fapt. O femeie care stie ea este sexy este mai sexy mii de ori mai mult decât o femeie care se foia cu părul, hainele, fata, etc.
  • sfaturi

    Nu pierdeți din vedere faptul că sunteți propria voastră femeie. Nu vă schimbați complet în scopul de a vă atrage arcașul. Fi adevărat pentru tine în același timp.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar