Cum să faceți publicitate unei cafenele

Deschiderea unei cafenele este interesantă, dar nu este o sarcină ușoară. În timp ce obțineți clienții să se oprească, poate părea descurajantă la început, există tone de instrumente de marketing pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta să ajungeți la potențialii clienți și să le păstrați înapoi. Cel mai bine este să utilizați un amestec de mai multe metode de marketing vechi și moderne pentru a ajunge la fel de mulți oameni cât poți. În acest fel, puteți să vă extindeți baza de clienți și să vă transformați cafeaua într-un loc fierbinte!

Pași

Metoda 1 din 2:
Marketingul modului tradițional
  1. Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 1
1. Asigurați-vă că semnul Cafenei este clar și vizibil. Petreceți bani obținerea unui semn profesionist pentru magazinul dvs. - merită cheltuiala, astfel încât oamenii știu că sunteți acolo și deschideți pentru afaceri! Asigurați-vă că literele sunt clare și ușor de citit de la distanță.
  • După ce ați instalat semnul, conduceți în jurul blocului sau treceți peste stradă pentru a vă asigura că îl puteți citi în mod clar din punct de vedere diferit.
  • Alegeți un font și un stil care completează senzația de cafenea voastră. De exemplu, dacă interiorul este ultra-modern, literele blocante ar putea fi mai potrivite decât cursurile în stilul de semnătură.
  • Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 2
    2. Rulați anunțuri în ziarele locale. Contactați fotografiile publice publicate la nivel local și revistele pentru a întreba despre modul în care puteți cumpăra spațiu publicitar. Asigurați-vă că alegeți o hârtie sau o revistă pe care o baza dvs. de clienți ideală este probabil să o ridice. În acest fel, anunțul va fi mai eficient.
  • Luați în considerare oferirea unui cupon împreună cu anunțul. De exemplu, ați putea oferi clienților o cafea 2-for-1 pentru a aduce publicitatea. Aceasta este o modalitate bună de a ști că anunțul dvs. funcționează!
  • Costul pentru a rula un anunț depinde de locația dvs. și de mărimea circulației hârtiei sau a revistei. Dimensiunea și dacă este în alb și alb sau culoare fac, de asemenea, o diferență. De exemplu, un mic ziar local care are libertatea de a ridica ar putea percepe aproximativ 12 dolari pentru 1-2 în (2.5-5.1 cm) publicitate.
  • Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 3
    3. Găzduiți un eveniment media pentru a obține expunerea și construirea hype. Trimiteți un buletin informativ de e-mail, creați un eveniment Facebook sau să apelați stația de știri locale pentru a le informa că veți găzdui evenimentul în noua dvs. cafenea. Ajungeți la toate contactele și clienții pe care i-ați făcut până acum, precum și prietenii, membrii familiei și cunoștințele. Dacă oricare dintre ei sunt fotografi profesioniști sau chiar doar pasionați cu camere frumoase - chiar mai bine!
  • Dacă știți unii artiști locali, ați putea găzdui o deschidere de artă pentru o noapte pentru a obține buzz-ul despre cafeneaua dvs.
  • Contactați un recenzent alimentar sau scriitor pentru o revistă locală sau ziar, tratați-le la o experiență exclusivă de pre-deschidere - pe care o ar putea să o acopere în următoarea ediție și să apară pentru a vă revizui deschiderea mare!
  • Ajungeți la organizațiile caritabile locale și oferiți-vă cafenea ca spațiu de eveniment. Ei vor fi recunoscători pentru spațiu (și provizioane!) și mai mulți oameni vor fi încurajați să iasă pentru o cauză demnă.
  • Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 4
    4. Imprimați fluturașii sau meniuri mici pentru a posta în locuri publice sau distribuiți manual. Creați pliante atractive sau meniuri miniaturale și postați-le în jurul cartierului local. Zone cu trafic ridicat, cum ar fi parcurile publice, buletinul comunitar, și posturile de utilitate sunt locuri bune. Puteți chiar să le predați la trecători cu un zâmbet prietenos, dacă vă place ideea de marketing față-în-față - pur și simplu nu fi prea agresivi sau intrați în calea lor.
  • Asigurați-vă că ați postat doar pliante pe panouri publice sau alte locuri unde este legal de postat. Magazine de alimente, mall-uri, camere de așteptare ale medicului, iar laundromatele sunt locuri bune pentru a începe.
  • Adresați-vă unui loc de evenimente dacă puteți presa pliante în timp ce oamenii stau în linie.
  • În timp ce mulți proprietari de afaceri stick fluturași sau meniuri sub ștergătorul de parbriz din față pe mașinile oamenilor, aceasta nu este o metodă excelentă de marketing. Unii oameni o pot găsi invazivi și plecați.
  • Dacă aveți prieteni în industria serviciilor, întrebați-i dacă puteți pune câțiva din fluturași în unitatea lor. Nu încercați să vă postați fluturașii în restaurantul altcuiva (sau pe proprietatea lor privată) fără să întrebi.
  • Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 5
    5. Personalizați experiența clienților cu cești de marcă și de vară. Dacă este fezabil pentru bugetul dvs., luați în considerare obținerea de cani personalizate, cupe, plăci și o vară care poartă numele cafenei sau logo-ul dvs. Dacă oferiți cupe de la cafea și băuturi, o ștampilă sau un autocolant personalizat este o modalitate rentabilă de a oferi clienților dvs. acele atingere suplimentară.
  • Puteți să comandați o ștampilă de cauciuc personalizată pentru cupe și containere online de la $ 5.
  • Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 6
    6. Vorbește despre cafeneaua ta la cât mai mulți oameni. Fii propriul instrument de marketing! Indiferent dacă vorbești cu cunoștințe, membri ai familiei sau străini, spuneți-i ce faceți și de ce este atât de mare. Transportați cărți de vizită cu dvs., astfel încât să știe unde este cafeaua și cum să intre în contact.
  • Cu toate acestea, nu vorbiți despre urechea cuiva despre cât de mare este cafeaua dvs. pentru că poate fi un buzzkill imens și vă va face să ieșiți ca dezanunț.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind tehnologia
    1. Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 7
    1
    Construi un site web cu un mesaj personal și toate detaliile necesare. Achiziționați un nume de domeniu și alegeți o gazdă pentru site-ul dvs. Web. Asigurați-vă că ați postat meniul complet, locația și informațiile de contact în diferite file pe pagina de pornire, deci este ușor să navigați. Puteți chiar să includeți povestea dvs. pentru a permite clienților să știe de ce ați înființat cafeneaua și de ce sunteți atât de pasionați de a le servi.
    • Probabil că veți ajunge la plata oriunde de la 10 până la 15 dolari pe an pentru a vă menține site-ul și rulează.
    • Actualizați-vă în mod regulat site-ul, mai ales dacă aveți specialități de meniuri rotative sau oferte săptămânale.
    • Includeți o mulțime de fotografii atrăgătoare care vă vor atrage clienții în (e.G., o fotografie de înaltă calitate a unei cani confortabile de Joe și o patiserie pe o masă mică).
    • Dacă doriți să luați comenzi online, configurați o filă și o platformă specială pentru asta. Nu uitați să o testați, astfel încât să funcționeze cât mai bine posibil.
    • Asigurați-vă că adăugați un plugin mobil, astfel încât site-ul dvs. să fie la fel de ușor de navigat de la un telefon sau tabletă.

    Iată un exemplu "povestea mea" Blurb: "Creșterea în Rural Italia mi-a dat seama de aroma lui Sfogliatelle proaspăt coapte cu mirosul proaspăt de podgori de struguri care se deplasează din ferestrele de cazare. Am mâncat special meniul meu pentru a captura acest sentiment de Italia veche și pentru a plăti omagiu mamei mele (și cel mai mare bucătar de patiserie pe care l-am cunoscut vreodată), Elena. Sunt onorat să împărtășesc o bucată din casa mea cu tine."

  • Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 8
    2. Asigurați-vă că site-ul Cafened apare în rezultatele căutării browserului. Înregistrați-vă site-ul dvs. pe Google My Business pentru a face site-ul Cafe să apară în rezultatele căutării geografice. Utilizați cuvintele cheie relevante în titlurile și titlurile site-ului, astfel încât site-ul dvs. va apărea când cineva Googles ceva asemănător "Denver Cafe" sau "Denver Cafe din cartierul Lodo."
  • Acest lucru este de asemenea menționat ca SEO (optimizarea motorului de căutare). Dacă ați angajat un dezvoltator de web pentru a vă construi site-ul, vor ști toate inteles și outs stimulând SEO-ul site-ului dvs. Dacă ați construit-o singură, gazda aleasă are probabil un blog sau o caracteristică de "ajutor" pentru a vă arăta exact cum să o faceți pe Builder Page.
  • Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 9
    3. Creați profiluri de social media pentru afacerea dvs. Porniți conturile on Facebook, Instagram, și Stare de nervozitate Pentru a vă comercializa cafenelele și pentru a vă angaja cu potențialii clienți. Postați o mulțime de fotografii atrăgătoare, precum și orice oferte speciale pe care le întâmpinați pentru a păstra oamenii în buclă. Puteți chiar să împărtășiți videoclipuri scurte care să indice clienții dvs. ce se întâmplă în spatele scenei în cafeneaua dvs.
  • Oferirea de fotografii în spatele scenelor pot fi fermecătoare și amuzante - ambele lucruri care vor face clienții doresc să vă sprijine și afacerea dvs.
  • Dacă vă temeți de gândul de a utiliza social media (sau aveți puțină cunoaștere a modului de utilizare a diferitelor platforme), aveți un angajat de încredere să gestioneze profilurile pentru dvs. - doar asigurați-vă că le plătiți suplimentar pentru timpul lor.
  • Un avantaj imens de a avea un site social media este că puteți încuraja clienții dvs. să preia și să posteze publicitate gratuită! Puteți chiar să oferiți clienților dvs. un perk special (cum ar fi 20% reducere sau o patiserie gratuită) pentru încărcarea unei fotografii de calitate.
  • Dacă aveți un buget cushy, luați în considerare punerea anunțurilor pe Facebook sau conectați-vă cu influențenii pentru a comercializa produsele dvs. de cafenea.
  • Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 10
    4. Personalizați profilul proprietarului pe diverse site-uri de recenzii. Gestionați prezența online a Cafe pe diferite platforme, cum ar fi Yelp, Facebook, Openable, Zomato, TripAdvisor sau Google My Business. Asigurați-vă că orele de funcționare ale Cafenei, locația și informațiile de contact sunt corecte. Încărcați o fotografie profesională a dvs. sau a logo-ului Cafenei sau semnului, astfel încât să puteți interacționa cu clienții care părăsesc recenzii.
  • Dacă site-ul de revizuire vă permite să adăugați un meniu, încărcați-l! Cu cât mai multe informații au despre ceea ce oferiți, cu atât mai multe dintre ele vor veni.
  • Pentru a încuraja oamenii să plece (sperăm să buni), postați placile mici pe fiecare tabel sau adăugați o linie despre revizuirea Cafenei în partea de jos a chitanței. Puteți chiar să le oferiți o reducere liberă sau o mică reducere pentru postarea unei revizuiri sau pentru "Verificarea in" pe una dintre platforme.
  • Răspundeți la cât mai multe comentarii, după cum puteți și să fiți extraordinară și generoasă, răspunzând la orice recenzii non-atât de mari.
  • Fapt amuzant : Creșterea angajamentului dvs. pe site-urile de revizuire (într-o manieră prietenoasă) vă poate ajuta să stimulați ratingul de stele din Cafe. Un cercetător la Harvard Business School a constatat că chiar și o îmbunătățire de 1 stele asupra veniturilor a crescut cu 5% până la 9%!

  • Imagine intitulată Publicitate o cafenea Pasul 11
    5. Utilizați textul și marketingul de e-mail pentru a răspândi cuvântul despre oferte speciale. Puneți o listă de informații newsletter pe contorul de checkout sau aveți un text un anumit cod la un număr pentru oferte speciale. Acest lucru vă va permite să ajungeți la clienți cu oferte speciale în viitor. Cu toate acestea, fi Frugal cu câte mesaje trimise pentru că nu doriți ca ei să fie supărați sau blocați numărul.
  • Dați întotdeauna clienților dvs. opțiunea de a renunța la primirea textelor - o vor aprecia!
  • De exemplu, placa mică sau anunțul ar putea citi: "Text "Croissantparty" la 9494 pentru a vă bucura de o patiserie gratuită! Răspundeți "Stop" pentru a opri primirea unor oferte speciale prin text."
  • Trimiterea a 1 o afacere specială sau un mesaj pe lună este o frecvență bună.
  • Dacă alegeți traseul de text, va trebui să începeți o campanie SMS cu un anumit serviciu de marketing SMS, cum ar fi textedly, Simplexting, EZ texting. De obicei costă aproximativ 25 de dolari pe lună pentru a crea o campanie de text.
  • Imagine intitulată Publicitate O cafenea Pasul 12
    6. Includeți un program de loialitate pentru a menține oamenii înapoi. Oferiți clienților dvs. un card de lovitură pe care îl pot folosi de fiecare dată când intră. De asemenea, puteți utiliza o aplicație de client de loialitate, cum ar fi burta, nivelul, glumeria sau punchcard, astfel încât acestea nu trebuie să urmărească o carte fizică.
  • Rețineți că aplicațiile cu clienții de loialitate pot adăuga 125 $ sau mai mult la cheltuielile dvs. lunare. Unii clienți pot fi, de asemenea, atenți la introducerea numărului de telefon sau prin e-mail în sistemul aplicației.
  • Cardurile de pumn fizice sunt ieftine pentru a face și ușor de distribuit, astfel încât acestea ar putea fi o alegere mai bună dacă sunteți strâns pe bani sau doar începeți.
  • sfaturi

    Luați în considerare clientul dvs. ideal atunci când decideți între metode vechi și mai multe tehnologii grele. O combinație de ambele este de obicei cea mai eficientă, dar ia în considerare ceea ce este potrivit pentru bugetul dvs. și pentru baza dvs. de clienți.
  • Fii prietenos cu vecinii dvs. de cafea, deoarece sunt cotele, cele două părți ale dvs. o mulțime de aceiași clienți.
  • Avertizări

    Nu postați fluturași pe proprietate privată fără permisiunea proprietarului proprietății. Cutiile poștale ale oamenilor (în interiorul sau în exterior) sunt, de asemenea, un mers prost.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar