Cum de a face publicitate lecții de pian

Pornind propria afacere de lecție de pian poate fi interesantă, dar pentru a avea succes, va trebui să știți cum să vă publicați în mod corespunzător serviciile și să atrageți mulți clienți. Când învățați să faceți publicitate, știind unde să faceți publicitate este la fel de importantă ca și cunoașterea a ceea ce să spuneți. Acest articol vă va arăta cum să faceți publicitate lecții de pian.

Pași

Metoda 1 din 2:
Unde să faceți publicitate
  1. Imagine intitulată Lecții de pian Publicitate Pasul 1
1. Contactați magazinele de muzică din apropiere. Pentru a face publicitate cu un magazin de muzică, va trebui să stabiliți o relație reciproc avantajoasă cu una. Efectuați apeluri telefonice către mai multe dintre cele mai apropiate magazine de muzică. Lăsați-i să știe că sunteți un nou instructor de pian și informați-le că sunteți în căutarea unui magazin bun pentru a trimite studenții dvs. Când se confruntă cu perspectiva de a obține clienți noi, majoritatea magazinelor de muzică vor fi interesate să construiască o relație bună cu dvs. Determinați ce magazin pare să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs. și să le informeze despre intenția dvs. de a îndruma elevii de acolo. Apoi, întrebați-i dacă puteți lăsa cărți de vizită sau broșuri cu ei.
  • Imagine intitulată Lecții de pian Publicitate Pasul 2
    2. Cereți școlilor locale să vă distribuie fluturașii. Dacă vă puteți dovedi că aveți o afacere legitimă, nu aveți un cazier judiciar și aveți calificările pentru a învăța pianul, multe școli vor fi dispuse să trimită un fluturaș acasă cu studenții lor. Puteți contacta atât școli publice, cât și cele private la nivelurile de clasă. Asigurați-vă că flyerul arată profesional și include toate informațiile de contact necesare.
  • Imagine intitulată Lecții de pian Publicitate Pasul 3
    3. Pingeți un buletin de pe bordul buletinului bisericii dvs. Dacă aveți un loc de închinare și au un buletin de bord, cereți permisiunea de a plasa un fluturaș acolo. Dacă biserica dvs. nu are un buletin de buletin, dar are un buletin săptămânal, întrebați despre posibilitatea de a pune un anunț scurt sau introduceți acolo. Multe locuri de cult sunt foarte dornici de a-și ajuta membrii.
  • Imagine intitulată Publicitate Lecții de pian Pasul 4
    4. Căutați locuri creative pentru a face publicitate. Luați în considerare fixarea unui fluturaș la un copac pe un drum liber de pe un drum liber sau lăsând unul la masă pentru chelnerul dvs. atunci când părăsiți un restaurant sau o cafenea (doar asigurați-vă că lăsați un sfat adecvat, de asemenea, pentru a evita un potențial client furios). Cu aglomerate ca buletine și locuri tradiționale de publicitate pot fi, publicitatea într-o zonă care nu este prea aglomerată de reclame este o modalitate eficientă de a vă face publicitatea. Este posibil să nu ajungeți la mulți clienți potențiali în acest fel, dar cei pe care îi faceți la îndemână vă vor aminti cu siguranță.
  • Imagine intitulată Publicitate Lecții de pian Pasul 5
    5. Porniți un blog. Blogging-ul poate fi un instrument de marketing eficient atâta timp cât știți cum să faceți acest lucru. Aflați cum să vă optimizați blogul pentru motoarele de căutare. Asigurați-vă că posturile dvs. sunt informative și interesante și sunteți suficient de activi în comunitatea de bloguri pentru a desena pe alții la propriul dvs. blog.
  • Imagine intitulată Publicitate Lecții de pian Pasul 6
    6. Creați un videoclip online. Un videoclip online, postat la o comunitate video populară online, poate fi un instrument promoțional puternic. Obțineți creativi. Funnierul sau mai interesant puteți face videoclipul, cu atât mai multă atenție va primi. Videoclipul dvs. nu trebuie să meargă viral, dar ajută la a face suficientă atenție pentru a atrage un număr mare de hit-uri.
  • Imagine intitulată Publicitate Lecții de pian Pasul 7
    7. Utilizați social media. Porniți o pagină Facebook și un cont Twitter pentru afacerea dvs. Fiți activi pe site-urile sociale pe care le utilizați, actualizați continuu paginile și comentând pe paginile altora. Cu cât mai multă atenție puteți atrage, cu atât mai multe oportunități trebuie să faceți publicitate lecțiilor.
  • Metoda 2 din 2:
    Ce să faceți publicitate
    1. Imagine intitulată Publicitate Lecții de pian Pasul 8
    1. Găsiți o nișă. Lecțiile de pian sunt un dime o duzină. Pentru a vă face lecțiile să pară mai promițătoare, să le îndreptați spre un anumit grup. Dacă vă specializați în lecțiile de început, spuneți așa. Dacă aveți un fler pentru Jazz Improv sau adaptări clasice ale cântecelor contemporane, indicați capacitatea și dorința de a instrui studenții în același mod. Nu trebuie să vă bazați numai lecțiile în jurul nișei dvs., dar concentrarea campaniei dvs. publicitare pe ceva unic este o modalitate bună de a vă face afacerea.
  • Imagine intitulată Publicitate Lecții de pian Pasul 9
    2. Oferiți Workshop-uri gratuite. Faceți publicitate unui atelier sau demonstrație gratuită. Mulți oameni, chiar și cei care nu au un interes actual să ia lecții formale, vor fi dispuși să participe la ceva liber. Efectuați o demonstrație live și revizuiți câteva elemente de bază. Concentrați-vă pe informații sau abilități mai puțin frecvente. Până la sfârșitul unui atelier de succes, probabil că veți avea câțiva participanți care vor începe să ia în considerare lecții formale. Atâta timp cât știu că oferiți lecții, probabil că veți fi prima persoană pe care o consideră atunci când iau plonjarea.
  • Imagine intitulată Lecții de pian Publicitate Pasul 10
    3. Căutați un loc pentru a vă face publicitate talentelor. În timp ce destul de neobișnuit, unele lobby-uri hoteliere, cafenele și alte unități au un pian ca parte a decoratiunilor lor. Dacă pianul este în stare operabilă, întrebați dacă îl puteți juca. Oferiți-l să îl jucați pe o bază de voluntariat pentru a atrage clienții. În schimb, întrebați dacă puteți oferi o carte de vizită oricui pare interesat să ia lecții.
  • Imagine intitulată Publicitate Lecții de pian Pasul 11
    4. Găsiți scuze pentru a da lecții gratuite. În timp ce cu siguranță nu puteți face fiecare lecție liberă, lecția ocazională este o modalitate bună de a desena studenții. Puteți oferi să faceți prima lecție gratuită sau puteți oferi o lecție gratuită unui student actual pentru fiecare student nou pe care îl se referă la dvs.
  • Imagine intitulată Publicitate Lecții de pian Pasul 12
    5. Publicați-vă cunoștințele. Scrieți un articol despre muzică sau pian și căutați locuri pentru al trimite. Ziarele și revistele locale sunt cele mai bune din moment ce vă oferă un mijloc de publicitate la nivel local, dar chiar și jurnalele și site-urile non-locale vă pot oferi o modalitate de a vă dovedi expertiza dvs. Potențialii studenți se pot simți mai înclinați să ia lecții cu cineva pe care îl simt este un expert în domeniu.
  • Imagine intitulată Lecții de pian Publicitate Pasul 13
    6. Include mărturii. Trucul către o mărturie bună este cunoașterea a cărei utilizare. Nepotul tău și mama ta ar putea fi fanii tai, dar ei sunt, de asemenea, părtiniți, iar oamenii care văd publicitatea voastră vor gândi la fel de mult și ei. Alegeți mărturii din studenții trecuți și actuali, precum și de alți instructori sau membri ai comunității muzicale locale. Fii cât mai specific posibil, dând nume și fotografii când este posibil. Scris că au venit comentariile "un fost elev" sau "un expert în domeniul predării pianului" va face ca oamenii să se îndoiască de legitimitatea mărturii. Cu toate acestea, având ceva ca o fotografie autografată de la un pianist bine-cunoscut care a învățat probabil că nu va face rău. Poze cu concursuri de pian pe care le-ai câștigat nu vor fi, însoțite de certificat sau placă.
  • Exemplu flyer și șablon

    Eșantion de lecție de pian

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Șablon de flyer de lecție de pian

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Vorbiți cu un tuner de pian. Data viitoare când aveți pianul dvs., discutați cu tunerul despre ceea ce știe despre alți profesori de pian din zonă. Acest lucru este deosebit de valoros dacă nu intenționați să vă alăturați unei asociații. Tunerul de pian ar putea să vă poată pune legătura cu un alt profesor care vă poate oferi îndrumări și, cel puțin, ar putea să vă dea o idee despre cât de multă concurență sau interes este în zona dvs.
  • Luați în considerare aderarea la o asociație locală pentru profesori de pian. Faceți acest lucru mai întâi, înainte de a începe chiar afacerea dvs. Membrii grupului vă pot oferi sfaturi cu privire la ratele pe care ar trebui să le percepeți și cel mai bun mod de a recruta noi studenți în zonă. Făcând parte dintr-o rețea de profesori de pian este o modalitate rapidă de a-ți continua cunoștințele, dar ar trebui să fii pregătit să contribuie la asociere în orice fel poți, de asemenea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Flyers
    • Carti de vizita
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar