Cum să urmăriți cu perspectivele de afaceri

Odată ce ați contactat cu perspectivele de afaceri, este important să urmăriți. Dacă sunteți în vânzări sau oferiți un serviciu, clienții sunt bani. Urmărirea cu perspectivele de afaceri este o componentă cheie a succesului dvs. Există o serie de moduri acceptabile în care puteți urmări clienții potențiali. Metode diferite de lucru cu diferite situații. Lucrul important de reținut este să urmați în câteva zile. Dacă această perioadă se încadrează într-un weekend, asigurați-vă că urmăriți luni următoarea luni.

Pași

  1. Imagine intitulată Urmărire cu perspectivele de afaceri Pasul 1
1. Păstrați toate cărțile de vizită pe care le-ați colectat și orice conduce într-un loc sigur. Este posibil să trebuiască să urmați mai mult decât o dată cu potențialii clienți.
  • Creați o bază de date pentru a vă ține toate informațiile despre plumb. Baza de date ar trebui să conțină numele de companie, titlul contactului și numele complet, numărul de telefon, adresa de corespondență și adresa de e-mail. Acest lucru facilitează urmărirea cu perspectivele de afaceri.
  • Imagine intitulată Urmărire cu perspectivele de afaceri Pasul 2
    2. Faceți un efort de a-și aminti noi fețe și nume la satisfacerea perspectivelor de afaceri. Este întotdeauna o surpriză plăcută când cineva vă recunoaște și îți amintește numele dvs. data viitoare când te văd.
  • Imagine intitulată Urmărire cu perspectivele de afaceri Pasul 3
    3. Faceți urmărirea inițială cu perspectivele de afaceri în decurs de 24-48 de ore de la primul dvs. contact cu perspectivele. Puteți utiliza un apel rapid, o scrisoare sau un e-mail scurt pentru a face acest lucru.
  • Lăsați perspectiva de afaceri să știe că vă bucurați de a vorbi cu el în timpul punctului dvs. inițial de contact. Includeți informații personale pentru a ajuta individul să vă amintiți. De exemplu, dacă vă întâlniți cu o persoană la micul joc de ligă al copilului dvs., asigurați-vă că menționați acest fapt.
  • Spuneți clientului potențial pe care doriți să îl urmăriți. Oferiți-vă serviciile, treceți peste ideea dvs. sau împărtășiți ceva util. Majoritatea oamenilor preferă să simtă că primesc ceva pentru nimic.
  • Piqui interesul indivizilor într-un fel. Veți dori să lăsați persoana să știe exact cum vă puteți ajuta să vă îndepliniți mai târziu. Acest lucru poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a menționa ofertele gratuite sau promoții speciale disponibile pentru clienții noi.
  • Asigurați-vă că oferiți perspective de afaceri cu informațiile dvs. de contact, inclusiv numele dvs. complet, numărul de telefon și adresa de e-mail de afaceri. Acest lucru permite persoanelor interesate o modalitate de a intra în legătură cu dvs.
  • Închideți conversația sau e-mailul cu ceva prietenos. Aceasta este o altă zonă în care puteți face o conexiune personală. De exemplu, ați putea menționa că așteptăm cu nerăbdare să vedeți potențialul client la următorul joc Little Liga.
  • Imagine intitulată Urmărire cu perspectivele de afaceri Pasul 4
    4. Lăsați un mesaj optimist, profesional și prietenos dacă numiți o perspectivă de afaceri și robotul telefonic se ridică. Pe scurt, precizați motivul apelului dvs., lăsați persoana să știe că veți încerca să-l atingeți din nou și să vă închideți cu un sfârșit de sfârșit sau o bunăvoință.
  • Rămâneți în legătură cu perspectivele de afaceri și clienții din trecut. Șansa unei vânzări reușite scade dramatic după primele 72 de ore după contactul dvs. inițial.
  • Imagine intitulată Urmărire cu perspectivele de afaceri Pasul 5
    5. Continuați să urmăriți, în funcție de politica dvs. de vânzări. Unele companii utilizează un proces standard de urmărire, făcând contact la 24 de ore, 72 de ore și 2 săptămâni. De asemenea, contactați clienții dvs. oricând aveți o nouă specială sau promovare.
  • Imagine intitulată Urmărire cu perspectivele de afaceri Pasul 6
    6. Actualizați-vă baza de date oricând încercați să contactați sau să contactați clienții potențiali. Acest lucru vă poate ajuta să vă adaptați propunerea de fiecare dată când vorbiți.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că apelați-vă scurt, nu mai mult de câteva minute lungime.
  • Când este trimis de un alt client, întrebați dacă vă puteți folosi numele în conversația dvs. înainte de a face acest lucru.
  • Păstrați e-mailul de urmărire sau scrisoarea scrisă. Câteva propoziții sunt perfecte.
  • Avertizări

    Respectați cererile de la potențialii clienți. Dacă o persoană vă cere să nu vă contactați mai departe, scoateți plumbul din baza dvs. de date sau mutați-l într-un dosar special pentru persoanele moarte.
  • Nu fi prea impuls, enervant sau agresiv în apelul dvs. de urmărire, scrisoare sau e-mail.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar