Cum să distrați o fată

Dacă distrați o fată la o întâlnire, pe o excursie prietenoasă sau chiar pe text, este posibil să nu știți exact ce să faceți. Este ușor să fii nervos în legătură cu acest gen, mai ales dacă îți place! Din fericire, indiferent dacă ieșiți sau vă aflați, există o serie de moduri diferite pe care le puteți distra, chiar dacă sunteți nervos despre el.

Pași

Metoda 1 din 4:
Distractiv peste text
  1. Imagine intitulată Dați o fată Pasul 12
1
Face glume care funcționează bine într-un format de mesaje text. Acestea ar trebui să fie glume care sunt scurte și nu trebuie să fie spuse personal. Dacă puteți, încercați să faceți glume care încorporează lucruri care sunt disponibile în mod unic pentru texte, cum ar fi emoticoanele sau gif-urile.
  • Un exemplu de glumă care funcționează cu mult peste text ar fi: "Unde vor ca vacile să meargă la date? La moo-vies."
  • Imagine intitulată Dați o fată Pasul 13
    2. Puneți întrebări despre ea, dar nu exagerați-o. Oamenii tind să se bucure de a vorbi despre ei înșiși, deci fiți dispuși să-i puneți întrebările despre ea, astfel încât conversația să fie plăcută pentru ea. Cu toate acestea, dacă vă concentrați prea mult pe acest tip de întrebare - întrebarea, ea poate începe să se simtă ca și cum o interogi. Fi dispus să vorbească și despre alte lucruri!
  • De exemplu, dacă ați vorbit multe despre ea pentru ultimele mesaje text, încercați să schimbați conversația la unul dintre interesele dvs. partajate și să discutați despre asta pentru o vreme.
  • Simțiți-vă liber să vorbiți și despre dvs! La fel de mult cum se va bucura să vorbească despre ea însăși, va aprecia, de asemenea, că este capabil să afle mai multe despre tine.
  • Imagine intitulată Dați o fată Pasul 14
    3. Fiți dispuși să flirtezi puțin când pare potrivit. Dacă sunteți interesat să vă vedeți această fată romantic și credeți că ar putea dori să vă întâlnească, de asemenea, ar trebui să mutați conversația spre scopul programării unei date. Între timp, o ușoară flirtează pentru a-i interesa interesul și o face să se simtă emoționată.
  • De exemplu, dacă spune ceva despre părul ei, spune-i cât de drăguță credeți că este părul ei.
  • Alegeți orele oportunive pentru a flirta. De exemplu, spuneți ceva flirt în momentul în care conversația este pe un subiect casual, dar nu atunci când discutați despre ceva mai grav.
  • Imagine intitulată Dați o fată Pasul 15
    4. Scopul de a vă menține schimburile la început pentru a vă menține interesați de dvs. Evitați copleșirea ei cu o mulțime de texte sau o mulțime de informații - aceasta o va face mai puțin probabil să fie distrasă de conversație. În schimb, trimiteți texte relativ scurte că nu trebuie să-și petreacă o mulțime de timp. Nu trimiteți mai mult de 1-2 texte la un moment dat.
  • În același timp, nu fiți decât de dragul ei. Simțiți-vă liber să trimiteți un text mai lung atunci când este potrivit (e.G., Dacă vă întreabă o întrebare detaliată), dar rămâneți la texte mai scurte de restul timpului.
  • Metoda 2 din 4:
    Distrarea unei fete la casa ta
    1. Imaginea intitulată distra o fată Pasul 1
    1. Mișcă-ți casa pentru a face mai primire. Ridica orice haine, cărți sau alte elemente de pe podea și le puneți departe. Îndreptați lucrurile cum ar fi scaunele, pernele și aparatele de bucătărie, astfel încât locul dvs. pare NEATOR. Acest lucru vă va face ca locuința să se simtă ca un spațiu mai important și mai relaxant pentru fata pe care o distrați să o petreceți.
    • Nu trebuie să vă curățați adânc casa (dacă nu este într-adevăr murdar!). Focalizați-vă acum pe a face să arate frumos și să declantreze spațiul.
    • Dacă sunteți apăsat pentru timp, concentrați-vă mai întâi pe acele sarcini care pot fi efectuate cel mai repede (e.G., ridicând lucruri de pe podea). Apoi, utilizați orice moment în care ați lăsat să încercați să abordați sarcini mai mari (e.G., Reorganizarea contorului dvs. de baie).
  • Imagine intitulată Dați o fată Pasul 2
    2. Vacuum și Spălați foile Pentru a vă oferi un aspect mai curat. Covorul și foile dvs. sunt probabil foarte murdare decât arată, mai ales dacă nu le curățați săptămânal. Absorbirea podelei și spălarea foilor vă va face să arătați locul dvs. și să miroși mai curat pe un nivel mai subtil decât să vă organizați lucrurile.
  • Daca ai Podele din lemn de esenta tare, Împingeți-le cu o mătură și praf de praf, apoi vidați-le pe setarea de lemn de esență tare. Dacă aveți timp, ștergeți-le, de asemenea, pentru a le face să arate chiar mai curat.
  • Imaginea intitulată Dați o fată Pasul 3
    3. Setați starea de spirit prin lumânări de iluminare sau prin punerea de flori într-o vază. Lumânarea lumânărilor este deosebit de eficientă dacă doriți să stabiliți o dispoziție romantică pentru o întâlnire. Sau, dacă doriți doar locul dvs. de a avea o stropire de culoare, puneți niște flori sau a atârna o artă pe pereți.
  • Indiferent ce alegeți să afișați în locul dvs. nu ar trebui să se stabilească numai starea potrivită, ci și să reflecte personalitatea dvs. De exemplu, dacă sunteți într-adevăr în muzică, puneți niște imagini ale muzicienilor dvs. preferați.
  • Imagine intitulată Dați o fată Pasul 4
    4. Joacă jocuri de bord împreună pentru o noapte relaxată, dar interesantă. Alegeți un joc de bord care este ușor de jucat cu 2 persoane, în loc de un joc care necesită 3 sau mai mulți participanți. Pentru cele mai bune rezultate, aveți o varietate de jocuri la îndemână, astfel încât să puteți schimba din când în când.
  • De exemplu, aveți jocuri ca battleship, conectați patru, și urmărirea trivială în locul tău. Puteți juca oricare dintre aceste jocuri cu doar 2 persoane și sunt, de asemenea, toate tipurile de jocuri diferite.
  • Dacă aveți o punte de carduri, puteți juca, de asemenea, o grămadă de diferite jocuri de cărți de 2 persoane, de asemenea!
  • Imagine intitulată Distrarea unei fete Pasul 5
    5. Urmăriți filme sau ascultați muzică împreună pentru o activitate cu energie redusă. Aceasta este o modalitate excelentă de a sta pe canapea împreună și de a avea o conversație ușoară în timp ce vizionați un film sau ascultați muzică. Asigurați-vă că aveți acces la o varietate de genuri diferite, astfel încât să puteți schimba lucrurile în funcție de starea de spirit.
  • De exemplu, fiți gata să vizionați fie un film de acțiune, un film romantic sau o comedie. În mod similar, pregătiți câteva liste de redare diferite care se bazează pe diferite genuri muzicale.
  • Image denumită o fată Pasul 6
    6. Gatiți-vă și mâncați o cină lumânărilor pentru o seară mai romantică. Dacă doriți să vă arătați abilitățile de gătit și să îi oferiți o experiență "răsfățată", spuneți-i să se așeze înapoi și să se relaxeze în timp ce faceți toată munca. Sau, dacă doriți să o faceți o activitate mai implicată, lucrați împreună pentru a face o masă interesantă pe care vă veți bucura de mâncare împreună.
  • Dacă gătiți împreună și sunteți destul de încrezători în abilitățile dvs. în bucătărie, încercați să gătiți ceva ce nici unul dintre voi nu a avut înainte. Acest lucru vă va face cina și mai distractivă pentru amândoi.
  • Metoda 3 din 4:
    Mergând la o întâlnire
    1. Imagine intitulată Dați o fată Pasul 7
    1
    Rochie frumos pentru această ocazie Pentru a vă face mai încrezător. Dacă distrați o fată la o întâlnire la un restaurant fantezist sau un loc de lux (E.G., o piesă), puneți ceva formal ca o cămașă și cravată. Dacă vă aflați într-o dată casuală sau pur și simplu distrați un prieten, purtați ceva în care vă simțiți confortabil, dar încă pare că ați pus un efort în modul în care arăți.
    • Dacă purtați ceva care vă face să vă simțiți mai atractive, veți fi mai confortabil și vă simțiți mai încrezători în timp ce vă distrați. Acest lucru este deosebit de important dacă sunteți la o dată!
    • Nu îmbrăcați pentru o ocazie greșită. Dacă ieșiți pe o excursie, nu purtați o cămașă și cravată. În același timp, dacă te duci la un restaurant fantezist, nu purtați un tricou, pantaloni scurți și sandale deschise.
  • Imagine intitulată Dați o fată Pasul 8
    2. Planificați o activitate în jurul valorii de ceva pasionat. Acest lucru poate fi ceva ce ieșiți și faceți sau doar ceva ce puteți vorbi despre cafea sau cină. Indiferent de ce este, atâta timp cât se bucură, o să iubească să o facă.
  • De exemplu, dacă este într-adevăr în baseball, du-te vedea un joc de baseball. Dacă nu vă puteți permite acest lucru, mergeți la parc și aruncați un baseball în jur. Dacă nu aveți un baseball, întrebați-o despre echipa preferată sau jucătorul în timp ce mâncați înghețată!
  • Dacă nu sunteți sigur ce este pasionat, întreabă-o! S-ar putea să simtă puțin ciudat, dar este mult mai bine decât să riscăm riscul de a fi plictisit de orice activitate pe care intenționați să o faceți.
  • Imaginea intitulată Distrarea unei fete Pasul 9
    3. Luați-o să facă ceva pe care nu a mai făcut-o niciodată înainte. Acest lucru va fi foarte interesant (și, astfel, foarte distractiv) pentru ea, mai ales dacă este ceva ce a vrut să facă mult timp. Cu toate acestea, nu faceți ceva care nu credeți că se bucură de fapt. Acest lucru probabil va face ca ei să o plictisească.
  • De exemplu, nu o duc la un concert de decesul metalului dacă nu a exprimat niciodată interesul în acest gen sau genuri similare de muzică. Sigur că este ceva ce nu a mai făcut-o niciodată, dar asta nu înseamnă neapărat că va place experiența unui concert de metal de moarte.
  • Image denumită o fată Pasul 10
    4. Surprinde-o cu o excursie într-o locație interesantă, dacă îi place surprize. Acesta ar trebui să fie un loc pe care credeți că se va bucura de vizitat, nu doar un loc pe care îl credeți că este interesant. Încercați să o dați într-un loc pe care ea a vorbit mereu despre vizitarea pentru a vă asigura că va fi distrasă.
  • De exemplu, dacă locuiți de-a lungul coastei Georgiei și ea iubește orașele istorice, luați-o într-o excursie de o zi la Savannah.
  • Evitați să mergeți oriunde este nevoie de mult timp sau bani pentru a călători. Oriunde mergeți ar trebui să fiți undeva puteți conduce la 2 ore sau mai puțin. În caz contrar, ea poate fi într-o plimbare cu mașina foarte plictisitoare.
  • Rețineți că ar trebui să mergeți numai pe acest traseu dacă îi place surprize. Dacă preferă să aibă mai mult control asupra lucrurilor pe care le face, ea nu poate să fie luată undeva prin surprindere.
  • Imagine intitulată Dați o fată Pasul 11
    5. Faceți ceva creativ împreună dacă doriți să construiți o conexiune mai bună. Activități în care lucrați împreună pentru a crea ceva sau pentru a realiza o anumită sarcină reprezintă o modalitate excelentă pentru voi doi pentru a le lega împreună asupra acestei experiențe comune. Dacă nu ați făcut niciodată acest tip de activitate de îmbinare înainte sau nu ați intrat înainte, optați pentru ceva simplu la început.
  • De exemplu, dacă aceasta este o primă întâlnire, faceți ceva de genul unei mese mici împreună sau puneți împreună un puzzle mic de jigsaw. Dacă distrați pe cineva pe care l-ați cunoscut pentru o vreme sau pe care l-ați avut la o primă întâlnire cu deja, încercați un proiect mai mare, cum ar fi pictura unei camere împreună.
  • Metoda 4 din 4:
    Evitând greșelile comune
    1. Imaginea intitulată distra o fată Pasul 16
    1. Nu vorbiți despre exes sau despre alte subiecte sensibile, cel puțin la început. Aceste subiecte riscă să-i înstrăineze sau să o facă să se simtă inconfortabil în loc să se distreze. Unele subiecte pe care ar trebui să le evitați la început includ:
    • Politica și religia (deși pentru unii oameni, acestea fac cele mai bune conversații)
    • Boli cu transmitere sexuala
    • Relațiile anterioare (a ei sau a ta)
  • Imagine intitulată Distrarea unei fete Pasul 17
    2. Să se abțină de la a avea prea mult de băut când ești cu ea. Deși având o bere sau două vă pot ajuta să vă simțiți mai relaxați, veți risca să vă jenați dacă beți prea mult. Evitați să aveți mai mult de o băutură în prealabil și nu ieșiți pentru băuturi dacă simțiți că ați putea ajunge prea mult.
  • A deveni prea beat poate duce, de asemenea, la o întâlnire sexuală problematică, în funcție de circumstanțe. Dacă beți împreună, asigurați-vă că rămâneți într-un loc public și practicați siguranța în orice moment.
  • Imagine intitulată Distrarea unei fete Pasul 18
    3. Rămâneți relaxați pentru a vă menține încrederea și pentru a evita să fiți prea nervoși. Ai fi surprins cât de ușor este să distrezi și să impresionezi o fată când nu încerci. Amintiți-vă că este în regulă dacă lucrurile nu funcționează sau dacă data nu este perfectă. Țineți mintea în prezent și concentrați-vă că aveți un moment bun și nu vă faceți griji că încercați să o impresionezi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Dacă sunteți interesat romantic de o fată, nu încercați să grăbiți nimic! Dați-i timp să vă simțiți confortabil cu dvs. înainte de a încerca să inițieți orice contact fizic sau să faceți alte progrese romantice.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar