Cum să distrați un papagal quaker

Păstrarea lui Quaker Diverse va păstra prietenul tău cu pene fericit și sănătos de ani de zile. Fără divertisment, un papagal Quaker poate deveni plictisit, deprimat, andecental, nepotrivit fizic. Pentru a păstra acest lucru de la întâmplare, alimentați-vă pasărea cu obiecte pe care le poate folosi pentru a se distra atunci când nu sunteți acasă și petreceți timp de calitate, distrați-vă în fiecare zi. Cu o combinație de timp de joc pe cont propriu și stimularea de la dvs., Quaker dvs. ar trebui să fie bine distanțat pe parcursul zilei sale.

Pași

Metoda 1 din 2:
Furnizarea de stimulare
  1. Imaginea intitulată distra un papagal Quaker Pasul 1
1. Puneți jucării în cușca lui Quaker. Pentru ca Quaker să fie distractiv atunci când nu sunteți în jur, trebuie să îl furnizați cu jucării. Există o mare varietate de jucării care sunt disponibile pentru papagali Quaker, inclusiv jucăriile de coardă, pot urca, scări, leagăne, clopote și jucării masticabile, cum ar fi blocuri de lemn colorate.
  • Oferiți o varietate de jucării diferite în cușca păsărilor dvs. imediat. Acest lucru vă va oferi opțiunile de pasăre pentru ceea ce vrea să se joace.
  • Orice jucării care sunt anunțate după caz ​​pentru parakeets, papagali sau conseri sunt potrivite pentru QUAKERS.
  • Imagine intitulată distra un papagal Quaker Pass 2
    2. Porniți de multe ori jucăriile. Chiar dacă furnizați jucării grozave pentru Quaker, este probabil să vă plictisiți de ei în timp. Porniți jucăriile în mod regulat, astfel încât pasărea dvs. să poată fi distrasă cu lucruri noi în cușcă.
  • Au o varietate de jucării pe care le puteți roti în și din cușca păsărilor. Doar asigurați-vă că ați curățat complet jucăriile atunci când ies din cușcă, astfel încât acestea să fie curate când doriți să le puneți înapoi.
  • La furnizarea de jucării noi pentru Quaker, încercați să îl oferiți noi tipuri de jucării, nu doar versiuni diferite ale aceluiași tip de jucărie.
  • Jucăriile de puzzle sunt deosebit de bune pentru papagali Quaker, deoarece sunt înclinați mecanic și iubesc să tragă lucrurile în afară.
  • Imagine intitulată distra un papagal Quaker Pass 3
    3. Dă-ți pasărea de mâncare noi și interesante să mănânce. O modalitate foarte bună de a vă distra quaker este de a da un nou tip de mâncare. Plasați un tip de fructe sau legume pe care pasărea dvs. nu a încercat niciodată înainte în cușca lui Quaker și a viziona deoarece explorează noile arome și texturi pe care le-ați furnizat.
  • Amintiți-vă, există o mare varietate de alimente pe care un Quaker le poate mânca. Cu toate acestea, nu le dați niciodată avocado, alcool, ciocolată sau cofeină.
  • Imaginea intitulată distra un papagal Quaker Pasul 4
    4. Aveți furajul dvs. de păsări pentru gustări. Dacă Quakerul dvs. are o gustare pe care o iubește cu adevărat, puteți distra pasărea făcând furaj pentru acea gustare. Așezați gustările într-o cutie de carton și înconjurați-o cu așternut sau hârtie de mărunțire. Sigilați cutia și loviți câteva găuri în suprafața casetei. Apoi, puneți cutia în cușca păsărilor și urmăriți ca lacrimi păsări deschise caseta pentru a găsi tratamentul.
  • De asemenea, puteți utiliza jucării comerciale de furaj și puzzle pentru acest tip de divertisment. Spre deosebire de cutiile de foraj de casă, acestea pot fi utilizate în mod repetat în mod repetat.
  • Există casete de foraj vândute comercial, dar puteți face cu ușurință unul singur. Doar asigurați-vă că utilizați numai materiale care sunt în siguranță pentru Quaker.
  • Imaginea intitulată distra un papagal Quaker Pasul 5
    5. Furniza o baie de păsări. Quaker Parrots trebuie să se scalde în mod regulat și această activitate poate oferi și o mulțime de stimulare. Cea mai ușoară modalitate de a oferi o baie pentru pasărea ta este de a pune un vas de mică adâncime de apă călduță sau temperatura camerei în cușca păsărilor. Felul de mâncare ar trebui să fie greu, astfel încât pasărea să nu o spună în timp ce se îmbăiește în ea.
  • Asigurați-vă că dați doar pasării un vas de apă superficial. Ei ar trebui să poată sta în mâncare și să aibă doar picioarele lor umede.
  • Dați pasării baia de păsări la începutul zilei, astfel încât pasărea să se usuce complet pe tot parcursul zilei.
  • Scoateți vasul de apă odată ce pasărea dvs. este făcută.
  • Imaginea intitulată distra un papagal Quaker Pasul 6
    6. Ia în considerare obținerea a mai mult de o pasăre. Dacă quakerul dvs. este în mod special plictisit, ați putea dori să luați în considerare obținerea unei alte păsări pentru ao ocupa. O altă pasăre poate oferi stimularea că jucăriile sale nu pot. Având o altă pasăre în aceeași cameră sau aceeași cușcă, va distra probabil pasărea dvs. fără sfârșit.
  • Semne că pasărea dvs. este plictisită sau se numără singuratic, lipsa de poftă, scufundarea penei și comportamentul neobișnuit, cum ar fi agresiunea față de dvs. Cu toate acestea, acestea pot fi, de asemenea, simptome de boală, deci aveți pasărea sa uitat la un veterinar dacă are oricare dintre aceste probleme.
  • Dacă primiți un tip diferit de pasăre, nu o adăpostiți în aceeași cușcă ca și Quaker. Quakers poate fi destul de teritorial atunci când vine vorba de cușcă, așa că nu au tendința de a face bine cu alte tipuri de păsări.
  • Introducerea unei alte păsări în casa dvs. necesită ca în carantină noua pasăre timp de câteva săptămâni. Acest lucru se va asigura că nu obține păsările existente bolnav și că puteți face introducerea treptată a pustii între păsări.
  • Metoda 2 din 2:
    Interacționând cu papagalul tău
    1. Imaginea intitulată distra un papagal Quaker Pasul 7
    1. Interacționați cu zilnicul tău Quaker. O modalitate de a vă menține pasărea distraptă este să interacționeze cu ea în fiecare zi. Timpul de petrecere înseamnă că poți pur și simplu să vorbești cu el, să cânți sau să fluierăți încet. De asemenea, puteți oferi tratamente de la mâna dvs. și așteptați ca pasărea să vină și să le mănânce.
    • Încercați să petreceți cel puțin o jumătate de oră interacționând direct cu pasărea dvs. în fiecare zi.
    • Petrecerea timpului în compania pasării dvs. va distra atât pasărea, cât și construirea relației pe care o aveți cu pasărea voastră.
  • Imagine intitulată Distrarea unui papagal Quaker Pasul 8
    2. Clocker-tren-ți pasărea. Clasamentul Clicker încurajează pasărea dvs. să completeze acțiunile sau activitățile pentru a câștiga un tratament. Este o metodă de formare bazată pe recompensă care învață pasărea pentru a conecta sunetul unui clichet cu o anumită acțiune dorită. Când o învățați să vă urmați indicațiile, sesiunile de instruire pot fi un proces de legare pentru dvs. și pasărea dvs. Acest proces poate fi, de asemenea, grozav pentru a distra și a stimula mintea lui Quaker.
  • Primul lucru pe care îl puteți învăța păsării "pas în sus" pe degetul tău. Acest lucru vă permite să evitați apucarea păsării dacă trebuie să o mutați din cușcă și permite păsării să ia decizia de a avea loc în loc să fie forțată în ea.
  • Imagine intitulată Distrarea unui papagal Quaker Pasul 9
    3. Învățați-vă QuAKer la vorbi. Quaker Parrots sunt mari vor fi învățați o mare varietate de cuvinte și melodii. Învățând pasăre Sunetele noi o va distra și îi va stimula mintea în timp ce se află cum să vă imită zgomotele. Spuneți cuvintele pe care doriți ca pasărea să o spună din nou și din nou în fața lui Quaker și ar trebui să le repete în cele din urmă înapoi la dvs.
  • Începeți să vă învățați că Quaker să vorbească spunând un cuvânt scurt la păsări în mod repetat. De-a lungul timpului, pasărea va învăța sunetele pe care le spui și probabil că le va repeta înapoi la tine.
  • Imaginea intitulată distra un papagal Quaker Pasul 10
    4. Plasați cușca lui Quaker într-o zonă cu trafic mare. Chiar dacă nu vă puteți concentra tot timpul, interacționând cu pasărea dvs., plasându-l într-o zonă pe care o frecventați foarte mult poate să o distrați. Plasarea Quaker în camera de zi sau în sala de mese, de exemplu, îl expune la o varietate de activități și zgomote care pot stimula și distra această pasăre chiar și atunci când nu plătiți direct atenția asupra acestuia.
  • Cu toate acestea, dacă aveți o gospodărie deosebit de ocupată și activă, este posibil să doriți să puneți pasărea într-un colț în care este pus în afară de activitatea doar un pic.
  • Asigurați-vă că ați pus cușcă într-o zonă care nu primește dramatică sau rece. De asemenea, cușca nu trebuie expusă la lumina directă a soarelui, deoarece acest lucru se poate supraîncălzi cu ușurință pasărea.
  • Nu puneți Quaker într-o cameră din calea pe care oamenii o petrec rar timpul. Acest lucru va face ca pasărea să devină singură.
  • Păstrați cușca păsărilor din bucătărie. Pot exista prea multe schimbări de temperatură, umiditate și miros într-o bucătărie pentru un Quaker. De asemenea, există potențialul de a expune pasărea la fumul toxic.
  • Imaginea intitulată distra un papagal Quaker Pasul 11
    5. Luați în considerare limitarea timpului departe de casă. Deoarece Quaker are nevoie de atenție și divertisment regulat, este o idee bună să limitați timpul în care îl lăsați singur. Ei nu ar trebui să fie lăsați singuri pentru întinderi lungi de timp, deoarece acest lucru poate duce la singurătate și plictiseală.
  • Dacă ați plecat toată ziua, este deosebit de important să vă dați păsării o atenție nedivizată atunci când veniți acasă. Pasărea nu a avut nici o stimulare toată ziua și are nevoie să oferiți o companie și divertisment.
  • Dacă călătoriți și intenționați să plecați de mai multe zile, ar trebui să aveți pe cineva să vă verificați pe pasăre și să interacționați cu ea pentru o vreme.
  • Imagine intitulată distra un papagal Quaker Pasul 12
    6. Furnizați stimularea vizuală și a sunetului. Dacă veți fi plecați, luați în considerare furnizarea de înregistrări video sau audio ale dvs. atunci când ați plecat. Acest lucru va permite păsării să continue să poată reacționa la vocea dvs. și să obțină stimularea pe care o are.
  • Puteți utiliza o cameră video pentru a vă înregistra să vorbiți cu pasărea și apoi o puteți reda pe un computer sau pe televizor. De asemenea, ați putea înregistra vocea pe un recorder de voce și îl puteți reda la pasăre de pe același dispozitiv.
  • Puteți înregistra o mare varietate de lucruri pentru pasărea dvs. Luați în considerare spunând cuvintele preferate ale păsărilor, cântând o melodie, sau doar laudă-o într-un ton frumos.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți pune o oglindă în cușca lui Quaker pentru a le păstra să se plictisească.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar