Cum să distribuiți cărți de vizită

Cardurile de vizită reprezintă o modalitate tangibilă pe care oamenii o pot aminti, o publicitate pentru dvs. și compania dvs. Bineînțeles că vrei să le folosești cât de des poți. Cu toate acestea, doriți, de asemenea, să vă asigurați că vă folosiți bine, mai ales atunci când le predați în persoană și ar trebui să urmați anumite reguli nescrise.

Pași

Metoda 1 din 3:
Transmiterea cardurilor de vizită la evenimentele de rețea
  1. Imagine intitulată Distribuirea cardurilor de vizită Pasul 1
1. Du-te la Expozitii, Evenimente de Networking și Convenții. Aceste evenimente sunt minunate pentru crearea de rețele. În timp ce cabinele vă îndepărtează cărți, nu vă fie frică să vă dați înapoi, deși ar trebui să încercați să rămâneți în aceeași industrie.
  • Aceste spectacole sunt chiar mai bune dacă puteți obține propria cabină sau masă. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că aveți o mulțime de cărți de vizită în vizualizare simplă pe masă. În acest fel, dacă oamenii se plac ceea ce văd, pot lua un card departe cu ei.
  • Nu te gândi doar la mare. Gândiți-vă la ceea ce are sens pentru afacerea dvs. De exemplu, dacă dețineți o afacere de îngrijire a câinelui, este logic să vizitați un parc de câine și să faceți conexiuni. Cu toate acestea, în afara evenimentelor în care se așteaptă ca crearea de rețele, este important să nu fiți prea împingări și să respectăm spațiul oamenilor când a fost întrebat. În timp ce este întotdeauna important să respectați spațiul cuiva, într-o adunare socială ca un parc de câine, persoana nu se poate aștepta la un teren de afaceri și poate fi supărat dacă încercați să le dați un card. Dacă se întâmplă acest lucru, cereți-vă scuze și pleci.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 2
    2. Face o conexiune personală. Dacă dați doar pe cineva cartea dvs. de vizită fără pretenție, este probabil să intrați în coșul de gunoi. Trebuie să discutați cu persoana și să faceți o conexiune.
  • De exemplu, dacă urcați și spuneți, "Bună, iată cartea mea de vizită," Nu este probabil să lucreze. Acesta este echivalentul de a merge până la cineva și de a spune, "Bună, hai să mergem la o întâlnire."
  • În schimb, introduceți-vă și încercați să faceți o conexiune cu persoana. Ai putea spune, "Bună, sunt Jess Smith. Ce vă aduce astăzi la acest eveniment?" Orice număr de operi poate obține o conversație. Altul ar putea fi, "Bună, sunt Jess Smith. Lucrez pentru o companie de țevi metalice. Și tu?"
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 3
    3. Concentrați-vă asupra lor. Toată lumea îi place să vorbească despre ei înșiși. Cu cât poți să vorbești cealaltă persoană, cu atât mai probabil vor simți că au făcut o legătură cu tine.
  • Nu trebuie să cheltuiți 30 de minute vorbind cu o singură persoană, deși ar fi cu siguranță o legătură. Cu toate acestea, trebuie să cheltuiți câteva minute de a cunoaște persoana.
  • Puneți întrebări ca, "care este afacerea ta?" "Care-i treaba ta?" sau "Cu ce ​​vă ocupați?"
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 4
    4. Nu le predați fără discriminare. În timp ce ați putea fi tentați să rulați în jurul camerei, punând o carte în mâna fiecărei persoane, vedeți, acesta este echivalentul în fața lor de spam. În schimb, oferă doar cărți de vizită persoanelor cu care faceți o conexiune sau care vă întreb pentru unul.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 5
    5. Cereți cartea lor de vizită. O modalitate de a forța problema este să cereți mai întâi cartea de vizită. Majoritatea oamenilor, când au fost întrebați pentru o carte, vor cere și dvs., de asemenea,.
  • De exemplu, ai putea spune, "Ei bine, mă bucur că te-am întâlnit. Te superi dacă am cartea de vizită, astfel încât să pot urmări cu tine mai târziu?"
  • Imagine intitulată Distribuirea cardurilor de vizită Pasul 6
    6. Urmăriți întotdeauna. Dacă cereți o carte de vizită, utilizați-o pentru a face o conexiune. În acest fel, veți fi proaspeți în mintea persoanei.
  • De exemplu, trimiteți persoana un e-mail sau priviți-le pe social media. Ai putea spune ceva "Mare pentru a vă întâlni a doua zi la spectacolul comercial. Aștept cu nerăbdare să vă conduc în viitor în viitor!"
  • Metoda 2 din 3:
    Distribuirea lor în alte moduri
    1. Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 7
    1. Luați în considerare întreprinderile complementare. Când mergeți undeva, care nu este în competiție cu afacerea dvs., luați în considerare dacă acestea sunt complementare afacerii dvs. Adică, merg mână în mână cu ceea ce faci? Dacă o fac, întrebați dacă puteți lăsa niște cărți de vizită. În schimb, spuneți-le că veți lua unele dintre ei pentru afacerea dvs.
    • De exemplu, o bară de sucuri naturală și un restaurant vegan ar putea fi considerată complementară.
    • Luați în considerare transportul deținătorilor de carduri, precum și afacerea va avea o modalitate ușoară de a le afișa.
    • Acest pas poate lucra și cu prietenii și familia sau cu oameni care pur și simplu vă iubesc serviciul. Întreabă-i dacă ar fi dispuși să vă recomande și dacă sunt, dați-le niște cărți, precum și lăsându-i să cunoască cel mai bun mod de a vă prezenta oamenilor.
  • Imagine intitulată Distribuirea cardurilor de vizită Pasul 8
    2. Întotdeauna le ai pe tine. Nu știți niciodată când veți intra într-o situație în care veți avea nevoie de ele. Păstrați extra în mașină sau servietă, dar aveți întotdeauna cel puțin câteva în portofelul dvs. sau în geantă. Când cineva întreabă, veți avea ceva de predat.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 9
    3. Vorbiți cu toată lumea. În timp ce evenimentele de rețea sunt cele mai bune pentru predarea cărților de vizită, este bine să le predați când faceți o conexiune în altă parte, cum ar fi atunci când sunteți în linie la magazinul alimentar. Cu toate acestea, se aplică aceleași reguli. Ar trebui să le predați numai dacă ați făcut o conexiune, iar cardul este relevant pentru conversație.
  • De exemplu, dacă persoana din fața dvs. începe să vorbească despre câinele destul de pe coperta unei reviste, este bine să obțineți o conversație. Dacă sunteți un groomer de câine, este o oportunitate perfectă de a lucra într-o carte de vizită.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 10
    4. Întrebați-vă la Camera de Comerț. Camera de Comerț va avea adesea un loc pentru a părăsi cărțile de vizită. Vizitați sau sunați la Camera locală pentru a afla dacă oferă acest serviciu.
  • Imagine intitulată Distribuiți Cardurile de vizită Pasul 11
    5. Utilizați plăcile comunitare. Multe restaurante și întreprinderi au panouri comunitare unde puteți renunța la informații. Încercați să lăsați câteva cărți de vizită pe aceste plăci.
  • Pentru mai mult stimulente pentru cineva care să ia una, încercați să aveți un cod de reducere sau o frază pe ele, astfel încât să poată obține o reducere la afacerea dvs. Poate fi la fel de simplu ca tipărirea "Aduceți acest card pentru 10% OFF" pe ei.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 12
    6. Alunecați-le în locurile relevante. Dacă vedeți o carte la bibliotecă care este relevantă pentru afacerea dvs., alunecați cardul în. Dacă se întâmplă să vă uitați la reviste, alunecați câteva în revistele relevante. Cheia este de a vă asigura că este in linie cu ceea ce persoana citește sau se uită la.
  • De exemplu, dacă dețineți o afacere care vinde consumabile de crafting, încercați să vă alunecați cărțile în cărți de artizanat la bibliotecă.
  • Alternativ, dacă dețineți o afacere de îngrijire a câinelui, țineți-vă cardurile în reviste despre animale de companie.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 13
    7. Puneți-le în poștă. Dacă trimiteți mesaje către clienții dvs., asigurați-vă că ați alunecat într-un card. De exemplu, includeți-o în comenzi umplute împreună cu produsul. În acest fel, clientul o are la îndemână dacă vor să o transmită.
  • Unii oameni chiar merg atât de departe încât să pună cărți de afaceri în tot ceea ce rămân în poștă, inclusiv atunci când plătesc facturile.
  • Metoda 3 din 3:
    Proiectarea cărților de vizită
    1. Imagine intitulată Distribuirea cărților de vizită Pasul 14
    1. Păstrați-le curat. Aveți nevoie de numele dvs., titlul postului și compania. De asemenea, aveți nevoie de informații de contact, cum ar fi adresa dvs. de e-mail și numărul dvs. de telefon. În cele din urmă, aveți nevoie de informații despre locație, cum ar fi site-ul dvs. Web. Dacă este esențial, include și o adresă. Păstrați orice alt text de pe ea, așa că nu vă agitați prea mult.
    • Este, de asemenea, o idee bună să faci cardul alb. În acest fel, oamenii pot adăuga cu ușurință note la ea.
    • Face fontul lizibil și cel puțin 12 puncte, astfel încât oamenii pot citi ceea ce este pe ele fără dificultate.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 15
    2. Adauga o fotografie. O modalitate de a face cartea dvs. memorabilă este să vă adăugați fața în ea. În acest fel, când oamenii se uită la ea, ei fac legătura între afacerea dvs. și fața voastră. În plus, probabil îi va ajuta să-și amintească să vă întâlnesc.
  • Asigurați-vă că fotografia este profesională și în bun gust. Ar trebui să fii în îmbrăcăminte profesională și să ai un fundal profesional.
  • În plus, fotografia ar trebui să fie o lovitură de cap, astfel încât contactul poate recunoaște cu ușurință cine este în imagine.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 16
    3. Fă-le utile. O modalitate de a vă asigura că oamenii păstrează cărțile dvs. este de a imprima ceva util pe ele. De obicei, imprimați-o pe spate, deci este în afara modului de informații principale. În felul acesta, oamenii care îi fac vor dori să stea pe ei.
  • De exemplu, puteți adăuga un calendar la spate sau la conversii comune.
  • Ați putea chiar să imprimați conducători mici pe spate, astfel încât să poată fi folosite pentru măsurători.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 17
    4. Fă-i să lucreze pentru tine. Codurile QR pot fi utile pentru a include pe spatele unei cărți de vizită. Un cod QR este ceva care poate fi scanat cu un telefon care ia automat persoana la un site web sau la o pagină de social media.
  • În timp ce nu toată lumea înțelege codurile QR, poate facilita unii oameni să ajungă la pagina dvs.
  • Puteți utiliza un generator online pentru a efectua un cod QR pentru site-ul dvs. Web. Asigurați-vă că încercați cu o aplicație de scanare pe telefonul dvs. mai întâi pentru a vă asigura că funcționează.
  • Imagine intitulată Distribuiți cărțile de vizită Pasul 18
    5. Luați în considerare digital. Multe aplicații fac mai ușor să partajați informațiile digital. În timp ce aceste aplicații sunt încă în desfășurare, le puteți utiliza pentru a transmite cu ușurință informații noilor contacte. Dezavantajul este că trebuie să aibă și aplicația.
  • Unele aplicații care trebuie luate în considerare sunt ZAP, Card Bizz și Haystack.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar