Cum să se ocupe de un grad rău

Întotdeauna este supărător să primească o notă mai mică decât ceea ce ați sperat, dar este important să nu vă lăsați să vă dați jos. Dacă vă ocupați de un grad rău în calea cea bună, puteți învăța din greșelile dvs. pentru a deveni un student mai bun și persoană.

Pași

Partea 1 din 3:
Venind în termeni cu gradul tău rău
  1. Imagine intitulată Deal cu un pas de grad rău 1
1. Nu fi prea greu pentru tine. Primirea unui grad rău nu este sfârșitul lumii. Nu credeți că o clasă proastă reprezintă valoarea dvs. generală ca student. Chiar faptul că sunteți în cauză arată că sunteți motivați și aveți așteptări mari pentru dvs.
  • Evitați să vă pedepsiți pentru primirea unui grad rău. Încercați să învățați din greșelile dvs. și să vă străduiți să faceți mai bine în viitor.
  • Amintiți-vă că un "C" este de obicei considerat mediu, o "B" peste medie și un exemplar "A". Puneți-o în perspectivă, poate că gradul dvs. nu este la fel de rău cum ați crezut.
  • Imagine intitulată se ocupă cu o etapă de grad proastă 2
    2. Ia ceva timp pentru a procesa reacția dvs. S-ar putea să vă simțiți neliniștiți, frustrați sau chiar confuzi. Este bine să fii supărat. Lasa-l. Suprimarea emoțiilor dvs. vă va face să vă simțiți mai rău în linie.
  • Aerisind la un prieten, membru de familie sau coleg de clasă vă poate ajuta să faceți față gradului rău și să continuați.
  • Imagine intitulată se ocupă de un pas greșit de grad 3
    3. Puneți o anumită distanță între dvs. și gradul pentru o vreme. Locuindu-se mai departe, în timp ce într-o stare emoțională sporită va face ca problema să pară mai rău decât este. Încercați să faceți ceva care vă ia mintea de pe ea.
  • Exercitarea, vorbind cu prietenii, ascultarea muzicii sau a face lucruri distractive pe care le bucurati sunt toate modalisticile sanatoase de a scuti anxietatea.
  • Partea 2 din 3:
    Imaginându-se ce a mers prost
    1. Imagine intitulată Deal cu o etapă de grad proastă 4
    1. Căutați modele de eroare. Găsirea unui model în greșelile dvs. este o modalitate bună de a izola și de a vă depăși zonele problematice pe cont propriu.
    • A existat un subiect, cum ar fi matematica sau engleza, că nu ați făcut bine? Dacă da, studiați mai frecvent în aceste zone.
    • A existat un grup de întrebări legate de testare pe care le-ați pierdut? Dacă da, încercați să le clasificați și să vă dați seama ce subiect ați putea studia mai greu.
    • Ați arătat continuu la cursul târziu? Dacă da, încercați să fiți mai punctuali.
  • Imagine intitulată Deal cu un grad rău Pasul 5
    2. Adresați-vă profesorului dvs. pentru feedback detaliat. Ei cunosc punctele dvs. și punctele slabe, așa că nu vă fie frică să cereți ajutor.
  • În loc de a întreba: "De ce am primit un grad rău", întrebați "Cum pot să-mi restructureze răspunsurile într-un mod care să-mi câștige o clasă mai bună?"
  • Imagine intitulată se ocupă de o clasă de grad proastă 6
    3. Solicitați sfaturi de la colegii de clasă. Cereți altora dacă sunt dispuși să împărtășească gradul pe care l-au primit. Dacă toți au primit grade similare, poate problema este cu materialul și nu tu. Dacă au făcut mai bine decât tine, întrebați-le ce fel de strategii consideră că au condus la grade superioare.
  • Uneori profesorii curbe clasele într-o clasă în care mulți studenți se luptă. Dacă o mulțime de studenți au făcut prost, un grad scăzut nu va fi la fel de detrimentat cum credeți și puteți să vă odihniți mai ușor.
  • 4. Reflectați asupra obiceiurilor dvs. de studiu. Încercați să fiți corect și obiectiv în timp ce vă auto-reflectați. Luați ceva timp să vă gândiți cum și cât de mult, ați studiat sau ați pregătit pentru cesiune. Dacă nu ați studiat sau dacă ați procrarminat, acest lucru ar fi putut contribui la gradul rău. Scopul de a vă îmbunătăți obiceiuri de studiu În viitor, dacă acesta a fost cazul.
  • Partea 3 din 3:
    Planificarea eficientă pentru viitor
    1. Imagine intitulată se ocupă de un pas greșit de grad 7
    1. Să se angajeze la obiectivele dvs. de îmbunătățire. Odată ce ați recunoscut zonele în care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți, puteți lua pașii pentru a face acest lucru. Faceți schimbări pozitive în viața dvs., dacă este necesar:
    • Scrieți un program de studiu și urmați-l în mod obișnuit. Luați în considerare alte activități și obligații pe care le aveți și permiteți o mulțime de timp pentru a finaliza fiecare misiune. Un program regulat poate reduce semnificativ anxietatea și poate îmbunătăți performanța. Doar asigurați-vă că evitați amânarea.
    • Dormi mai mult. Cantitatea de somn vă afectează foarte mult starea de spirit și capacitatea de a absorbi și de a păstra informații.
    • Eliminați distragerile. Prioritizează lucrurile care contează cel mai mult.
  • Imagine intitulată Deal cu o clasă de grad proastă Pasul 8
    2. Căutați oportunități suplimentare de credit pentru a compensa punctele pierdute. De multe ori, profesorii doresc doar să vadă că sunteți dispus să depuneți eforturi în munca voastră. Întrebați dacă ar fi dispuși să vă permită să vă îmbunătățiți gradul prin completarea atribuțiilor suplimentare. Dacă nu vă puteți schimba gradul, poate că îl puteți completa.
  • Este o idee bună Calculați gradul dvs și dați seama ce scoruri veți avea nevoie de restul de misiuni și examene pentru a obține gradul final pe care îl doriți în curs.
  • Imagine intitulată Deal cu o clasă proastă
    3. Fiți atenți la resursele utile la dispoziția dvs. Centrele de îndrumare, orele de lucru ale profesorilor și grupurile de studiu există pentru a vă ajuta să reușiți. Luați în considerare restructurarea obiceiurilor viitoare de studiu prin încorporarea unor astfel de resurse în rutina dvs.
  • Imagine intitulată se ocupă de un grad rău Pasul 10
    4. Mergi mai departe. În timp ce este posibil să nu puteți schimba gradul pe care l-ați primit, puteți lua pașii necesari pentru a vă îmbunătăți. Încercați să considerați o experiență de învățare. Iartă-te pentru greșelile tale și concentrați-vă asupra muncii din greu, astfel încât să faceți mai bine data viitoare. Un grad rău nu va determina viitorul dvs. și nu va defini aptitudinea dvs. ca elev.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar