Cum se adaugă umbre în text în css

Thiswill vă învață cum să adăugați umbre în text în CSS. Dacă textul nu este un fișier imagine, puteți introduce o etichetă în CSS, care va adăuga o umbră de picătură.

Pași

  1. Imagine intitulată 12519946 1
1. Deschideți fișierul CSS. Puteți utiliza orice document de procesare a cuvintelor, cum ar fi Notepad pentru Windows sau Text Editare pentru Mac.
  • Imagine intitulată 12519946 2
    2. Introduceți următorul cod:
    H1 {umbra textului: 2px 2px # FF0000-}
  • Valorile pentru fiecare intrare desemnează umbra orizontală (necesară), umbra verticală (necesară), raza blur (opțional), culoare (opțional) și nici unul (setarea implicită care nu arată o umbră). Dimensiunea umbrei și raportul sunt în pixeli, deci asigurați-vă că adăugați "px" la valoarea - culoarea este în codul de culoare hexagonală, care este de obicei o combinație de șase cifre de litere și numere care desemnează cantitatea de roșu, albastru și verde în culoare.
    • Acest exemplu prezintă 2 pixeli de umbră orizontală, 2 pixeli de umbră verticală, iar culoarea umbrei este roșie. De exemplu, eticheta de umbră pentru un text cu o umbră care este de 2 pixeli pe orizontală și verticală, are un efect de blocare de 8 pixeli, iar o umbră de culoare neagră ar arăta similară cu: Text-umbra: 2px 2px 8px # 000000-.
  • Imagine intitulată 12519946 3
    3. Salvați fișierul CSS. Dacă sunteți în măsură, puteți rula un test înainte de a salva pentru a vedea cum apare codarea dvs. live, care este de obicei o caracteristică cu codul Visual Studio și Notepad++.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar