Cum să decideți ce să faceți în ziua de naștere

Aveți probleme cu deciziile ce să faceți în ziua de naștere?Posibilitățile și factorii pot fi uneori copleșitoare - acest articol vă poate ajuta să depășiți aceste îngrijorări și să faceți distracția și plăcerea de ziua de naștere. Zilele de naștere pot fi cele mai semnificative ocazii și sunt de obicei cheltuite cu oameni care sunt cei mai apropiați de noi. Munca pentru a avea o excursie care aduce cele mai bune în tine și prietenii tăi. De asemenea, nu șantați niciunul dintre tradițiile speciale ale tradiției partidului de naștere. Puneți-vă ziua de naștere și întrebați-vă prietenilor să vă ajute să o faceți bine!

Pași

Partea 1 din 3:
Gândindu-se la cine
  1. Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua dvs. de ieșire a zilei de naștere Pasul 1
1. Invitați oamenii care sunteți confortabil și / sau închideți. Aceasta include oamenii care vă iubesc și pe care îi iubești cu adevărat. Faceți o listă a prietenilor și prietenilor dvs. pe care doriți să vă împărtășiți ziua dvs. specială. Oamenii care vin vor fi cea mai semnificativă parte a zilei tale speciale.
  • Douăzeci de ceva raportează că există 8-10 persoane care se simt destul de aproape pentru a împărtăși sprijinul emoțional. Treizeci de ceva dau numărul între 5-10, de obicei. Notați o listă a persoanelor care vă simțiți acest sprijin.
  • Poate doriți să lăsați prietenii apropiați să aducă un prieten sau două. Acest lucru ar putea face grupul mai diversificat, păstrând, de asemenea, o sărbătoare mai intimă și mai semnificativă.
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de naștere a etapei 2
    2. Nu invitați cunoștințele doar pentru a umple spațiu la petrecerea dvs. Facebook facilitează invitarea unui mare grup mare de oameni la o întâlnire. Cu toate acestea, poate fi dificil să se estimeze cât de mulți oameni vor veni cu adevărat. În plus, fiind în jurul multor cunoștințe despre ziua dvs. de naștere, pe care nu vă simțiți foarte conectați, puteți ajunge să vă simțiți mai singuri în ziua de naștere.
  • Acest lucru nu înseamnă că nu pot exista cunoștințe la petrecerea dvs. Având câțiva cunoștințe, ar putea fi bune pentru grup pentru că sunt oameni noi. Cu toate acestea, intenționați să vă referiți la cunoștințele pe care le invitați și să invitați doar câțiva oameni pe care nu le cunoașteți bine.
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de estomare a zilei de naștere
    3. Text / e-mail lista dvs. de prieteni apropiați pentru a afla dacă acestea sunt gratuite. Faceți acest lucru cu aproximativ patru săptămâni înainte de evenimentul dvs.Spune prietenilor tăi ce zi (e) vă gândiți să obțineți o sărbătoare împreună și să le întrebați dacă / când vor fi liberi. Întrebați-le ce zile și ore funcționează cel mai bine pentru ei. Pe baza cine răspunde și când sunt liberi, puteți începe să vă gândiți la ce să faceți.
  • Dacă doriți ca grupul să fie un pic mai mare, adresați-vă prietenilor dacă ar dori să aducă un prieten sau două la ieșire. Cereți-i să se întoarcă la dvs. când știu dacă vor participa singuri sau cu un prieten, astfel încât să puteți planifica în consecință.
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de ieșire a zilei de naștere
    4. Luați în considerare dinamica grupului pentru o excursie. Vorbește cu câțiva dintre cei mai apropiați prieteni. Spune-le că vrei să ai o sărbătoare de aniversare cu prietenii tăi apropiați. Puteți începe să vă gândiți cine ar fi cel mai bun pentru a vă întâlni pentru o sărbătoare. Doriți să vă asigurați că dinamica grupului se va amesteca bine, iar prietenii dvs. ar putea avea o contribuție bună pentru modul în care poate funcționa.
  • Luați în considerare faptul că aveți două sărbători diferite pentru ziua de naștere. Puteți obține brunch cu un grup de prietenii sau familia dvs. dimineața și ieșiți la cină și dansând cu celălalt grup, de exemplu.
  • Partea 2 din 3:
    Gândindu-se la ce
    1. Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de ieșire a zilei de naștere
    1. Decideți cât de mult veți cere prietenilor dvs. să cheltuiți. Câți bani vă vor cere în mod realist prietenilor să contribuie la depășirea? O sărbătoare poate costa cât mai puțin zece dolari pe persoană sau costă peste o sută de dolari pe persoană. Deci, luați în considerare bugetele dvs. și prietenilor dvs.
    • Scrieți o descompunere a nopții și a costurilor variate aproximative. Includ costurile de transport, costurile biletului, băuturile și alimentele.
    • Dacă tu și prietenii tăi fac sume diferite de bani, adresați-vă unul dintre prietenii tăi apropiați cât de mulți bani cred că este potrivit să-i întrebi pe prietenii dvs. să cheltuiască.
    • Prietenii tăi vor face ziua ta de naștere grozavă. Păstrarea tuturor în bugetele lor va ajuta pe toată lumea să se concentreze asupra zilei de naștere și nu pe cărțile lor de buzunar.
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de ieșire a zilei de naștere
    2. Du-te mare. Dacă tu și prietenii tăi ai destui bani pentru a ieși, ia în considerare să faci ceva distractiv ca să mergi la un spa, să mergi la camping, mergând la un concert, mergând la o destinație ca Vegas sau mergi la un eveniment sportiv. Aceste tipuri de evenimente sunt excelente pentru că pot fi foarte memorabile și durează câteva ore sau zile. Acest lucru va păstra pe toți împreună și ocupat pentru o perioadă bună de timp. Aceste activități pot face, de asemenea, o treabă bună de a lega oamenii și de a distra pe toți.
  • Cumpărarea biletelor dvs. în avans va simplifica, de asemenea, chestiuni de planificare.
  • Planificați transportul acolo și acasă. Desemnați câțiva drivere și lăsați pe toți să se întâlnească înainte și după o locație centrală pentru alimente și / sau băuturi. Alegeți un restaurant frumos sau un bar pentru a merge înainte / după eveniment.
  • Dacă aveți un prieten care ar putea să nu poată petrece aceeași sumă ca și restul grupului, luați în considerare întrebarea câtorva prieteni să pună la piscină banii pentru a cumpăra biletul prietenilor dvs. la eveniment.
  • Imaginea intitulată Decideți ce trebuie să faceți în ziua de estomare a zilei de naștere
    3. Păstrați-l Frugal. Dacă tu sau prietenii tăi ai bugete mai stricte, luați în considerare că aveți o petrecere de casă, grătar sau picnicking în parc. Alegeți un prieten cu evenimentul DJ și puneți câteva baloane și fluxuri. Este ușor să faci o zi de naștere să pară bine pus împreună dacă planificați pentru câteva detalii cheie.
  • Puteți face în continuare această zi de naștere să vă simțiți bogați dacă faceți o mulțime sau spuneți tuturor să-și aducă propriul alcool.
  • Aduceți un joc Frisbee, Ball sau Card. Având un joc simplu este o idee bună de a împacheta, chiar dacă nu se obișnuiește de către toată lumea, un mic grup de oameni ar putea dori să joace.
  • De asemenea, puteți găsi un spectacol de muzică sau artă gratuit pentru a participa împreună. Împreună înainte / după casa cuiva. Cereți tuturor în prealabil dacă pot intra în 10 de dolari pentru băuturi de pizza și / sau ieftin.
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de estomare a zilei de naștere
    4. Luați în considerare sezonul. De exemplu, dacă doriți să faceți ceva în timpul iernii, luați în considerare includerea unui foc de bonfire. Sau dacă faceți ceva în vară, gândiți-vă să vă întrebați prietenul cu o piscină pentru a vă petrece petrecerea la casa lor. Dacă puteți încorpora un sezon adecvat în evenimentul dvs., acesta o va face mai distractiv și memorabil.
  • Partea 3 din 3:
    Făcându-l special
    1. Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de naștere a etapei 9
    1. Întrebați-i pe unul dintre prietenii dvs. să facă fotografii pentru celebrare. Întrebați-i dacă vor posta fotografiile către social media și vor eticheta prietenii. Unii oameni primesc o lovitură mare din media socială. Apel la acești prieteni, asigurându-vă că celebrarea dvs. este documentată.
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de estomare a zilei de naștere
    2. Au baloane, pălării de partid, confetti, sparkleri sau streamers la celebrarea dvs. Aceste atingeri mici vor face să pară mai mult ca o petrecere de aniversare și sunt ieftine de adăugat. Întrebați-i pe unul dintre prietenii dvs. să fie responsabil de înființarea decorațiilor.
  • Amintiți-vă că aceste decorațiuni vor fi un hassle pentru a ridica, dar va merita în totalitate.
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de ieșire a zilei de naștere
    3. Oare unul dintre prietenii tăi face o băutură specială pentru această ocazie. De exemplu, dacă mergeți la un concert de la plajă, unul dintre prietenii tăi face băuturi tematice pe plajă. Având lucruri mici temei, vă vor ajuta să faceți ziua să se simtă mai distractivă și mai specială.
  • Aveți grijă să nu beți prea multe băuturi speciale în ziua de naștere. Poate fi ușor să beți mai mult când sunteți încântați. Amintiți-vă, nu beți atât de mult încât nu vă puteți angaja cu toată lumea și să sărbătorim pe deplin ziua sau noaptea.
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de estomare a zilei de naștere
    4. Asigurați-vă că cumpărați un tort și lumânări! Nici o zi de naștere nu este completă fără tort. Sau să cumpere sau să cumpere tratatul tău preferat! Nu uitați să cumpărați lumânările. Găsiți numărul potrivit sau fudge-o într-un mod creativ. De exemplu, faceți forma 51 din lumânări.
  • Puteți delega această sarcină la unul dintre prietenii tăi apropiați, frați sau părinți.
  • Au altcineva să pună lumânările pe tort și să o aducă afară.
  • Planificați-vă în timpul nopții pe care doriți să le scoateți tortul. Nu vrei să uiți! De asemenea, nu doriți ca toată lumea să uite. Așa spuneți tuturor la ce oră veți face tortul.
  • Imaginea intitulată decide ce să facă în ziua de estomare a zilei de naștere
    5. Cântați melodia "La mulți ani". Dacă există un instrument în jurul unei persoane, poate juca, scoateți-o și jucați-o cu cântecul. Prietenul tău să facă fotografii. Suflați toate lumanările la capătul cântecului și faceți o dorință!
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de estimare a zilei de naștere
    6. Vorbește despre trecut și despre viitor. Aceasta este o șansă de a face stoc în cursul vieții voastre și de ceea ce ați realizat și ați făcut-o în acest an trecut. Profitați de acest timp pentru a reflecta cu prietenii dvs. apropiați. Discutați și despre acest an viitor și despre ceea ce sperați că vă va întâmpla până în acest timp anul viitor.
  • Imaginea intitulată Decideți ce să faceți în ziua de estomare a zilei de naștere
    7. Mulțumesc prietenilor tăi. Faceți un punct pentru a vorbi cu prietenii dvs. apropiați unul pe unul, la un moment dat în noapte. Spune-le că sunteți recunoscători pentru prietenia lor și că le apreciați sărbătorind ziua de naștere cu dvs. Lăsați-i să știe că sunt ceea ce face în această zi cea mai semnificativă și să le dea o îmbrățișare!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar