Cum să sărbătorească ziua bunny în trecerea animalelor: orizonturi noi

Ziua Bunny a fost prima vacanță în trecerea animalelor: orizonturi noi, și este jocul ". În zilele care au dus la ea, fermoar t. Bunny va ascunde ouăle în aer liber pe insula dvs., precum și rețete DIY. Acest eveniment se încheie în ziua Paștelui, asigurându-vă că sărbătoriți Ziua Bunny înainte de a se termina.

Pași

Partea 1 din 3:
Colectarea ouălor de Ziua Bunny
1. Discutați cu fermoarul T. Bunny în prima zi a sărbătorii zilei Bunny. Ar trebui să meargă în jurul insulei tale. Când vorbești cu el, îți va spune în jurul celor șase tipuri de ouă - pământ, lemn, piatră, frunze, cer și apă. El vă va spune, de asemenea, despre cum puteți găsi ouăle în aer liber și peste insulă și despre cum are rețete ascunse DIY.
  • Dacă nu puteți juca în prima zi a Zilei Bunny, fermoarul T. Bunny vă va trimite o scrisoare în e-mailul care explică totul, împreună cu rețeta DIY pentru patul de zi de iepuraș pe care ați fi primit-o de la a vorbi mai devreme atașat.
  • 2. Găsiți ouă de apă prin pescuit. Du-te la orice corp de apă cu o umbră de pește și prinde pește ca în mod normal. Dacă obțineți un ou de apă, va spune "Acesta este un ou, nu un pește! Ce ar trebui să fac cu asta?", și ar trebui să vedeți un ou purpurie în loc de un pește.
  • Dacă nu obțineți un ou de apă, încercați din nou. În timpul acestui eveniment, nu toți peștii sunt ouă de apă, astfel încât să trebuiască să încercați pescuitul de câteva ori înainte de a obține un ou de apă.
  • 3. Căutați ouă de piatră galbenă prin lovirea rocilor. Acest lucru funcționează în fel de mult ca la lovirea unei stânci pentru a obține fier, argilă, pietre sau aur, lovind piatra cu o lopată sau topor. Singura diferență este că uneori în loc de minereu, veți obține o ou de piatră.
  • În timp ce veți obține ouă de piatră de fiecare dată când ați lovit o stâncă, doar aproximativ jumătate din ceea ce obțineți vor fi ouă. Restul va fi minereu.
  • Veți putea să utilizați banii de bani. Când l-ai lovit, vei primi doar clopote și nu ouă de piatră.
  • 4. Găsiți ouăle din lemn de culoare portocalie prin lovirea copacilor cu un topor. Ouăle de lemn vor apărea când ați lovit un copac cu orice fel de topor, poate fi un topor subțire, un topor de piatră sau un topor normal. Când loviți copacul, veți obține o combinație de ouă de lemn și ouă din lemn.
  • Dacă primiți tot lemnul, încercați din nou și ar trebui să obțineți în cele din urmă ouă.
  • Amintiți-vă că, dacă utilizați un topor normal, veți sfârși tăierea copacului atunci când l-ați lovit pentru a treia oară. Dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple, utilizați un topor subțire sau un topor de piatră.
  • 5. Uită-te la copaci pentru a găsi ouă de frunze. Aceste ouă verzi colorate pot fi găsite în copaci, la fel ca și cum ați găsi fructe pe pomi fructiferi. Pentru a obține ouăle, pur și simplu scuturați copacul ca și cum ați fi scuturat pentru a obține fructe sau clopote. Ouăle vor scădea la pământ și puteți apăsa y pentru a le colecta.
  • Ouăle de frunze vor apărea în copacii obișnuiți din lemn de esență tare. Nu trebuie să fie un copac cu fructe pe el deja.
  • 6. Găsiți ouăle cerului albastru. Acestea sunt, probabil, cel mai greu fel de ou de găsit, după cum probabil că nu le observați imediat. Ei vor pluti de insula ta în baloane de culoare curcubeu cu cadouri atașate. Dacă folosiți o praștie și loviți una dintre aceste baloane, în loc de prezentare căderea în jos, prezentul se va rupe deschis și un ou de cer va cădea în schimb.
  • Amintiți-vă că nu puteți obține ouă de cer dintr-un balon normal. Ei vor veni numai de la cele colorate curcubeu.
  • 7. Săpa pentru a găsi ouă de pământ. Aceste ouă roz pot fi găsite prin săparea locurilor cu semne de săpare. Acest lucru funcționează în același mod ca și sapa de fosile, prin echiparea pur și simplu o lopată și prin apăsarea unui ouă. Ar trebui să spună atunci "Uite, am săpat un ou pământ!".
  • Dacă ajungeți să sapi în loc de fosilă, nu vă faceți griji. Fosilele vor apărea în continuare în timpul evenimentului Bunny Day, dar dacă încercați din nou de câteva ori, ar trebui să puteți obține câteva ouă de pământ.
  • Partea 2 din 3:
    Colectarea și fabricarea retetelor zilei de iepuraș
    1. Găsiți rețete de la Bunny Day. După ce a vorbit cu fermoarul t. Bunny, vă va spune despre cum are retete de Bunny DIY ascunse pe toată insula, și că el va ascunde mai mult dintre ei mai aproape de ziua de iepuraș. În timp ce există câteva modalități de a le găsi, cele mai simple căi sunt:
    • Găsiți-le în sticle de-a lungul plajei dvs. Ori de câte ori vedeți o sticlă de mesaj care este acoperită în ceea ce pare să fie vopsea curcubeu, știi că este o rețetă de iepuraș.
    • Pop baloanele colorate curcubeu pe care le au ouă de cer. În timp ce acestea sunt în mod normal ouă de cer, puteți uneori să obțineți și rețete Bunny Day DIY Rețete.
  • 2. Aflați ce materiale aveți nevoie pentru a furniza rețeta DIY Bunny Day. Acest pas este adesea trecut cu vederea, dar este foarte important, pentru că nu doriți să ieșiți să colectați materiale și să aruncați elementul doar pentru a afla că aveți nevoie de mai mult. Dacă nu doriți să găsiți cantitatea exactă de materiale de care aveți nevoie, puteți face întotdeauna o estimare.
  • Gândiți-vă la ceea ce veți avea nevoie logic. De exemplu, dacă încercați să obțineți un costum de ouă de apă purpurie, nu ar trebui să căutați ouă de cer.
  • 3. Adunați-vă materialele. Deoarece cele mai multe rețete de articole de la Bunny Days necesită doar ouă, nu ar trebui să adune altceva. Singurele lucruri pe care ar trebui să le căutați sunt ouă de pământ, ouă din lemn, ouă de piatră, ouă de frunze, ouă de cer și ouă de apă.
  • Deoarece ouăle de ieny zi se găsesc în locuri unde ați obține alte materiale, veți ajunge la colectarea de multe alte materiale oricum în timp ce colectați ouăle.
  • 4. Mergeți la orice masă de crafting și artizanați articolul. Acest lucru poate fi bancul de lucru al lui Tom Nook, un banc de lucru al lui Sălume, sau chiar orice banchench DIY pe care ați preferat-o mai devreme. Odată ce ați găsit bancul de lucru, pur și simplu artizanal.
  • Dacă aveți o mulțime de rețete DIY, va fi greu să găsești cea potrivită. Pentru a face mai ușor, se îndreaptă spre articolele sezonului sau obiectele artizanale.
  • 5. Știți că ar trebui să aveți acum elementul de zi Bunny. Îl puteți folosi pentru a vă decora insula, purtați-o dacă este îmbrăcămintea, trimiteți-o cuiva într-o scrisoare sau orice altceva ați putea dori să faceți cu el.
  • Dacă faceți unul din fiecare element DIY de Ziua Bunny și apoi afișați fermoarul T. Bunny în ziua de iepuraș, el vă va răsplăti prin vă oferindu-vă rețeta DIY pentru o jucărie cu fermoar.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărarea articolelor de la Bunny la Cranny lui NOOK
    1. Mergeți la Cranny lui NOUT pentru a cumpăra articolele de sezon din ziua de iepuraș. Începând cu noul actualizare, vor fi acum noi articole de iepurană de sezon de la Cranny, inclusiv Bunny Day Bomboane sau Bout Planter de Ziua Bunny. În fiecare zi, veți putea să cumpărați unul dintre cele cinci noi elemente sezoniere care au fost adăugate.
    • Elementul de zi de iepuranți din sezonieră pe care îl vând schimbări de zi cu zi în fiecare zi, așa că îl cumpărați atunci când puteți. Nu vrei să pierzi nimic, deci asigurați-vă că verificați înapoi în fiecare zi.
  • 2. Uită-te la secțiunea elemente sezoniere din Cranny lui Nook, odată ce te afli în magazin. Acesta este suportul albastru de lemn care apare numai atunci când magazinul vânează ceva sezonier. Pe partea de sus a standului ar trebui să fie una dintre cele cinci elemente de zi de iepuranță sezonieră.
  • Cele cinci elemente diferite pe care Cranny-ul lui NOOK le vor vinde sunt bomboanele de Ziua Bunny, patul de zi de iepuraș, copacul de zi de iepuraș, drapelul de grădină Ziua Bunny și Bunny Day Topiary.
  • Dacă cumpărați unul dintre un anumit articol de zi de iepuraș, veți putea să cumpărați mai mult din acel articol din catalogul dvs. de cumpărături Nook.
  • 3. Cumpărați articolele de la Bunny Day. Dacă nu aveți suficiente clopote, puteți face rapid unele prin găsirea pietrei de bani, sapa până la 1.000 de clopote care apar pe insula dvs. de zi cu zi sau prin vânzarea unor lucruri suplimentare pe care nu mai aveți nevoie.
  • Cele mai scumpe elemente de iepurale zi este arborele de zi de ieny, care costă 3,800 clopote. Că nu este prea multe clopote, așa că ar trebui să aveți probabil suficienți bani.
  • 4. Bucurați-vă de noul dvs. articole de la Bunny Day. Puteți să cumpărați mai mulți dintre ei, utilizați-le pentru decorarea insulei dvs., trimiteți-le la cineva prin poștă sau orice altceva ați putea dori să faceți cu ei.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar