Cum să sărbătorim ziua de naștere în carantină

Zilele de naștere sunt totul despre distracție și sărbătoare, care poate fi destul de greu să vină în timpul pandemiei Covid-19. Nu vă faceți griji - există o mulțime de modalități de a vă bucura de ziua dvs. specială, chiar dacă opțiunile dvs. sunt puțin mai limitate decât acestea sunt de obicei. Alegeți și alegeți din această listă de ziua de naștere și vedeți ce opțiuni funcționează cel mai bine pentru dvs!

Pași

Metoda 1 din 14:
Găzduiți o petrecere virtuală de naștere.
  1. Imaginea intitulată sărbătorește ziua de naștere în carantina Pasul 1
1. Invitați prietenii și membrii familiei să "oprească" la un anumit moment. Găzduiți un apel asupra unei platforme de partajare video, cum ar fi zoomul sau Skype, și lăsați-i pe cei dragi să știe când se pot alătura distracției. Părțile digitale de ziua de naștere sunt minunate pentru persoanele de toate vârstele și o modalitate distractivă și sigură de a rămâne conectat în ziua dvs. specială.
  • O oră fericită virtuală ar putea fi și pe aleea voastră.
Metoda 2 din 14:
Joacă jocuri virtuale cu prietenii.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua de naștere în carantina Pasul 2
1. Creați un joc personalizat trivia cu cei dragi. Adresați-vă prietenilor și rudele să vină cu întrebări speciale despre dvs., care va servi drept "trivia."Găzduiți un apel video în ziua dvs. specială, apoi mergeți într-un cerc și întrebați reciproc cu diferitele întrebări trivia și vedeți cine iese pe Victor.
  • Charades sunt un alt joc distractiv pentru a juca cu prietenii-plus, sunt minunate pentru petreceri de aniversare de toate vârstele!
  • Jocurile online sunt un alt mod distractiv de a aduce pe toți împreună! Jocuri Jackbox, Atenție!, și Minecraft sunt câteva modalități excelente de a rămâne conectat în ziua dvs. specială.
Metoda 3 din 14:
Programați o sărbătoare de zece ani.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua de naștere în carantina Pasul 3
1. Alegeți un timp și parcare goală în care oamenii se pot întâlni. Să încurajeze oamenii să parcheze la lot și să-și alinieze mașinile într-un cerc, practicând în același timp distanțarea socială. După ce ați ajuns, toată lumea poate să-și piardă difuzoarele de mașini și să joace "ziua de naștere fericită" pentru dvs!
  • De asemenea, puteți avea o linie de autoturisme de acasă în ziua dvs. specială, ca o paradă.
Metoda 4 din 14:
Țineți o noapte de film digital.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua de naștere în carantina Pasul 4
1. Invitați-vă pe cei dragi la Marathon câteva dintre filmele dvs. preferate. Aplicații precum "Netflix Party" vă permit să găzduiți și să vizionați filme împreună, chiar dacă toată lumea este blocată acasă. Alegeți un film distractiv pe care îl puteți viziona în timp ce vă relaxați și loviți înapoi cu prietenii dvs.
  • Din păcate, "Netflix Party" se limitează la filme pe Netflix. Partidul Amazon Watch, Metastream și Secher sunt, de asemenea, opțiuni excelente.
Metoda 5 din 14:
Obțineți Takeout.
  1. Imagine intitulată sărbătoresc ziua de naștere în carantina Pasul 5
1. Răsfoiți o aplicație de livrare pentru a vedea ce restaurante sunt în zona dvs. Alegeți ce fel de mâncare pofta și ordonați-l să fie livrat direct la ușă. Comandați această mâncare în jurul prânzului sau cină, astfel încât să vă puteți bucura de mâncarea preferată ca o masă specială de naștere!
Metoda 6 din 14:
Decoreaza-ti casa.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua de naștere în carantina Pasul 6
1. Închideți decorațiile din întreaga dvs. acasă, astfel încât să vă simțiți festivi. Aruncați câteva baloane și vă îngăduiți niște streamer-folosiți tot ce ați mințit în jur sau scăderea de către un magazin de partid pentru a ridica unele consumabile noi. Dacă casa ta arată foarte festivă, ești sigur că te simți foarte festiv și.
  • Dacă doriți cu adevărat să intrați în spiritul de carantină, utilizați hârtie igienică ca streamers în schimb.
  • De asemenea, puteți pune un semn de curte de naștere, astfel încât vecinii dvs. știu că este ziua dvs. specială.
Metoda 7 din 14:
Obțineți un tort de ziua de naștere livrat.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua de naștere în carantina Pasul 7
1. Răsfoiți online pentru tortul dvs. de ziua de naștere. Uită-te prin brutărie locală și magazine dulci și vezi ce au la dispoziție. Programați pentru ca tortul să ajungă în ziua dvs. specială, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la coacerea unui tort de la zero acasă.
  • De asemenea, puteți bate propriul tort de la zero!
Metoda 8 din 14:
Creați o listă de dorințe online.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua de naștere în carantina Pasul 8
1. Organizați tot ce doriți într-o listă de dorințe. Utilizați o platformă digitală ca Amazon pentru a colecta toate ideile de cadouri în 1 loc. Alegeți câteva idei de cadouri care sunt minunate pentru că sunt blocate acasă, cum ar fi căștile de anulare a zgomotului, o pătură confortabilă, cărți de cadouri, lumânări speciale și multe altele. Trimiteți acest link prietenilor și celor dragi, așa că toți știu ce doriți pentru ziua dvs. de naștere!
Metoda 9 din 14:
Invitați-vă prietenii să se oprească de casa dvs.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua de naștere în carantina Pasul 9
1. Spuneți-i lui prietenilor dvs. la o distanță. Invitați prietenii să se oprească de casa dvs. și de undă din curtea din față sau din verandă. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă vedea pe cei dragi în ziua dvs. specială, în timp ce păstrați încă o distanță sigură!
  • Ca o atingere specială, prietenii dvs. pot renunța la cadouri și se îndreaptă pe pridvorul din față.
Metoda 10 din 14:
Dați-vă o zi spa de casă.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua de naștere în carantina Pasul 10
1. Relaxați-vă și relaxați-vă cu o baie încântătoare. Răsfoiți online pentru unele elemente esențiale de spa, cum ar fi sărurile de baie, lumanari parfumate, măștile de față și materialele bune de lectură. Desenați-vă o baie caldă și vă dați cât mai mult timp când trebuie să vă răciți în cadă.
Metoda 11 din 14:
Dress-up pentru ziua ta speciala.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua de naștere în carantina Pasul 11
1. Purtați costumul preferat, chiar dacă nu ieșiți. Treceți prin garderoba dvs. și căutați hainele preferate - aceasta ar putea fi o rochie specială, un costum frumos sau orice altceva care te face să te uiți și să te simți cel mai bine. Dacă sunteți interesat, împrospătați-vă cu un pic de machiaj. Este ziua ta specială și merită să arăți partea!
Metoda 12 din 14:
Dans în jurul casei tale.
  1. Imaginea intitulată sărbătoresc ziua de naștere în carantina Pasul 12
1. Creați un playlist special de partid pe care îl puteți bloca. Difuzați muzica de pe telefon sau pe niște difuzoare portabile și roci la muzică! Nu aveți nevoie să aveți o petrecere oficială să bulgăsească unele mișcări de dans ucigaș. Dacă locuiți cu alți oameni, invitați-i să intre în petrecerea dvs. de dans, de asemenea.
  • Du-te la toate pentru petrecerea de dans impromptu prin schimbarea mobilierului în jur.
Metoda 13 din 14:
Du-te la un concert virtual cu prietenii tăi.
  1. Imagine intitulată sărbătoresc ziua de naștere în carantina Pasul 13
1. Verificați online pentru a vedea ce benzi găzduiește un LiveStream online. Dați prietenilor dvs. un timp pentru a vă conecta și bucurați-vă de o mulțime de muzică live împreună! Există o mulțime de opțiuni diferite pe care le puteți alege, în funcție de interesele dvs.
  • De exemplu, grupuri precum Opera Metropolitană și Royal Albert Hall găzduiesc mai multe evenimente LiveStream.
Metoda 14 din 14:
Găzduiți o petrecere de aniversare a jocului video.
  1. Imagine intitulată Celebrează ziua ta de naștere în carantina Pasul 14
1. Invitați prietenii tăi de joc pentru o sărbătoare în joc. Găzduiți o petrecere într-un joc deschis la nivel mondial pe care o mulțime de prieteni joacă. Invitați-i la "Realm" în ziua dvs. specială, astfel încât toate avatarele dvs. pot sărbători digital împreună!
  • Jocuri de la Trecerea animalelor Franciza face o afacere mare din ziua ta de naștere. Puteți chiar să trimiteți invitații de petrecere utilizând biroul poștal în joc.

sfaturi

Pentru a intra în spiritul lucrurilor, adresați-vă prietenilor și rudelor dvs. pentru a trimite cărțile de ziua de naștere în carantină la casa dvs.
  • Tratați-vă cu un coș de mâncare specială sau cutie cadou! Programați-o astfel încât să ajungă la casa dvs. în ziua cea mare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar