Cum să beți kahlua

Kahlua este un lichior delicios care adaugă linia de dulceață la tot ceea ce îl adăugați. Puteți încerca această băutură într-o varietate de cocktailuri clasice, inclusiv un rus alb, negru sau un nordic indulgent. Kahlua este, de asemenea, un ingredient cheie în mulți shooters popular, făcându-l o mare parte a partidului. Adăugarea Kahlua la alte băuturi le poate lua o crestătură, mai ales dacă includeți frisca și ciocolată în amestec!

Pași

Metoda 1 din 3:
Amestecând cocktail-uri cu Kahlua
  1. Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 1
1. Serviți Kahlua pe stânci. Umpleți un geam de roci cu cuburi de gheață. Umpleți sticla pe jumătate cu Kahlua. Folosind un stick de amestec sau o lingură, amestecați ușor gheața pentru a răci Kahlua. Adăugați o grămadă de portocaliu Zest la geamul pentru a jazja această băutură de așteptare.
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 2
    2. Amestecați împreună un rușinos negru. Pentru a face acest cocktail clasic, umpleți un pahar de pahar cu cuburi de gheață. Pour 2 oz. (4 lingurite.) de vodcă și 1 oz. (2 lingurițe.) de Kahlua peste gheață. Amestecați ușor băutura pentru ao amesteca și bucurați-vă!
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 3
    3. Face un rus alb. Pentru a pregăti această băutură delicioasă, umpleți un pahar de pahare cu cuburi de gheață. Se toarnă 1 oz. (2 lingurițe.) de Kahlua, 1 oz. (2 lingurițe.) de vodcă și 1 oz. (2 lingurițe.) de cremă de masă peste gheață. Amestecați băutura ușor pentru ao amesteca.
  • Pentru o versiune mai ușoară a acestei băuturi, utilizați o cantitate egală de lapte în loc de cremă.
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 4
    4. Răsfățați cu o muntură. Pentru a amesteca un cocktail care are un gust ca desertul, utilizați un agitator umplut cu gheață. Se toarnă 1.5 oz. (3 lingurite.) de Kahlua, 1.5 oz. (3 lingurite.) de vodcă și 1.5 oz. (3 lingurite.) de lichior de cremă irlandeză. Agitați ingredientele împreună, apoi turnați băutura într-o sticlă de pahare umplută cu gheață.
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 5
    5. Face o radieră minții. Pentru a face ceva puternic și răcoritor, umpleți un pahar de pahar cu gheață. Se toarnă în 1 oz. (2 lingurițe.) de Kahlua, urmată de 2 oz. (4 lingurite.) de vodcă și 2 oz. (4 lingurite.) de soda clubului. Pentru un aspect răcoros, evitați amestecarea băuturii și lăsați trei straturi să stea pe partea de sus unul de celălalt.
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 6
    6. Scuturați o cafea martini. Pentru a face o băutură cu un buzz la el, umpleți un agitator cu gheață. Se toarnă în 2 oz. (4 lingurite.) de vodcă, 1 oz. (2 lingurițe.) de Kahlua și 1 oz. de lichior de ciocolată. Agitați-le viguros și turnați băutura într-o sticlă martini. Dacă doriți, deasupra Martini cu fasole de espresso sau cu fulgi de ciocolată.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Efectuarea de împușcături cu Kahlua
    1. Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 7
    1. Se toarnă o lovitură B-52. B-52 Shots sunt un favorit de partid în mare parte datorită prezentării lor răcoroase. Când este turnat corect, stratul alcoolilor deasupra celorlalți în trei rânduri distincte.Într-un standard 1-1.5 oz. Shot sticla, se toarnă aproximativ 0.3 oz. (0.6 linguri de Kahlua, urmată de 0.3 oz. (0.6 lingurite.) de lichior de cremă (e.G., Baileys) și apoi 0.3 oz. (0.6 linguri de lichior de portocale (e.G., Grand Marnier).
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 8
    2. Face o lovitură de lucru. În ciuda numelui său brut, Lovitură de locuri de muncă este incredibil de popular. Într-o sticlă împușcată, se toarnă 0.5 oz. (1 linguriță.) de cremă irlandeză și 0.5 oz. (1 linguriță.) de Kahlua. Sus împușcat cu un dollop mare de frisca.
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 9
    3. Încercați după opt împușcat. Pentru o lovitură care este un dulce, se toarnă 0.3 oz. (0.6 lingurite.) de Kahlua într-o sticlă împușcată. Adăugați încet 0.3 oz. (0.6 lingurite.) de schnapps de menta, apoi 0.3 oz. (0.6 lingurite.) de lichior de cremă irlandeză. Cele trei straturi ar trebui să stea unul peste celălalt pentru un efect distractiv.
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 10
    4. Îndrăzniți să beți o lovitură curajoasă. Pentru o simplă lovitură cu o mulțime de lovitură, încercați să amestecați Kahlua și Tequila. Într-o sticlă de sticlă 0.5 oz. (1 linguriță.) de Kahlua și 0.5 oz. (1 linguriță.) Tequila. Pentru o variație a acestei fotografii, adăugați o linie de cremă.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Adăugarea Kahlua la alte băuturi
    1. Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 11
    1. Spike Ciocolata ta fierbinte cu Kahlua. Pentru a adăuga unele emoții la cacao, se toarnă 1.5 oz. (3 lingurite.) de Kahlua într-o cană de ciocolată fierbinte. Se amestecă cu o lingură până când lichidul este amestecat. Adăugați un dollop de frisca în partea de sus a băuturii, dacă doriți.
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 12
    2. Adăugați Kahlua la cafea decafeinizată. Adăugați 1 oz. (2 lingurițe.) de Kahlua și 1 oz. de lapte sau de cremă la o cană de cafea. Se toarnă cafeaua decofeinizată și se amestecă. Adăugați zahăr sau îndulcitor la gust.
  • Nu consumați alcool și cofeină în același timp. Dacă amestecați cele două, este posibil să vă simțiți mai puțin intoxicați decât de fapt. Acest lucru vă va pune la un risc mai mare pentru otrăvirile cu alcool și accidentele legate de băuturi.
  • Imagine intitulată Drink Kahlua Pasul 13
    3. Spike Milkshake cu Kahlua. Pentru un tratament indulgent, faceți un milkshake și adaugă o lovitură de Kahlua la ea. Într-un blender, puneți 3 linguri de vanilie sau înghețată de ciocolată și 4 oz. (½ o ceașcă) de lapte sau de cremă. Adăugați în 2 oz. (4 lingurite.) de Kahlua și amestecați totul împreună. Se toarnă milkshake într-un pahar și de sus cu frișcă sau sirop de ciocolată dacă doriți.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Kahlua bea rețete

    Rețetă de Espresso Martini

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Colorado Bulldog Retepe

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar