Cum să vă spălați dinții cu un piercing de limbă

Având grijă de dinții dvs. este bună pentru sănătatea dvs. generală, dar vă păstrează și limbajul piercing curat. Utilizați o tehnică de spălare în siguranță pentru a lucra în jurul piercing-ului. Clătirea cu apă de gură și apă sărată ajută, de asemenea, să vă curățați dinții și să vă vindecați limba. Îngrijirea corectă Orală vă permite să vă simțiți mai sănătoși și să vă păstrați bijuteriile preferate mai mult timp, deci faceți timp pentru a vă spăla dinții în fiecare zi.

Pași

Partea 1 din 3:
Curățarea dinților în timp ce limba dvs. este vindecătoare
  1. Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 1
1. Lăsați bijuteriile în loc până la vindecarea piercingului. Nu aveți nevoie să vă eliminați bijuteriile când vă periați dinții. De fapt, dacă eliminați-o, executați riscul de iritare a limbii sau de a avea piercing aproape. Piercingurile limbii se vindecă mult mai repede decât multe alte piercinguri, deci nu riscă să elimini bijuteriile la început. În plus, piercing-urile proaspete fac limba dvs. prea licitată pentru a atinge.
  • Piercingurile limbii se vindecă în decurs de 6 până la 8 săptămâni în medie. După acest punct, puteți scoate piercing ori de câte ori doriți. Încercați să o luați atunci când mâncați sau vă spălați dinții pentru a vă ajuta să îl păstrați curat.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing limbă 2
    2. Utilizați o periuță de dinți nouă atunci când primiți mai întâi piercing-ul. Periuțele de dinți colectează bacterii de-a lungul timpului, astfel încât obținerea unei perie noi reduce șansele de infectare. Căutați periuțe de dinți subțire concepute pentru a ajunge la spații mici. Perii subțire slice sunt utile pentru spălarea atât a dinților, cât și a piercing-ului.
  • Opriți-vă la magazinul local de droguri sau la magazinul general pentru a obține o periuță nouă de dinți. Perii sunt ieftine în comparație cu costul disconfortului și tratamentului medical pentru o infecție.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing al limbii 3
    3. Țineți periuța de dinți la un unghi de 45 de grade pentru a evita ciocnirea piercingului. Începând din spatele gurii, poziționați periuța de dinți cu părul îndreptat spre rădăcinile dinților. Aveți grijă de porțiunea interioară a fiecărui dinte. Lucrați din spate în față și repetați cu celălalt rând de dinți. Evitați piercingul pentru moment, mai ales dacă tocmai ați pus-o.
  • Piercing-uri noi fac limba dvs. foarte sensibilă. Încercați să o evitați cât mai bine puteți să țineți periuța de dinți la un unghi. Umflarea dispare după 7 până la 10 zile.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 4
    4. Periați-vă dinții folosind mișcări circulare timp de 2 până la 3 minute. În loc să folosiți o mișcare înainte și înapoi, mutați-vă în cercuri mici. Acest lucru vă curăță dinții în mod eficient, fără a deteriora smalțul sau lovind piercing-ul. Continuați să faceți acest lucru pentru câteva minute pentru a vă asigura că eliminați toate plăcile și resturile. Periați interiorul, în exterior și partea superioară a fiecărui dinte pentru a vă menține zâmbetul sănătos.
  • Pe măsură ce vă periați, rotiți sau curățați periuța de dinți în jos de la vârfurile dinților pentru a direcționa resturile în gură.
  • Nu vă grăbiți! Rushing-ul este tentant, dar periajul rapid poate lăsa resturi care pot purta dinții tăi sau pot intra în piercing.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing al limbii 5
    5. Periați-vă dinții de 3 ori pe zi după ce ați mâncat. Pentru dinți mari, ajungeți la periuța de dinți aproximativ o jumătate de oră după fiecare masă. Acest lucru este deosebit de important în timp ce piercing-ul dvs. vindecă, deoarece îndepărtează placa și particulele alimentare care pot duce la o infecție. Cu toate acestea, rămâneți igienică făcându-l o parte din rutina dvs. chiar și după ce gura se întoarce la normal.
  • Alimentele acide vă poartă dinții dacă vă spălați imediat după ce ați mâncat. Câteva exemple de alimente acide includ boabe, zahăr, pește, unele carne și băuturi îndulcite. Apă potabilă după masă sau periaj înainte de a mânca sunt modalități de a vă proteja dinții.
  • Periajul frecvent este o modalitate excelentă de a vă menține dinții în formă și de a evita vizitele tensionate la dentist. Țineți minte, totuși, că periajul prea tare sau prea frecvent poate purta smalțul.
  • După periaj, atașați spațiul dintre dinți așa cum faceți în mod normal. Aveți grijă deosebită în timp ce lucrați în zonele apropiate de gaura din limba dvs. Întoarceți-vă mâna împotriva ei ar putea fi dureroasă.
  • Sfat de experți
    Karissa Sanford

    Karissa Sanford

    Corpul Piercing SpecialistCarissa Sanford este co-proprietarul Make Me Holey Body Piercing, un studio de piercing cu sediul în zona San Francisco Bay care se specializează în piercing-ul sigur și prietenos. Karissa are peste 10 ani de experiență de piercing și este membru al Asociației Piercilor Profesioniști (App).
    Karissa Sanford
    Karissa Sanford
    Specialistul piercingului corpului

    Este esențial să vă păstrați rutina de igienă orală normală. Gura și limba dvs. trebuie să fie extrem de curate după o piercing de limbă, astfel încât păstrarea rutinei obișnuite vă ajută să rămâneți pe drumul cel bun și piercingul se vindecă mai repede. Întotdeauna mergeți încet și evitați să vă bucurați în bijuterii.

    Partea 2 din 3:
    Folosind viile de gură
    1. Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 6
    1. Se amestecă sarea și apă caldă pentru a crea o clătire de vindecare pentru piercing-uri proaspete. Asigurați-vă că utilizați o sare fără iod pentru a evita iritarea limbii. Se amestecă aproximativ ¼ linguriță sau 1.25 g (0.044 oz), de sare de mare în 236.59 ml (8.000FL oz) de apă caldă. Utilizați apă îmbuteliată sau distilată dacă aveți unele disponibile.
    • Este posibil să găsiți soluții saline saltea preambalate pentru îngrijirea rănilor. Acestea sunt foarte bune atunci când nu aveți timp să vă faceți propriul apă sărată.
    • Puteți pregăti apele sărate în avans și păstrați-l în frigider până când aveți nevoie de ea.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing al limbii 7
    2. Clătiți-vă gura cu apă sărată de două ori pe zi până când piercingul vindecă. Cel mai bun moment pentru a utiliza soluția salină este după ce mâncați dimineața și noaptea. De asemenea, ați putea să o faceți atunci când vă ridicați și înainte de a vă culca, dar soluția funcționează cel mai bine atunci când neutralizează particulele alimentare rămase. Swirl soluția ușor în jurul gurii timp de 10 până la 15 secunde înainte de ao scuipa.
  • Puteți utiliza soluția salină de 4 sau 5 ori pe zi. Este o mare alternativă la folosirea căilor de gură mai aspră după fiecare masă și vă ajută limba să se vindece puțin mai repede.
  • Soluțiile saline sunt, de asemenea, foarte bune pentru curățarea piercing-urilor pe care nu le puteți elimina sau nu atinge fără probleme.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 8
    3. Utilizați o apă de gură fără alcool după fiecare masă până la vindecarea piercingului. Anticrobiană și apa de gură antibacteriană sunt minunate pentru a avea în jurul casei dvs., mai ales în timp ce piercing-ul dvs. este vindecătoare. Alcoolul și alte antiseptice irită piercing-uri proaspete, deci evitați-le cât mai mult posibil. Dacă puteți găsi căști de gură concepute pentru a trata rănile orale, profitați de ei pentru a vă ajuta să vă vindecați piercing-ul.
  • Căutați băuturile de gură clorhexidină la magazinul local de droguri sau la magazinul general.
  • Utilizați o apă de gură nu mai mult de 4 până la 5 ori pe zi. Încercați clătirea cu apă de gură ori de câte ori mâncați altceva decât apa.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 9
    4. Reduceți consumul de apă de gură la o dată pe zi după vindecarea piercingului. După ce piercing se vindecă în 6 până la 8 săptămâni, nu mai aveți nevoie de apă de gură destul de des și poate alege să nu mai utilizați în întregime. Dacă continuați să o utilizați, utilizați-o cu ușurință pentru a evita să vă purtați dinții. Se învârte în jurul gurii timp de 30 până la 60 de secunde înainte de ao scuipa.
  • Folosind o apă de gură este deosebit de importantă atunci când observați răni sau alte probleme în gură. Aceste locuri pot fi infectate de bacterii, chiar și după ce piercingul inițial a vindecat.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea pentru gura pe termen lung
    1. Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 10
    1. Periați zona din jurul piercingului după umflarea moare. Păstrați-vă piercingul în timp ce faceți acest lucru. După ce terminați periați dinții, începeți să lucrați pe limba dvs. Împingeți ușor părul în spațiul din jurul piercingului. Curățați zona cât de mult puteți elimina bacteriile, apoi clătiți cu apă proaspătă când ați terminat.
    • Așteptați aproximativ o săptămână pentru că umflarea să coboare după ce a primit un nou piercing. Nu vă veți bucura să încercați să faceți acest lucru înainte de atunci. Dă-ți o mulțime de odihnă până atunci.
    • Încercați să mutați piercing cât mai puțin posibil până la vindecarea limbii. Se vindecă complet după 6 până la 8 săptămâni, dar este cel mai delicat în primele 10 zile.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 11
    2. Curățați capetele și postarea piercingului pentru ao păstra curat. Se așteaptă ca o placă albă să se stabilească dacă nu o curăți în fiecare zi. Periați întregul piercing la fel de bine cum puteți. Aceasta include capetele piercingului și partea care trece prin limbă. Fi blând cu ea, mai ales în timp ce gaura vindecă.
  • Dacă limba dvs. se simte prea lentilă pentru a atinge cu o perie, încercați să-l ștergeți cu degetul. Utilizați o mică pastă de dinți sau un săpun de mână, apoi clătiți-vă gura cu apă curată.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 12
    3. Utilizați periuța de dinți pentru a curăța bijuterii eliminate. Odată ce vă puteți elimina în mod liber piercing, luați în considerare luați-o pentru a le oferi o curățare mai amănunțită. Spălați-vă bine mâinile înainte de ao atinge. Apoi, dați piercingul într-un amestec de aproximativ 5 ml (0.17fl oz) apă de gură și 10 ml (0.34FL oz) apă. Îndepărtați periuța de dinți în soluție și utilizați-o pentru a curăța orice resturi.
  • O altă opțiune este să înmuiați piercingul în apă de gură diluată sau o soluție salină timp de 5 până la 10 minute. Clătiți-l cu apă curată când ați terminat.
  • Dacă periați și utilizați apă de gură în mod regulat, bijuterii de curățare profundă în acest fel nu este adesea necesar. Când bijuteriile dvs. începe să privească puțin tulbure, scoateți-l și împrospătați-o.
  • Rețineți că piercingurile limbii se vindecă repede. Piercing-ul dvs. poate începe să completeze în decurs de 30 de minute dacă este nou. Toată lumea se vindecă la o rată diferită și se vindecă mai încet, cu atât mai mult o aveți.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 13
    4. Vedeți medicul dentist la fiecare șase luni pentru o verificare. Menținerea unei bune igiene orale în orice moment este importantă. Chiar și cu îngrijirea adecvată la domiciliu, încă mai aveți nevoie de curățenie profesională și inspecții. Medicul dentist vă poate ajuta să identificați problemele de sănătate înainte de a se transforma în probleme mai mari.
  • Adresați-vă medicului dentist pentru sfaturi despre periajul adecvat și tehnicile dentare, precum și cum să păstrați un piercing curat.
  • Imagine intitulată Perie dinții cu un pas de piercing de limbă 14
    5. Inspectați-vă gura pentru răni și orice altceva din obișnuit. Piercingurile limbii poate duce la complicații, așa că fiți pregătiți pentru ei. Cea mai rea parte este, de obicei, atunci când primiți mai întâi piercingul făcut, deși se pot întâmpla lacrimi și răni în orice moment. Cele mai multe probleme sunt ușor de manevrat cu periaj și curățare adecvate, dar apelați un medic dentist sau un medic în timpul unei situații de urgență.
  • Limba voastră se va umfla când veți obține mai întâi un piercing făcut. Este ciudat și puțin dureros, dar se îndepărtează după aproximativ o săptămână.
  • Urmăriți tăieturi și răni, mai ales dacă ați tras pe piercing. Bacteriile intră cu ușurință în aceste locuri, ducând la o infecție. Utilizați apă de gură până când petele se vindecă.
  • Vizitați imediat un medic dacă aveți umflarea severă sau semne de infecție ca febra, frisoane și dungi roșii pe limba dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mâncați încet și evitați punerea obiectelor non-alimentare în gură, în timp ce piercing-ul dvs. vindecă. De asemenea, nu jucați cu piercing-ul dvs. sau altfel mutați mai mult decât trebuie.
  • Pete albe sau galbene pe piercing-ul dvs. înseamnă adesea prea multă curățare, așa că tăiați înapoi pe spălare și apă de gură, după cum este necesar pentru a face petele să dispară.
  • Utilizați degetele pentru a plasa alimente pe dinți ca fiind piercing vindecă. În acest fel, evitați să vă loviți și să primiți resturi într-o gaură proaspătă.
  • Alcoolul și țigările sunt rele pentru dinții și sănătatea dvs. în mod normal, dar întârzie, de asemenea, procesul de vindecare pentru piercinguri. Guma de mestecat poate, de asemenea, crește șansele de complicații cum ar fi infecțiile.
  • Încercați să vorbiți mai puțin pentru prima săptămână sau cam asa ceva după obținerea unui piercing proaspăt. Restul este cel mai bun medicament pentru o recuperare mai rapidă.
  • Avertizări

    Infecțiile sunt întotdeauna o amenințare cu piercing-uri, astfel încât să mențină îngrijirea corespunzătoare a gurii dvs. și să vizitați un profesionist medical când întâmpinați simptome adverse.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Periuță de dinți moale
    • Pastă de dinţi
    • Apă de gură antibacteriană sau antimicrobiană
    • Sare de mare fără iod
    • Apă
    • Cupa Clean
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar