Cum să sunați colțurile

Apelarea colțurilor este un scurt ritual pe care păgânii, wiccanii, vrăjitoarele și alți practicieni magici, înainte de a începe vandară sau munca spirituală. Aceasta implică chemarea celor 4 colțuri (sau direcții) ale Pământului și elementele pe care le reprezintă. Acest ritual este folosit pentru a vă curăța spațiul, cereți protecție și cereți ajutor. Scrieți sau alegeți apelurile dvs. de trimestru înainte de a începe ritualul dvs. Atunci, Ți-am aruncat cercul și apelați elementele.

Pași

Partea 1 din 3:
Crafting Trimes Apeluri
  1. Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 1
1. Încercați apeluri de bază, non-rhyming, dacă sunteți un începător. Scopul apelurilor trimestriale este de a apela elementele celor 4 colțuri ale pământului, care reprezintă Pământul, aerul, focul și apa. Când începeți mai întâi, este mai ușor să apelați direct la elemente și să le cereți să vă ajute să vă ajute.
  • În apelurile dvs., puteți utiliza interschimbabil "gardienii" și "spiritele". În mod similar, este bine să utilizați direcția și elementul interschimbabil, cum ar fi nord / pământ, est / aer, sud / foc și vest / apă / apă.

Ai putea spune...

"Gardienii și ochelarii de la nord, vă invit să protejați acest cerc."

"Spiritele Pământului, vă invit să vă supravegheați munca și să vă binecuvântați acest cerc."

  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 2
    2. Utilizați apelurile de la o carte sau ritual pentru o opțiune ușoară. Cele mai multe cărți despre Păgânism, Wicca, sau vrăjitorie au ritualuri de bază pe care le puteți încerca pe cont propriu. Aceasta este o opțiune foarte mare pentru începători, deoarece iau presupunerile. Căutați o carte la biblioteca locală, librărie sau online. Alternativ, căutați online pentru un ritual care vă atrage.
  • Există o mulțime de modalități diferite de a face apeluri trimestriale, astfel încât ritualurile pregătite pe care le găsiți vor arăta adesea foarte diferite unul de celălalt.
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 3
    3. Scrieți propriile dvs. apeluri de sfert dacă doriți să fie personale. Înainte de a vă scrie apelurile de colț, reflectați asupra a ceea ce intenționați să faceți în ritualul dvs. și cum credeți că elementele vă pot ajuta. Apoi, scrieți gistul a ceea ce doriți să spuneți.
  • S-ar putea să doriți să scrieți propriile dvs. apeluri, astfel încât mai mult din energia dvs. personală să fie prezentă în ritualul dvs. În plus, puteți personaliza apelurile dvs. pentru ceea ce doriți să realizați.
  • S-ar putea să trebuiască să reluați apelurile dvs. de câteva ori pentru a le obține așa cum le doriți.
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 4
    4. Decideți dacă doriți ca sferturile dvs. să trimită rime. Apelurile de trimestru nu trebuie să rimeze, dar puteți prefera să le faceți rimă pentru că vă place sunetul sau doriți să se simtă ca vrăji. Este complet depinde de dvs. dacă doriți ca sferturile dvs. să solicite rime. Fă ceea ce simte potrivit pentru ritualul tău sau ce vă ajută să intrați în spațiul drept drept pentru munca spirituală sau magică pe care doriți să o realizați.
  • Dacă doriți să scrieți apeluri cu trimestru, ați putea folosi un site web rhyming sau rhyming dicționar pentru a ajuta.
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 5
    5
    Scrieți poezii scurte de 4 linii Despre elementele pentru apelurile de rimă. Este mai ușor să rămâi la linii scurte cu 3-6 silabe. Încercați să vă faceți liniile o lungime uniformă, astfel încât acestea să aibă un ritm bun. Citiți-le cu voce tare pentru a vedea cum sună, apoi revizuiți-vă apelurile, după cum este necesar.
  • Dacă doriți să scrieți apeluri mai lungi pentru a vă exprima pe deplin intențiile, este total în regulă. Fă ce funcționează cel mai bine pentru tine.
  • Ai putea spune…

    "Spiritele Pământului, te sun la tine, mă împiedică lucrarea mea și fac asta."

    "Elementul de aer, vino la mine, ridicați-mi cuvintele, auziți-mi pleda."

    "Spiritele de foc, alăturați-mă aici, îmi percepe cuvintele, arde frica."

    "Elementul de apă, mă curăți acum, purtați-mă, auziți jurământul meu."

    Partea 2 din 3:
    Turnarea cercului
    1. Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 6
    1. Setați intenția dvs. pentru lucrările dvs. magice. Adu-ți mintea la centru, concentrându-vă pe respirație. Apoi, imaginați-vă ce doriți să realizați în timpul ritualului dvs. Imaginați-vă că aveți succes în obținerea a ceea ce doriți.
    • De exemplu, intenția dvs. poate fi aceea de a atrage bani sau abundențe sau ați putea dori să găsiți dragoste.
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 7
    2. Colectați elemente pentru a reprezenta cele 4 colțuri. În general, veți reprezenta cele 4 colțuri cu elemente care corespund elementului lor. Acest lucru ajută la aducerea gardienilor sau spiritelor în cercul vostru. Dacă primiți prima pornire, iată câteva corespondențe de bază pe care le puteți utiliza pentru a reprezenta cele 4 colțuri:
  • Est / aer - o lumânare galbenă, pene, tămâie, lavandă uscată, citrină, cuarț alb, athame
  • Sud / Fire - O lumânare roșie, stâncă vulcanică, pietre încălzite, rubin, aur, alamă.
  • Vest / apă - o lumânare albastră, apă, cochilii, oglinzi, argint, potir, perle.
  • Nord / Pământ - o lumânare verde, sol, ierburi proaspete, ovăz, sare, figuri de argilă, unelte din lemn.
  • Bacsis: Puteți găsi multe cărți și site-uri diferite care enumeră pietrele, ierburile și materialele naturale care sunt asociate cu diferitele direcții și elemente. Unele dintre aceste pietre, ierburi și alte obiecte naturale sunt folosite pentru a lucra spre un obiectiv special, pe care îl puteți lua în considerare atunci când decideți care să utilizați pentru ritualul dvs. De exemplu, citrina poate fi utilizată pentru a reprezenta aerul, dar este, de asemenea, folosit pentru a aduce bucurie și abundență.

  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 8
    3
    Utilizați o busolă Pentru a identifica ce direcție este spre nord. Puteți utiliza o busolă handheld sau puteți descărca o aplicație gratuită de Compass pe telefonul dvs. Compasul vă va îndrepta spre nord, și puteți găsi cu ușurință spre sud, întorcându-vă opusul nordului. Pentru a găsi vest și est, amintiți-vă că au citit "NOI," care vă ajută să știți că vestul este în stânga de la nord, iar est este la dreapta nordului.
  • De exemplu, puteți utiliza compasul digital de câmp pe Android sau Compass Smart pe iPhone. Dacă doriți mai multe caracteristici, există și alte aplicații pe care le puteți încerca, de asemenea.
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 9
    4. Aranjați-vă altarul pentru ritualul dvs., dacă utilizați unul. S-ar putea prefera să utilizați un altar pentru a vă menține consumabilele magice, inclusiv reprezentanții dvs. din cele 4 colțuri. Plasați elementele corespunzătoare în colțul pe care îl reprezintă. Apoi, puneți-vă zeița sau elementele lui Dumnezeu în centrul altarului. Poziționați orice alte elemente pe care le utilizați în jurul centrului cercului.

    Variație: Dacă nu utilizați un altar, plasați reprezentanții dvs. pentru cele 4 direcții / elemente din colțurile lor respective. Utilizați-le pentru a crea un cerc în jurul dvs. în timp ce lucrați. De exemplu, puneți o pene spre est pentru a reprezenta aerul, o lumânare roșie spre sud pentru a reprezenta focul, un castron de apă în vest pentru a reprezenta apa și un castron de sare în nord pentru a reprezenta Pământul.

  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 10
    5. Curățați spațiul folosind salvie sau apă sărată. Lumina un pachet de salvie, apoi plimbare în sensul acelor de ceasornic în jurul cercului. Mișcați brațul înainte și înapoi pentru a răspândi fumul de salvie în jurul zonei. Ca o etapă alternativă sau suplimentară, amestecați sarea într-o ceașcă de apă până când este dizolvată. Țineți mâna peste apa sărată și imaginați-vă o lumină albă care curge în apă. Apoi, stropiți apa în jurul cercului.
  • Pe măsură ce curățați spațiul, ați putea prefera să spuneți ceva, cum ar fi "Cu acest salvie, eu însumi toată negativitatea!"
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 11
    6. Luminează lumanările din jurul perimetrului cercului tău, dacă le folosești. Depinde de dvs. dacă doriți să marcați cercul cu lumânări. S-ar putea să vă bucurați de ambianța lumanarilor. Cu toate acestea, ele pot reprezenta un risc de incendiu și pot fi nesigure dacă aveți copii sau animale de companie în casa dvs.
  • De asemenea, puteți marca cercul cu elemente neinflamabile, cum ar fi scoici sau pietre.
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 12
    7. Mergeți în jurul cercului în sensul acelor de ceasornic de 3 ori pentru a vă arunca cercul. Pe măsură ce mergeți, imaginați-vă că o lumină albă emană din cerc. Ține minte mintea pe energia pozitivă pe care o construim și să luați respirații adânci și constante.
  • În funcție de tradiția dvs., puteți ține un athame în timp ce faceți acest lucru.
  • Bacsis: Când efectuați ritualuri păgâne, în sensul acelor de ceasornic este adesea numit "Deasil", care este un termen galic. În mod similar, în sens invers acelor de ceasornic poate fi numit de vechea termen german și gaelic "Widdershins."Puteți vedea aceste cuvinte în cărți și ritualuri.

    Partea 3 din 3:
    Apelarea elementelor
    1. Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 13
    1. Începeți în nord sau la est, în funcție de preferința dvs. Puteți începe în nord, deoarece reprezintă Pământul, ceea ce înseamnă că oferă o bază stabilă pentru munca dvs. magică. Alternativ, ați putea începe în Est pentru că este locul în care soarele se ridică. Alegeți ceea ce vă simțiți bine sau urmați tradițiile dvs. dacă învățați o practică formală.
    • Este util să urmați propriile dvs. intuiții și să faceți ceea ce este potrivit pentru dvs. Aceasta este calea voastră spirituală, așa că poate fi diferită de cea a altcuiva.
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 14
    2. Apelați fiecare colț folosind apelurile dvs. de trimestru. Întoarceți spre direcția pe care o apelați, apoi utilizați o voce încrezătoare pentru a recita cuvintele pe care le-ați scris sau împrumutate. Cel mai bine este să spuneți cuvintele din memorie, dar le puteți citi dintr-o carte sau o foaie de hârtie, dacă preferați.
  • Puteți scrie apelurile dvs. în cartea dvs. de umbre, dacă aveți unul. Apoi, ați putea prefera să le citiți din carte ca parte a ritualului dvs.
  • Amintiți-vă să vă întoarceți la următoarea direcție înainte de a vă face apelul următor.
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 15
    3. Luminează lumanările asociate cu fiecare colț, dacă le folosiți. După fiecare apel, luminează lumânarea care reprezintă acel element, dacă utilizați lumânări corespunzătoare. Utilizați o brichetă, un meci, stick de tămâie sau o altă lumânare.
  • Mai târziu, veți stinge aceste lumânări când eliberați colțurile.
  • Imagine intitulată Apelați colțurile Pasul 16
    4. Stați în centru și recunoașteți zeița, Dumnezeul sau spiritul. Puteți să recunoașteți pur și simplu prezența lor sau să le numiți în cercul dvs., în funcție de credințele voastre. Unii practicieni fac apel la zeiță, pe Dumnezeu sau la Duhul în general. Cu toate acestea, puteți solicita, de asemenea, anumite zeități, dacă doriți.
  • Ați putea sări peste acest pas dacă nu se încadrează în calea voastră spirituală.
  • Ai putea spune…

    "Dragă zeita, vă mulțumesc că ați fost în cercul meu."

    "Zeita mare, te sun la tine, fii cu mine aici în cercul meu."

    "Oh, mare zeita, vino la mine, auzi cuvintele mele și le fac să fie."

    "Eu îi invit pe acestea, Brigid, să vin în cercul meu."

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Stilou sau creion
    • Hârtie
    • Pagan, Wiccan, sau Carte de vrăjitorie (opțional)
    • Elemente pentru a reprezenta cele 4 colțuri / indicații / elemente
    • Altar (opțional)
    • Lumânări pentru a reprezenta cele 4 colțuri / indicații / elemente (opțional)
    • Zeita / Lumânări ale lui Dumnezeu (opțional)
    • Decoratiuni altar (optional)
    • Athame sau Wand (opțional)
    • Lumanari de cerc (opțional)
    • Markeri de cerc, cum ar fi scoici sau pietre (opțional)
    • Salvie
    • Mai ușoară sau meci
    • Castron de apă (opțional)
    • Sare (opțional)
    • Stick de tămâie (opțional)

    sfaturi

    Multe cărți despre păgânism, Wicca și vrăjitoria conțin ritualuri de bază pentru a apela colțurile, care vă pot ajuta să începeți.
  • Dacă urmați o tradiție formală, puteți învăța o modalitate foarte specifică de a apela colțurile. Cu toate acestea, mulți practicieni magici preferă să-și scrie propriile sferturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar