Cum să aruncăm o vrajă

Crezi in magie? Toți am vrut să avem puterea de a influența lumea în moduri supranaturale. Deși știința nu a găsit niciodată dovezi pentru a susține eficacitatea vrăjilor și magiei, mulți practicanți ai Wicca, vrăjitoria și alte arte oculte cred că vrăjile pot funcționa forțele nevăzute să îndeplinească dorințele. Fie pentru dragoste, succes, creștere spirituală sau răzbunare, vrăji combină simbolismul, materialele speciale, incantații verbale, poziționarea corpurilor cerești, concentrarea și credința în ritualuri pentru a vă transforma voința în realitate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înțelegerea elementelor de bază ale vrăjilor
  1. Imagine intitulată aruncă o stea de vrajă 1
1. Purificați-vă înainte de orice vrajă. Înainte de a încerca să efectuați magia, trebuie să intrați în cadrul drept al corpului și minții și să curățați orice îndoială, demoni sau impurități spirituale care vă pot distrage sau a face vraja să meargă. În mod ideal, purificarea dvs. ar trebui să fie un ritual în sine și ar trebui să-ți lase corpul relaxat și mintea ta nucleară.
  • Scălda. Luați o baie lungă, obținându-vă pielea complet curată și înmuierea tensiunii mușchilor noștri.
  • Imbraca-te potrivit. Dacă aveți haine sau alte haine speciale pentru a face magie, puneți-o pe asta. Altfel, alegeți haine simple, dar formale care se simt lumină, confortabile și curate. Puneți forțele divine pentru o favoare, așa că încercați să vă îmbrăcați cu o anumită sumă de reverență. Dacă nu va fi nimeni în jur, unii wiccani jură că interpretează magia în nud.
  • Medita Până când mintea ta este clară. Faceți o respirație profundă de bază pentru a vă îmbunătăți concentrarea și a elimina dorințele de distracție.
  • Vătămați-vă cu uleiurile adecvate. Diferitele uleiuri esențiale pot fi folosite în scopuri diferite, deci dacă vă place să găsiți unul sau mai multe care par a fi potrivit și dab puțin cu degetele de pe frunte și poate și mâinile, părul, fața și pieptul.
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 2
    2. Purificați spațiul. Dacă veți lucra înăuntru, asigurați-vă că nu veți fi deranjați și ordonați locația în care intenționați să vă îndepliniți vraja. Vizualizați energiile negative și distrage atenția în timp ce curățați.
  • Când spațiul este curat fizic, îl purificați din punct de vedere spiritual, arzând o tămâie, stropitoare cu apă sărată sau apă sfântă sau jucând câteva note clare pe un instrument muzical.
  • Imagine intitulată aruncă o vrajă 3
    3. Configurați un cerc sau altar. Aveți nevoie de un spațiu consacrat pentru a vă îndeplini ritualul. Acest lucru poate fi fie un cerc care să vă protejeze de interferența spiritelor și energiilor negative, un altar pentru a vă concentra dedicarea la o anumită zeitate sau element sau o anumită combinație a acestor două. Veți efectua ritualul în interiorul cercului sau în fața altarului.
  • Desenați un cerc suficient de mare pentru a sta înăuntru sau o stea cu cinci puncte într-un cerc (numit un pentacle). Îl puteți desena fizic sau doar urmăriți-l în aer cu degetul sau o baghetă. Vizualizați energia protectoare care iese din braț în timp ce desenezi, etanșând cercul de la un balon de lumină. Puteți marca punctele cardinale pe cerc sau punctele stea cu lumânări, pietre sau un alt set de obiecte semnificative.
  • Creați o platformă mică ridicată pe care să plasați o figurină a unei divinități sau a unei reprezentări ale altoralemolice a divinului. Nu trebuie să fie complicată: o teanc de cărți va face, dacă îl tratați cu reverență. Luați în considerare adăugarea lumanarilor, a cristalelor, a unui stand de tămâie sau a unui cuplu de obiecte apropiate de dvs. spiritual, cum ar fi o mică heirloom sau cartea dvs. de vrăji.
  • Imagine intitulată aruncă o vrajă Pasul 4
    4. Invoca divinul. Apelați verbal la o putere mai mare pentru a vă binecuvânta vraja. Aceasta poate fi o rugăciune generală pentru a apela la ajutorul unei diviciții sau forță sau ceva specific pe care l-ați scris pentru această vrajă. Invocarea dvs. poate include, de asemenea, gesturi, muzică, dans sau lumânări de iluminat ritual sau plasarea obiectelor.
  • Imagine intitulată aruncă o vrajă Pasul 5
    5. Concentrați-vă energia asupra dorinței dvs. Vizualizați obiectul vrăji și imaginați lumina care curge de la tine în ea. Vizualizați-vă dorința de a veni adevărata. Cu atât mai viu puteți vedea aceste energii în ochiul minții tale, reales vor fi.
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 6
    6. Recitați incantația. Pentru fiecare vrajă, scrieți un verset scurt care descrie dorința dvs. și cererea de a fi acordată. Nu trebuie să rimeze, ci rimează, aliterația, cadența și alte structuri poetice ajută la focalizare și memorare. Vorbește incantația clar și cu încredere în timp ce vizualizați.
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 7
    7. A incheia afacerea. O vrajă bună ar trebui să aibă un element de "Turnarea lui" un element care să reprezinte voința voastră va ieși în universul. Rupeți sau ardeți o bucată de hârtie cu dorința dvs. (sau un simbol care reprezintă dorința dvs.) scrise pe o piatră sau o obiecte simbolice - scoateți o lumânare sau o turnare sau beți o poțiune.
  • Imaginea intitulată a exprimat o vrajă Pasul 8
    8. Dați mulțumiri și curățați-vă. Spuneți vă mulțumesc oricărei divinități specifice pe care ați invocat-o. Pămânază excesul de energie prin vizualizarea acestuia curgerea în pământ. Îndepărtați-vă cercul, dacă este necesar, și dezmembrați altarul dacă nu îl veți folosi din nou. Adunați-vă uneltele și părăsiți spațiul. Vraja dvs. este terminată. Ia în considerare să faci ceva lume, cum ar fi ceva de mâncare, să te concentrezi.
  • Metoda 2 din 3:
    Având în vedere ocult
    1. Imaginea intitulată aruncă o vrajă Pasul 9
    1. Urmăriți cerurile. Mulți magicieni consideră fazele Lunii, timpul zilei și alte configurații astrologice care au o mare importanță în eficacitatea oricărei vrăji. De exemplu, o vrajă care caută un fel de început nou ar trebui să fie aruncată în timpul unei lunii noi, astfel încât dorința dvs. să vă poată ajunge la fructifică pe măsură ce luna devine plină. Unele cercetări oculte vă vor ajuta să vă dați seama cum să optimizați calendarul vrăjilor dvs.
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 10
    2. Coordonați culorile. Culorile au semnificații diferite în diferite sisteme magice. Odată ce căutați semnificația lor, alegeți una sau două culori care se potrivesc cu intenția dvs. și folosiți lumânări sau cristale colorate pentru a le implica în vrăjile dvs.
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 11
    3. Utilizați ierburi, uleiuri, pietre și obiecte naturale. Pentru ocultiștii experți, toate aceste elemente au un fel de semnificație magică. Du-te la magazinul local de vârstă nouă pentru a ridica materiale care vor da putere vrăjilor tale.
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 12
    4. Confortabil până la puteri mai mari. Diferitele ocultiști prezintă tot felul de zeități diferite și cifre religioase pentru a-și lucra magia. Găsiți un sistem de simbolism spiritual care funcționează pentru dvs. și invocați acele personaje în vrăjile voastre. Doar fiți atenți - unele dintre aceste spirite au idei ale lor și vă pot răsuci intențiile dacă nu le puteți controla.
  • Imagine intitulată a exprimat o stea de vrajă 13
    5. Ai credinta. În cele din urmă, turnarea unei vraji este totul despre direcționarea energiilor mentale spre un scop. Indiferent dacă apare sau nu ceva supranatural din cauza vrajiului dvs., indicându-vă clar și într-un mod ritual vă poate ajuta să vă concentrați, să vă dați încredere și să vă faceți să lucrați mai greu pentru a face acest lucru. Cu cât credeți mai mult în puterea vrăji, cu atât este mai probabil să aveți un efect pozitiv asupra dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Turnând vraja cochiliei
    1. Imagine intitulată aruncă o stea de vrajă 14
    1. Găsiți o coajă în apă puțin adâncă. Luați-o și uscați-o bine. Aceasta este o vrajă simplă magică pentru a face o dorință generală. Utilizați-l pentru a vă pune intenția în universul apelând la puterea apelor și a Lunii.
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 15
    2. Alegeți sau creați un simbol al dorinței dvs. și plasați-l pe coajă. Puteți să vă atrageți propriul simbol sau puteți căuta simboluri diferite care sunt legate de zona dvs. de dorință (dragoste, familie, sănătate, succes și așa mai departe). Trageți-l pe suprafața cochiliei cu cretă, cărbune sau altceva care se va spăla în apă.
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 16
    3. Așezați coaja la marginea oceanului sau a țărmului lacului. Setați-l într-un loc în care valurile vor spăla în cele din urmă peste coajă când vine valul. Simbolul pe coajă trebuie să se confrunte cu în sus - spre Lună.
  • Rețineți faza lunii când faceți acest lucru. Utilizați luna de ceară dacă doriți să câștigați ceva și Luna Waning dacă doriți să scăpați de ceva
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 17
    4. Trageți un triunghi în nisip. Shell-ul tău ar trebui să fie centrul triunghiului.
  • Fraze și cuvinte semnificative pot fi trase și în nisip, atâta timp cât sunt în triunghi. Alternativ, le puteți scrie direct pe coajă.
  • Imagine intitulată aruncă o stea de vrajă 18
    5. Chant această vrajă în timp ce se confruntă cu luna. Concentrați-vă pe dorința dvs. și încercați să spuneți vraja cu reverență și convingere.

    Zeita Lunii, Pământului și Marea
    Fiecare dorință în numele tău trebuie să devină
    Puteri și forțe care fac valuri
    Acum cheamă valurile tale, vraja mea să ia
  • Imagine intitulată a exprimat o vrajă Pasul 19
    6. Lăsați zona crezând că dorința dvs. se va împlini. Pe măsură ce fluxul se mișcă, coaja ar trebui să se spele, iar dorința voastră va fi luată de universul, celor vechi sau oricare dintre zeii credeți. Trebuie să observați rezultate în 7-28 de zile.
  • Exprimați vrăji

    Exemplu de vraja de dragoste

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu de răzbunare vraja

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Spelita de succes a eșantionului

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar