Cum să prindeți un șurub în trecerea animalelor

Crossingul animalelor prezintă multe tipuri diferite de pește pe care le puteți prinde. Unii, totuși, sunt mai dificil de urmărit decât alții. Ștergerea este un pește deosebit de greu pentru a prinde. Fiți răbdători, și în timp, veți fi pe calea dvs. de a prinde un șarpe de dvs. proprii.Toți te-ai făcut cum să princi șarpele în trecerea animalelor.

Pași

  1. Imaginea intitulată prinde un șnur în trecerea animalelor Pasul 1
1. Așteptați timpul potrivit. Ștergerea apare numai în timpul iernii, din decembrie până în februarie și numai între orele 4:00 și 9:00.
  • În animalul care traversează noi orizonturi, zgomotul poate fi găsit între orele 16:00 și 9:00 în luna decembrie, în luna martie, în emisfera nordică.În emisfera sudică, se găsește între orele 4:00 și 9:00 în luna septembrie.
  • Dacă într-adevăr doriți un șurub și nu este momentul potrivit în lumea reală, ați putea să faceți întotdeauna călătorii în timp (eu.E., Schimbați manual data orașului dvs. de trecere a animalelor) pentru a face momentul potrivit.
  • Imaginea intitulată prinde un șterfish în trecerea animalelor Pasul 2
    2. Obțineți o tijă de pescuit.În majoritatea jocurilor, puteți achiziționa o tijă de pescuit de la Tom Nook sau Timmy.În animalul care traversează orizonturi noi, puteți să aruncați o tijă de pescuit subțire de la 5 ramuri de copac folosind masa de crafting.
  • Imaginea intitulată prinde un șnur în trecerea animalelor Pasul 3
    3. Du-te la locul potrivit. Ștergerea se găsește în râuri. În animalul care traversează orizontul nou, Stingfish se găsesc numai în râul Clifftop.Este cea mai mare sursă de apă de pe insula dvs. în partea de sus a cascadelor.Va trebui să utilizați scara pentru a urca în partea de sus.
  • Imaginea intitulată prinde un șterpină în trecerea animalelor Pasul 4
    4. Echipați tija de pescuit.Pentru a dota tija de pescuit, deschideți inventarul și selectați-l.Apoi selectați Hold.
  • Imagine intitulată prinde un șnur în trecerea animalelor Pasul 5
    5. Căutați o umbră mare de pește. Umbra pe care o face șirfish-ul în apă este mai mare decât umbra pe care o fac alt pește. Dacă doriți să vă salvați timpul de a prinde pur și simplu fiecare pește din râu, căutați doar umbra mare.
  • Pentru a vă ajuta să economisiți timp, rulați de-a lungul laterală a râului dacă vedeți doar umbre mici. Rularea va sperie peștele mici, iar așteptarea unui timp scurt va duce la un pește nou, care populează râul. Clătiți și repetați până când vedeți acea umbră mare pe care o căutați.
  • În animalul care traversează orizonturi noi, momeala de pește de la MANILLA Claci la masa de crafting.Utilizați-l la râul Clifftop pentru a vă mări șansele de a găsi un șurub.
  • Imagine intitulată prinde un șnur în trecerea animalelor Pasul 6
    6. presa A pentru a vă arunca linia în fața peștelui. Încercați să vă îndreptați astfel încât să aterizeze în fața umbrei uriașe.Acest lucru va face mai ușor pentru pește pentru a vedea momeala.
  • Imaginea intitulată prinde un șterfish în trecerea animalelor Pasul 7
    7. Așteptați ca peștele să muște.De cele mai multe ori, peștele va niba de câteva ori mai întâi înainte de a vă fixa pe deplin peștele. Urmăriți bobberul și așteptați ca peștele să îl tragă sub apă.
  • Mușcătura poate fi, de asemenea, determinată de sunetul plungerii pe care îl face, deci rotiți volumul dvs. tot drumul.
  • Imagine intitulată prinde un șterfish în trecerea animalelor Pasul 8
    8. presa A pentru a reda peștele în.Când vedeți peștele trageți bobberul sub apă, apăsați "A" imediat să o roage înăuntru.
  • Apăsând "A" prea devreme va duce la scăderea peștelui.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar