Cum se evaluează siguranța plimbări cu carnaval pop-up

Cele mai multe plimbări de carnaval sunt bine întreținute și au istorii bune de siguranță. Cu toate acestea, pentru a fi în siguranță, există pași pe care îi puteți lua pentru a vă asigura o experiență de distracție și fără accidente. La evaluarea unei călătorii carnaval de călătorie pentru siguranță, aspect și ascultați semne de funcționare defectuoasă. Căutați fisuri în suprafețele călătoriei, ruginite, fixări rapide și imperfecțiunile din sudarea structurii. Decideți dacă personalul carnavalului pare profesionist și dacă parcul este bine întreținut în general. Aflați cum legile locale reglementează standardele de siguranță și căutați online pentru a afla mai multe despre istoriile de siguranță ale companiei de carnaval sau despre o anumită călătorie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Inspectarea plimbărilor pentru siguranță
  1. Imaginea intitulată Evaluarea siguranței plimbărilor de carnaval pop-up Pasul 1
1. Căutați curățenia și întreținerea bună în parc. Dacă personalul carnavalului sări peste întreținerea de bază, ar putea fi tăiat colțuri atunci când vine vorba de siguranță. Verificați motivele pentru așternut excesiv și pentru condiții nesănătoase în zonele în care servesc alimente. Dacă vedeți un membru al personalului cu o bucată de gunoi, s-ar putea să nu fie preocupați de întreținerea călătoriei sau alte probleme de siguranță.
  • Imagine intitulată Evaluați siguranța plimonelor de carnaval pop-up Pasul 2
    2. Verificați plimbări pentru uzură, fisuri de suprafață și imperfecțiuni de sudură. Observați ruginația și alte semne de uzură, în special în zonele critice care par a fi lagăr de sarcină sau esențiale pentru funcționarea călătoriei. Evitați plimbări cu fisuri în orice suprafață sau articulații sudate necorespunzătoare. Strageți dacă observați ceva care arată ca o fixare rapidă, ca un patch de metal care nu se potrivește cu restul structurii călătoriei.
  • Imagine intitulată Evaluarea siguranței plimbărilor de carnaval pop-up Pasul 3
    3. Urmăriți plimbări pentru o funcționare netedă repetată. Asigurați-vă că plimbarea se deplasează în același mod de fiecare dată când operează. Căutați atât mișcări netede, repetate, în plus față de o anumită secțiune în care sare, oprește sau face ceva care vă pare greșit.
  • Țineți minte diferențele dintre modul în care sunt construite plimbările. Un coaster cu role de lemn este construit cu un pic de flexibilitate pentru a ține cont de cadrul lemnului, deci este bine ca să-l influențeze puțin. Cu toate acestea, o structură de oțel coaster nu ar trebui să se integreze deloc.
  • Imagine intitulată Evaluați siguranța plimbărilor de carnaval pop-up Pasul 4
    4. Ascultați semne de întreținere slabă. În mod obișnuit, nu ar trebui să puteți auzi șlefuirea, scânteia sau alte semne de lubrifiere necorespunzătoare sau de întreținere slabă. Dacă auziți ceva care vă privește, încercați să acordați atenție la ceea ce face plimbarea la acea vreme.
  • Se pare că un scrund pare să indice frânele rele ca un cărucior se oprește?
  • Ați auzit purtarea metalică, care ar putea compromite integritatea călătoriei?
  • Adresați-vă unui operator de plimbare despre preocupările dvs. Întreabă-i când călătoria a fost inspectată ultima dată. Dacă nu vă pot oferi explicații adecvate, cereți-i să vă îndrepte spre gestionarea parcului.
  • Imaginea intitulată Evaluarea siguranței plimbărilor de carnaval pop-up Pasul 5
    5. Observați dacă lucrătorii carnavalului sunt atenți. Fiți atenți la operatorii de plimbare și încercați să evaluați nivelul lor de competență. Ei par profesionist, sau citesc o revistă în timp ce plimbarea este în mișcare? Dacă aduceți preocupări legate de siguranță, ele arată îngrijorare sau vă scutură întrebarea?
  • Verifică cu atenție faptul că fiecare călăreț este corect restrâns înainte de a începe plimbarea?
  • Dacă par a fi neinteresați în aspectele de siguranță ale locului de muncă sau nu par a fi informați despre călătoria pe care o operează, ați putea dori să treceți pe acea plimbare sau să rămâneți la jocurile de carnaval și alte distracții.
  • Metoda 2 din 3:
    Verificarea postărilor de siguranță
    1. Imagine intitulată Evaluați siguranța plimbări cu carnaval pop-up Pasul 6
    1. Verificați semnalizarea corectă a siguranței. Majoritatea jurisdicțiilor cer ca carnivalele să posteze măsuri de siguranță, cum ar fi "Trebuie să fiți această înălțime pentru a merge la această plimbare."Căutați aceste postări și pentru permisul de operare al carnavalului. În funcție de jurisdicția dvs., carnavalul poate fi, de asemenea, obligatoriu pentru a posta permisele și certificatele de inspecție pentru fiecare plimbare.
    • Puteți căuta online pentru a afla dacă starea dvs. sau altă localitate necesită permise de călătorie individuale. Căutați pagina de siguranță publică a guvernului local utilizând cuvântul cheie "Parcul de distracții permis de funcționare."
  • Imaginea intitulată Evaluați siguranța plimbări de carnaval pop-up Pasul 7
    2. Asigurați-vă că plimbarea are restricții adecvate de siguranță. În timp ce vă aflați în linie, verificați înainte să vă asigurați că alți oaspeți nu au probleme cu hamuri de siguranță și curele. Dacă observați plângeri de restricții sau nemulțumiri, trebuie să săriți la plimbare. Dacă vine vorba de a fi rândul tău și tot ce ați văzut până acum verifică, asigurați-vă că propriile dvs. restricții se potrivesc perfect și se blochează.
  • Imaginea intitulată Evaluați siguranța plimbărilor de carnaval pop-up Pasul 8
    3. Vorbiți dacă aveți vreo preocupare înainte de începerea călătoriei. Când vă aflați, asigurați-vă că vă potriviți în scaunul călătoriei, iar cablajul se blochează în jurul dvs. confortabil. Acordați o atenție deosebită dacă proporțiile dvs. sunt deosebit de mari sau mici. Dacă aveți deloc probleme, asigurați-vă că ați strigat pentru asistență pentru operator înainte de a începe călătoria.
  • Imagine intitulată Evaluați siguranța plimbări cu carnaval pop-up Pasul 9
    4. Urmați toate instrucțiunile de siguranță postate. Evitați plimbări care specifică proporțiile care nu sunt corecte pentru corpul dvs. Dacă există restricții de înălțime sau vârstă, nu vă strecurați sau încercați să vă strecurați copilul. Păstrați-vă brațele în interiorul căruciorului sau în altă capsulă de plimbare relevantă.
  • Asigurați-vă că ați citit și înțelegeți orice alte măsuri de siguranță pe care le prezintă contururile lui Ride.
  • Metoda 3 din 3:
    Cercetarea istoriei siguranței de călătorie și a carnavalului
    1. Imaginea intitulată Evaluați siguranța plimbări cu carnaval pop-up Pasul 10
    1. Cercetarea istoricului de siguranță al unei călătorii și a unei companii de carnaval. Dacă doriți să vă informați despre o oprire a carnavalului în zona dvs., puteți căuta întotdeauna online pentru a afla mai multe despre istoria sa. Introduceți numele companiei de carnaval într-un motor de căutare și îl combinați cu termenii de căutare, cum ar fi "Siguranța" sau "Accidente."
    • Încercați să nu fiți suspectați Frica de toate parcurile parcului de distracții, Deoarece marea majoritate sunt sigure, bine întreținute și fără eliberare. Cu toate acestea, dacă sunteți curios sau îngrijorat, puteți afla dacă o anumită călătorie sau o companie are o istorie a problemelor. De asemenea, puteți verifica dacă aceste probleme au fost rezolvate.
  • Imaginea intitulată Evaluați siguranța plimbări cu carnaval pop-up Pasul 11
    2. Verificați legile jurisdicției locale. Reglementările locale variază foarte mult, deci dacă doriți să evaluați securitatea sau istoricul de inspecție al călătoriei, este înțelept să vă informați cu privire la legile dvs. locale. De exemplu, în Statele Unite, unele state au în esență niciun regulament de inspecție pentru călătorii de carnaval.
  • Cea mai bună modalitate de a vă verifica legile locale este să mergeți la site-ul dvs. de stat sau la alt site al administrației locale. Uită-te pentru a vedea dacă au o secțiune publică de siguranță sau să conducă o căutare generală pentru reglementările privind siguranța parcului de distracții.
  • Verificați reglementările locale pentru a vedea cât de des trebuie inspectate călătile, cine este organismul de inspecție și ce fel de companii de asigurări trebuie să dețină.
  • Dacă locuiți într-o jurisdicție fără reglementări, luați în considerare să faceți mai multe cercetări despre istoricul siguranței companiei de carnaval. În SUA, Alabama, Colorado, Mississippi, Nevada, Dakota de Sud și Utah nu au supravegherea guvernului sau inspecția călătoriei carnavalului.
  • Imaginea intitulată Evaluați siguranța plimbări cu carnaval pop-up Pasul 12
    3. Căutați o istorie de inspecție a călătoriei sau a carnavalului. În SUA, multe state nu necesită plimbări de carnaval să fie inspectate de angajații guvernamentali, dar necesită o supraveghere. Aceste state permit companiilor să fie inspectate anual de inspectori privați terți. Dacă aveți vreo preocupare, puteți apela carnavalul înainte de timp și puteți cere cine angajează să efectueze inspecții.
  • Apoi puteți contacta compania de inspectare și solicitați mai multe informații despre istoricul siguranței carnavalului sau despre mai multe informații despre o anumită călătorie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar