Cum să faci irlanda într-o săptămână

Dacă aveți o săptămână de lucru și doriți să explorați o țară frumoasă, bogată din punct de vedere istoric, Irlanda este o alegere excelentă. Datorită dimensiunii sale, este ușor să conduceți de la un loc la loc, fără a petrece zile de călătorie, ca și cum ați putea să vă faceți din Europa. Planificați să faceți o mulțime de opriri în satele mici, trekking peste peisaje verbante și bucurați-vă de mâncare și băutură excelentă în puburile locale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vizitarea Irlandei de Sud
  1. Imaginea denumită Irlanda într-o săptămână Pasul 1
1. Începeți călătoria în Dublin pentru a explora capitala plină de viață. Șansele sunt, zborul dvs. se aterizează la Aeroportul Dublin (DUB), ceea ce îl face un punct excelent de început și de sfârșit pentru călătoria dvs. Este un pic mai greu să navigați cu o mașină, să planificați să îl explorați în ziua 1 înainte de a vă ridica închirierea sau în ziua 7 după ce ați renunțat la închirierea. În timp ce sunteți acolo, aici sunt câteva locuri de interes pe care doriți să doriți să le verificați:
  • Brewery Guinness
  • Catedrala Bisericii Hristos
  • Muzeul de whisky irlandez
  • Castelul Dublin
  • Cartea Kells
  • Sf. Catedrala lui Patrick
  • Imaginea intitulată Do Irlanda într-o săptămână Pasul 2
    2. Bucurați-vă de ofertele de Galway și Doolin în a doua zi a călătoriei dvs. Unitate despre 2.5 ore de la Dublin pentru a ajunge la Galway pentru a apuca ceva pentru a mânca la un pub local și pentru a merge pe strada Quain Quay. De acolo, conduceți de-a lungul modului atlantic sălbatic până la stâncile lui Moher pentru a se bucura de vederile spectaculoase ale Irlandei. Încheie ziua în Doolin, un mic sat care este la doar 10 minute de stâncile lui Moher.
  • Luați timpul călătorind de la destinație la destinație. Ieșiți din mașină și umblați de-a lungul stâncilor sau opriți-vă de-a lungul drumului pentru o masă.
  • Imaginea numită Irlanda într-o săptămână Pasul 3
    3. Capul la Dingle pentru a explora puburile, magazinele și străzile de plimbare. Dingle este la o mașină de 3 ore de la Doolin, dar există o mulțime de orașe mici pe care le puteți opri și vizita de-a lungul drumului. S-ar putea să doriți să petreceți 1-2 zile în Dingle, deoarece există o mulțime de magazine excelente, bere, distileries și tururi pe care vă puteți bucura.
  • Opriți la Lisdoonvarna, "orașul de potrivire," pe drumul din Doolin pentru un mic dejun ciudat.
  • Dingle are peste 50 de pub-uri, în ciuda faptului că are o populație de mai puțin de 2.000 de locuitori.
  • Imaginea intitulată Do Irlanda într-o săptămână Pasul 4
    4. Vizitați Killarney și Cork pentru a explora Parcul Național și un oraș frumos. Killarney este la o distanță de o oră de la Dingle și se mândrește cu frumosul parc național, inclusiv Castle Ross și Cascada Torp. De acolo, conduceți o oră pentru a ajunge la orașul universitar din Cork. Cork este un loc minunat pentru a vă plimba și a vizita pub-urile înainte de a petrece noaptea.
  • Asigurați-vă că vizitați Castelul Blarney, situat chiar în afara plutării. Există terenuri frumoase pe care le puteți plimba și explorați.
  • Imaginea intitulată Do Irlanda într-o săptămână Pasul 5
    5. Conduceți înapoi la Dublin pentru a renunța la mașina dvs. de închiriat. În funcție de modul în care ați aranjat călătoria, este posibil să aveți timp să explorați orașul mai mult înainte de a vă prinde zborul înapoi acasă. Va dura aproximativ 3 ore pentru a conduce la Dublin din plută.
  • Dacă aveți timp, verificați bara de temple, aveți o băutură la biserică, vizitați Spire of Dublin și faceți o plimbare peste podul Ha`penny.
  • Metoda 2 din 3:
    Touring Irlanda de Nord
    1. Imaginea numită Irlanda într-o săptămână Pasul 6
    1. Zburați în Belfast pentru a vă începe călătoria săptămânală în Irlanda de Nord. Vizitați cartierul catedralei, Cartierul Titanic și faceți calea spre orașul Derry (numit și Londonderry). Asigurați-vă că vizitați podul de pace și opriți-vă la unele dintre cele mai mari muzee și exponate de artă.
    • Dacă conduceți aproximativ 20 de minute de Derry, puteți vizita Benone Beach, care are unele dintre cele mai mari dune din zonă.
    • Irlanda de Nord este plină de peisaje frumoase și de aventuri în aer liber. Dacă sunteți mai interesat să mergeți la magazine și să aveți o mulțime de divertisment și opțiuni alimentare, sudul Irlandei ar putea fi mai mult aroma ta.
  • Imagine denumită Irlanda într-o săptămână Pasul 7
    2. Conduceți la Castelul Dunluck și vizitați Parcul Country Roe Valley. Dacă sunteți un fan al jocului de tronuri, vă place să mergeți în jurul valorii de terenul Castelului Dunluc. Asigurați-vă că vizitați și Pestera Mermaid și planificați-vă să petreceți cea mai mare parte a zilei de mers pe jos în aer liber.
  • Dacă sunteți în biblioteci, asigurați-vă că vizitați templul Mussenden, construit de Frederick Augustus Hervey pentru a servi ca bibliotecă în timpul verii.
  • Asigurați-vă că aduceți unelte impermeabile cu dvs., după cum doriți să experimentați vremea rea.
  • Imaginea intitulată Do Irlanda într-o săptămână Pasul 8
    3. Petreceți o zi în Bushmills și Harbor Ballinoy. Va dura aproximativ o oră pentru a conduce de la Castelul Dunluci la Bushmills, și de-a lungul modului în care puteți conduce de-a lungul Causeway Giant, care se mândrește cu vederi magnifice. Luați un tur al faimosului distilerie a lui Bushmill înainte de a opri la portul Ballintoy pentru cină și băuturi la un pub local.
  • Dacă vă place aventura, asigurați-vă că vizitați Carrick-A-Rede, o mică insulă pe care trebuie să o traversați o punte de frânghie de 30 de picioare pentru a accesa.
  • Imaginea intitulată Do Irlanda într-o săptămână Pasul 9
    4. Capul în interiorul țării pentru a experimenta gardurile întunecate și glenșa lui Antrim. Asigurați-vă că vă opriți în orașul Cushendun după explorarea în aer liber toată ziua. Satul este aproape în starea sa originală și găzduiește faimosul Bridge Knocknacarry.
  • Dacă vremea este plăcută, ați putea chiar să mergeți să navigați sau să vă bucurați de plajele din Antrim.
  • Imaginea intitulată Do Irlanda într-o săptămână Pasul 10
    5. Luați o excursie de-a lungul stâncilor din Islandmagee pentru a vedea țărmurile frumoase. Acest lucru se referă adesea la Gobbins și este la aproximativ 30 de minute de mers cu mașina de la Cushendun. Dacă sunteți interesat de această activitate, este recomandat să rezervați un tur cu ghid pentru cea mai sigură experiență.
  • Adu-ți jacheta de ploaie și cizmele de drumeții pentru această parte a călătoriei dvs., deoarece este adesea vânt și ploioasă pe stânci.
  • Imaginea intitulată do Irlanda într-o săptămână Pasul 11
    6. Vizitați Castelul Carrockfergus pe drumul spre Belfast. Acesta este un oraș mare de litoral în care puteți petrece ziua explorând și bucurați-vă de alimente și băuturi locale. Nu ratați pe Castelul Norman sau pe fructele de mare proaspete, care sunt oferite în acest oraș de litoral ciudat.
  • Durează doar aproximativ 30 de minute pentru a reveni la Belfast de la Carrickfergus, astfel încât să vă bazați pe apetitul dvs., ați putea petrece mai mult timp în satul mic și trec înapoi la orașul mare pentru mai multe opțiuni de divertisment.
  • Metoda 3 din 3:
    Având grijă de logistică
    1. Imaginea numită Irlanda într-o săptămână Pasul 12
    1. Cumpărați biletele de avion cu aproximativ 2 luni înainte de călătoria dvs. Dublin este cea mai populară alegere dacă intenționați să explorați Irlanda de Sud, dar ați putea zbura și în Belfast dacă sunteți turul Irlandei de Nord. Check out Expedia, Kayak și Advisor de călătorie pentru a compara prețurile de pe diferite companii aeriene.
    • Cu cât sunteți mai aproape de data călătoriei dvs., cu atât mai scumpe biletele vor fi. Uneori există oferte minime de ultimă oră, dar nu sunt garantate.
    • Călătoria în primăvară, toamnă și iarnă pentru bilete mai puțin costisitoare și mai puține mulțimi la destinații turistice.
  • Imaginea intitulată Do Irlanda într-o săptămână Pasul 13
    2. Rezervați rezervă pentru 1-2 nopți în fiecare oraș pe care intenționați să îl vizitați. Puteți rezerva un hotel, un mic dejun, pensiune, sau un apartament pentru fiecare locație. Check out Advisor de călătorie, Expedia și Airbnb pentru a compara opțiunile.
  • Imprimați confirmarea dvs. de rezervare, astfel încât să vă puteți arăta chiar dacă nu aveți acces la e-mailul dvs.
  • Imaginea intitulată Do Irlanda într-o săptămână Pasul 14
    3. Rezervați o închiriere de mașini, astfel încât să puteți explora liber în timp ce călătoriți. Irlanda este o țară relativ mică și are un peisaj frumos. Pentru a profita la maximum de călătoria dvs., planificați să vă conduceți, astfel încât să puteți face cât mai multe opriri de-a lungul drumului așa cum doriți. Veți avea nevoie de o licență de conducere valabilă pentru a închiria o mașină.
  • Majoritatea vehiculelor sunt transmisia manuală, deși este posibil să puteți închiria o mașină automată dacă rezervați destul de mult în avans.
  • Dacă nu doriți să conduceți, puteți lua un tren pe feroviarul irlandez la cele mai mari orașe. Ați putea, de asemenea, să rezervați un loc pe un megabus pentru a ajunge de la un loc la plasare ieftin.
  • Despre hărți și GPS: Pentru că veți conduce în jur atât de mult, este foarte recomandat să aveți o hartă. Puteți plăti adesea o taxă suplimentară pentru a avea GPS în mașina dvs. de închiriere sau puteți descărca hărți pe telefonul dvs., astfel încât să le puteți accesa chiar și atunci când nu aveți date sau WiFi. De asemenea, este posibil să doriți să aveți o hardcopie a unei hărți, doar în cazul în care ceva nu merge bine cu tehnologia dvs.

  • Imaginea intitulată Do Irlanda într-o săptămână Pasul 15
    4. Împachetați mai multe straturi, astfel încât să puteți ajusta costumul pe baza vremii. Chiar și în timpul verii, vă puteți aștepta la temperaturi mai scăzute și vreme rea. Din moment ce mergeți la o săptămână, încercați să potriviți totul într-o pungă sau valiză, astfel încât să nu trebuie să verificați pungi sau să purtați prea multe bagaje. Pentru călătoria dvs., luați în considerare ambalarea următoarelor elemente de bază:
  • 3 perechi de pantaloni
  • 4-5 cămăși
  • 2 pulovere sau jachete ușoare
  • 1 jachetă impermeabilă
  • Eșarfă și mănuși dacă călătoriți în timpul iernii
  • Imaginea intitulată face Irlanda într-o săptămână Pasul 16
    5. Aduceți o pereche confortabilă de pantofi de mers pe jos și o pereche de încălțăminte de rezervă. În cazul în care vă blocați în ploaie, având o a doua pereche de pantofi, vă va salva de a fi de a purta pe cei următori a doua zi. Dacă intenționați pe drumeții, aduceți-le pe pantofi de drumeții pentru a vă oferi o stabilitate suplimentară pe terenul stâncos.
  • Acesta nu este momentul să se rupă într-o nouă pereche de pantofi, încât purtați-le pe care le cunoașteți deja sunt confortabile și nu vor cauza blistere.
  • sfaturi

    Verificați hărțile.Pentru a obține hărți descărcabile gratuite pentru călătoria dvs. în Irlanda.
  • Poate doriți să investiți într-un adaptor de conectare pentru electronica dvs. O mulțime de case sau hoteluri mai noi pot avea deja un adaptor disponibil pentru dvs., dar nu este garantat.
  • Lăsați-vă banca să știe că călătoriți și schimbați bani pentru euro pentru Irlanda de Sud și Lira Sterling pentru Irlanda de Nord.
  • Verificați dacă dvs pașaport este valabil și nu va expira în timp ce călătoriți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar