Cum să vă bucurați de viață fără bani

Este foarte posibil să se bucure viață fără bani cu un mic efort și brainstorming. Puteți face comerț și schimbați pentru lucruri cum ar fi îmbrăcămintea și cărțile și cumpărați ieftin pentru alte articole. Cu o anumită creativitate, vă puteți bucura de o serie de activități gratuite sau ieftine cu prietenii și familia. Chiar și călătoria fără bani este o posibilitate cu comunitățile de îngrijorare și couchsurfing. Profitați la maximum de toate ocaziile de a vă bucura de viață fără a cheltui un ban!

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea activităților gratuite și distractive
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul 1
1. Du-te pentru drumeții pe trasee gratuite din zona dvs. Multe orașe au trasee de mers pe jos pe care oamenii le pot bucura de siguranță și gratuit. Uită-te online sau contactați guvernul local municipal pentru a vedea ce trasee naturale scenetice sunt accesibile în zona dvs. Asigurați-vă că purtați pantofi atletici, îmbrăcăminte confortabilă și protecție solară pentru drumeții dvs. și aduceți apă să rămână hidratată.
  • Evitați drumeții pe trasee nemarcate, unde vă puteți pierde sau vă răniți.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul 2
    2. Joacă sporturi în aer liber cu prietenii. Sport ca fotbal, fotbal, Frisbee și Rugby pot fi ușor jucate gratuit. Aduceți împreună un grup de prieteni pentru a juca jocuri ocazionale sau regulate într-un parc sau câmp din apropiere. Dacă doriți mai mulți jucători, posturile de joc și locațiile din conturile dvs. sociale pentru a căuta jucători suplimentari.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără bani Pasul 3
    3. Vizitați plajele gratuite, de acces public. Relaxarea pe o plajă este distracția finală, activitatea de agrement în aer liber și poate fi, de asemenea, prietenos cu bugetul. Uită-te online pentru plaje de acces gratuit în zona dvs. pe care le puteți vizita cu prietenii sau familia. Ambalați prosoape, alimente, băuturi, protecție solară și flip flops și sunteți bine să mergeți!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul 4
    4. Petreceți timp la biblioteca locală. Un membru al bibliotecii locale este o modalitate excelentă de a vă menține distrați și stimulați-vă intelectul. Vizitați biroul bibliotecarului pentru a vă înscrie pentru o carte gratuită de bibliotecă, care vă va permite să împrumutați cărți, precum și de reviste și DVD-uri în unele locații. Unele biblioteci oferă, de asemenea, activități gratuite, cum ar fi cluburile de carte sau citirile de poezie pentru a păstra lucrurile interesante.
  • Aduceți o dovadă a adresei dvs. curente cu dvs. când vă înscrieți pentru cartea dvs. de bibliotecă, ca o factură de utilități.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul 5
    5. Vizitați muzee, acvariile sau grădinile zoologice în zilele gratuite de admitere. Profitând de zile libere, este o modalitate excelentă de a experimenta cultura orașului dvs. fără a cheltui bani. Verificați site-urile web pentru muzeele locale, acvariile sau grădinile zoologice pentru a vedea dacă au vreo zi specială de admitere gratuită. Aceste zile vor fi deosebit de ocupate, așa că asigurați-vă că ați ajuns mai devreme pentru a vă asigura că ați bătut mulțimile să acceseze exponatele.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul 6
    6. Jucați jocuri cu familia și prietenii. Nopțile de joc sunt o modalitate excelentă de a petrece timpul de calitate cu cei dragi fără a cheltui bani. Invitați oamenii să joace un joc de grup care este distractiv, interactiv și plin de viață. Pentru distracție suplimentară, faceți o noapte de byob și oferiți niște gustări ieftine pentru a spori seara.
  • Metoda 2 din 4:
    Mănâncă bine
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul de bani 7
    1. Vizitați piețele fermierului înainte de închiderea timpului pentru a negocia prețurile. Produsele proaspete pot fi scumpe, dar este o parte importantă a unei diete sănătoase și satisfăcătoare. Magazin pentru oferte la tine Piața locală a fermierului, cumpărând numai ceea ce este în sezon și ieftin. Pentru economii mai mari, vizitați piața în apropierea timpului de închidere și solicitați vânzătorilor dacă ar fi dispuși să vândă unele din stocul rămas la un preț redus.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul 8
    2. Dress up mese la prețuri accesibile pentru a le face să pară crescători. Având un buget alimentar limitat nu înseamnă că nu vă puteți bucura de experiențele dvs. de mese. Îmbrăcați alimentele de bază cu mirodenii suplimentare și garnituri pentru a le face mai interesante și apetisante. Setați starea de spirit pentru o experiență de lux mai luxoasă prin placarea alimentelor în moduri interesante sau lumânări.
  • De exemplu, îmbrăcați-vă macaroane și brânză cu fulgi de usturoi și oregano și serviți-o cu o garnitură proaspătă de pătrunjel.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul de bani 9
    3. Găzduiește adunările Potluck. Potlucks sunt părți în care fiecare oaspete aduce un fel de mâncare preferată pentru a crea o sărbătoare mare, eclectică. Găzduiți adunările PoLuck la casa dvs. pentru prieteni, familie, vecini și colegi pentru a beneficia de ofertele lor culinare în schimbul ospitalității dvs. Cereți oaspeților să împărtășească ceea ce vor aduce înainte, astfel încât să puteți urmări ce alimente vor fi servite.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul de bani 10
    4. Vizitați o bancă de alimente locală dacă nu puteți face ca scop să se întâlnească. Băncile alimentare oferă alimente persoanelor dezavantajate din punct de vedere economic care trăiesc în zonă fără costuri. Dacă întâmpinați dificultăți în a vă oferi alimente, vizitați o bancă alimentară în zona dvs. pentru a solicita asistență. Băncile alimentare sunt adesea găzduite de biserici sau alte organizații non-profit.
  • Vizita http: // FIRATIONAMERICA.org / găsi-dvs.-local-foodbank / Pentru a găsi o bancă de hrană lângă dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    Obținerea de lucruri noi
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul 5
    1. Actualizați-vă garderoba la swap-urile de îmbrăcăminte. Swap-urile de îmbrăcăminte sunt întâlniri în care puteți aduce îmbrăcăminte pe care nu mai doriți și să o faceți pentru îmbrăcămintea adusă de alți oameni. Ele sunt o modalitate excelentă de a vă împrospăta aspectul și de a întâlni prieteni fără a cheltui bani. Uită-te online pentru swap-uri de îmbrăcăminte în zona dvs. sau organizați unul cu prietenii sau contactele sociale media.
    • Organizați swap-uri mai mari de îmbrăcăminte prin predarea biletelor sau voucherelor pentru fiecare element pe care o aduce o persoană, care poate fi apoi utilizată pentru a procura un alt element.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul de bani 12
    2. Vizitați vânzările de garaj și piețele de purici pentru un decor nou ieftin. Vânzările de garaj și piețele de purici sunt o modalitate excelentă de a găsi articole unice și interesante pentru a adăuga la casa dvs. pentru lângă nici un ban. Păstrați un ochi pe listele de ziare locale și medii sociale pentru evenimente precum acest lucru se întâmplă în comunitatea dvs. Asigurați-vă că ați ajuns mai devreme pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună selecție a ofertelor și ofertelor de zi.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul de bani 13
    3. Cărți comerciale online sau la o schimbare de carte. Dacă ați citit cărți cu care sunteți gata să scăpați, căutați evenimente de schimbare a cărților în zona dvs. Dacă nu se întâmplă evenimente live, vizitați un site web de tranzacționare pentru cărțile de barter. Anumite site-uri vor găsi persoane interesate de cărțile dvs., apoi vă vor trimite credite pentru ceea ce ați tranzacționat pentru a obține alte cărți listate pe site.
  • Căutați un site de schimbare a cărții care oferă etichete de expediere ușor de imprimat, cum ar fi http: // PaperbackSwap.COM /.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul de bani 14
    4. Practicați cuponul extrem. Cuponarea extremă implică combinarea cupoanelor și promoțiilor pentru a obține economii hefty pe obiecte în magazine, magazine și farmacii. Uită-te online pentru cupoane pentru produsele dvs. preferate pentru a imprima și a utiliza. Comparați prețurile și vânzările săptămânale la diferite magazine pentru a vă asigura că economiile dvs. de cupon vor merge cât mai mult posibil.
  • Metoda 4 din 4:
    Călătorind frugally
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul 5
    1. Obțineți o călătorie pentru a călători destinații cu familia, prietenii sau cunoștințele. Dacă oamenii pe care îi cunoașteți conduc la o locație pe care doriți să o vizitați, profitați de posibilitatea de a le cere un lift. Ofertă pentru a ajuta la banii de gaz sau, dacă nu aveți bani, oferiți în schimb un comerț sau serviciu. Fii un co-călător politicos și respectuos pentru a vă arăta aprecierea pentru generozitatea lor.
    • De exemplu, oferă lecții gratuite de babysitting sau chitară unui prieten în schimbul unei călătorii într-un oraș pe care îl vizitează.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul de bani 16
    2. Ajungeți la noi destinații cu servicii de îngrijorare. Există multe site-uri web și aplicații care permit călătorilor bugetului să găsească un lift comun destinației lor. Aceste site-uri vor apărea și vor identifica driverele, făcând experiența de îngrijorare în siguranță și simplă. Căutați descărcări disponibile în zona dvs., care poate varia în costurile costă costul semnificativ mai puțin decât călătoria singură.
  • De exemplu, vizitați https: // liftshare.COM Pentru a căuta oportunități de neplăcere în apropierea dvs.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul de bani 17
    3. Practicați un hitchhiking sigur pentru a ajunge în jur. Hitchhikingul este un mod gratuit de a călători, dar trebuie să luați măsuri de precauție pentru ao face în siguranță. Cereți fiecărui șofer mai multe întrebări înainte de a intra în vehicul, inclusiv ceea ce este numele lor, unde se îndreaptă și de ce merg acolo. Urmați instinctul intestinului și evitați să intrați într-o mașină cu cineva care vă oferă un sentiment rău.
  • Așteptați lângă un semn de oprire sau opriți lumina pentru a oferi șoferilor o șansă de a trage.
  • Țineți-vă degetul mare, ceea ce este un semnal universal pentru hitchhiking, pentru a atrage atenția.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără pasul de bani 18
    4. Alăturați-vă unei comunități de partajare a ospitalității. Găsiți cazare gratuită în alte orașe și întâlniți-vă de noi prieteni prin aderarea la o comunitate online de couchsurfing online. Veți putea discuta cu membrii participanți care trăiesc în zona în care călătoriți și aranjați cazare înainte de a călători. În plus față de a putea dormi pe canapeaua cuiva sau în camera lor de rezervă, puteți găsi pe cineva care să vă arate în jurul orașului.
  • Vizita https: // Couchsurfing.COM /, Cea mai populară comunitate de couchsurfing, pentru a vă înscrie și a găsi cazare viitoare.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de viață fără bani Pasul 19
    5. Tabără la campingurile ieftine. Campingul poate fi o activitate prietenoasă cu buget dacă găsiți parcul sau site-ul potrivit. Căutați online pentru site-urile de tabără lângă destinația dvs. de călătorie. Vizita http: // USCAMPGROGRAFII.Info / Pentru o listă completă a campurilor de nord-americane, care indică site-uri cu o rată de 12 USD sau mai puțin pe noapte.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar