Cum de a construi un parc de câine

Parcurile de câine sunt un loc minunat pentru cainele dvs. să socializeze cu ceilalți și să-și exercite în timp ce este de pe lesa. Dacă comunitatea dvs. nu are deja un parc de câini, puteți să vă propuneți construirea oficialilor orașului pentru a face un spațiu public pentru toți proprietarii de câini să utilizeze. Dacă doriți o zonă privată pentru câinele dvs., puteți chiar să faceți un parc mic în curtea dvs., unde vă puteți lega împreună. Când parcul dvs. de câine este terminat, vă puteți bucura de timpul în aer liber cu animalul dvs. de companie!

Pași

Metoda 1 din 3:
Propunând un parc de câine comunitar în oraș
  1. Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 1
1. Întâlnește-te cu alți proprietari de câini pentru a câștiga sprijin pentru construirea unui parc de câine. Este probabil ca ceilalți oameni din zona dvs. doresc și un parc de câini. Ajungeți la alți proprietari de câini pe care îi cunoașteți pentru a discuta despre ideile de a construi un parc. Faceți o pagină sau un grup pe Facebook, astfel încât să puteți comunica cu ușurință unul cu celălalt și să invitați oameni din comunitatea dvs. Împreună, vă puteți întâlni cu oficialii orașului, faceți prezentări și ajutați la menținerea parcului.
  • Cereți membrilor grupului dvs. să ajungă la alți proprietari de câini pe care îi cunosc.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 2
    2. Discutați cu medicii veterinari și magazine de furnizare a animalelor de companie pentru sprijinul local. Pe măsură ce solidificați ideea de a construi un parc, continuați să vă extindeți și să comunicați cu magazinele de animale de companie locale și cu veterinarii. Spuneți-le ideilor și planurilor dvs. pentru un parc de câine pentru a vedea dacă ar funcționa bine în zona dvs. Cereți contribuția și susținerea lor, astfel încât oficialii orașului știu că aveți sprijinul pentru cauza dvs.
  • Unele magazine și veterinari pot avea buletine de buletine publice unde puteți posta despre construirea unui parc de câine pentru a câștiga mai mult sprijin.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 3
    3. Căutați un site accesibil care este cel puțin 1 acru (4.000 m). Căutați proprietatea deschisă care este disponibilă în apropierea comunității dvs. Asigurați-vă că este cea mai mare parte ierboasă, astfel încât câinii pot merge și vor alerga confortabil. Proprietatea ar trebui să fie de 1 acru (4.000 m) la minimul că câinii multipli pot fi acolo la un moment dat.
  • Căutați spații deschise în parcuri publice pentru a vedea dacă puteți folosi acel spațiu.
  • Bacsis: Păstrați în minte proprietățile învecinate, deoarece o mulțime de trafic și zgomot vor veni în zonă odată ce parcul de câine este deschis. Obțineți aprobarea lor înainte de a se stabili pe o proprietate.

  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 4
    4. Faceți un buget pentru garduri, materiale și întreținerea parcului de câine. Un parc de 1 acru (4000 m) poate costa aproximativ 30.000 de dolari pentru garduri, lucrari de constructii si facilitati. Unele orașe pot ajuta la finanțare, dar altele pot dori să împărtășească costul cu grupul dvs. Planificați toate materialele de care aveți nevoie pentru parcul dvs. de câine, astfel încât să puteți obține o estimare brută a costurilor.
  • Bugetele pot varia în funcție de cantitatea de muncă care trebuie făcută pe teren.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 5
    5. Generați bani cu fonduri de fonduri sau donații. Oficialii orașului pot întreba cum dvs. și comisia dvs. puteți ajuta la finanțarea și întreținerea parcului de câine. Țineți strângerea de fonduri, cum ar fi o baie de câine sau un concurs de costum de câine, pentru a ajuta la strângerea de bani prin evenimente distractive. De asemenea, puteți alege să solicitați donații și sponsorizări comunitare din magazinele locale de animale de companie.
  • Adresați-vă oficialilor orașului dacă pot face un fond de cadouri pentru parcul dvs. de câine, astfel încât alții să poată dona banii direct.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 6
    6. Creeaza o propunere Prezentare pentru parcul dvs. de câine. Propunerea dvs. ar trebui să includă obiectivele dvs. pentru proprietate și să abordeze orice probleme cu proprietatea, finanțarea sau întreținerea. Discutați despre sprijinul pe care l-ați câștigat de la alți proprietari de câini și de întreprinderile locale pentru a-l ajuta pe alții că este necesar un parc de câine. Încheiați propunerea dvs. prin rezumarea de ce un parc de câine este necesar pentru comunitatea dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 7
    7. Prezentați propunerea dvs. guvernului orașului dvs. Solicitați o audiere cu guvernul dvs. local, astfel încât să puteți trece peste documentul dvs. de propunere. Aduceți 2-3 membri ai grupului dvs. care sunt cunoscute și articulate pentru a vă ajuta să prezentați. Să abordeze beneficiile parcului de câine din zona dvs. și să vorbească calm prin orice preocupare pe care o pot avea. Orice întrebări pe care le au pentru dvs. cât mai bine posibil.
  • Preocupările comune care pot apărea includ mușcături de câini, nivel de zgomot, parcare, întreținere și trafic. Pregătiți răspunsurile la aceste preocupări înainte de timp, astfel încât să le puteți clarifica mai târziu.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 8
    8. Urmăriți-vă prin e-mail și prin telefon după prezentarea dvs. Este posibil să nu vă aprobați imediat pentru parcul de câine imediat după propunerea dvs. Ajungeți la oficialii orașului pe care v-ați întâlnit prin trimiterea unui e-mail, astfel încât să puteți continua discuțiile. Fiți dispuși să faceți compromisuri cu oficialii, astfel încât aveți cea mai mare șansă la succes.
  • Metoda 2 din 3:
    Proiectarea și menținerea parcului
    1. Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 9
    1. Construiți un 4-6 Ft (1.2-1.8 m) gard în jurul zonei. Câinii mari pot sări peste garduri care sunt mai scurte de 4 ft (1.2 m) înalte. Alegeți un gard de lanț pentru cea mai ieftină și cea mai sigură opțiune. Asigurați-vă că intrarea în parcul dvs. de câine are o intrare dublă, astfel încât există un spațiu în care proprietarii de câini pot să-și scoată închirierea câinilor lor.
    • Dacă aveți loc în parc, furnizați diferite zone pentru câini mari și mici. Acest lucru poate reduce riscul oricărei lupte între câinii de diferite dimensiuni.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 10
    2. Afișați regulile și reglementările parcului în apropierea intrării. Asigurați-vă că semnul este vizibil și ușor de citit. Furnizați informații utile, cum ar fi orele pe care parcarea le deschide și orice reguli și restricții. Plasați unul dintre semne chiar la intrare și 2-3 mai multe semne în jurul parcului dvs.

    Regulile comune ale parcului de câine

    Câinii trebuie să aibă un guler în orice moment.

    Câinii trebuie să fie spionați sau neatentați să intre în parc.

    Toți câinii trebuie să fie sănătoși și au vaccinări curente.

    Proprietarii trebuie să curețe după câinele lor.

    Proprietarii nu pot lăsa câinii nesupravegheați.

  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 11
    3. Așezați bănci sau mese în parc, astfel încât proprietarii de câini se pot relaxa. Proprietarii au nevoie de un loc pentru a vă relaxa și socializa prea. Creați câteva zone pe parcursul parcului de câine, unde proprietarii pot sta la umbra și se bucură de parc. Scopul de a avea cel puțin 2 bănci și 2 mese într-un parc de 1 acru (4.000 m).
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 12
    4. Face zone pentru umbră și apă. Dacă nu există copaci, plantați câteva în jurul parcului sau construiți zone de pavilion, astfel încât câinii și proprietarii pot sta la umbra. Instalați cel puțin 1 sau 2 fântâni de băut în parcul de câine, astfel încât proprietarii și câinii pot avea o băutură dacă sunt epuizați.
  • Apelați un specialist sanitare pentru a ajuta la plasarea liniilor de apă și pentru a instala fântâni de băut.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 13
    5. Furnizați cutii de gunoi acoperite, pungi de deșeuri și scoopers pooper. Creați mai multe posturi în parc care transportă pungi de deșeuri și scoopers, astfel încât proprietarii pot merge curat după câinele lor. Asigurați-vă că sunt întotdeauna stocate astfel încât parcul de câine rămâne curat.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 14
    6. Voluntar pentru a ajuta la întreținere și curățare. Voluntariatul poate ajuta la reducerea costurilor și arată oficialii orașului că oamenii folosesc spațiul. Împreună cu restul grupului, alegeți un timp în fiecare săptămână pentru a vizita parcul pentru a avea grijă de ea. Tăiați iarba, schimbați gunoiul și reproșați orice consumabile care sunt în stațiile de curățare.
  • Discutați cu cluburile locale de kennel și departamentul de parcuri pentru a ajuta la organizarea zilelor de curățare.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând un parc personal în curtea ta
    1. Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 15
    1. Gard într-o zonă suficient de mare pentru a juca Fetch în. Asigurați-vă că există suficient spațiu pentru dvs. și câinii dvs. pentru a juca împreună. Alegeți o zonă în care vă puteți vedea câinele în timp ce sunteți în interior. Utilizați un gard de lanț care este cel puțin 4 ft (1.2 m) Înalt, astfel încât câinele dvs. nu sară peste el.
    • Dacă aveți deja o curte împrejmuită, o puteți împărți, astfel încât o parte este parcul de câine și celălalt este o zonă socială pe care o puteți folosi.
    • Luați în considerare utilizarea curții de pe partea laterală a casei dvs. dacă aveți spațiu.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 16
    2. Dați câinelui un castron de apă, astfel încât să poată rămâne hidratat. În timp ce câinele dvs. se joacă, se poate plictisi și se poate însetat. Păstrați un vas de apă undeva în apropiere, astfel încât câinele dvs. poate obține o băutură atunci când are nevoie de una. Dacă observați că este gol pe tot parcursul zilei, reumpleți-l.
  • Schimbați zilnic apa, așa că rămâne proaspătă.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 17
    3. Configurați un curs de obstacol pentru câinele dvs., astfel încât să rămână distractiv. Un curs de obstacol poate consta din rampe, salturi mici sau roci de alpinism. Plasați obstacolele astfel încât câinele dvs. să poată funcționa cu ușurință între ele. Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu, astfel încât să puteți merge în jurul lor dacă aveți nevoie.
  • Puteți găsi cursuri de obstacol pentru câini online sau la magazinele de animale de companie.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 18
    4. Faceți un pat de câine în aer liber sau un adăpost, astfel încât acesta rămâne confortabil. Construi o doghouse sau să cumpere un adăpost prebuilt, astfel încât câinele dvs. poate să se odihnească la umbră atunci când devine prea cald. Dacă doriți o zonă mai confortabilă pentru câinele dvs. la soare, căutați un pat în aer liber.
  • Imagine intitulată Construiți un parc de câine Pasul 19
    5. Oferiți câinelui dvs. cu o cutie de nisip, astfel încât să poată săpa. Umpleți o piscină a copilului cu nisip și murdărie și ascundeți niște jucării de câine dedesubt. În acest fel, câinele dvs. poate săpa fără a vă deteriora gazonul și îi dă o nouă jucărie pentru a juca cu.

    Avertizare: Acoperiți caseta de nisip noaptea, așa că animalele rătăcite, cum ar fi ratonii sau pisicile, nu face o mizerie de ea.

  • sfaturi

    Avertizări

    Urmăriți întotdeauna câinele dvs. în timp ce este pe lesa în parcul de câine, astfel încât să nu intre în probleme.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar