Cum de a avea succes în jocurile de tycoon cu rollercoaster

În cilindrul Coaster Tycoon 1, 2 și 3, veți obține pentru a vă gestiona propriul parc tematic complet cu tot felul de plimbări și atracții. În diferite scenarii, obiectivele sunt diferite, dar au un lucru în comun: trebuie să ridicați o anumită sumă de bani și să aveți un număr de oaspeți până la sfârșitul unei anumite perioade de timp.

Acest ghid vă va ajuta să creați cel mai bun parc tematic de la zero în Tycoon Tycoon, Rollercoaster Tycoon 2 și Tycoon 3 Rollercoaster 3.

Pași

  1. Imagine intitulată Fiți de succes în Jocuri cu Tycoon Rollercoaster Pasul 1
1. Alegeți un scenariu în care trebuie să vă construiți parcul tematic de la zero. De exemplu, alegeți frontierele forestiere în RCT 1, Roller Coaster Heaven în RCT 2 și Cosmic Crags în RCT3. Parcul nu trebuie închis. În RCT1 și 2, nu puteți construi în timp ce se opri, dar în RCT3, jocul poate fi jucat dacă sunteți sau nu întrerupeți.
  • Imagine intitulată Fiți de succes în Jocurile de Tycoon cu rollercoaster Pasul 2
    2. Faceți clic pe suma banilor din stânga jos și măriți împrumutul la fel de mult ca este necesar pentru a construi suficiente plimbări. Puteți să-l plătiți întotdeauna mai târziu. (Notă: modul de nisip are bani nelimitat)
  • Imaginea intitulată Fii de succes în Jocurile de Tycoon cu Rollercoaster Pasul 3
    3. Faceți clic pe pictograma Build. Alege "Rides blând" și alegeți ceva mic, ca o roată Ferris sau un carusel. Plasați plimbarea lângă intrarea în parc, dar nu prea aproape de drum. Se confruntă cu intrarea și ieșiți spre calea principală. Acum, faceți clic pe pictograma Path și construiți o cale de coadă de la intrarea în calea. Rețineți că plimbarea dvs. poate necesita o linie lungă. Repetați acest pas cu o altă plimbare blândă.
  • Imaginea intitulată Fii de succes în Jocurile de Tycoon Rollercoaster Pasul 4
    4. Când zona de intrare arată plină, construiți ceva mai mare. Faceți clic pe pictograma Build și alegeți "Thrill Rides". Încercați să alegeți ceva mic, ca o navă swinging sau o răsucire de filare. Puneți-o lângă plimbări blânde. Nu construiți liniile de coadă încă pentru că nu aveți o cale care duce încă la plimbare. Puteți repeta acest pas dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Fiți de succes în Jocurile de Tycoon Rollercoaster Pasul 5
    5. Acum că aveți intrarea umplută, este timpul să vă deplasați în zona mare a parcului. Faceți clic pe pictograma Build și alegeți "Carusel". Alege "Coaster cu role de lemn" și construiți ceva destul de mare, dar nu este supradimensionat. Plasați-o cu marginea parcului, astfel încât încă mai aveți spațiu în mijloc pentru a instala căi. Puneți intrarea cât mai aproape de stație posibil. De asemenea, rețineți că trebuie să construiți căi care leagă toate plimbări. Nu repetați acest pas.
  • Imagine intitulată Fiți de succes în Jocurile de Tycoon cu rollercoaster Pasul 6
    6. Acum, din nou, alegeți "Rides blând" și construi o plimbare cu mașina nu prea departe de roller coaster. Încercați să o păstrați mici, dar nu la fel de mică ca roata Ferris sau Merry-Go-Round.
  • Imaginea intitulată Fiți de succes în Jocurile de Tycoon Rollercoaster Pasul 7
    7. Dacă este trecut în aprilie în joc, faceți clic pe pictograma Build, alegeți "Plimbări cu apă," și construiți orice plimbare pe care o au. Poziționați-l aproape de marginea parcului, dar și aproape de intrare. Dacă construiți plimbarea cu barca, trebuie să săpăți un lac și să-l umpleți cu apă.
  • Imaginea intitulată Fiți de succes în Jocurile de Tycoon cu rollercoaster Pasul 8
    8. Acum este timpul să treceți la căi. Construi o cale de la intrarea în plimbarea cu apă. Încercați să faceți calea cât mai curând posibil, și totuși atingeți cu ușurință toate plimbări. Acum, construiți căi de coadă de la intrări. Dacă aveți nevoie de o linie de coadă pentru a fi mai lungă pentru plimbări mai populare, cum ar fi roller-coasters, întoarce-o ca un labirint. Când aveți liniile de coadă în jos, construiți căile de ieșire.Construirea căilor din această comandă va împiedica liniile de coadă de la atașarea accidentală la o cale pe care ați putea să o doriți. Căile de ieșire nu pot fi căi de coadă sau oaspeții dvs. vor crede că sunt în linie pentru o altă plimbare și se vor confunda.Acest lucru vă menține ratingul în parc.
  • Imaginea intitulată Fiți de succes în Jocurile de Tycoon Rollercoaster Pasul 9
    9. Acum că aveți o schiță de bază a parcului dvs., este timpul să treceți la plimbări și mai mari. Faceți clic pe Build Icon și roller-coastere din nou. Alegeți tot ce doriți - ceva cu adevărat mare - și construiți-l în apropierea căii de apă și primul roller coaster. Nu puneți-l aproape de intrare și asigurați-vă că ați păstrat căile în minte. Do nu construi pe partea îndepărtată a parcului până la intrare, ambele margini, cât și mijlocul este umplut, deoarece oaspeții nu le place să meargă departe. Asta e pentru plimbari!
  • Imaginea intitulată Fiți de succes în Jocurile Tycoon Rollercoaster Pasul 10
    10. Adăugați celelalte atracții care păstrează oaspeții dvs. mergând. Faceți clic pe pictograma Build și alegeți "Alimente". Construi bar burger sau pizza stand. Poziționați-l în centrul atracțiilor. Construiți un stand de băutură chiar lângă standul de alimente, și în cele din urmă, adăugați o baie.
  • Imagine intitulată Fiți de succes în Jocurile cu Tycoon Rollercoaster Pasul 11
    11. Acum, faceți clic pe "Peisagistică / Decorațiuni" pictograma și alegeți "decorațiuni ale căilor". Faceți clic pe coșul de gunoi și plasați-l în jurul căilor. Puneți-l în apropierea taranelor de alimente și la ieșirile plimbări. Asta va suna puțin gros, dar oamenii aruncă uneori când coboară din plimbare. Repetați, dar alegeți bănci în loc de cutii de gunoi. Uneori, când oamenii se îmbolnăvesc, ei vor doar să se așeze. De asemenea, puteți adăuga în unele decorațiuni, cum ar fi fântâni.
  • Imagine intitulată Fiți de succes în Jocurile Tycoon Rollercoaster Pasul 12
    12. Acum că parcul dvs. arată mai mult ca un parc real, este timpul să intrăm în afaceri. Asigurați-vă că toate plimilele sunt deschise individual. Deschideți parcul. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe intrarea în parc și schimbați semnul roșu la verde.
  • Imagine intitulată Fiți de succes în Jocurile de Tycoon cu rollercoaster Pasul 13
    13. Acum, stați înapoi și urmăriți-vă populația de parc. Asigurați-vă că verificați plimbări specifice și vedeți ce cred oamenii. Faceți câteva ajustări dacă este necesar. Acordați atenție anunțurilor. O lună în, închiriați un handyman sau două pentru goale cutii de gunoi și curățați voma. Dacă o plimbare se descompune, angajează un mecanic. Dacă există plângeri despre vandalism, angajați un gardian de securitate. De asemenea, asigurați-vă că creșteți prețul de admitere la parc după aproximativ o lună, dar nu faceți schimbarea prețului prea dramatică sau nimeni nu va veni.
  • Imagine intitulată Fiți de succes în Jocurile cu Tycoon Rollercoaster Pasul 14
    14. Faceți clic din nou pe bani și alegeți ultima filă. Veți vedea toate opțiunile de publicitate acolo. Faceți publicitate parcului dvs. timp de două până la trei săptămâni - mult mai mulți oaspeți vor veni. De asemenea, observați toate călătile. Dacă o anumită călătorie nu primește cât mai mulți oameni așa cum doriți să obțineți, reveniți la anunțuri, dar acest timp alegeți "Faceți publicitate particular".
  • Imaginea intitulată Fiți de succes în Jocurile Tycoon cu Rollercoaster Pasul 15
    15. Relaxați-vă acum pentru un minut și uitați-vă la suma de bani. Vedeți cât de mult crește. După ce ați câștigat suficienți bani, deschideți din nou controlul banilor și micșorați împrumutul cât de mult puteți. Scopul dvs. nu este de a avea împrumuturi deloc.
  • sfaturi

    Când vă construiți parcul, părăsiți partea din spate (cea mai îndepărtată de intrare) goală, astfel încât să puteți construi alte plimbări acolo mai târziu.
  • Dacă toată țara dvs. este umplută, cumpărați mai multe. Acest lucru se poate face făcând clic pe intrarea în parc și apoi făcând clic pe cumpăra icoană de teren.
  • Dacă parcul dvs. este mare, construiți o mulțime de tarabe și bai de mâncare și băi. De asemenea, construiți un chioșc de informații - umbrele vinde ca nebun atunci când plouă. Puteți ridica prețul când auziți Thunder.
  • După câteva luni virtuale de parcul dvs. fiind deschise, închiriați câțiva divertismente.
  • Nu aveți doar o cale de conectare a tuturor plimbări. Construiți căi laterale pentru a dispersa mulțimea.
  • Nu construiți standuri de mâncare chiar lângă un mare coaster de roller ca Titan. Oaspeții sunt mai susceptibili de a arunca după ce a intrat pe rollercoaster.
  • Dacă parcul dvs. este prea mare, construiți un monorail (nu un tren, pentru că monorailul poate fi ridicat, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la căi și alte plimbări) care are mai multe stații și merge în jurul parcului. Dacă ați consumat toate cele 4 stații și monorailul nu este un cerc complet, schimbați-l într-un mod de transfer unic în loc de modul circuit continuu.
  • Dacă un oaspete este ÎNTR-ADEVĂR furios și are o față roșie, face o cale care este separată de ceilalți și puneți o bancă acolo. Mutați acel oaspete acolo și el o va sparge. Asta îl va face fericită din nou!
  • Dacă găsiți un oaspete spunând că o plimbare este prea intensă sau prea blândă pentru el, luați-l și puneți-l în coada unei călătorii mai potrivite. Whoe! Vă puteți ocupa timpul ca acesta, în loc să vizionați doar oamenii să țipați.
  • Asigurați-vă că ascultați toate comentariile oaspeților dvs. și faceți ajustări. Construiți mai multe plimbări, mai mulți furnizori de alimente, copaci pentru umbra etc.
  • Asigurați-vă că construiți noi plimbări atunci când devin disponibile.
  • Nu uitați să rulați o mulțime de campanii publicitare.
  • Când construiți o plimbare, încercați-o imediat. Uită-te la rezultatele testelor și se bazează prețul pe ratingul entuziasmului. Cel mai bine este să-l puneți sub ratingul de entuziasm. Dacă ratingul entuziasm este de 3.2, de exemplu, taxa de aproximativ 3 / $ 3 / € 3.
  • Poți să pui "Accesul Interzis" Semnează la începutul căii de ieșire ale călătoriei pentru a menține oamenii să-și atingă un mort.
  • Dacă reparația dvs. durează mult timp pentru a ajunge la plimbarea zdrobită, nu vă fie frică să-l luați și să-l aduceți acolo. Poate că trebuie să-l sunați înapoi la călătoria ruptă.
  • Pentru a obține o mulțime de bani, construiți niște magazine aproape de intrarea parcului dvs.
  • Când o mulțime de oaspeți încep să intre, să-i prindă prin scăparea drumului din spatele lor. Ar trebui să puneți o baie în fața lor și să le înconjurați cu standuri de concesiune, păstrând prețurile la fel de mari cum puteți.
  • Dacă aveți o mulțime de bani și parcul dvs. este într-adevăr dezgustător și murdar, puteți lua în considerare ștergerea tuturor căilor murdare și plasarea celor noi în jos. Acest lucru este mult mai rapid decât angajarea mai multor portari / handymen.
  • Închiriați divertismentele. Ori de câte ori un oaspete trece un divertisment, nivelul de fericire crește. Plasați divertismentele lângă poarta din față pentru a descoperi ieșirea oaspeților de ieșire. De asemenea, puneți divertismentele din liniile de coadă, pentru că după ce ați așteptat o lungă perioadă de timp, oaspeții se înfurie.
  • Păstrați liniile de coadă mici. Când oaspeții gândesc "Am stat în linie pentru vârste [plimbare]" Fericirea lor picături. Unii pot părăsi linia dacă așteaptă prea mult timp.
  • Foame, sete, nevoia lor de a folosi baia, și greața afectează, de asemenea, fericirea oaspeților. Iată câteva lucruri care ar putea provoca una dintre acele lucruri de creștere / scădere:
  • Foamea de foame de oaspeți crește în timp. Deoarece mâncarea alimentară crește, de asemenea, nivelul de greață, puneți tarabe de mâncare departe de plimbări cu greață.
  • Setea oaspeților crește cea mai mare parte atunci când mănâncă alimente. Nivelul setei crește, de asemenea, cu nivelul de greață. După ce beți o băutură, de obicei nivelul de setări al oaspeților și scăderea nivelului grețului în timp ce nivelul de baie crește. Cele mai bune locuri pentru a pune tarabe de băuturi sunt lângă un stand de mâncare și lângă ieșirea unei călătorii greac.
  • Va fi, de asemenea, o idee bună de a plasa băi peste parc. Nivelul de baie al oaspeților crește atunci când bea o băutură sau mănâncă.
  • Greața oaspeților crește în cea mai mare parte atunci când călătorește o plimbare care are un rating bogat de greață. Greața este, de asemenea, mărită (un pic mic) prin consumul de alimente. Dacă nivelul grețului este prea mare, oaspetele va arunca. De obicei, vărsăturile scade nivelul de greață al oaspeților. Nivelul de greață este, de asemenea, scăzut atunci când oaspetele se așează sau bea o băutură.
  • Dacă fericirea unui oaspete este disperată scăzută, îl puteți redenumi de la Melanie Warn. Acest lucru va stimula fericirea și energia clienților la maxim.
  • Păstrați-vă oaspeții fericiți. Există numeroase lucruri care fac oaspeții mai fericiți, în timp ce alte lucruri provoacă scăderea nivelului de fericire. Dacă nivelul de fericire al unui oaspete este suficient de scăzut, el se va transforma într-un vandal și va sparge bănci și lămpi în parcul dvs., care, la rândul său, va afecta nivelul de fericire al altor oaspeți. Uneori nu este ușor să păstrați oaspeții fericiți, dar dacă urmați aceste sfaturi veți avea o idee despre cum să manipulați fericirea oaspeților dvs.
  • Oaspeții nu-i plac lucrurile prea scumpe. Deci, dacă vedeți că oamenii gândesc "Nu plătesc atât de mult pentru a merge / cumpara [inserați obiectul aici]," Reduceți imediat prețul la atracție. Dacă prețul dvs. este bun, veți vedea oaspeții care gândesc "[Atracția] este o valoare foarte mare".
  • Face ca parcul să arate frumos. Lucruri precum peisajul și pe care le-au făcut ca oaspeții să gândească "Peisajul de aici este minunat" care își sporește fericirea. De asemenea, asigurați-vă că ați pus muzică pe unele plimbări. Acest lucru face ca oaspeții să fie mai fericiți.Cu toate acestea, în cel de-al treilea joc de tycoon cu roller coaster, oaspeții evită uneori anumite călătorii, deoarece nu le place muzica.Încercați să stați departe de muzică dacă aveți cel de-al treilea joc de tycoon cu roller coaster, dar dacă aveți al doilea sau primul, adăugarea de muzică la plimbările dvs. este o idee bună.
  • Asigurați-vă că ați angajat Handymen, mai ales dacă găsiți oaspeții care gândesc "Această cale este dezgustătoare." Atribuirea unor zone specifice pentru că mâinile la patrulare și oaspeții se vor gândi apoi "Acest parc este cu adevărat curat și ordonat," care își sporește fericirea.
  • Pe cilindrul Coaster Tycoon 3, dacă rulați extrem de scăzut pe bani sau în negative, numele unui oaspete parc "John D. Rockefeller".Acest lucru vă oferă un impuls în bani și puteți numi cât mai mulți oaspeți "John D. Rockefeller" cum doriți.
  • Unii dintre oaspeții din parc ar putea să nu "Trăi" aproape de parc în viața virtuală, astfel încât vor trebui să folosească baie. Faceți clic pe o baie și măriți toate comisioanele de baie în parcul dvs. la 10 cenți. Asta înseamnă că oaspeții vor trebui să plătească un ban să folosească toaleta. Mai ales dacă aveți un parc mare, aceasta este o modalitate bună de a face bani. În versiunea 3 unii oaspeți nu vor merge la toalete. Dacă parcul face o mulțime de bani, nu este nevoie să încărcați oaspeții.
  • Având plimbări lângă apă, va face oaspeții fericiți. Făcând oaspeții aproape de (aproape emoționant), apa va ajuta parcul dvs. și mai mult!
  • Dacă intenționați să construiți un parc moderat sau mare, construiți un monorail la intrarea în parc. Acest lucru vă va ajuta să vă dispersați pe oameni, permițându-vă să utilizați mai mult din țara voastră.
  • Avertizări

    Testați toate călătile dvs. personalizate înainte de a le deschide pentru a afla dacă sunt în siguranță.
  • Nu lăsați niciodată jocul care rulează și pleacă mai mult de cinci minute. S-ar putea să credeți că lucrurile merg bine, dar dacă plecați, s-ar putea întâmpla ceva (ca un accident de coaster). Dacă nu sunteți acolo, imperiul dvs. de afaceri va veni să se prăbușească. Amintiți-vă, există întotdeauna o opțiune de salvare.
  • Nu pierdeți toți banii. Dacă sunteți sub $ 2000, opriți cheltuieli pentru o vreme. Amintiți-vă că unul dintre obiectivele dvs. finale este să plătiți toate împrumuturile, astfel încât, dacă sunteți într-o criză puteți obține mai multe împrumuturi.
  • Fi întotdeauna alertă în RCT3 când aveți o VIP în parc.
  • Dacă fața unui oaspete este roșie, înseamnă că este foarte supărat.
  • Unele parcuri încep automat deschis și nu pot fi închise.În acest caz, construiți imediat toate căile de plimbare și deschideți toate plimile de îndată ce sunt terminate.
  • Atunci când vă construiți propriile plimbări, asigurați-vă că acordați atenție cât de mare este plimbarea. Nu face caderea prea mare. Nu faceți cinci bucle într-o singură călătorie. Dacă faceți asta, puțini vor dori să călătorească.Cu toate acestea, în unele parcări, oaspeții preferă mai multe călătorii mai intense decât altele.
  • În unele parcuri, taxa de intrare trebuie să fie liberă.În altele, toate plimile trebuie să fie libere.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un calculator
    • O tastatură
    • Un soarece
    • Unul dintre jocurile Tycoon Coaster Coaster
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar