Cum sa mananci varza de alfalfa

Arcurile de alfalfa sunt mici germeni care sunt umpluți cu substanțe nutritive. Aceste germeni transportă adesea bacterii, astfel încât este important să le spălați înainte de a le mânca. Adăugați germenii delicioase și sănătoși de alfalfa la sandvișuri, supe, prăjituri și salate pentru a oferi criză și pentru a face felul de mâncare să arate extra gourmet!

Pași

Metoda 1 din 3:
Spălarea germenilor de alfalf
  1. Imagine intitulată mănâncă varză alfalfa Pasul 1
1. Arunca orice germeni care arata soggy. Verificați germenii de alfalfa pentru orice varietate care nu arată proaspătă. Dacă observați niște germeni întunecați sau ciudați, aruncați-i departe pentru a evita să se îmbolnăvească de bacteriile din varză. Dacă germenii miroșesc rău, aceasta înseamnă că acestea sunt cele mai bune și ar trebui să fie aruncate. Utilizați varza în termen de 4 zile de la cumpărare.
  • Aruncați germeni care sunt mai buni în compost sau gunoi.
  • Imagine intitulată mănâncă varză de Alfalfa Pasul 2
    2. Spălați-vă mâinile cu apă caldă și săpun înainte de a atinge germanii. Acest lucru oprește bacteriile străine să ajungă la varză. Spălați-vă din nou mâinile după ce ați terminat să atingeți germenii brute, astfel încât să nu contamați alte alimente sau obiecte cu bacteriile de la varză.
  • Încercați să utilizați un săpun natural, astfel încât să nu contamați germenii cu substanțe chimice.
  • Imagine intitulată mănâncă varză alfalfa Pasul 3
    3. Clătiți germanii sub apă rece timp de 1 minut. Așezați germenii într-o sită curată sau într-o coadă și alergați apă rece peste varză timp de 1 minut. Deplasați germanii în timp ce apa rulează peste ele pentru a ajuta la îndepărtarea oricăror murdărie. Agitați ușor colanderul pentru a îndepărta excesul de apă din varză.
  • Evitați spălarea germenilor cu apă fierbinte, deoarece acest lucru îi va determina să se potrivească.
  • Imagine intitulată mănâncă varză alfalfa Pasul 4
    4. Așezați germenii pe un prosop de hârtie pentru a se usca. Nimănui nu-i place un sandwich soggy! Răspândiți germenii de pe prosopul de hârtie, astfel încât acestea să fie într-un singur strat. Acest lucru va ajuta germenii să se usuce uniform. Lăsați germenii să se usuce timp de 5 minute.
  • Dacă aveți o mulțime de varză, este posibil să aveți nevoie să utilizați mai multe prosoape de hârtie.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Folosind germeni brut alfalfa
    1. Imagine intitulată mănâncă varză alfalfa Pasul 5
    1. Plasați varza de alfalfa în sandwich-ul dvs. pentru a adăuga o criză.Amestecurile de alfalfa adaugă o aromă delicioasă proaspătă și nuctie la sandwich-uri. Adăugați un strat de germeni la sandwich sau puneți o mână mică pe partea de sus a sandwich-ului ca un garnitură.
    • Dacă vă prăjiți sandwich-ul, plasați germenii de sus după ce ați tăiat-o. Acest lucru va opri germanii de la Wilting și lipit de presa de prăjire.
  • Imagine intitulată mănâncă varză de alfalfa Pasul 6
    2. Sprinkle vars de pe toast de agoocado pentru a adăuga o criză sănătoasă. Puneți germenii de alfalfa pe toast agoocado pentru a adăuga fibre suplimentare, vitamina C, vitamina K și folați la gustări. Presărați germanii deasupra avocado astfel încât să nu atingă toast fierbinte și să nu se potrivească.
  • Imagine intitulată mănâncă varză alfalfa Pasul 7
    3. Adăugați germeni de alfalfa la salata dvs. pentru a adăuga textura și culoarea. ALFALFA Langes sunt o modalitate excelentă de a face o salată simplă mai interesantă.Amestecați germenii prin salată, astfel încât acestea să fie distribuite uniform. Alternativ, puneți o mică mână pe partea superioară a salatei ca garnitură.
  • Dacă faceți o salată fierbinte, utilizați germanii ca o garnitură, astfel încât să nu se potrivească.
  • Imagine intitulată mănâncă varză alfalfa Pasul 8
    4. Mănâncă varza de alfalfa Raw dacă vă simțiți ca o gustare proaspătă și sănătoasă. Arcurile de alfalfa au o aromă delicioasă delicioasă și o criză satisfăcătoare. Pop un mic mână în gură și bucurați-vă de textura lor unică.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Gătitul cu varză de alfalfa
    1. Imagine intitulată mănâncă varză de Alfalfa Pasul 9
    1. Se amestecă varza de alfalfa în supă pentru a adăuga aromă. Aroma ușoară de nuci de varză de alfalfa le face un plus ideal la supa de legume. Aruncați o mică mână de germeni în supă cu restul legumelor și lăsați-le să se înmoaie bulionul.
    • Adăugați ierburi, cum ar fi patrunjelul și coriandrul cu germenii de alfalfa pentru a adăuga o aromă suplimentară în supă.
  • Imagine intitulată mănâncă varză alfalfa Pasul 10
    2. Presărați varză de alfalfa peste o salată caldă pentru a-și da vrăbii. Utilizați germeni de alfalfa pentru a vă ajuta să adăugați umiditate, textură și nutriție la salate calde. Gătiți componentele fierbinți ale salatei și apoi amestecați germenii de alfalfa prin amestec cu 5 minute înainte de servire. Acest lucru va da germenilor o șansă de a-și da.
  • Varzatoarele funcționează bine în salate de legume friptoare și salate de cartofi fierbinți.
  • Imagine intitulată mănâncă varză alfalfa Pasul 11
    3. Adăugați germenii de alfalfa la agitarea dvs. pentru a adăuga aromă. Încercați să adăugați germeni de alfalfa la o carne de vită, miel sau de pui se agită. Varzii se vor înrăutăți, dar își vor păstra aroma ușoară de nuci și vor complimenta arome ale cărnii. Adăugați germenii cu aproximativ 5 minute înainte ca agitarea să fie gătită astfel încât să nu se dezintegreze prea mult.
  • Aceasta este o modalitate excelentă de a mânca germeni dacă sunteți îngrijorat de riscurile de sănătate. Adăugați-le pur și simplu la agitarea dvs. și lăsați-i să gătească timp de 3 minute.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Avertizări

    Femeile însărcinate și care alăptează ar trebui să evite consumul de germeni de alfalfa neplăcute, deoarece sunt cunoscuți ca transportă Salmonella și E. coli. Gatiti varza pentru a ajuta la minimizarea riscului de boală cauzată de aceste bacterii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar