Cum să obțineți lucruri gratuite pe internet

Există multe lucruri, noi și second-hand, care pot fi achiziționate gratuit online. Site-urile web și grupurile media sociale care există pentru a facilita acest lucru sunt denumite în mod colocvial ca "lucruri gratuite" Comunitatea online. Site-urile locale orientate spre comunitate și grupurile media sociale permit oamenilor să caute sau să solicite elemente pentru a păstra sau a împrumuta utilizarea. Alte articole pot fi achiziționate gratuit printr-o varietate de surse online solicitând mostre, aplicând oferte, introducerea concursurilor și testarea produselor. Profitând de "lucruri gratuite" Comunitatea online poate fi extrem de plină de satisfacții pentru oricine ar dori să-și minimizeze costurile de viață, de asemenea, reciclarea sau upcyclarea și reducerea numărului de elemente care merg la depozitele de deșeuri.

Pași

Metoda 1 din 4:
Pornirea FreeCicycling
  1. Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 1
1. Să înțeleagă ce este FreeCicicling. FreeCickCling, un portmanteau al cuvintelor libere și reciclate, este solicitarea sau oferirea de articole gratuite, second-hand sau excedent, articole de utilizat. Lista de articole oferite în prezent sunt postate online prin intermediul site-urilor și grupurilor din social media și odată ce vă alăturați, vă permit, de asemenea, să solicitați și să oferiți articole gratuite din zona dvs. locală.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 2
    2. Găsiți site-uri web FreeCickicling. Pentru a identifica care site-uri web funcționează în zona dvs. locală, utilizați un motor de căutare online cu locație activată pentru a căuta "Site-uri gratuite". Alternativ, puteți încerca să căutați direct pe site-urile web gratuit, cum ar fi Freycycle.Org, Trashnoting.com și liberwheely.COM. Articolele second-hand gratuit pot fi găsite și pe piețele online, cum ar fi gumă în categoria Freebies.
  • Imagine intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 3
    3. Găsiți Grupuri FreeCicyCling. Grupurile gratuite pot fi găsite online pe medii sociale, cum ar fi Facebook. Căutarea grupurilor cu cuvintele cheie "lucruri gratuite", "lucruri gratuite", "Freebies" și "reciclați" ar trebui să dezvăluie grupuri care operează în zona dvs. locală. Dacă nu reușiți să identificați grupurile apropiate, adăugați numele orașului sau regiunii dvs. la criteriile de căutare.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 4
    4. Găsiți articole FreeCicyCling. Odată ce ați identificat un site sau un grup care operează în zona dvs. locală, veți putea căuta sau naviga pe articole. Pentru a răspunde la postări, postați propriile dvs. solicitări sau oferte pentru elementele pe care le veți deține în mod obișnuit să se alăture site-ului sau grupului. Alăturarea poate necesita completarea unui formular cu detaliile dvs. sau, în grupuri media sociale, de exemplu, pot fi la fel de simple ca făcând clic pe un buton pentru a solicita să se alăture.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 5
    5. Solicitați sau oferiți articole FreeCicyCling. Dacă postați o cerere sau oferiți elemente, există de obicei criterii diferite de urmat. Acestea includ indicând în mod clar dacă elementul este "Wanted" sau "a oferit". Fi descriptiv și clar în postarea dvs. Asigurați-vă că urmați regulile site-ului sau al grupului și nu dezvăluiți niciodată informații personale direct în postările publice. Dacă primiți răspunsuri la postul dvs. întotdeauna fiți politicos.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 6
    6. Urmăriți regulile și liniile directoare privind FreeCilyinging. În general, în comunitățile libere, există, de asemenea, o serie de reguli care ar trebui urmate. Acestea includ:
  • În primul rând, persoana care dorește un element este, în general, așteptată să o colecteze. Pentru un element pe care l-ați solicitat, fie răspundeți la o postare, fie prin postarea propriei cereri, veți avea, prin urmare, să vizitați locația persoanei care ți-a oferit elementul pentru ao colecta. Încercați să fiți cât mai potrivit posibil pentru persoana care ți-a oferit un element în ceea ce privește ziua și ora colectării. Ele sunt după toate, care vă oferă ceva gratuit și poate fi un vecin care locuiește aproape și treceți pe stradă din timp în timp.
  • În al doilea rând, este considerat o formă proastă pentru a răspunde oamenilor care au oferit articole pentru a le întreba dacă pot să o pună la locația dvs. Acest lucru va duce adesea la ruperea contactului cu dvs. și puteți pierde elementul.
  • În al treilea rând, elementele sunt adesea solicitate de mai mulți oameni și este de așteptat ca persoana care a oferit elementul va fi echitabilă, contactați acei oameni la rândul lor pentru a organiza colecția. Dacă oferiți gratuit articole, ar trebui să faceți același lucru. Amintiți-vă că comunitățile Freecicicling există ca o consecință a bunăvoinței oamenilor din zona dvs. locală. Ei pot fi oameni pe care îi cunoașteți sau veți cunoaște în timp online.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 7
    7. Să fie alertat de articole oferite. Elementele pot fi revendicate foarte repede pe site-urile Web FreeCilcle și, uneori, în câteva minute de pe social media. Dacă este posibil, poate ajuta la activarea alertelor din contul dvs., astfel încât să fiți anunțat imediat ce sunt postate ofertele.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 8
    8. Împrumuta elemente. Dacă pur și simplu căutați să împrumutați articole de utilizat de la vecini din zona dvs. locală, există și site-uri care satisfac acest lucru. Acestea includ site-uri precum Banca Street, Cumpărați nimic Proiect și Nextdoor.
  • Metoda 2 din 4:
    Găsirea eșantioanelor și ofertelor gratuite
    1. Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 9
    1. Înțelegeți ce eșantioane libere sunt. Probele gratuite sunt, în general, exemple ale produselor unei companii de încercat. Acestea sunt furnizate ca cantități mici sau offcuts ale produsului. De exemplu:
    • Alimente, eșantioane de toaletă și produse de curățare sunt furnizate în recipiente mici. Produsele de cofetărie vor fi furnizate în dimensiuni reduse de gustare și băuturi carbogazoase în cutii de degustare sau sticle. Probele de parfum vor fi furnizate în flacoane mici, în timp ce produsele cum ar fi șamponul și hidratantul vor fi furnizate în plicuri. Toate sunt destinate ca cantități de o singură utilizare pentru a oferi oamenilor un gust de produs ca un stimulent pentru a cumpăra mai mult.
    • Orice produs material care poate fi cumpărat în diferite dimensiuni sau cantități, cum ar fi țesături, covor, tapet, pardoseli de vinil, metal sau plastic, va fi furnizat ca o offcut, un exemplu mic și adesea aproximativ tăiat la dimensiuni.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 10
    2. Obțineți mostre gratuite. Mijloacele de a achiziționa eșantioane vor varia în funcție de ceea ce sunt și de ce le oferă compania.
  • Puteți utiliza social media, cum ar fi Facebook sau Twitter, pentru găsirea produselor alimentare, tatălii de toaletă și produse de curățare. Grupurile dedicate găsirii eșantioanelor sau ofertelor pot fi folosite pentru a identifica ceea ce este disponibil în prezent. Companiile de lansare a produselor vă vor cere adesea să vă placă sau să le reportăm anunțul, să urmați contul lor de social media sau să oferiți un comentariu pe un post pe care l-au creat.
  • Numeroase site-uri web, cum ar fi MagicFreebiesuk și Wowfreestuff, pot fi de asemenea folosite pentru a găsi mostre sau oferte. Utilizați cuvintele cheie "Site-uri gratuite de eșantionare" Într-un motor de căutare online cu locație activată pentru a identifica site-urile web care funcționează în țara sau regiunea dvs. Similar cu grupurile sociale de mass-media, site-urile web se vor concentra adesea pe alimente, eșantioane de toaletă și produse de curățare. Aceștia pot redirecționa pe site-ul companiei pentru a completa un formular sau la social media pentru a efectua o acțiune precum și repost anunțul lor, urmează contul lor social media sau pentru a oferi un comentariu pe un post pe care l-au creat.
  • Pentru a achiziționa materiale de probă, cum ar fi țesături, covor, tapet, pardoseli de vinil, metal sau plastic, veți avea de obicei nevoie să vizitați site-ul companiei. Aceste tipuri de eșantioane pot fi adesea o resursă valoroasă pentru proiectele de upcyclare sau de crafting.Disponibilitatea acestor tipuri de eșantioane variază în funcție de țara și regiunea în care locuiți. În Marea Britanie, de exemplu, probele de covor sunt ușor disponibile de la aproape fiecare producător de covoare și vânzător de vânzare cu amănuntul. Pentru a solicita mostre, vizitați site-urile lor și identificați exemplele specifice de covor dorit. Căutați a "Soluții de solicitare" Butonul de pe pagina web a covorului, care va adăuga un eșantion într-un coș de cumpărături gratuit de probă, permițându-vă să colectați mai multe eșantioane și apoi să le solicitați imediat sau să vă redirecționați la o pagină web cu un formular pentru a vă completa detaliile în. Dacă nu găsiți a "Soluții de solicitare" Buton, vezi dacă site-ul are o secțiune de eșantioane de solicitare sau o adresă de e-mail pentru a trimite cereri către. Odată ce ați terminat cererea dvs., compania vă va trimite de obicei un e-mail de confirmare.
  • Metoda 3 din 4:
    Intrarea în competiții
    1. Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 11
    1. Introduceți în mod regulat concursuri. Achiziționarea "lucruri gratuite" Prin concursuri pot fi dificil de realizat. Poate necesita introducerea periodică a unui număr mare de concursuri pentru a vă mări șansele de a câștiga și de a primi articole. Nu vă așteptați să introduceți câteva competiții și să câștigați. Câștigarea va cere adesea să intre în sute de a câștiga unul sau două elemente și să se îmbunătățească la concursuri în timp. Deși șansele de succes sunt mai mici, acest lucru este adesea compensat de posibilitatea de a câștiga articole noi și costisitoare, cum ar fi electronice, articole de bucătărie, unelte, echipament sportiv, mobilier și multe alte tipuri de bunuri de consum.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 12
    2. Înțelegeți ce concursuri caută. Competițiile vor varia în ceea ce este necesar și complexitatea lor de a intra. Unii vor cere pur și simplu să vă înregistrați cu numele dvs., contul social media sau adresa, în timp ce alții vor pune o întrebare, inventați un slogan, Tagline sau trimiteți un formular de mass-media. Sloganurile, tabelele și mediile vor fi adesea necesare pentru a fi specifice companiei sau a produsului și vor descrie un mesaj pozitiv despre ele. Dacă se solicită un răspuns unic pentru ca competiția să petreacă timpul să se gândească la asta. Cunoașteți ce sunt compania și produsul. Fi original, clar în mesajul dvs. și încercați să faceți apel la o audiență la fel de largă ca produsul în sine.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 13
    3. Găsiți competiții. Pentru a găsi concursuri pentru a intra, site-urile web și grupurile media sociale care oferă eșantioane și oferte pot fi căutate deoarece acestea vor avea adesea competiții. În plus, există site-uri web, grupuri sociale, pagini și conturi care se concentrează în mod specific asupra concursurilor pe țară sau regiune. Pentru a găsi aceste căutare "concursuri" urmată de numele țării dvs. într-un motor de căutare online sau direct pe social media.
  • Metoda 4 din 4:
    Devenind un tester de produs sau recenzent
    1. Imaginea intitulată Obțineți chestii gratuite pe internet Pasul 14
    1. Înțelegeți ce implică testarea produselor. Elementele gratuite pot fi achiziționate prin aplicarea pentru a fi un tester de produs. Companiile vă vor trimite produse pentru a testa pe o perioadă de timp și vi se va cere să oferiți feedback despre produs. Acest lucru poate consta în completarea unui formular, a unui studiu sau a unui test online pentru produsele care pot fi în stadiile incipiente ale dezvoltării, sunt testate pentru a face apel la o anumită piață sau poate fi obligat să scrieți o revizuire a produsului. Recenzile sunt, în general, postate într-un spațiu public online, cum ar fi Amazon. Odată ce testarea este completă, vi se permite să păstrați produsul și să puteți câștiga suplimentar puncte, vouchere sau bani.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 15
    2. Înțelegeți că testarea produsului este vizată. Când aplicați pentru a fi un tester, veți fi adesea testat pentru a verifica dacă vă calificați ca parte a publicului țintă al produsului sau al companiei. Publicul țintă sunt, de obicei, specifice și pot fi, de exemplu, femei în vârstă de 18-21 ani, stați la domiciliu în vârstă de 25-35 de ani etc. Dacă nu vă calificați, nu fiți dezamăgiți, vor exista alte produse pentru a testa.
  • Imagine intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 16
    3. Aplicați pentru a fi un tester de produs. Pentru a aplica pentru a fi un tester, este cel mai bine să aplicați printr-un site web, cum ar fi clicuri ClicksResearch sau HometesterClub. Pentru a găsi site-uri care caută testeri din țara sau regiunea dvs., utilizați un motor de căutare online cu locație activată pentru a căuta "Site-uri de testare a produselor". Prin aderarea la un site de testare a produsului, veți putea căuta multe produse pe care le puteți aplica pentru a testa și vor avea adesea teste de produse recomandate pentru care sunteți eligibil de către site-ul web pe baza detaliilor furnizate în contul dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți lucruri gratuite pe internet Pasul 17
    4. Aplicați pentru a fi un recenzent de produs. De asemenea, poate fi posibil să aplicați pentru anumite tipuri de articole gratuite care depind de profesia și cunoștințele experților. De exemplu, lectorii universitari și profesorii de școală se califică adesea pentru publicații gratuite de la editorii de cărți. Acestea se numesc copii de inspecție. Pentru a solicita o copie de inspecție a unei publicații, verificați site-ul web al editorului pentru informații despre copiile de inspecție și ce cere editorul dvs. În general, veți fi obligați să furnizați dovezi privind ocuparea forței de muncă și o adresă poștală universitară sau școală pentru livrarea cărții. În plus, va trebui adesea să fiți de acord să revizuiți cartea, să includeți ca parte a listelor de cărți și / sau să o recomandați unui furnizor de cărți specializate, cum ar fi o librărie universitară.
  • sfaturi

    Dacă sunteți preocupat de confidențialitate sau de partajarea adresei dvs. de e-mail, fie companiilor, grupurilor sau persoanelor cu care interacționați, poate fi recomandabil să creați o adresă de e-mail special în acest scop.
  • Când solicitați elemente, cum ar fi eșantioanele online de la companii, vi se va cere să furnizați o adresă poștală pentru a le primi. Companiile vă vor păstra adesea adresa dvs. în fișierul pentru publicitatea prin poștă directă și puteți chiar să vă adresați chiar adresa dvs. altor companii partenere. Adresa de colectare a adreselor, împreună cu recenziile anticipate ale produselor pozitive, fac parte din motivele sunt gratuite. Nu furnizați niciodată adresa dvs. printr-un spațiu vizibil public, cum ar fi în posturi sau comentarii despre social media. Dacă nu vă simțiți confortabil oferind o companie cu adresa dvs., atunci nu!
  • Cele mai multe eșantioane și oferte online sunt gratuite, dar unele vor percepe poștă. Dacă nu doriți să plătiți nimic, bucla pentru surse alternative, deoarece există adesea multe care includ poștale gratuite.
  • Solicitarea elementelor prin intermediul site-urilor locale orientate către comunitatea și grupurile media sociale pot să vă solicite să vizitați casa cuiva pentru a colecta elementul sau a le renunța la casa dvs. Dacă sunteți sau persoana care a oferit să vă dea elementul, nu doriți să faceți acest lucru, puteți deseori să vă întâlniți într-un loc public.
  • Avertizări

    Nu furnizați niciodată numere de carduri de credit sau parole la nimic care oferă "lucruri gratuite".
  • Dacă sunt solicitate detalii personale pentru articole gratuite și nu sunt direct relevante pentru primirea elementelor, nu le furnizați.
  • Dacă site-urile web gratuite sau grupurile media sociale oferă mesagerie încorporată, deoarece va masca adesea detaliile dvs. personale de contact.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un computer sau un dispozitiv mobil cu conexiune la Internet.
    • O adresă de e-mail.
    • O adresă poștală pentru a primi elemente. Dependent de elementele pe care le solicitați acest lucru poate fi necesar să fie o adresă de domiciliu sau de lucru. Numărul de casete PO vor fi adesea refuzate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar