Cum se adaugă site-urile dvs. De rețele sociale pe facebook

Șansele sunt că tu și aproape toată lumea pe care o știi sunt pe Facebook. Dacă aveți alte site-uri media sociale pe care doriți ca prietenii dvs. de pe Facebook (și chiar publicul, în funcție de setările dvs. de confidențialitate) pentru a avea acces ușor, puteți afișa linkuri clicable către ele chiar pe pagina dvs. Facebook. Facebook a făcut mai ușor să adăugați celelalte site-uri web pe pagina dvs. Facebook printr-o metodă simplă de copiere și lipire utilizând desktopul sau laptopul.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați site-urile dvs. de socializare pe Facebook Pasul 1
1. Conectați-vă la Facebook. De la laptopul sau desktopul dvs., deschideți browserul web preferat, introduceți Facebook.com și apăsați pe tastatură. În pagina de conectare, introduceți numele de utilizator și parola în câmpurile text, apoi faceți clic pe "Conectați-vă."
  • Trebuie să utilizați un laptop sau un computer desktop. Smartphone-urile în prezent nu acceptă ajustarea setărilor de securitate.
  • Imagine intitulată Adăugați site-urile dvs. de rețele sociale pe Facebook Pasul 2
    2. Faceți clic pe butonul "Editați profilul". După ce vă conectați, veți fi adus direct la pagina dvs. de pornire (nu pe cronologia dvs.). Pagina dvs. de pornire este locul unde vă vedeți postările prietenilor dvs. afișați. Pe această pagină, pe bara laterală spre stânga și direct sub imaginea de profil este butonul "Editați profilul". Apasa pe el.
  • Imagine intitulată Adăugați site-urile dvs. de rețele sociale pe Facebook Pasul 3
    3. Căutați secțiunea Informații de contact. Pasul anterior ar trebui să vă aterizeze pe pagina despre contul dvs. Nu veți pierde așa cum va avea cuvântul "despre" afișat în partea de sus, dar chiar sub imaginea de profil. Derulați în jos încet prin secțiuni până când vedeți "Informații de contact."
  • Imagine intitulată Adăugați site-urile dvs. de socializare pe Facebook Pasul 4
    4. Faceți clic pe fila Adăugați un site web.Acesta va fi una dintre filele albastre care pot fi afișate în secțiunea Informații de contact. Faceți clic pe acesta pentru a începe să adăugați site-urile pe Facebook. Odată ce faceți clic pe butonul "Adăugați un site web", va apărea un câmp de text alb.
  • Imagine intitulată Adăugați site-urile dvs. de rețele sociale pe Facebook Pasul 5
    5. Obțineți link-ul la site-ul dvs. Social Media. Deschideți o altă filă de browser, accesați celălalt profil social media și copiați adresa URL.
  • Pentru a copia adresa URL, scoateți-l mai întâi făcând clic pe acesta, apoi apăsați Ctrl + C (pentru Windows) sau CMD + C (pentru Mac).
  • Imagine intitulată Adăugați site-urile dvs. de rețele sociale pe Facebook Pasul 6
    6. Lipiți adresa URL a site-ului dvs. în Facebook. Odată ce aveți adresa URL a altui profil media socială, reveniți la Facebook și lipiți link-ul în caseta de text albă.
  • În afară de astfel de site-uri ca Twitter sau Tumblr, puteți adăuga și site-ul dvs. de afaceri sau orice alt site pe care îl dețineți.
  • Pastă făcând clic pe caseta de text albă și apăsând Ctrl + V (pentru Windows) sau CMD + V (pentru Mac).
  • Imagine intitulată Adăugați site-urile dvs. de rețele sociale pe Facebook Pasul 7
    7. Salvați site-ul pe care l-ați adăugat. Odată ce ați introdus link-ul cu celălalt site web în caseta de text alb, faceți clic pe butonul albastru "Salvați modificările" de sub casetă pentru a afișa linkul de pe pagina dvs. Facebook.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar