Cum să obțineți eșantioane gratuite

Multe companii oferă mostre gratuite pentru a obține clienții potențiali interesați de produs sau pentru a achiziționa e-mailuri și alte informații de contact pentru a fi utilizate în scopuri publicitare. Înainte de a începe să solicitați suficiente eșantioane gratuite pentru a vă umple casa, luați ceva timp pentru a afla cum să vă protejați de înșelători, spam și junk mail.

Pași

Metoda 1 din 2:
Cum să obțineți mostre gratuite online
  1. Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 1
1. Site-uri de căutare dedicate eșantioanelor gratuite de publicitate. Există o serie de site-uri bune de Freebie acolo, care există pentru a răspândi cuvântul despre lucruri gratuite. Uneori, site-ul poate să vizionezi o reclamă, să introduceți e-mailul dvs. sau să completați un sondaj înainte de a putea plasa o comandă pentru eșantionul gratuit sau puteți descărca un cupon pentru un eșantion gratuit.
  • Încerca Înșelătorii.
  • Cele mai multe dintre aceste site-uri colectează link-uri de la alte companii și organizații. Do nu Să presupunem că toate ofertele enumerate pe un site sunt din surse de încredere.
  • Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 2
    2. Efectuați un cont de e-mail pentru a vă înscrie pentru oferte. Cu excepția cazului în care doriți să vă ocupați de mii de e-mailuri de spam, creați un cont gratuit de e-mail pentru a utiliza numai pentru aplicațiile de eșantionare gratuite. Este posibil să aveți nevoie să verificați ocazional acest cont pentru a confirma expedieri gratuite de eșantionare, motiv pentru care ar trebui să introduceți o adresă de e-mail reală, dar acest pas va face ca afluxul de reclame mult mai ușor să se ocupe.
  • Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 3
    3. Aflați cum să identificați ofertele false. Gândiți-vă la oferta din punctul de vedere al companiei și ați putea să vă dați seama repede că nu poate fi reală. Companiile legitime dau eșantioane mici numai astfel încât să cumperi mai târziu sau să le recomandăm prietenilor. A "garantat" iPad, masina sau alt articol scump - sau chiar un bilet de loterie cu o șansă de a câștiga unul - este probabil să fie o înșelătorie, încercând să obțină informațiile dvs. personale pentru scopuri de spam sau de identitate.
  • Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 4
    4. Fiți precauți la introducerea informațiilor personale. Oferind site-uri web pentru un eșantion gratuit cere adesea mult de informații, deoarece doresc să vă poată trimite anunțuri sau chiar încercarea furtului de identitate. Singura informație pe care o companie trebuie să o pună un eșantion în căsuța poștală este numele și adresa dvs. Dacă solicită numărul dvs. de telefon, luați în considerare introducerea unui vechi pe care nu îl mai verificați. Puteți utiliza unul real, astfel încât compania vă poate contacta în cazul problemelor de expediere, dar fiți pregătiți să primiți multe oferte de la companie sau chiar mai periculoase atacuri de spam și de phishing.
  • Nu introduceți niciodată informațiile despre cartea dvs. de credit, numărul de securitate socială, informațiile despre contul bancar sau alte informații care compromite securitatea dvs. Riscul de furt de identitate nu merită eșantionul liber.
  • Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 5
    5. Face o notă de oferte limitate de timp. Multe oferte, în special cele pe Facebook și alte mass-media sociale, se aplică numai primilor oameni "ca" O nouă pagină sau introduceți concursul. Dacă doriți să aveți o șansă la acest lucru, fiți la un computer și conectați-vă la Facebook cu cel puțin câteva minute înainte de începerea ofertei.
  • Metoda 2 din 2:
    Cum să obțineți un eșantion gratuit în persoană
    1. Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 6
    1. Aflați ce magazine de lanț oferă mostre gratuite. Trader Joe și Costco oferă mostre gratuite de alimente, în timp ce Clubul Sam și Walmart oferă probe de o varietate de produse. În aceste locații, eșantioanele libere sunt de obicei setate pe propriile mese, iar un membru al personalului va fi în picioare acolo pentru a le oferi.
  • Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 7
    2. Răsfoiți locații cu multe tarabe sau magazine. Dacă niciunul dintre lanțurile de mai sus nu se află în apropiere sau aveți ceea ce sunteți interesat, cel mai bun pariu la găsirea "oficial" Probele gratuite sunt o zonă în care multe tarabe diferite încearcă să concureze pentru clienți. Încercați un târg local sau o piață a fermierului. Dacă niciunul dintre acestea nu se întâmplă în curând, petreceți ceva timp la un mall.
  • Uită-te pe site-ul web sau bulletin pentru centrele comunitare și alte clădiri care sunt adesea închiriate pentru evenimente. Dacă sunteți norocoși, ar putea exista un eveniment viitoare în care producătorii, florarii și alți furnizori afișează eșantioane pentru planificarea evenimentelor viitoare.
  • Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 8
    3. Întoarceți vânzătorul. Dacă nu există eșantioane gratuite oferite oficial, puteți să cereți încă una. Veți fi cel mai de succes dacă începeți mai întâi o conversație cu vânzătorul, probabil, întrebându-se cum merge schimbarea sau dacă îi place să lucreze în acest magazin. Rămâneți prietenos și zâmbiți și cereți un eșantion dacă zâmbește înapoi și pare să se bucure de conversație.
  • Nu încercați acest lucru dacă există oameni care așteaptă în spatele dvs.
  • Dacă spune că nu, acceptați-o și treceți mai departe.
  • Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 9
    4. Acționați interesat de produs. Petreceți ceva timp în căutarea unui produs înainte de a cere un eșantion gratuit sau puneți întrebări despre acest lucru. Dacă arăți interesat, vânzătorul vă poate oferi un eșantion gratuit pentru a vă ajuta să vă gândiți.
  • Dacă rămâneți în jur pentru eșantionul liber, lăsați imediat, veți irita probabil vânzătorul. Acest lucru ar putea afecta calitatea serviciilor pe care le obțineți dacă vizitați din nou magazinul.
  • Imagine intitulată Obțineți eșantioane gratuite Pasul 10
    5. Căutați gratuit pentru freebies. Multe restaurante și alte locații vă vor oferi bonusuri gratuite în ziua de naștere. De obicei, va trebui să fiți deja un client plătit, dar puteți obține o mulțime de valoare și bucurie din desertul liber, băutură gratuită sau alt bonus.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când există o ofertă Facebook, deschideți o filă de browser cu pagina publicitară și o filă de browser cu pagina de Facebook a companiei. Pentru a intra în concurs, este posibil să fie necesar să vă întoarceți la pagina companiei la "ca" sau postați pe ea.

    Avertizări

    Introducerea informațiilor despre cartea dvs. de credit pentru un eșantion gratuit nu este niciodată recomandată. Chiar dacă sunteți sigur că este un site legitim și introduceți informațiile despre cartea dvs. de credit pentru un proces gratuit, amintiți-vă că majoritatea companiilor vă vor percepe cardul dvs. de credit ca un client obișnuit după încheierea dvs., cu excepția cazului în care anulați contul în timpul procesului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar