Cum să obțineți coduri gratuite itunes

Cumpărarea muzicii poate deveni scumpă, mai ales dacă sunteți un fan al muzicii avid, dar acest lucru nu garantează descărcarea ilegală și furtul de la artiștii pe care îi iubești. Citiți acest articol pentru sfaturi despre cum să obțineți muzică gratuită pe iTunes ușor și legal.

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți codurile iTunes gratuite Pasul 1
1. Introduceți pentru a câștiga un card cadou iTunes. Multe site-uri web și alte companii oferă șanse de a câștiga un card cadou iTunes gratuit dacă vă înscrieți pentru un buletin informativ, faceți un sondaj, scrieți o recenzie, deveniți a "adept," și așa mai departe.
  • Feriți-vă că unele dintre aceste oferte pot fi înșelătorii și că probabilitatea de a câștiga poate fi foarte subțire. Utilizați numai site-uri bine cunoscute și de încredere pentru acest tip de ofertă.
  • Aveți grijă când vă împărtășiți informațiile dvs. personale online. Pentru a vă proteja identitatea, evitați partajarea datei de naștere, a informațiilor despre cardul de credit, adresa de domiciliu sau numărul de securitate socială online.
  • Imagine intitulată Obțineți codurile iTunes gratuite Pasul 2
    2. Cereți un card cadou iTunes de la prieteni sau familie. Au o zi de naștere sau o absolvire? Atunci ați putea dori să sugerați pe cei dragi pe care îl dorim darul muzicii - este total liber, total legal și vă veți salva posibilitatea de a primi un alt cadou inutil pe care nu îl veți folosi niciodată.
  • Pentru a achiziționa un card cadou iTunes, deschideți magazinul iTunes și selectați butonul Cumpărați cadouri iTunes din secțiunea Link-uri rapide de pe ecran.
  • Mulți oameni preferă de fapt că sunt spus ce să cumpere pe cineva, așa că nu fi timid!
  • Imagine intitulată Obțineți codurile gratuite iTunes Pasul 3
    3. Configurați o alocație iTunes. O indemnizație iTunes permite unei persoane (cumpărătorului) să creeze o alocație lunară pentru o altă persoană (destinatarul) să cheltuiască pe iTunes. Atât cumpărătorul, cât și destinatarul trebuie să aibă un ID Apple și o adresă de e-mail validă. Dacă părinții dvs. sunt dispuși să vă ajute să plătiți pentru muzică, cereți-i să creeze o indemnizație lunară pentru dvs. - în acest fel, puteți controla cheltuielile dvs. și pentru a evita utilizarea tuturor creditelor dvs. simultan.
  • Pentru a configura o indemnizație, deschideți magazinul iTunes și faceți clic pe cadouri Cumpărați iTunes din secțiunea Link-uri rapide din partea dreaptă a ecranului. Va trebui să introduceți numele dvs., numele destinatarului și ID-ul Apple al destinatarului.
  • Trebuie să aveți un cont configurat cu iTunes cu informațiile despre cardul dvs. de credit pentru a crea o alocație iTunes.
  • Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a iTunes înainte de a stabili o indemnizație.
  • Imagine intitulată Obțineți codurile iTunes gratuite Pasul 4
    4. Check out "Gratuit pe iTunes" magazin. Dacă tot ce altcine nu reușește, atunci s-au înregistrat cântece gratuite, emisiuni de televiziune, filme și podcast-uri pe care le oferă iTunes. Pentru a le accesa, deschideți magazinul iTunes și selectați butonul GRATUIT pe iTunes în meniul Link-uri rapide.
  • sfaturi

    Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a asculta muzică gratuită legal, apoi consultați site-uri precum Pandora, SoundCloud și Spotify care vă permit să transmiteți muzica gratuit.

    Avertizări

    Este ilegal să descărcați codurile de cadouri gratuite iTunes și puteți obține o mulțime de probleme pentru a le folosi.
  • Multe dintre site-urile care pretind că oferă coduri gratuite sunt escroci.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar