Cum să obțineți materiale de construcție gratuite

Ideea de a găsi resurse pentru materialele de construcție gratuite nu poate părea posibilă. Cu perseverență și ceva noroc, puteți găsi materiale gratuite, cherestea, bucătărie și corpuri de baie și aproape orice altceva de care aveți nevoie.

Pași

Metoda 1 din 7:
Bunuri out pentru colectareDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Obțineți materiale de construcție gratuite Pasul 1
1. Conduceți prin cartiere care au pick-up-uri în vrac oferite de oraș și verifică ceea ce oamenii au scos pentru colectare. Gândiți-vă în afara casetei când vedeți anumite elemente. De exemplu, este posibil să nu doriți un mare armoire cu o ușă lipsă, dar uita-te la ea ca o sursă de cherestea gratuită sau hardware, cum ar fi balamale și uși trage.
Metoda 2 din 7:
Materiale de construcție gratuite de la depoziteleDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Obțineți materiale gratuite de construcții Pasul 2
1. Verificați periodic zona de gunoi a clădirilor cu apartamente mari, mai ales când este aproape de Ziua Pick-up. Lucrurile pe care unii le aruncă ar putea fi materiale de construcție gratuite pentru tine. Urmăriți covoarele sau covoarele de suprafață, bucăți mari de mobilier pentru a fi folosite ca cherestea pentru alte proiecte și vopsea.
Metoda 3 din 7:
Materiale de construcție gratuite de la tranzacționare sau servicii de schimbareDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Obțineți materiale gratuite de construcție Pasul 3
1. Uită-te în jurul casei tale pentru articole pe care nu mai aveți nevoie. Poate că puteți găsi pe cineva care are ceva ce aveți nevoie și puteți aranja un comerț. Ziarele și unele site-uri web online au adesea o zonă rezervată pentru tranzacții. Enumești ceea ce trebuie să tranzacționați și de ce aveți nevoie în timp ce verificați anunțurile plasate de alții.
  • De asemenea, puteți oferi să curățați un subsol, un garaj sau o construcție de depozitare în schimbul conținutului zonei. Aceasta este adesea o resursă excelentă pentru materialele gratuite de podea, cum ar fi covoarele de covoare sau zonele și corpurile de iluminat.
Metoda 4 din 7:
Centru de reciclareDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Obțineți materiale de construcție gratuite Pasul 4
1. Vizitați centrul local de reciclare, unde există adesea o zonă rezervată de o parte umplută cu cote și capete care sunt libere pentru luarea. Cele mai multe orașe au acum un fel de grup de reciclare în care membrii pot enumera articole pe care nu mai au nevoie. Aceasta este o sursă excelentă pentru găsirea dulapurilor de bucătărie gratuite de la persoane care instalează noi dulapuri.
Metoda 5 din 7:
Materiale de construcție gratuite din depozitul orașuluiDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Obțineți gratuit materiale de construcție Pasul 5
1. Vizitați dumpul comunitar dacă îl permit. Purtați îmbrăcăminte grele, mănuși și protecție a ochilor, deoarece niciodată nu știți ce veți întâlni. Multe companii de construcții folosesc haldele orașului pentru a dispune de materiale pe care nu le pot folosi sau că simt nu merită recuperarea. Dar nu veți avea costurile de muncă implicate în vopsea de la ferestre vechi și uși sau pentru a elimina unghiile din cherestea că compania ar avea, așa că ar putea fi o mare găsire pentru dvs.
Metoda 6 din 7:
Materiale de construcții gratuite din magazineDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Obțineți materiale de construcție gratuite Pasul 6
1. Vizitați magazinele locale de vopsea și vedeți dacă au un "Oops" raft. De multe ori culoarea vopselei nu este exact ceea ce a vrut clientul și îl returnează la magazin. Mai degrabă decât să-l eliminați, magazinul îl oferă clienților gratuit.
  • Imagine intitulată Obțineți materiale de construcție gratuite Pasul 7
    2. Vizitați magazinele de pardoseală locale și verificați pentru freebies. De multe ori dau secțiuni mici de covoare care pot fi colorate sau prea mici pentru a vinde, o mulțime de plăci sau bucăți de pardoseală de vinil. Deși pot fi prea mici singure pentru a acoperi un podea, ați putea amesteca și potrivi resturile pentru a acoperi o cameră.
  • Imagine intitulată Obțineți materiale de construcție gratuite Pasul 8
    3. Verificați depozitele la diferite magazine și clădiri comerciale pentru a vedea ceea ce au la dispoziție. Chiar dacă ceea ce găsiți nu este util ca material de construcție, este posibil să vă puteți tranzacționa pentru ceva util, cum ar fi unghiile, șuruburile sau alte cote și capete.
  • Metoda 7 din 7:
    Freebies de la FreeCycleDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată 1506382 9
    1. Verificați dacă există un ciclu local gratuit pentru zona dvs. Puteți face acest lucru introducând cuvântul Flecycle cu județul și de stat sau provincie în motorul dvs. de căutare.
  • Imagine intitulată 1506382 10
    2. Când găsiți un grup, va trebui să vă alăturați.
  • Imagine intitulată 1506382 11
    3. După ce te-ai alăturat, puneți cuvântul afară. Explicați ceea ce căutați în "Wanted" parte.
  • Imagine intitulată 1506382 12
    4. Verificați dacă elementul pe care îl căutați este deja disponibil.
  • Imagine intitulată 1506382 13
    5. De asemenea, luați timp pentru a oferi ceva ce aveți, dar nu aveți nevoie în jurul casei dvs. Acest lucru face ca întreaga afacere să fie frumoasă și reciprocă.
  • sfaturi

    Nu există nicio tranzacție permisă pe Flecycle. Cu toate acestea, poate fi o cumpărare, vânzare, comerț, grup în zona dvs., de asemenea. Puneți cuvintele cumpara, vinde, comerț, da departe, în căutarea dvs., județul și statul tău.

    Avertizări

    La serviciile de tranzacționare, vă familiarizați cu legile privind impozitul pe venit implicate. Unele tranzacții ar putea fi privite ca bartering, deci verificați cu contabilul dvs.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Mănuși grele
    • Protecție pentru ochi
    • Instrumente după cum este necesar
    • Vehicul pentru tractarea materialelor de construcție
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar