Cum să obțineți vizualizări gratuite pe site

Ați proiectat doar un site web și veți vedea că nu obțineți vederi? Are un subiect puternic și doriți să răspândiți cuvântul, dar nu știți cum? Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre cum să obțineți mai multe vizualizări pentru site-ul dvs. (gratuit!)

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți vizualizări gratuite pe site Pasul 1
1. Google site-ul dvs. Web. Accesați site-ul dvs. web, găsindu-l pe Google sau prin introducerea HTML și uitați-vă peste site-ul dvs. Asigurați-vă că designul general al site-ului este bun. (fontul trebuie să fie întunecat, iar fundalul ar trebui să fie culoarea luminii). Motivul pentru care ar trebui să arate bine, îngrijit și organizat este pentru că va atrage atenția cititorului, dar dacă este prea luminos (fontul portocaliu și fundalul verde deschis), ochii cititori vor răni și nu vor să rămână
  • Imagine intitulată Obțineți vizualizări ale site-ului gratuit Pasul 2
    2. Asigurați-vă că informațiile sunt organizate. Paragrafele și imaginile fac site-ul organizat și arată bine. Asigurați-vă că rămâneți pe subiect.
  • Imagine intitulată Obțineți vizualizări ale site-ului gratuit Pasul 3
    3. Titlurile sunt importante. Un lucru pe care o mulțime de oameni care încep un site web face greșit, este că ei nu scriu titlul corect. Dacă efectuați un site web despre cum să reparați o anumită parte a unei mașini, nu faceți titlul ceva lung și confuz "Repararea părții de argint lângă mijlocul mașinii, deoarece este ruginită". Acest lucru va fi greu de găsit pe Google, iar cititorul va fi confuz. Scrie ceva clar și scurt ca "Repararea motorului mașinii"
  • Imagine intitulată Obțineți vizualizări gratuite pe site Pasul 4
    4. Publicitate. Pentru a obține mai multe vizualizări pe site-ul dvs., trebuie să o faceți publicitate. Pentru a obține vizualizări libere, trebuie să faceți cercetările dvs. și să aflați modalități de a face publicitate gratuit. Ar trebui să luați în considerare efectuarea unui cont pe Wiki, cum și publicitatea site-ului dvs. de profil, recomandându-l pe forumuri sau scrierea articolelor despre mașini, astfel încât oamenii să știe că aveți cunoștințe și vor vedea site-ul dvs. Web. De asemenea, verificați "Publicitate gratuită" pe Google și uitați-vă la rezultate.
  • Imagine intitulată Obțineți vizualizări ale site-ului gratuit Pasul 5
    5. Să fie informat. Dacă sunteți dispus să cheltuiți niște bani în publicitatea site-ului dvs., ar trebui să căutați 1) unde va fi anunțat 2) Există o perioadă de timp? 3) La ce oră va fi anunțată 4) cât de mult va costa și 5) există alternative mai ieftine?
  • Imagine intitulată Obțineți vizualizări gratuite pe site Pasul 6
    6. Fii consistent. Nu evidențiați o zi și lăsați-o să plece. Încercați publicitatea timp de o săptămână și a răspândi mesajul. Spuneți și prietenilor dvs. și cuvântul se va răspândi.
  • sfaturi

    Nu stați pe Wiki Cum membrii vizitați site-ul dvs. web, poate fi enervant
  • Nu trimiteți oameni sau numiți numere aleatoare, cu excepția cazului în care oamenii vă vor spune să le numiți despre site-ul dvs. Web.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar