Cum să obțineți cărți gratuite

Cititorii voasici pe un buget au multe modalități de a-și satisface dorința de cărți. Sute de comunități de carte online Comerț și Giveaway Cărți, eliberați-le "in salbaticie," sau să organizeze întâlniri locale. Aflați despre toate aceste opțiuni, plus câteva modalități de a găsi cărți prin interacțiunea față în față.

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea cărților gratuite de hârtie
  1. Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 1
1. Cărți comerciale online. Există mai multe site-uri bine cunoscute dedicate cărților de tranzacționare. Iată câteva opțiuni:
  • Alăturați-vă unui site-ul de cărți, cum ar fi Bookmooch, WhatsonmybookShelf sau PaperbackSwap. Trimiteți cărți altor utilizatori, câștigând puncte pentru a solicita cărți pentru dvs.
  • Înscrieți-vă pentru BookCrossing pentru a vă alătura unei comunități mondiale de cititori care trec pe cărți de la mână în mână.
  • Pentru a evita postările pe distanțe lungi, căutați online pentru site-uri specifice țării, cum ar fi cartea liberăSwapaustralia sau Citește-l pe Marea Britanie, îl schimba.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 2
    2. Alăturați-vă site-urilor Generale Giveaway. Acestea nu se limitează la cărți, dar asta nu înseamnă că nu puteți găsi comori citite. Câteva opțiuni includ:
  • Alăturați-vă la o chiblă locală Pentru a găsi lucruri gratuite în vecinătatea dvs.
  • Titletrader pentru cărți, filme și muzică.
  • Secțiunea liberă a site-urilor, cum ar fi Craiglist, Yerdle sau Freewheely. Fiți prudenți și întâlniți străini în public în timpul zilei.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 3
    3. Organizați-vă propria swap de carte. Dacă aveți cărți suplimentare, invitați prieteni și familii pentru a le comercializa. Cel mai bine este să tranzacționați toate cărțile unu-pentru-una, indiferent de valoare. Acest lucru ține lucrurile prietenoase și axate pe cărți bune, nu sunt bune oferte.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 4
    4
    Dumpster Dive la magazinele de caritate. Magazinele de caritate și magazinele de chip au adesea containere de chestii pe care nu le pot vinde. Dacă aveți noroc, ați putea trăi lângă a "magazin" care oferă cărților departe, cum ar fi ciclul de carte din Marea Britanie.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 5
    5. Găsiți biblioteci publice. Micul proiect de bibliotecă gratuit a răspândit locuințe miniaturate în mai multe peluze și trotuare. Multe dintre acestea sunt înregistrate Harta online a proiectului. Cafenele, bibliotecile și clădirile Campus College au folosit acest lucru "Biblioteca publică" ideea pentru mult mai mult, dar majoritatea acesteia pot fi descoperite numai prin cuvântul gurii.
  • Dacă niciunul dintre prietenii dvs. de la Coveworm nu a descoperit acest lucru, încercați să găsiți un forum online pentru cartierul dvs. și întrebându-vă despre ei acolo.
  • Pornirea propriei dvs. este o modalitate excelentă de a colecta cărți și de a întâlni alți cititori din zona dvs. Dacă locuiți într-o clădire de apartamente, întrebați proprietarul dvs. dacă puteți pune o bibliotecă în hol.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 6
    6. Păstrați un ochi pentru excursii. Autorii își dau uneori cărțile ca o promoție sau în comerț pentru o revizuire publică. Puteți găsi cele mai ușor pe site-uri comunitare de carte mare, cum ar fi Biblioteca și Cărți tinere pentru adulți și copii.
  • #Amazongivivaway Twitter Hashtag are de obicei mai multe oferte de cărți sau cărți electronice care se desfășoară. Vedeți-l "Trăi" in loc de "Top" Pentru a vedea toate rezultatele recente.
  • Blogurile mici găzduiesc și aceste concursuri, dar nu merită să le urmăriți dacă nu urmați deja blogul. Uită-te prin Directoare Blogger Carte Online Dacă sunteți interesat să auziți de la autori, recenzorii și alte persoane din lumea cărții.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 7
    7. Profitați la maximum de bibliotecă. Dacă credeți că ați epuizat oferta dvs. de bibliotecă locală, discutați cu un bibliotecar. Majoritatea bibliotecilor vă permit să comandați cărți din alte ramuri sau să împrumuți conținutul online utilizând cartea dvs. de bibliotecă.
  • Puteți solicita o carte specifică de la bibliotecarul capului sau un prieten al organizației de bibliotecă. În funcție de buget, personalul poate fi dispus să achiziționeze acea carte pentru colecție și să vă informeze când sosește.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 8
    8. Voluntar în schimbul cărților. Dacă știți pe cineva cu un mansardă sau un garaj complet, oferă să o organizeze în schimbul cărților pe care le găsești în acest proces. Librării și bibliotecile pot fi, de asemenea, dispuse să vă dea depășirea pentru câteva ore de rafturi.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea cărților electronice gratuite
    1. Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 9
    1. Găsiți un eReader gratuit pentru computer. Multe site-uri de cărți electronice oferă formate de fișiere prietenoase cu computer, dar citirea PDF-urilor sau fișierele text pot fi o durere. Dacă nu aveți un dispozitiv de eReader, dar aveți un computer, încercați aceste opțiuni gratuite:
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 10
    2. Răsfoiți colecții gratuite de cărți electronice. Există zeci de baze de date online dedicate cărților electronice gratuite. Acestea se concentrează adesea pe autorii noi, necunoscuți, dar există excepții. Multe carti.net, getfreebook-uri și cărți libere.net sunt doar câteva locuri pentru a începe.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 11
    3. Căutați în colecții fără drepturi de autor. Cel mai faimos dintre acestea este proiectul Gutenberg, cu colecția sa masivă de lucrări publice. Arhiva de Internet, readprint.Com, Europeana și Biblioteca Publică Digital din America sunt proiecte similare.
  • Dacă țara dvs. are legi stricte de drepturi de autor, este posibil ca o lucrare să fie în continuare ilegală pentru a descărca în țara dvs. De exemplu, proiectul Gutenberg Australia include unele lucrări care sunt încă protejate prin drepturi de autor în U.S.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 12
    4. Verificați secțiunile gratuite ale magazinelor electronice. Aproape toate magazinele electronice au o secțiune gratuită, inclusiv Amazon Kindle Store, Kobo, Cărți Nook și Google Joacă. Opțiunile mai puțin cunoscute includ Smashwords, un site popular de publicare indie, și feedbooks, un magazin de cărți electronice destinat dispozitivelor mobile.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți gratuite Pasul 13
    5. Împrumută cărțile electronice din biblioteca dvs. Din ce în ce mai multe biblioteci oferă descărcări gratuite de cărți electronice, direct pe un dispozitiv personal. Verificați cu biblioteca dvs. pentru a afla dacă utilizează aplicația Overdrive sau un alt sistem.
  • sfaturi

    Dacă nu vă deranjează să plătiți 2 $ sau mai puțin pentru o carte, puteți găsi oferte ieftine la vânzările cărților de bibliotecă și vânzările de clearance.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar