Cum se obține lentile de contact gratuite

Lentilele de contact pot fi scumpe (aproximativ 200 până la 500 $ pe an) în funcție de marca și tipul lentilelor. Există modalități de a obține lentile gratuite de contact, deși poate lua o mică muncă suplimentară. Este important să echilibrăm economiile de cost cu timpul și energia pe care o va lua pentru a urmări lentilele libere.

Pași

Metoda 1 din 2:
Văzând un optometrist
  1. Imagine intitulată Obțineți lentile gratuite de contact Pasul 1
1. Adresați-vă optometristului pentru lentile de contact de încercare. Optometristii vor avea adesea lentile de testare gratuite pe care le pot da urmand examenul ochiului. Există diferite mărci și tipuri de lentile de contact (ex. Zilnic, lentile de două săptămâni, etc) și optometristul dvs. ar trebui să vă poată oferi o pereche de încercări pentru diferite tipuri / mărci.
  • Imagine intitulată Obțineți lentile de contact gratuite Pasul 2
    2. Fii creativ. Dacă vă întrebați optometristul dvs. pentru contactele gratuite de încercare, acestea pot deveni suspecte după un timp, astfel încât să doriți să veniți cu alte motive pentru care aveți nevoie de o pereche liberă. Înainte de a încerca acest lucru, înțelegeți că vă cere să vă mințiți medicului dumneavoastră despre confortul sau viziunea dvs. Minciuna către medicul dumneavoastră nu este o idee bună din mai multe motive, una fiind că creează date conflictuale care fac mai greu să se potrivească corespunzător cu lentilele. Optometristul dvs. va fi probabil fericit să vă dea niște contacte gratuite pentru a încerca să găsească potrivirea perfectă pentru dvs. și, după aceea, ar trebui să acceptați că trebuie să plătiți pentru ei. Dacă sunt prea scumpe, adresați-vă medicului dumneavoastră despre cupoane, branduri mai puțin costisitoare sau lipiți de ochelari. Dacă decideți să mergeți pe acest traseu, însă, aici sunt câteva motive pentru care ar putea fi nevoie să testați noi lentile de contact:
  • Puteți spune optometristului că ultima dvs. pereche de încercare nu se potrivește corect și vă deranjează ochii.
  • Ați putea spune că contactele dvs. actuale sunt predispuse la rupuri și lacrimi și doriți să găsiți o lentilă mai durabilă.
  • Sunteți interesați să testați lentilele de contact ale culorilor de prescripție pentru a vă împrospăta aspectul și doriți o pereche de încercări.
  • Găsiți lentilele de contact zilnice pe care le folosiți în prezent un pic de hassle și doriți să testați lentilele de două săptămâni (sau viceversa).
  • Imagine intitulată Obțineți lentile de contact gratuite Pasul 3
    3. Obțineți copii ale prescripției dvs. Adresați-vă optometristului pentru o copie a prescripției dvs. Pentru a obține contacte de la un alt optometrist sau online, trebuie să aveți o copie a prescripției dvs. Dacă nu aveți prescripția dvs., este posibil să fie necesar să plătiți pentru un alt examen de ochi. Medicul de ochi ar trebui să vă dea o copie a prescripției dvs. la cerere - oferind o copie a prescripției lentilelor de contact este cerută de lege.
  • Imagine intitulată Obțineți lentile de contact gratuite Pasul 4
    4. A face cumparaturi prin apropiere. Odată ce aveți prescripția dvs., puteți face cumpărături la diferite optometristi și comercianți cu amănuntul pentru lentile de contact gratuite.
  • Funcționează cel mai bine cu contacte care au o uzură de cel puțin două săptămâni. Gândiți-vă la asta - merită într-adevăr să faceți un rotund rotund cu șapte opticieni diferiți pentru o pereche gratuită de ziduri de ziare?
  • Metoda 2 din 2:
    Căutarea online
    1. Imagine intitulată Obțineți lentile de contact gratuite Pasul 5
    1. Căutați cupoane și promoții. Unii producători de contact vor oferi cupoane online pentru lentile gratuite de încercare. Odată ce ați imprimat cuponul, îl puteți duce la un optometrist împreună cu prescripția dvs. pentru a primi lentile de contact gratuite.
    • De exemplu, acuvue oferă adesea lentile gratuite de încercare.
  • Imagine intitulată Obțineți lentile de contact gratuite Pasul 6
    2. Completați o căutare online a lentilelor de contact gratuite. Veți găsi multe reduceri și cupoane diferite pentru a vă ajuta să accesați lentilele de contact gratuite.
  • De exemplu, unii comercianți cu amănuntul vor oferi o promoție pentru a cumpăra una și vor primi unul gratuit pe lentilele de contact. Deși acest lucru va necesita o plată, veți primi în continuare câteva lentile de contact gratuit.
  • Imagine intitulată Obțineți lentile de contact gratuite Pasul 7
    3. Contactați direct producătorul. Nu doare niciodată să trimită un e-mail unui anumit producător care solicită o pereche de încercări de lentile de contact. Chiar dacă nu puteți găsi o promoție online, puteți încerca întotdeauna contactați producătorul. Niciodată nu știți că vă pot trimite câteva perechi gratuite pentru a testa.
  • Amintiți-vă, totuși, lentilele de contact sunt considerate dispozitive medicale și trebuie să fie prescrise de un medic licențiat. Producătorul va avea nevoie de prescripția dvs. pentru a face acest lucru.
  • sfaturi

    Acuvue este cel mai mare "dăruitors" Când vine vorba de perechi de încercări. Ciba și Bausch și Lomb sunt, de asemenea, destul de bune. Ei oferă frecvent oferte pentru livrările gratuite de încercare ale lentilelor lor zilnice (dar dacă oferta de încercare nu este de cel puțin șapte zile, nu merită.)

    Avertizări

    Feriți-vă că cupoanele pentru cotidiene pot fi doar pentru o pereche. Acestea nu merită hassle.
  • Minciuna la medicul dumneavoastră vă poate deteriora relația cu medicul dumneavoastră și pur și simplu, nu este etic. Evitați acest lucru și înțelegeți că lentilele de contact, cum ar fi cele mai multe lucruri, costați bani și ar trebui plătită pentru.
  • Lentilele de contact sunt clasificate ca un dispozitiv medical de către FDA și o rețetă este necesară. Nu utilizați lentile de contact care sunt achiziționate printr-un site web sau un magazin care nu necesită o rețetă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Mai multe exemplare ale prescripției lentilelor de contact
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar