Cum să obțineți produse gratuite la magazinele sephora

Sephora este un loc popular pentru a cumpăra produse cosmetice și produse de baie. Pe lângă o selecție imensă de branduri și produse, Sephora este cunoscută pentru serviciul său de clienți peste-top. Aceasta înseamnă că echipa de vânzări sau "membrii turnați" sunt încurajați (uneori mandatad) pentru a oferi eșantioane gratuite de produse. Dacă știți politicile magazinului, puteți ajunge să luați acasă o mulțime de produse cosmetice excelente gratuit.

Pași

Metoda 1 din 4:
Obținerea de mostre gratuite în magazin
  1. Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 1
1. Localizați cel mai apropiat magazin Sephora. Sunt șanse, există o sephora nu prea departe de tine. Poate fi localizată în interiorul unui mall, un jcpenney sau în zona centrală a orașului dvs. Puteți utiliza locatorul magazinului SEPHORA pentru a găsi unul.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele Sephora Pasul 2
    2. Vizitați magazinul ca potențial client. Încercați să vizitați magazinul la un moment dat când nu vor fi ocupați. Dacă sunteți disponibil pentru a vizita în mijlocul unei zile lucrătoare, asta e mai bine. Majoritatea oamenilor vor fi la locul de muncă, iar magazinul probabil nu va fi ocupat.
  • Solicitarea eșantioanelor gratuite atunci când vânzătorii sunt foarte ocupați pot părea uneori deranjantă sau nepoliticoasă.
  • Când vânzătorii au timp de nefuncționare, sunt mult mai probabil să fie fericiți să vă facă o mulțime de probe.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 3
    3. Cereți eșantioane. Puteți cere eșantioane de oricare dintre produsele pe care le vedeți. În general, vânzătorii Sephora sunt instruiți să ofere trei eșantioane gratuite pe client. Puteți încerca întotdeauna să solicitați mai mult, dar este posibil să nu le obțineți.
  • Dacă vânzătorul vede că intenționați să cumpărați ceva, este mai probabil să ofere mai mult de trei eșantioane.
  • Unele sephora "membri turnați" sunt repartizați la anumite "lumi", cum ar fi parfumurile sau umbrele oculare. Este de obicei cel mai bine să cereți eșantionul de la persoana care lucrează în acea "lume", mai degrabă decât casierul.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele Sephora Pasul 4
    4. Mulțumesc memberului casnic. Întotdeauna exprimă recunoștința pentru eșantioanele libere. Dacă sunteți prietenos și apreciat, sunteți mai probabil să vi se ofere mai multe eșantioane în viitor. Lăsați-i să știe că sunteți încântați să încercați produsele acasă și să raportați înapoi.
  • Metoda 2 din 4:
    Cumparaturi online
    1. Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 5
    1. Vizitați site-ul SEPHORA. Site-ul lui Sephora oferă toate produsele pe care le au în magazinele lor. Desigur, nu veți putea mirosi parfumurile orfete produsele de pe piele. Cu toate acestea, site-ul web oferă câteva oferte exclusive pe care nu le veți vedea în magazin.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 6
    2. Localizați pagina "Beauty Deals". Această pagină conține o listă lungă de cupoane și promoții pentru a vă ajuta să obțineți produse gratuite. Poate fi dificil să localizați această pagină din pagina de pornire Sephora. Dacă nu o puteți găsi, pur și simplu tastați "Deals de frumusețe" în bara de căutare.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 7
    3. Alegeți o afacere curentă. Cele mai multe oferte au un cod promoțional pe care va trebui să îl introduceți la checkout. Multe oferte sunt doar pentru "insideri de frumusețe", astfel încât să aveți nevoie să vă înregistrați înainte de a putea beneficia de ele. Înregistrarea ca un insider de frumusețe este liberă și ușoară, așa că merită să fie dacă doriți să faceți acest lucru.
  • Spre deosebire de cumpărăturile din magazin, trebuie să cumpărați întotdeauna ceva pentru a obține ceva gratuit online.
  • Ia notă de ofertele pe care le doriți. Dacă au nevoie de un cod promoțional, scrieți codul promoțional al acestei tranzacții. Va trebui să o introduceți la checkout.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele Sephora Pasul 8
    4. Umpleți coșul cu elementele necesare pentru tranzacție. Unele oferte necesită achiziționarea de articole specifice. De exemplu, o anumită marcă ar putea oferi un ambreiaj gratuit dacă achiziționați o sticlă de parfum. Alte oferte oferă un produs gratuit cu orice achiziție de 25 USD. Asigurați-vă că ați completat coșul cu elementele potrivite pentru a putea obține afacerea.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele sephora Pasul 9
    5. Solicitați eșantioane gratuite înainte de a verifica. Faceți clic pe linkul spre partea de sus a paginii care spune "3 mostre gratuite."Va fi o listă lungă de articole pe care le puteți solicita. Spre deosebire de magazin, există o selecție limitată de mostre pe care le puteți solicita.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele Sephora Pasul 10
    6. Check out folosind codul promoțional. Odată ce ați umplut coșul dvs. și ați ales mostrele, capul la checkout. Veți vedea un spațiu pentru a introduce orice coduri promoționale pe care le utilizați. Introduceți codurile promoționale pe care le-ați scris când vă uitați la pagina de afaceri de frumusețe.
  • De asemenea, vă puteți bucura de livrare gratuită de 3 zile dacă faceți o achiziție de peste 50 de dolari.
  • Metoda 3 din 4:
    A deveni un "insider de frumusețe"
    1. Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 11
    1. Vizitați pagina "Beauty Insider" a site-ului Sephora ". De la pagina de pornire, faceți clic pe linkul de la vârful care spune: "Beauty Insider."Beauty Insider este numele programului de recompense din Sephora. Acesta dă dreptul membrilor produselor gratuite bazate pe cât de mult cumpără.
    • De asemenea, puteți deveni un insider de frumusețe la magazinul de vânzare cu amănuntul. Pur și simplu cereți casierului să vă înregistreze.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 12
    2. Alegeți ce nivel de insider doriți să fiți. Există trei nivele de insider de frumusețe. Puteți alege de la frumusețe Insider, VIB sau VIB Rouge. Toate nivelurile de membru sunt libere să se alăture și să aibă beneficii diferite.
  • Insiderii de frumusețe primesc un cadou gratuit de ziua de naștere, clase de frumusețe și pot acumula puncte pentru a cheltui pe recompense.
  • VIBS Obțineți tot ceea ce insideri de frumusețe ajung, plus un makeover gratuit.
  • Membrii VIB Rouge primesc cât mai mulți seamănă, așa cum doresc, transportul gratuit de 2 zile și invitații la evenimente speciale.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 13
    3. Completați formularul de înregistrare. Înregistrarea pentru Statutul Insider Beauty este rapid și ușor. Pur și simplu faceți clic pe link-ul pentru a vă înscrie și completa informațiile dvs. Va trebui să vă conectați la site de acum înainte pentru a utiliza starea dvs. de frumusețe și pentru a obține punctele.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 14
    4. Magazin ca un insider de frumusețe. După ce v-ați conectat, achizițiile dvs. vor fi înregistrate în contul dvs. Pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți, veți obține un punct. Dacă alegeți să faceți cumpărături în magazin, asigurați-vă că știu că sunteți un insider de frumusețe când verificați. În caz contrar, nu va exista nicio înregistrare a achiziției dvs.
  • Dacă v-ați înregistrat doar ca un insider de frumusețe, veți fi modernizat la VIB Statut dacă achiziționați produse în valoare de 350 $ într-un an. Dacă achiziționați mai mult de 1.000 de dolari, veți deveni membru VIB Rouge.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele sephora Pasul 15
    5. Răscumpărați punctele pentru produsele gratuite. Sephora rotește produsele care pot fi răscumpărate pentru puncte. Unele produse pot fi achiziționate pentru doar 100 de puncte, în timp ce unele pot costa 1.000 de puncte. Verificați site-ul web pentru oferte de recompense noi sau întrebați-le despre magazinul local Sephora.
  • Punctele pot fi obținute în orice moment în magazin sau online. Acestea sunt adăugate automat în contul dvs. atunci când faceți cumpărături.
  • Pentru a răscumpăra puncte într-un magazin, spuneți casierului că doriți să vă răscumpărați punctele. S-ar putea să fiți capabil să vă recompensați la fața locului.
  • Punctele pot fi răscumpărate online în orice moment.
  • Punctele nu expiră.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 16
    6. Colectați cadoul gratuit de ziua de naștere. Odată ce v-ați înregistrat ca un insider de frumusețe, veți obține un cadou gratuit în timpul zilei de naștere. Puteți intra în magazin pentru ao solicita sau conectați-vă online. Cu toate acestea, dacă solicitați cadoul dvs. online, veți fi nevoie să faceți o achiziție pentru ao primi.
  • Metoda 4 din 4:
    Returnarea produselor utilizate
    1. Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 17
    1. Salvați ambalajul din toate produsele. Cu multe produse, acest lucru este ușor, deoarece produsul este inseparabil de ambalaj (ca și în cazul rujului și polonezului de unghii). Dacă nu aveți ambalajul, nu veți putea returna produsul.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 18
    2. Returnați produsul în magazin sau prin poștă. Sephora acceptă returnări în termen de 60 de zile de la cumpărare. Chiar dacă produsul este utilizat, îl puteți returna. Aceasta înseamnă că puteți utiliza cel mai mult un produs și încă îl puteți returna pentru un credit magazin pentru valoarea totală a produsului.
  • Puteți doar să returnați produsele achiziționate online prin poștă. Nu le puteți returna într-o locație de vânzare cu amănuntul.
  • Nu aveți nevoie de o chitanță pentru a reveni ceva la Sephora. Chiar dacă ați plătit în numerar la un magazin de vânzare cu amănuntul, puteți returna elementul. Cu toate acestea, ei vor scana ID-ul dvs. și vă vor salva informațiile personale pentru a preveni frauda și furtul.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele Sephora Pasul 19
    3. Schimbați produsul utilizând creditul magazinului. Acum aveți credit magazin pentru a cheltui pe un produs nou. Chiar dacă ați plăcut de fapt produsul pe care l-ați întors, nu cumpărați acum unul nou. Agenții de vânzări se vor întreba de ce l-ați întors în primul rând.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite la magazinele SEPHORA Pasul 20
    4. Returnați elementele cu ușurință. Sephora păstrează o înregistrare a ceea ce cumpără și se întorc. Dacă observă că achiziționați și returnați adesea produse, acestea vă vor înceta în cele din urmă să vă returnați produsele.
  • Amintiți-vă: politica de returnare este menită să facă parte din serviciul excelent pentru clienți, nu pur și simplu o modalitate de a da produse gratuite.
  • sfaturi

    Dacă aveți timp, puteți încerca întotdeauna cât mai multe dintre testerele din magazin cum vă place. Poți chiar să-ți dai o manichiură completă în magazin!
  • Întotdeauna fi prietenos cu oamenii care lucrează în magazin. Ei ajung să decidă cât de multe lucruri gratuite veți obține.
  • Vânzătorii de la Sephora nu lucrează la Comisie. Asta înseamnă că nu trebuie să vă vândă ceva pentru a face bani în plus. Deci, nu este nevoie să vă simțiți rău când cineva vă oferă ceva, dar nu îl cumpărați.
  • Avertizări

    Dacă observați că vânzătorii devin neprieteni sau nerăbdători cu tine, înapoi puțin. S-ar putea să vă întrebați prea mult sau să le deranjați când sunt ocupați. Sau, ei s-au dovedit că sunteți interesat doar de produsele gratuite, nu în cumpărarea de fapt.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar