Cum să găsiți un grup local gratuit

FreeCickCling este mișcarea la nivel mondial pentru a împărtăși și a reutiliza produsele care pot fi mai degrabă decât să le transpiră la depozitele de deșeuri. Există grupuri gratuite în comunități de pretutindeni care lucrează pentru a recicla tot felul de elemente utile. Este liber să se alăture unul dintre aceste grupuri din propria dvs. zonă. Căutarea pe Internet, folosind social media, sau în căutarea prietenilor și a familiei sunt doar câteva dintre modurile în care puteți găsi grupul dvs. local FreeCycle.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unui grup gratuit prin Internet
  1. Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 1
1. Căutați un grup pe rețeaua Flecycle. Una dintre cele mai vechi și cele mai frecvente organizații Flecycle este rețeaua Flecycle. Este o bază de date la nivel național care leagă oamenii la grupul lor local freycle. Pe pagina de pornire, introduceți orașul și statul dvs. De acolo, pagina vă va îndruma într-o listă a tuturor orașelor din zonă. Faceți clic pe locația dorită pentru a vedea toate înregistrările pentru articole gratuite și dorite.
  • Pentru a participa la schimbul de articole, trebuie să vă înscrieți și să vă înregistrați mai întâi.
  • Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 2
    2. Du-te la liberă. Dacă sunteți amplasat în Marea Britanie, Grogle este platforma FreeCycle care vă va conecta la grupul dvs. local gratuit. Odată pe pagina de pornire, vă oferă opțiunile de a găsi lucruri, dați lucruri sau doar explorați. Aveți nevoie de un cod poștal pentru a căuta grupuri locale FleeCycle.
  • Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 3
    3. Căutați un grup local privind reutilizarea. Rețeaua ReuseIT este o bază de date online care leagă indivizii cu grupul lor local gratuit. Are o platformă mondială, care leagă oamenii în Marea Britanie, Canada, Statele Unite, precum și alte țări. Doar selectați țara dvs. și apoi locația dorită.
  • Dacă nu vedeți orașul dvs. listat ca o opțiune, luați în considerare pornirea propriului grup. Site-ul web vă oferă o opțiune de a începe unul în orașul dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea unui grup gratuit care utilizează o varietate de resurse suplimentare
    1. Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 4
    1. Căutați pe social media. Platformele media sociale, cum ar fi Facebook, Twitter și Instagram, pot oferi, de asemenea, o resursă pentru a localiza grupul dvs. local gratuit. Fiecare platformă are propria sa cercetare de căutare care vă permite să găsiți destul de mult, inclusiv grupuri care fac confecționarea. Dacă nu sunteți înscris pentru Social Media, puteți căuta în continuare pe Facebook și Twitter pentru o organizație locală Flecycle fără a trebui să vă înregistrați și să creați un cont.
    • În timp ce Instagram și Twitter pot fi folosite pentru a găsi un grup pentru FreeCicyCling, Facebook s-ar dovedi a fi cel mai eficient și ușor de utilizat pentru găsirea unuia. Facebook permite utilizatorului să facă o căutare directă pentru grupuri locale, în timp ce Twitter și Instagram poate prezenta mai multe provocări. Atât Instagram, cât și simbolurile de utilizare Twitter (Hashtags "#" și la simboluri "@") pentru a conecta oamenii împreună în întreaga lume, făcând astfel mai dificilă găsirea unei organizații locale să se alăture.
  • Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 5
    2. Verificați hangouturile locale. Cafenele, bibliotecile și alte locuri locale au adesea plăci de bulletin, unde susțin știri și anunțuri variind de la următoarea întâlnire primăria va fi de a face publicitate următoarea întâlnire Toastmasters. Răsfoiți fluturașii acolo și vedeți dacă găsiți o publicitate despre grupul dvs. local FreeCycle.
  • De exemplu, cafenelele Starbucks au plăci de buletine în apropierea toaletelor, fie stația de fabricare a cafelei. Ei postă anunțuri de evenimente locale destul de des.
  • Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 6
    3. Cereți familiei și prietenilor. Prietenii și familia dvs. pot ști despre un grup local gratuit că sunt familiarizați prin propria lor utilizare sau pot cunoaște oameni care folosesc unul. Familia și prietenii pot fi o resursă valoroasă și vă pot îndrepta în direcția cea bună.
  • De exemplu, ați putea cere vecinului dvs., cine știți că este un reciclat dedicat, dacă știu despre un grup convertit. Ați putea începe conversația cu "Hei Mary. M-am gândit să scap de vechea mea canapea și, în timp ce vreau să o înlocuiesc, știu că ar putea să obțină o utilizare bună din ea. Mi-ar plăcea să meargă la un depozit de deșeuri. Știți despre orice grupuri libere la nivel local pe care le-aș putea posta, așa că pot să o dau?"
  • Metoda 3 din 3:
    Alăturați o rețea gratuită
    1. Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 7
    1. Selectați o organizație. Odată ce ați găsit organizația FleeCycle cu care doriți să lucrați, va trebui să vă alăturați unui grup local.
  • Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 8
    2. Introduceți locația dvs. Pe pagina web principală pentru organizație, va trebui să intrați în orașul și în stat. Vă va direcționa la o pagină care listă toate zonele din orașul dvs. Selectați preferința orașului.
  • De exemplu, dacă locuiți în Houston, Texas, tastați-l în bara de căutare și vă va conduce orașul dvs. și toate orașele din apropiere din apropiere de Houston.
  • Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 9
    3. Inscrie-te. Odată ce ați introdus locația dvs. și ați făcut clic pe zona preferată, veți vedea o listă a tuturor elementelor oferite și / sau solicitate. Cu toate acestea, înainte de a ajunge să coborâți și să mergeți la vânătoare de comori, va trebui să creați un cont.
  • Vă veți înscrie cu o adresă de e-mail și un nume de utilizator. Fiți atenți la înscrierea cu propria adresă de e-mail personală, deoarece veți fi inundați cu o cantitate enormă de notificări despre lucruri gratuite. Poate fi benefică să creați o adresă de e-mail doar în scopul faptului de a face Flecycle.
  • Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 10
    4. Așteptați un e-mail. După ce v-ați alăturat unui grup, veți primi un e-mail cu informații care explică modul în care funcționează. Aveți posibilitatea de a primi notificări, deoarece articolele noi sunt postate sau optând în afara notificărilor și verificați periodic site-ul web.
  • Dacă sunteți interesat să obțineți o mulțime de lucruri gratuite, este posibil să doriți să vă înscrieți pentru alerte prin e-mail. Lucrurile noi merg repede și dacă așteptați mai târziu pentru a verifica site-ul, este posibil să fiți prea târziu.
  • Imagine intitulată Găsiți un grup local Flecycle Pasul 11
    5. Bucurați-vă de. După ce ați găsit cu succes grupul dvs. local și înregistrați la site-ul web, începeți să navigați pentru că sunt date lucruri.
  • La fel de bun ca întotdeauna să primească întotdeauna - încercați să postați propriile elemente nedorite, de asemenea. Nu știți niciodată dacă gunoiul dvs. este comoara unei alte persoane.
  • sfaturi

    Dacă nu găsiți un grup gratuit în zona dvs., luați în considerare începerea cuiva.

    Avertizări

    Întotdeauna practică siguranța și prudența. Dacă vă întâlniți cu cineva pentru a face un schimb, încercați să luați pe cineva cu dvs. sau să vă întâlniți în timpul zilei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar