Cum să obțineți filme gratuite

Toată lumea iubește un film bun, dar mulți oameni nu își pot permite să plătească costuri mari pentru a achiziționa un nou DVD / Blu-ray sau să vadă cea mai recentă versiune în teatre. Costul admiterii sau achiziției se adaugă și poate deveni un hobby foarte costisitor pentru entuziaștii de film. Din fericire, există o serie de opțiuni pentru a vedea filme gratuit, atât acasă, cât și în oraș.

Pași

Metoda 1 din 2:
Vizionând filme la domiciliu
  1. Imagine intitulată Obțineți filme gratuite Pasul 1
1. Căutați YouTube. Specialitatea YouTube este, desigur, videoclipuri scurte încărcate de utilizatori. Dar există acum un număr de filme cu lungime întreagă disponibili și pentru stream pe YouTube, de asemenea. În timp ce YouTube sa extins în domeniul de închiriere online (care necesită o taxă), există încă câteva filme (care au fost încărcate legal) pe care le puteți viziona gratuit pe site-ul web.
  • Numărul de filme disponibile se poate schimba din când în când, dar puteți căuta o listă curentă de filme gratuite streaming pe YouTube. Classics ca noaptea morților vii, Nosferatu și Casa pe Hill Haunted tind să fie disponibilă în mod constant pentru a privi în întregime în întregime.
  • Imagine intitulată Obțineți filme gratuite Pasul 2
    2. Utilizați un site web acceptat de anunțuri. Nu există nici o lipsă de site-uri web bazate pe abonament (cum ar fi Netflix), dar aceste servicii percep o taxă lunară care poate pune în continuare o presiune la un buget strâns. Din fericire, există o serie de servicii gratuite, care generează un profit prin vânzarea timpului de anunțuri în timpul vizionărilor online. Două dintre cele mai populare site-uri de film acceptate sunt Hulu (care este liber de utilizat, cu excepția cazului în care vă faceți upgrade la Hulu Plus) și crackle.
  • Aceste site-uri sunt libere să le utilizeze și au adesea opțiuni de abonament plătit pentru a reduce reclamele sau pentru a extinde opțiunile de vizionare disponibile.
  • Imagine intitulată Obțineți filme gratuite Pasul 3
    3. Obțineți o încercare gratuită la site-urile de abonament. Dacă site-urile web acceptate de anunțuri nu au filmele pe care le căutați, încercați să obțineți un proces gratuit la un site bazat pe abonament. Multe dintre cele mai mari servicii de abonament, cum ar fi Netflix și Amazon Prime, oferă perioade de încercare gratuite (de obicei, durează aproximativ 30 de zile). Nu este o soluție permanentă, dar vă poate obține o lună liberă de acces comercial gratuit la unele dintre cele mai mari servicii de streaming de filme online. Doar asigurați-vă că anulați înainte ca perioada de probă să fie în sus sau veți fi facturată pentru un abonament.
  • Studiul gratuit de 30 de zile al Amazonului include accesul la peste 1.500 de filme pe Prime Instant Video, precum și alte avantaje Prime, cum ar fi transportul gratuit de o zi pe toate achizițiile prin Amazon prin Amazon.
  • Fiți conștienți de faptul că, pentru a vă înscrie într-un abonament gratuit de încercare, va trebui să aveți un card de credit pentru a pune pe dosar, astfel încât site-ul să poată începe să vă facturați odată ce ați terminat procesul gratuit.
  • Luați notă de metoda de anulare a site-ului de abonament . Este posibil să puteți anula abonamentul prin intermediul site-ului sau este posibil să trebuiască să contactați pe cineva din serviciul clienți, în funcție de site. Poate doriți să-l anulați cu câteva zile înainte ca procesul dvs. gratuit să fie doar pentru a evita să fiți facturat.
  • Metoda 2 din 2:
    Găsirea altor modalități de vizionare a filmelor gratuite
    1. Imagine intitulată Obțineți filme gratuite Pasul 4
    1. Împrumuta din bibliotecă. Când vă gândiți la biblioteca dvs. locală, probabil că vă gândiți la stivele cărților și periodice de referință care line pe pereți. Dar mulți oameni uită că bibliotecile au alte forme de mass-media, cum ar fi CD-uri și DVD-uri, să închirieze gratuit, de asemenea. Și în timp ce biblioteca dvs. va avea probabil o secțiune pentru documentare și videoclipuri informaționale, acestea au, de asemenea, o gamă completă de versiuni vechi și mai noi în fiecare gen, de la comedie la sci-fi la acțiune / aventură.
    • Unele biblioteci scurtează timpul în care puteți împrumuta suporturi precum DVD-uri și CD-uri. Întrucât o închiriere de cărți este de obicei în jur de două săptămâni, DVD-urile pot fi de aproximativ o săptămână sau mai scurte (în funcție de politicile bibliotecii dvs.).
    • Fiți conștienți de faptul că taxele de întârziere se aplică în continuare DVD-urilor și tind să fie puțin mai mari decât taxele târzii pe care le-ați plăti pentru o carte restante. Dar chiar și cu o taxă de întârziere a unei zile, veți plăti mai puțin decât dacă ați închiria filmul dintr-un magazin video sau ați cumpărat-o direct.
    • Unele biblioteci din orașele mai mari pot acorda acces gratuit la colecțiile digitale. În plus față de cărți electronice și descărcări de muzică, aceste colecții online pot include streaming video instantanee. Verificați cu biblioteca dvs. pentru a vedea dacă participă la aceste servicii.
  • Imagine intitulată Obțineți filme gratuite Pasul 5
    2. Căutați previzualizări gratuite. Unii promotori de film au scos gratuit "Sneak Previews" de noi filme viitoare pe zi sau două înainte de premier. Va trebui să căutați online pentru a afla despre aceste oferte și cum să intrați gratuit, dar este posibil să meritați timp pentru a vedea gratuit un film nou înainte de a fi lansat publicului larg.
  • Puteți găsi informații despre viitoarele proiecții gratuite în zona dvs., căutând online la https: // gofobo.COM / Main / Local_Screenings. Doar introduceți codul poștal pentru o listă completă de proiecții viitoare în apropierea dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți filme gratuite Pasul 6
    3. Găsiți proiecții locale gratuite. În funcție de ora anului, orașul dvs. oferă probabil filme gratuite de filme. Este posibil să nu fie o versiune nouă (deși uneori este), dar multe orașe oferă filme în parc, de exemplu sau alte spectacole gratuite în aer liber / interior. Este o modalitate excelentă de a ieși în comunitatea dvs., întâlniți alți oameni și de a vă trata la un picnic în timp ce vizionați un film clasic sau mai nou de eliberare gratuit.
  • sfaturi

    Multe biblioteci vă oferă doar o săptămână pentru a păstra filmele, astfel încât să urmărim filmul în ziua în care o împrumutați și asigurați-vă că nu împrumutați mai multe filme decât veți putea vizualiza în acel moment.

    Avertizări

    Descărcarea de filme ilegal este o încălcare a legilor drepturilor de autor și vă poate costa mii de dolari într-o instanță penală. Cel mai bine este să rămâneți la închirieri gratuite și streaming, deoarece acestea tind să fie legale și (de multe ori) gratuite.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar