Cum să obțineți backlink gratuit pentru site-ul dvs. Web

Aflați cum să obțineți backlink gratuit fără plată. După cum probabil știți, legăturile din spate sunt importante pentru creșterea reputației de trafic și a clădirilor.

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți backlink gratuit pentru site-ul dvs. Pasul 1
1. Vizitați unele bloguri și site-uri web. Adăugați comentarii în caseta de comentarii, cu site-ul dvs. Link-uri care vă vor ajuta să obțineți link-uri gratuite pentru site-ul dvs. Când comentarea nu o faceți doar de dragul legăturilor, dar faceți-o pentru a adăuga valoare. Comentariile utile nu numai că vă ajută să obțineți backlink, dar, de asemenea, vă ajută să construiți o relație puternică cu bloggerii.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink gratuit pentru site-ul dvs. Pasul 2
    2. Trimiteți-vă articolele și legăturile site-ului către site-urile de marcare socială.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink gratuit pentru site-ul dvs. Pasul 3
    3. Vizitați directoarele gratuite care oferă o schimbare gratuită de link-uri și adăugați link-ul dvs. în toate directoarele gratuite. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să construiți link-uri gratuite înapoi pentru site-urile dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink gratuit pentru site-ul dvs. Pasul 4
    4. Vizitați forumurile care aparțin nișei site-ului dvs., contribuie cu un conținut bun cu câteva linkuri pentru site-urile dvs. De asemenea, puteți pune un link sau două în profilul dvs. și semnătura dvs..
  • Imagine intitulată Obțineți backlink gratuit pentru site-ul dvs. Pasul 5
    5. Puteți crea videoclipuri și puteți afișa link-ul dvs. pe videoclipuri Acest lucru va crește traficul site-ului dvs. și îl va trimite pe YouTube și va adăuga link-ul site-ului dvs. în descrierea videoclipului Acest lucru vă va ajuta să primiți link-uri de pe YouTube.
  • Imagine intitulată Obțineți backlink gratuit pentru site-ul dvs. Pasul 6
    6. Utilizați Social Media ca Technorati, Delicious, Stumbleupon, Facebook, Twitter, Google+ etc și Adăugați legăturile din profilul dvs. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să creați legături bune înapoi cu link-uri în spate PR.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți obține toate blogurile, site-urile, site-urile de marcare socială, freedirectorii, forumuri etc. din motoarele de căutare precum Google.com, yahoo.com, bing.com, întrebați-o.com etc.
  • Acest lucru va crește, de asemenea, rangul dvs. pe Alexa și alte site-uri de clasificare
  • Acest lucru vă va ajuta să vă construiți reputația site-ului.
  • Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă măriți SEO, ceea ce vă va stimula traficul site-ului.
  • Avertizări

    Adăugați link-urile în bloguri sau directorul gratuit sau site-urile, dar nu faceți spam pe toate site-urile Acest lucru va pune impersonarea rea ​​pe site-ul dvs. Orice link-ul dvs. nu va fi acceptat în niciun site și nu veți primi nici o legătură înapoi.
  • Nu utilizați link-uri plătite, deoarece aceasta este împotriva unei politici a motoarelor de căutare și ar putea duce chiar la sancțiuni și în cazuri extreme obține site-ul dvs. interzis de la acel motor de căutare cu totul.Excepția de la această regulă este printr-o publicitate cu cuvinte cheie plătite cu motor de căutare numită Pay Per Click, sursa principală de venit a motorului de căutare. Aici scrieți o publicitate bogată de cuvinte cheie necontrolate.Oricând cineva tip în motorul de căutare este un cuvânt cheie sau o frază de cuvinte cheie, dacă anunțul dvs. se potrivește cu aceleași cuvinte cheie relevante pe care le va afișa anunțul dvs. De obicei, nu sunteți taxat până când cineva face clic pe acea publicitate și este trecut la pagina dvs. web.
  • Nu vă confundați Legături plătite și plătite SEO.Un link plătit este locul în care cumpărați un link care este plasat într-un alt site web cu un link înapoi la site-ul dvs. Web. Acest lucru este încruntat. Dar fiecare companie majoră cu un site web angajează un SEO profesionist sau nu ar putea concura.Aici plătiți pur și simplu altcineva de plasat Link-uri neplătite pentru dvs. și să le urmăriți cu analiticii.Acest lucru poate părea confuz, deși există o diferență enormă între cele două concepte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar