Cum să cumpărați o mașină uzată de la o petrecere privată

Cumpărarea unei mașini printr-un vânzător privat poate economisi adesea timp și bani pentru cumpărător . Puteți negocia mai bine și cu adesea un negociator mai puțin experimentat, cu stimulente diferite de la un vânzător la un dealer . În timp ce mulți cumpărători se tem să cumpere lămâi, multe reparații auto pot fi realizate ieftin.Cu cercetarea și răbdarea unui vânzător privat poate oferi adesea o mare afacere.

Pași

Partea 1 din 4:
Selectarea vehiculului
  1. Imagine intitulată Bugetul dvs. Pasul 11
1. Așezați un buget clar. Vânzătorii privați se așteaptă să fie plătiți prin numerar sau cec, în totalitate și în avans și nu pot oferi finanțare. Cu toate acestea, vânzătorii privați tind să fie destul de mai ieftini decât dealeri, făcând o plată mai bună la o dată mai benefică. Rețineți, totuși, că legile privind protecția consumatorilor nu se aplică vânzătorilor privați. Verificați valoarea Cartea Blue Kelley a oricărei mașini pe care o aveți în vedere.
  • Aplicați pentru finanțare printr-o bancă dacă nu puteți plăti costul total al mașinii în avans. Dacă nu aveți suficient salvat, ar trebui să luați în considerare un împrumut personal de la o bancă. Costul total al acestui lucru poate varia considerabil în funcție de scorul dvs. de credit. Aplicați pentru această finanțare înainte de a vă aborda un vânzător.
  • Căutați legile din statul dvs. cu privire la vânzările private. În aproape fiecare stat, Empotorul de Caveat ("Cumpărător de cumpărător") se aplică. Practic, acest lucru înseamnă că, odată ce banii se schimbă mâinile, nu aveți recurgeri sau garanții legale dacă lucrurile merg rău, chiar și după cum cumpărați mașina. Va trebui să obțineți o garanție în scris, de preferință pe factura de vânzare.
  • Imaginea intitulată Ia driverul
    2. Luați în considerare nevoile dvs. de transport. Luați în considerare dacă veți trage încărcături mari, grupuri de transport de oameni, distanța pe care o veți călători în mod regulat, precum și pe teren. Planul de utilizare de zi cu zi și nu pentru a evita căutarea automobilelor care depășesc nevoile dvs. Acest lucru vă va ajuta să filtrați ce fel de vehicul pe care îl căutați.
  • Imagine intitulată Piața unei afaceri Pasul 3
    3. Ștergerea mașinilor. Uită-te prin anunțuri auto, online, în lucrarea dvs. locală și prin prieteni și familie. Surse online precum Craigslist vă pot permite să sortați rapid și să filtrezi vânzătorii. Vânzătorii sunt concurenți într-o piață saturată, deci faceți discriminarea în care anunțurile pe care le alegeți să faceți un răspuns.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani rapid fără a împrumuta pasul 8
    4. Analizați informațiile din anunț. Anunțurile care nu sunt descriptive sau detaliate indică adesea că vânzătorul este dezactivat. Cu cât mai multe informații pe care le puteți verifica cu ușurință în anunț, cu atât mai bine. De asemenea, veți putea compara orice preț care solicită un preț de piață. Odată ce știți elementele de bază ale mașinii, căutați modele similare pentru a compara prețurile.
  • Rețineți că termenii ca "curat," și "Rulează minunat" nu sunt termeni aplicabili din punct de vedere juridic, nici mai util pentru un cumpărător. Concentrați-vă pe Miles, orice activitate mecanică recentă necesară, face, model și anul mașinii.
  • Partea 2 din 4:
    Întâlnirea vânzătorului
    1. Imagine intitulată pauză o mașină de închiriat mașină 5
    1. Contactați vânzătorul la o oră rezonabilă. Încercați să nu sunați prea târziu în seara sau prea devreme dimineața - vânzătorul nu poate să vorbească mult timp și să vă spună despre mașină. Vânzătorul ar trebui să fie ușor de atins prin informațiile de contact din anunț, dacă nu evitați contactul suplimentar, deoarece acest lucru ar putea fi o înșelătorie.
    • Dacă doriți să negociați prețul mașinii, știți ce preț căutați acum. S-ar putea să nu vină încă și probabil că nu ar trebui, dar ar trebui să aveți această idee din bugetul dvs. mai devreme.
    • Numai vânzătorii de contact dacă sunteți interesat să cumpărați mașina. Afișarea și testarea unei mașini folosite necesită timp, iar vânzătorul nu dorește să dețină alte oferte dacă nu sunteți serios.
  • Imagine intitulată pauză o mașină de închiriere mașină 15
    2. În timpul acestui apel telefonic, verificați modelul, modelul, anul, kilometrajul, VIN (numărul de identificare al vehiculului) și starea generală a vehiculului. Orice deteriorare sau uzură poate factura la preț, astfel încât să comparați acest lucru împotriva prețului solicitat.Întrebați de ce vehiculul este vândut.Notați aceste informații pentru a compara mai târziu față de faptele reale pe măsură ce evoluează.
  • Dacă vânzătorul nu poate sau nu dorește să dea oricare dintre aceste informații, să continue și să plece departe. Acesta este un pavilion roșu imens.
  • Sfat de experți
    Bryan Hamby

    Bryan Hamby

    Cumpărarea mașinilor Expertbryan Hamby este proprietarul Clubului Auto Broker, o brokeraj auto de încredere în Los Angeles, California. A fondat Clubul Auto Broker în 2014 dintr-o pasiune pentru autoturisme și un talent unic pentru personalizarea procesului de distribuție a mașinii pentru a fi pe partea cumpărătorului. Cu 1.400 de oferte închise și o rată de reținere a clienților de 90%, Focusul lui Bryan este de a simplifica experiența de cumpărare a mașinilor prin transparență, prețuri corecte și servicii clienți de clasă mondială.
    Bryan Hamby
    Bryan Hamby
    Expert de cumpărare a mașinilor

    Faceți unele cercetări înainte de a vedea chiar și vehiculul. Bryan Hamby, proprietar al Clubului Auto Broker, spune: "Odată ce știți tipul de mașină, veți căuta, cercetați mașina pentru a compara prețurile pentru vehicule similare. De asemenea, căutați recenzii ale mașinii pe site-uri precum Edmunds, Kelley Bouty și NHTSA.Gov, care vă va oferi informații despre evaluările de siguranță ale oricărei mașini."

  • Imagine intitulată Manual de antrenare Pasul 1
    3. Programați o întâlnire pentru a vedea mașina reală și pentru ao lua pentru o rotire. Timpul ar trebui să funcționeze pentru amândoi, cât și pentru întâlnirea ar trebui să fie într-o zonă publică dacă nu cunoașteți vânzătorul. Ar trebui să vă pregătiți pentru această întâlnire, având toate informațiile și întrebările dvs. gata. Păstrați vânzătorul informat de orice modificare a programului dvs. pentru întâlnire.
  • Întâlniți numai vânzătorul dacă puteți vedea și mașina. Dacă doresc doar să se întâlnească în persoană, își pierd timpul.
  • Partea 3 din 4:
    Inspectarea vehiculului
    1. Imagine intitulată Pauză O mașină de închiriere a mașinii 16
    1. Cereți o istorie de întreținere pentru vehicul. Dacă nu știți multe despre mecanica auto, aduceți pe cineva împreună cu dvs. pentru cele mai bune rezultate. Vânzătorii privați pot păstra înregistrări ale unor reparații sau întreținere efectuate pe vehicul, iar acest lucru vă va spune sănătatea generală a mașinii. Dacă nu cunosc istoria, veți avea absolut nevoie să faceți o verificare aprofundată prin DMV.
    • Întrebați dacă au făcut modificări ("mods") la mașină și cine le-a făcut.
    • Întrebați, cel puțin, pentru istoria mecanică a mașinii, deoarece proprietarul curent la cumpărat.
    • Dacă au făcut reparații sau se schimbă, depinde de dvs. dacă aveți sau nu aveți încredere în ele.
  • Imagine intitulată Piața unei afaceri Pasul 13
    2. Utilizați VIN pentru a face o căutare detaliată a istoricului auto. DMV are o evidență a oricăror accidente care implică mașina, la fel ca și Carfax.com, astfel încât să puteți face o căutare mai detaliată. Utilizați VIN, amplasat pe coloana de direcție din interior, pe motor sau gravat pe parbriz, pentru a obține informații specifice ale mașinii.
  • Cea mai probabilă locație a vinului se află în colțul inferior stâng al parbrizului (privind scaunul șoferului).
  • Sfat de experți

    "Asigurați-vă că înregistrarea pe vehicul este curentă. În caz contrar, ați putea fi trași la răspundere pentru orice taxe târzii."

    Bryan Hamby

    Bryan Hamby

    Cumpărarea mașinilor Expertbryan Hamby este proprietarul Clubului Auto Broker, o brokeraj auto de încredere în Los Angeles, California. A fondat Clubul Auto Broker în 2014 dintr-o pasiune pentru autoturisme și un talent unic pentru personalizarea procesului de distribuție a mașinii pentru a fi pe partea cumpărătorului. Cu 1.400 de oferte închise și o rată de reținere a clienților de 90%, Focusul lui Bryan este de a simplifica experiența de cumpărare a mașinilor prin transparență, prețuri corecte și servicii clienți de clasă mondială.
    Bryan Hamby
    Bryan Hamby
    Expert de cumpărare a mașinilor
  • Imagine intitulată Manual de antrenare Pasul 6
    3. Face o inspecție amănunțită a vehiculului, cu motorul oprit și pe. Verificați organismul pentru deteriorări evidente sau semne de reparații grele anterioare, anvelopele pentru orice defecte evidente cum ar fi fisuri sau sub-inflație sau uzură excesivă și motorul pentru orice semne de daune fizice. Utilizați un mic magnet de buzunar pentru a găsi zone în care chiturile plastice (Bondo) a fost utilizat pentru repararea daunelor corpului. Un tester de grosime a vopsitei cu un afișaj digital va ajuta la detectarea cloșilor. Fiți conștienți de faptul că vânzătorii privați nu sunt împiedicați în nici un fel de a vinde mașini deteriorate și pot ascunde originea mașinii prin spălarea titlului, un proces de vânzare a unei mașini și re-înregistrarea acestuia într-un nou stat.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de încredere utilizată Pasul 20
    4. Inspectați vehiculul pentru orice semne de deteriorare a apei. Depunerile minerale, decolorarea, petele de apă pe interior, miros puternic de la curățători sau Flotsam depus sunt toți indicatori siguri ai deteriorării apei. Orice deteriorare a apei la motorul sau interiorul mașinii este probabil să părăsească mașina cu totală.
  • Imagine intitulată Cumpărați o mașină de încredere utilizată Pasul 16
    5. Inspectați mașina pentru orice rugină sau deteriorarea corpului. Verificați godeurile de roți, rockerii, podelele și trunchiul. Repararea sau ruginii de inversare este un proces scump. Indicatorii caroseriei Shoddy includ vopsea necorespunzătoare, utilizarea materialului de umplutură din plastic sau fibră de sticlă sau goluri între panourile corpului.
  • Imagine intitulată Manual de antrenare Pasul 7
    6. Examinați kilometrajul pe vehicul. Odometrul este, în general, fiabil, dar uzura pe tapițeria scaunului și pedalele sunt, de asemenea, indicatori de utilizare. Ar trebui să fii atent când găsești niște cauciucuri noi! Cartea Blue Kelley oferă un calculator pentru impactul prețului kilometrajului. Au acest calculator la îndemână.
  • Notă, totuși, că prețurile Kelly Blue Cartea vor varia de la codul poștal la codul poștal, deci verificați prețurile în orașul dvs., nu unde cumpărați mașina.
  • Imagine cu titlu de frâne de sânge de sânge Pasul 19
    7. Verificați anvelopele, în special în față, pentru uzură.Dacă sunt purtate neuniform, mașina poate avea nevoie de reparații din față la aliniere, șocuri, anvelope sau tije de legare. În timp ce înlocuind anvelopele pot fi relativ ieftine, orice daune evidente și semnificative ar face mașina nesigură pentru a testa unitatea.
  • Un nou set de anvelope poate fi un pavilion roșu potențial - deoarece aceasta este o cheltuială ciudată pentru a plăti înainte de a vinde mașina. Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită frânării și manipulării atunci când conduceți testul.
  • Imagine intitulată Baterii de reîncărcare Pasul 7
    8. Examinați bateria.Bateriile sunt ieftine și ușor de înlocuit. Dacă terminalele sunt corodate, este o indicație a întreținerii slabe. Evitați încercarea de a conduce mașina dacă bateria apare prea corodată, ar putea provoca sau începe un incendiu.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea unui aer condiționat care nu funcționează într-o mașină Pasul 10
    9. Verificați filtrul de aer.Asigurați-vă că nu există ulei pe filtrul de aer sau în apropierea aportului de aer. Acest lucru ar putea indica pistoanele suflate sau alte deteriorări ale motorului. Dacă nu sunteți sigur de modul de a verifica acest lucru, aveți un mecanic experimentat. Din nou, un filtru de aer nou poate fi un steag roșu, deoarece ar putea fi o modalitate de a acoperi sau de a amâna eșecul motorului. Acestea fiind spuse, aceste părți ieftine sunt ușor de înlocuit și ar trebui înlocuite adesea, atâta timp cât nu este nouă fără o explicație, ar trebui să fii bine.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea unui aer condiționat care nu funcționează într-o mașină Pasul 13
    10. Examinați lichidul de răcire al motorului și al uleiului în timp ce mașina este oprită. Uleiul de la diptick ar trebui să fie negru și liber de grit. Lichidul de răcire nu ar trebui să aibă nici o particulă în ea sau să fie zdrobită sau maro. Aceasta indică probleme serioase cu motorul care face ca mașina să fie nesigură și să se repare costisitoare.
  • Dacă uleiul este roșu sau verde, este probabil brand nou. Din nou, dacă vânzătorul nu este în avans despre acest lucru, poate fi un steag roșu pe care îl ascunde pe probleme mai mari.
  • Imagine intitulată Schimbarea fluidului de transmisie Pasul 1
    11. Verificați lichidul de transmisie cu motorul care rulează.Ar trebui să miroasă dulce și să aibă puțină parte a particulelor.Ars portocaliu sau fluid brun înseamnă că nu a fost schimbat de mult timp. Evitați încercarea de a conduce mașina dacă există probleme cu transmisia, deoarece blocarea sau combaterea altfel ar putea provoca un accident. Aceasta este pentru transmisiile automate.
  • Pentru o transmisie manuală, verificați cilindrul principal al ambreiajului pentru scurgeri etc.- și pedala de ambreiaj - nu ar trebui să se simtă prea rigidă sau prea liberă.Shifterul închide sau apare unelte?Acestea ar fi considerate înțelegeri.
  • Imagine intitulată Diagnosticarea unui aer condiționat care nu funcționează într-o mașină Pasul 1
    12. Verificați controlul climatizării în mașină. Rulați căldura și aerul condiționat pentru a vedea cât de bine rulează. Aerul condiționat poate necesita lichid de răcire pentru a îmbunătăți răcirea.Ventilatorul ar trebui să arunce fără nici o obstrucție sau zgomot excesiv.
  • Imaginea intitulată Ia driverul
    13
    Testați conduce mașina. Conduceți în mod normal, pentru o perioadă de timp sensibilă. Aceasta include autostrada și conducerea orașului.Păstrați un ochi asupra temperaturii motorului, ușurința direcției și ușurința de a schimba uneltele de schimb, precum și starea luminii motorului de verificare. Puteți monitoriza schimbările de viteze observând creșterea tahometrului și căderea cu accelerație. Multe reparații minore pot fi realizate relativ repede.
  • Păstrați stereo-ul, astfel încât să puteți asculta în mașină pentru sunete periculoase sau zgomote nedorite. Puteți testa sistemul de sunet, dar îl puteți face rapid.
  • Încercați să conduceți, dacă este posibil, la o varietate de viteze și locații. Intrați pe o autostradă din apropiere și deschideți-o, apoi încercați să vă mai lent, să vă întoarceți mai precise drumuri mai lente.
  • Partea 4 din 4:
    Cumpărarea vehiculului
    1. Imagine intitulată Pauză O mașină de închiriere a mașinii 14
    1. Asigurați-vă că vânzătorul are toate documentele necesare. Spre deosebire de un dealership, trebuie să vă ocupați de toate documentele necesare pentru a achiziționa mașina. Puteți contacta DMV-ul local pentru a asigura orice lucrări necesare pentru a plăti impozitul pe vânzări, transferați titlul și înregistrarea și orice alte juridice implicate în achiziționarea mașinii . Asigurați-vă că ați stabilit sursa dvs. finanțarea dvs., fie prin câștiguri sau un împrumut, înainte de a încerca să cumpărați vehiculul.
    • Dacă vânzătorul nu are titlul în mână, pleacă. Nu acceptați povestiri despre faptul că este pierdut sau plecat. În mod similar, asigurați-vă că aveți în numerar și orice documentație necesară pregătită.
  • Imaginea intitulată fixează o mașină care nu are
    2. Au un mecanic profesionist inspectați mașina și efectuați toate testele necesare pe cheltuiala dvs., deoarece mecanica tind să favorizeze persoana care plătește pentru inspecție. În unele state, testele de emisii sunt necesare înainte de vânzarea unui vehicul, iar acest lucru vă va permite să prindeți orice probleme pe care le-ați pierdut în timpul testului dvs. Vânzătorul ar trebui să fie receptiv la acest lucru, dacă nu, mergeți departe de tranzacție, deoarece aceasta este o indicație a reparațiilor majore necesare.
  • Imagine intitulată Pauza de închiriere a mașinii 11
    3. Faceți o ofertă dacă mașina vă convine. Deși s-ar putea să fiți obișnuiți cu prețurile fixe, această ocazie în care aveți adesea o pârghie și puteți oferi o evaluare sub albastru. Negocierea este acceptabilă în această situație, iar dacă aveți bani la îndemână, puteți presiuni vânzătorului la un preț mai mic.
  • Luați în considerare stimulentele vânzătorului. Vânzătorul este adesea motivat să vândă mașina în mod privat din cauza unei oferte slabe de la un dealer. Vânzătorul este, în general, conștient de valoarea de piață a mașinii și, în general, dispusă să vândă sub această valoare. Puteți utiliza acest lucru în avantajul dvs. în negocierea prețului.
  • Sfat de experți
    Bryan Hamby

    Bryan Hamby

    Cumpărarea mașinilor Expertbryan Hamby este proprietarul Clubului Auto Broker, o brokeraj auto de încredere în Los Angeles, California. A fondat Clubul Auto Broker în 2014 dintr-o pasiune pentru autoturisme și un talent unic pentru personalizarea procesului de distribuție a mașinii pentru a fi pe partea cumpărătorului. Cu 1.400 de oferte închise și o rată de reținere a clienților de 90%, Focusul lui Bryan este de a simplifica experiența de cumpărare a mașinilor prin transparență, prețuri corecte și servicii clienți de clasă mondială.
    Bryan Hamby
    Bryan Hamby
    Expert de cumpărare a mașinilor

    Vânzătorul dictează ce plăți acceptă. Potrivit lui Bryan Hamby of Auto Broker Club: "Un vânzător ar putea solicita numerar, cec, verificare de casieri, card de credit sau chiar plăți online cum ar fi Paypal sau Venmo. Numerarul este de obicei cel mai bun, dar dacă plătiți mai mult de aproximativ 2000- $ 2500, este posibil să doriți să plătiți cu cecul de casier sau puteți utiliza un serviciu escrow dacă cumpărați de la distanță. De asemenea, în funcție de locul în care locuiți, este posibil să fie necesar să plătiți impozite în vânzare, deci verificați cu DMV-ul local înainte de cumpărare."

  • Imagine intitulată Pauza de închiriere a mașinii 8
    4. Obțineți titlul semnat de la vânzător. Dacă vânzătorul dvs. acceptă oferta dvs., completați și semnați reciproc toate documentele necesare și efectuați plata. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a asigura temporar titlul până când obțineți mașina înregistrată legal în numele dvs. Dacă sunteți oprit de poliție fără acest lucru sub numele dvs., mașina poate fi considerată furată.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Ce fac după ce am semnat titlul?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu semnați titlul. Vânzătorul face acest lucru atunci când achiziționați de la ei și apoi luați-l la DMV pentru a obține plăci.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 21helpful 59
    • Întrebare
      Există o taxă de vânzări care urmează să fie plătită?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Depinde de stat. În NY, de exemplu, impozitul pe vânzări se plătește atunci când vehiculul este înregistrat la DMV.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 3helpful 14
    • Întrebare
      Ce este un proiect de vânzare? Cum pot obține asta?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Contul de vânzare este un contract care evidențiază detaliile acordului de vânzare. Vânzătorul ar trebui să-l creeze. Există șabloane disponibile online dacă nu sunteți sigur cum să faceți una.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 6helpful 18
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cereți VIN astfel încât să puteți rula o verificare a mașinii prin intermediul departamentului de autovehicule. Acest lucru va raporta orice accidente sau daune majore asupra mașinii.
  • Utilizați o sursă independentă pentru a determina valorile de vânzare cu amănuntul ale vehiculului dvs. țintă. Asigurați-vă că ați verificat "Petrecere privată" Valoare luând în considerare kilometrajul, starea și locația corectă. Cele mai frecvent utilizate surse pentru acest lucru sunt, Drivere, Edmunds, și Kelly Blue Book.
  • Avertizări

    Dacă nu vă simțiți confortabil cu vânzătorul, mașina, cartierul sau orice altceva, plecați - nu sunteți obligați să vedeți, să conduceți sau să cumpărați mașina.
  • Nu testați conducerea unei mașini pe care nu o credeți că este în stare bună de funcționare. Defecțiunea sau funcționarea defectuoasă a motorului poate provoca accidente și chiar la viteze mici, accidentele auto pot fi periculoase.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar