Cum să modificați un baston rapid de eliberare

Un blestem rapid de eliberare este, în esență, axul unei roți de bicicletă. Această invenție italiană din 1927 este o tijă care este filetată la 1 capăt și conține un sistem Cam operat de pârghie pe celălalt capăt. Pentru a schimba un blestem rapid de eliberare, nu aveți nevoie de instrumente de când maneta și capacul pot fi strânse și slăbite de mână. Dacă nu ați operat niciodată acest tip de aparat înainte, este posibil să aveți nevoie să învățați cum să modificați un bicicletă cu eliberare rapidă, în special pe o bicicletă.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați o lansare rapidă Skewer Pasul 1
1. Apăsați deschiderea pârghiei rapide de eliberare. Acest lucru va slăbi fracțiunea. Localizați capacul la capătul opus al fracționerului și deșurubați-l până când roata cade din abandon. Continuați să deșurubați capacul până când acesta este complet detașat de firele de fierbere. Anulați capacul într-un loc în care nu se va pierde. Dacă ați achiziționat un nou blestem, nu vă faceți griji cu privire la capacul vechiului rece.
  • Imagine intitulată Schimbarea unui Skewer cu eliberare rapidă Pasul 2
    2. Trageți brevetul direct prin tragerea pe pârghia de eliberare rapidă. Scoateți arcul și curățați fracțiunea în acest moment dacă intenționați să o reutilizați. Dacă înlocuiți un blestem rapid, lăsați deoparte sau aruncați cel vechi.
  • Imagine intitulată Schimbă o lansare rapidă Skewer Pasul 3
    3. Lubrifiaza arborele și firele de frișcă cu grăsime lagăr.
  • Imagine intitulată Schimbă o lansare rapidă Skewer Pasul 4
    4. Introduceți fracțiunea în roată cu pârghia de eliberare rapidă îndreptată în direcția corectă, care este de obicei partea stângă a bicicletei. Puneți primăvara cu capătul mai mic, ținând cont de roată. Comprimați ușor arcul cu capacul și rotiți încet capacul suficient pentru ao atașa fără a cădea. Puneți roata în abandonele și terminați înăsprirea capacului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți nevoie de ajutor Schimbarea unui skewer rapid, angajații de la magazinul dvs. de biciclete locale vă pot ajuta.

    Avertizări

    Skewers rapide de eliberare pot face ca roțile de biciclete să fie mai susceptibile la furt. Pentru a preveni furtul, utilizați o blocare a bicicletelor pentru a conecta roata și cadrul de bicicletă atunci când nu este utilizat.
  • Nu încercați să instalați un bent bent. Cumpărați unul nou în loc. Îndoiturile îndoite determină rotița să se rotească inegal și poate provoca vătămări posibile.
  • Fiți foarte precauți dacă bicicleta are frâne de disc din față. Există posibilitatea de a fi slăbiți de forțele exercitate de frânele discului atunci când bicicleta este în uz. Asigurați-vă că bicicleta este strânsă în mod adecvat înainte de a călători o bicicletă cu frâne cu disc frontal.
  • Primăvara este foarte delicată, așa că mânerului cu atenție.
  • Asigurați-vă că bicicleta este strânsă corectă înainte de a încerca să călătorească bicicleta. Dacă brevetul nu este în mod corespunzător în abandonele și întărirea în siguranță, roata ar putea cădea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Skwer de lansare rapidă
    • Cleaner și prosop (dacă reutilizați vechiul skewer)
    • Unsoare lagăr
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar