Cum de a construi o remorcă de marfă bicicletă

Dacă vă place să vă folosiți bicicleta pentru a vă apropia, dar este dificil să purtați tot ce aveți nevoie cu dvs., ați putea dori o remorcă de marfă pentru a face mai multe lucruri. Construiți o remorcă simplă, ieftină pentru a se atașa la bicicletă cu câteva bucăți de cherestea, două roți de biciclete și alte părți ușor de achiziționat. Faceți remorca în funcție de dimensiunile de care aveți nevoie pentru dimensiunea încărcăturii pe care doriți să o purtați. Utilizați un kit de tracțiune de bicicletă și un kit ARM pentru a atașa remorca de încărcare la bicicletă și începeți să trageți departe!

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea cadrului
  1. Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 1
1. Schițați un plan al remorcii cu măsurători. Gândiți-vă la ceea ce intenționați să transportați și cât de mare trebuie să fie ca remorca să o poarte. Desenați o schiță a conturului remorcii și scrieți lungimea și lățimea.
  • Va trebui să aveți o pereche de roți de biciclete potrivite pentru ca remorca, astfel încât să le puteți folosi în spațiu bucățile laterale ale cadrului după ce ați tăiat toate piesele la dimensiune.
  • De exemplu, dacă aveți un bin de un fel, doriți să fiți capabili să trageți, puteți măsura recipientul și faceți remorca cel puțin suficient de mare pentru ao menține. Dacă doriți să trageți o cadă de plastic care este de 24 în (61 cm) cu 18 în (46 cm) mare, puteți face remorca aproximativ 26 în (66 cm) lungime cu 20 în (51 cm) lățime.
  • Un exemplu de dimensiuni pe care le puteți utiliza dacă nu aveți o dimensiune specifică în minte este de 32 în (81 cm) lungime cu 22 în (56 cm) lățime. Acest lucru vă va oferi o remorcă gestionabilă cu o mulțime de camere pentru a trage chestii cum ar fi produsele alimentare sau unelte.

Bacsis: Nu face ca remorca să fie mai largă decât la lățimea umerilor sau va fi foarte greu de manevrat cu. Nu faceți remorca mai mult de aproximativ 3 ft (0.91 m) sau va fi dificil de tras.

  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă bicicletă Pasul 2
    2. Tăiat 6 1 în (2.5 cm) cu 2 în (5.1 cm) bucăți de cherestea pentru cadru. Utilizați o ferăstrău cu putere sau ferăstrău de mână pentru a tăia 2 1 în (2.5 cm) cu 2 în (5.1 cm) bucăți de cherestea la lățimea pe care o doriți ca remorca să fie pentru partea din față și din spate a cadrului. Cut 4 mai 1 în (2.5 cm) cu 2 în (5.1 cm) bucăți de cherestea la lungimea dorită ca remorca să fie pentru părțile laterale ale cadrului, minus 2 în (5.1 cm) pentru a ține cont de piesele din față și din spate care vor capta piesele laterale.
  • Dacă nu aveți instrumentele pentru a tăia cherestea, obțineți-o pre-tăiată pentru dvs. la un centru de îmbunătățire la domiciliu sau o curte de cherestea.
  • Rețineți că aveți nevoie de 4 bucăți lungi pentru părțile laterale ale cadrului, deoarece roțile se vor potrivi între ele.
  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 3
    3. Așezați cadrul pe teren sau o suprafață mare de lucru plat. Poziția 2 a pieselor laterale împreună cu piesele din față și din spate într-un pătrat sau dreptunghi. Așezați celelalte 2 bucăți laterale în interiorul cadrului exterior, paralel cu primele 2 bucăți laterale. Spațiu piesele laterale astfel încât roțile de biciclete să se potrivească între ele cu axele roților de deasupra lemnului.
  • Utilizați orice 2 roți de biciclete de aceeași dimensiune pentru remorcă. Încercați să găsiți roți folosite mai degrabă decât să cumpărați noi. Puteți verifica magazinele locale de biciclete sau magazinele de biciclete utilizate dacă nu aveți deja o pereche de roți.
  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 4
    4. Atașați piesele de cadru împreună folosind paranteze și șuruburi de metale de 90 de grade. Plasați un suport metalic de 90 de grade în fiecare colț, unde se întâlnesc 2 bucăți de cherestea, în interiorul cadrului. Utilizați un burghiu electric pentru a conduce 0.5-0.75 în (1.3-1.9 cm) șuruburi din lemn prin găurile din paranteze în lemnul cadrului.
  • Utilizați suporturile metalice care au cel puțin 4 găuri de șurub în ele pentru mai multă stabilitate.
  • Acest lucru se aplică, de asemenea, în cazul în care piesele laterale interioare ale cadrului se întâlnesc față și din spate a cadrului. Veți avea nevoie de 12 paranteze în total 4 pentru colțurile exterioare și 8 pentru a ține piesele laterale interioare ale cadrului în poziție.
  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 5
    5. Acoperiți cadrul cu placaj. Tăiați o bucată de 0.25 în (0.64 cm) Placaj gros la dimensiunea cadrului. Utilizați un ferăstrău cu jigsaw sau un ferăstrău cu reciproc pentru a face decupaje pe fiecare parte, care sunt suficient de mari pentru ca roțile să se potrivească. Atașați placajul la cadru prin conducerea 1.5-2 în (3.8-5.1 cm) șuruburi de lemn prin placaj în bucăți de cherestea sub ea la fiecare 6 în (15 cm) sau cam asa ceva.
  • Cel mai bine nu este de folosit placaj mai gros decât 0.25 în (0.64 cm) sau veți ajunge să adăugați o mulțime de greutate la remorcă.
  • Placajul creează un pat pe rama remorcii pe care le puteți stabili pentru a le trage. Puteți utiliza cabluri de frânghie sau bungee pentru a asigura obiecte sau puneți un fel de bin pe pat de remorcă pentru a ține lucrurile.
  • Din nou, dacă nu aveți instrumentele de tăiere a placajului, oferiți doar măsurătorile personalului la un centru de îmbunătățire la domiciliu sau o curte de cherestea și să le tăiați patul de remorcă pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Atașarea roților
    1. Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 6
    1. Îndoiți 4 capace de cutie electrică pentru a se potrivi pe partea superioară a pieselor laterale ale cadrului. Locul 1 din (2.5 cm) din partea scurtă a unei plăci de cutie electrică într-un viciu. Apăsați metalul expus cu un ciocan de cauciuc până când este plat în partea superioară a vise, astfel încât este îndoit la un unghi de 90 de grade. Repetați acest lucru pentru încă 3 capace de placă cu cutie electrică.
    • Capacele de placă cu cutie electrică sunt subțiri, bucăți plate de metal care sunt utilizate în mod normal pentru a acoperi cutiile electrice. Ei lucrează bine pentru acest lucru deoarece sunt ușor de îndoit și de a lucra cu. Le puteți achiziționa la un centru de îmbunătățire la domiciliu sau online.
    • Odată ce roțile sunt înșurubate pe plăci, plăcile vor fi atașate prin înșurubarea lor la puntea de placaj și în piesele laterale interioare ale cadrului, astfel încât roțile sunt ținute în poziție și lipind prin golurile din puntea placajului remorcă.

    Bacsis: Dacă nu găsiți capace de placă cu cutie electrică, orice bucăți subțiri de metal pliabil care sunt de cel puțin 4.5 în (11 cm) lungime de cel puțin 2.75 în (7.0 cm) Wide va funcționa. Trebuie doar să puteți îndoi piesele și să găuriți cu ușurință găuri.

  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 7
    2. Drill găuri de osie 0.5 în (1.3 cm) în sus de la marginea inferioară a fiecărei plăci. Măsura 0.5 în (1.3 cm) în sus de la marginea inferioară, măsurați o distanță chiar spre centru din fiecare parte și faceți o marcă. Utilizați un burghiu electric cu un burghiu de metal care are aceeași dimensiune ca axele roților pentru a găti o gaură în fiecare placă.
  • Capacele standard de plăci electrice sunt de cel puțin 4.5 în (11 cm) lung, astfel încât găuriau găurile 0.5 în (1.3 cm) în sus din partea de jos se va asigura că axele au o distanță lungă între ele și lemnul cadrului.
  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă cu bicicletă Pasul 8
    3. Găuriți găuri în plăcile metalice pentru a le atașa la cadru. Utilizați un burghiu de metal, dimensiunea șuruburilor de lemn pentru a găti 2 găuri în partea îndoită a fiecărei plăci metalice. Găuriți 2 găuri, compensate din cele 2 găuri de sus, în partea laterală a fiecărei plăci metalice.
  • Poziționarea exactă a găurilor nu contează, așa că nu vă faceți griji cu privire la măsurarea acestora. Doar asigurați-vă că ați decupat orificiile laterale suficiente din găurile de sus, astfel încât șuruburile să nu se intersecteze în lemn.
  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 9
    4. Strângeți plăcile metalice pe roți. Glisați o placă metalică pe fiecare parte a axelor roților folosind găurile pe care le-ați forat pentru axe. Fixați roțile în poziție pe plăcile metalice prin răsucirea piulițelor roții pe capetele axelor.
  • Dacă roțile dvs. nu au nuci, puteți comanda niște piulițe de biciclete online sau puteți cumpăra unele la un magazin de biciclete.
  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 10
    5. Înșurubați parantezele plăcii metalice în pozițiile laterale ale cadrului. Poziționați parantezele deasupra cadrului cu roțile care se lipesc prin golurile din patul remorcii placajului. Drive 0.5-0.75 în (1.3-1.9 cm) șuruburi din lemn prin găurile de șurub pe care le-ați forat în plăci pentru a le atașa la cadru.
  • Este mai ușor să faci acest lucru dacă puneți remorca pe ceva de sus pentru ao ridica, astfel încât roțile să clarifice solul când le poziționați. Puteți folosi ceva de genul blocurilor de ciment sau cărămizi pentru a face acest lucru.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea unui braț de remorcă
    1. Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 11
    1. Achiziționați un braț de remorcă de bicicletă și un cârlig. Răsfoiți magazinele de biciclete sau căutați online pentru kituri care vin cu cele două părți sau căutați un braț separat și un cârlig care sunt compatibile. Cumpărați părțile și luați-le acasă sau le ordonați anunțului online așteptați ca ei să sosească.
    • Acest lucru poate costa oriunde de la aproximativ 30- $ 100 USD dacă achiziționați piesele online.

    Bacsis: De asemenea, puteți încerca să găsiți o remorcă ieftină sau gratuită pentru biciclete și să scoateți brațul și să vă conectați de la ea. De exemplu, ați putea găsi o remorcă veche de tractare a copilului la un magazin de viață și să reporți mâna și brațul de la nevoile dvs.

  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 12
    2. Atașați cârligul remorcii la butucul roții din stânga din spate al bicicletei. Scoateți piulița din partea stângă a butucului roții din spate de pe bicicletă. Glisați cârligul pe capătul osiei roții, unde ați scos piulița roții, apoi readuceți piulița pentru a ține totul în poziție.
  • Aceasta se aplică la loviturile de remorci montate pe partea laterală care merg pe butucul roții din spate din partea stângă a bicicletei. Există, de asemenea, unele kituri de mână și brațe care atașează mai sus până la postarea scaunului din spate pe care o puteți încerca dacă preferați.
  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 13
    3. Înșurubați brațul remorcii pe partea stângă a remorcii. Poziționați brațul pe partea stângă a remorcii, pe bucata exterioară a cadrului, cât de departe, pe măsură ce găurile de șurub vă vor lăsa să o puneți. Atașați-l la cadru prin acționarea șuruburilor furnizate prin găurile din lemnul cadrului utilizând un burghiu electric.
  • Consultați întotdeauna instrucțiunile producătorului pentru orice orientări speciale de montare.
  • Imagine intitulată Construiți o remorcă de marfă de bicicletă Pasul 14
    4. Cuplu brațul și cârligul. Introduceți capătul brațului remorcii în cârlig pentru a le conecta. Asigurați brațul în poziție în cârlig prin glisarea știftului prin gaura din cârlig. Faceți clic pe orice curele în poziție sau strângeți orice alt hardware de conectare.
  • Metoda exactă de cuplare a brațului și a cârligului variază în funcție de model și de brand. Consultați întotdeauna instrucțiunile producătorului pentru instrucțiuni specifice despre asigurarea în siguranță a remorcii la cârlig.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu folosiți niciodată această remorcă de casă pentru transportul copiilor.
  • Această remorcă este concepută numai pentru tractarea încărcăturii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Creion
    • Hârtie
    • Ferăstrău sau ferăstrău de mână (opțional)
    • Ferăstrău cu ferăstrău sau jigsaw (opțional)
    • Bandă de măsurare
    • 2 roți de biciclete
    • 1x2 cherestea
    • 12 paranteze metalice de 90 de grade
    • 0.5-0.75 în (1.3-1.9 cm) șuruburi din lemn
    • 1.5-2 în (3.8-5.1 cm) șuruburi din lemn
    • 0.25 în (0.64 cm) Placaj
    • Bormasina electrica
    • 4 plăci de acoperire a cutiei electrice
    • Burghiu de metal
    • Brațul de remorcă de biciclete și cârlig
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar